Stolte eiendomsmeglere i verdens beste by

For oss har det aldri vært noen tvil. Oslo er verdens beste by. Derfor er det også essensielt for oss å behandle byen med respekt og stolthet. Respekt for byens innbyggere og alle de som drømmer om å flytte hit. Stolthet av å få lov til å være en av dem som formidler det aller største og verdifulle vi eier, nemlig selve hjemmet vårt.
Schala & Partners er på god vei til å bli Oslos eiendomsmegler nummer 1, selv om vi ikke er blant de aller største aktørene. Vårt hovedfokus er hvor fornøyde våre kunder er, både kjøpere og selgere, underveis i hele prosessen. Med et mål om at vi har skapt en så god relasjon at de anbefaler oss videre.

Alle som er i kontakt med en Schala & Partners-megler skal merke at de snakker med noen som har en helt spesiell forkjærlighet for Oslo. Det er ofte slik at hvis du er brennende opptatt av noe, så har du et ønske om å lære enda mer. Slik er det med oss og byen vår. Det er derfor vi kjenner den så godt og er så glad i den som vi er.

Oslo, den store lille byen, har alt. Oslo ble i 2020 kåret til verdens beste by å leve i. I 2019 ble Oslo kåret til Europas miljøhovedstad. Oslo er verdens beste elbil-hovedstad. Oslo er en av verdens beste byer å sykle i, en av verdens beste byer å besøke, en av verdens tryggeste byer og ligger høyt oppe på listen over verdens beste byer å studere i.

Uendelige fordeler

Oslo er en by som har alt til alle – uansett preferanser. Oslo har et fantastisk miljø og variert natur. Vi har marka, dype skoger, fjord og høyder. En elv som løper tvers gjennom byen. Store grøntområder og flotte parker. Vi har strender, masse bademuligheter og havneområder med vakre promenader. Oslo har et rikt aktivitets- og kulturliv. Tusenvis av konserter hvert eneste år, med by:Larm, Øyafestivalen, Piknik i Parken og Musikkfest, for å nevne noen. Vi har spennende museer, Den norske Opera & Ballett, Nationaltheatret, prisvinnende restauranter og barer og mengder av kinoer i verdensklasse. Og selvsagt alle sportsfasiliteter og aktiviteter du kan tenke deg.

En Schala & Partners-megler brenner virkelig for å selge inn Oslo, for alle der ute som ønsker seg hit. Oslos unike fordeler kan vi fortsette å fortelle deg om i det uendelige. Heldigvis, sier vi. For hver eneste dag er våre lokalkjente meglere der ute og formidler boliger til kjøpere som ønsker seg et liv i Oslo, eller flytte på seg fra bydel til bydel.

Vi bryr oss om byen

Det er ute i feltet Schala & Partners’ meglere skinner. Når vi kan ønske velkommen til potensielle kjøpere på visning. Når vi klargjør din bolig for salg. Når vi får lov til å bevise hvor godt vi kjenner byen vår, hvor mye vi bryr oss om den og hvor godt vi kjenner boligmarkedet. Vi er oslokjennere og menneskekjennere, som med erfaring vet hvilke behov som finnes der ute.

Boligformidling i Oslo er spennende. Oslo er en levende by med en rasende utvikling. Og en by i stadig forandring er for oss veldig inspirerende. Oslo engasjerer oss og oppmuntrer oss til å alltid ville styrke vår kunnskap om den.

Vi selger en følelse

Når vi selger boligen din i Oslo, så selger vi så utrolig mye mer enn bare fire vegger og et tak. Vi selger også forventningen og følelsen av hvordan det vil bli å leve livet i verdens aller beste by. Og dette fantastiske livet i denne fantastiske byen, med alle muligheter som finnes her, burde alle få gleden av å oppleve, synes vi.

Når du skal selge boligen din, gjør du lurt i å velge en megler med en helt spesiell forkjærlighet for byen. Ta gjerne kontakt med en av våre lokalkjente meglere for en uforpliktende prat om kjøp og salg av bolig i Oslo – verdens beste by.

Vurderer du å selge?

Skal du selge og ønsker å vite din boligs antatte verdi? Fyll ut skjema, så kontakter vi deg i løpet av kort tid!