Hvilepulsgaranti fra Schala & Partners

– Økonomisk trygghet til deg som kjøper bolig før du selger

50 prosent kjøper ny bolig før den gamle er solgt. Dessverre går ikke alltid boligsalget som planlagt. Enkelte ganger kan det nemlig ta litt lenger tid å få solgt boligen enn du hadde regnet med. Dermed kan du ende opp med å måtte betjene to boliglån samtidig, noe som kan knekke enhver familieøkonomi.

Schala & Partners tilbyr deg Hvilepulsgaranti. En renteforsikring som er en del av boligkjøperpakken som du kan kjøpe via IF forsikring. Den dekker rentekostnaden og forsikringskostnaden på den gamle boligen, etter tre måneder uten salg, i opp mot ni måneder og inntil 10 000 kr. per måned.
Denne forsikringen gir deg en lavere puls. Det garanterer vi.

Det er alltid en risiko forbundet med å kjøpe bolig før den gamle er solgt, uansett hvor og når du skal selge. Boligmarkedet har store svingninger, med pris og etterspørsel. Det er ofte veldig lite som skal til for at boligkjøperne setter seg på gjerdet og avventer, i stedet for å bli interessenter og aktive kjøpere.

Snakk med oss om Hvilepulsgaranti

Vi gleder oss til å fortelle deg alt du trenger å vite om Hvilepulsgaranti og hvordan renteforsikring fungerer. Og hvis du ønsker, gir vi deg gode råd og tips om kjøp og salg i tillegg.

Vennligst send oss ditt telefonnummer for en hyggelig og uforpliktende prat med en lokalkjent Schala & Partners-megler.