Torshov

Torshovgata 5 F, 0474 Oslo

452 40 817

oh@schalapartners.no

Schala & Partners Torshov er din lokalkjente eiendomsmegler i bydel Sagene. Hos oss finner du meglere som virkelig har hjertet sitt i Oslo, og brenner for å bistå deg med kjøp og salg av bolig i verdens beste by.

Ærverdige Torshov. Vårt enormt populære hjem som huser tusenvis av lykkelige innbyggere. Området er preget av klassiske bygårder med store, familievennlige bakgårder hvor gode vennskap mellom naboer skapes. Her kan du nyte parklivet i elegante Torshovparken eller ta med familien til Torshovdalen, hvor dere kan ake, gå på ski eller boltre dere i snowboardparken om vinteren, og gå fine turer i sola om sommeren. Torshov er også synonymt med Oslos beste kvalitetsmat! Her finner du blant annet Strøm-Larsen – Oslos eldste og beste slakter. Ingen jul feires uten Strøm-Larsens pinnekjøtt! Eller hva med en Pulled Pork Sandwich på Grisen eller ekte Napolitansk pizza på Villa Paradiso Lilleborg? På Torshov finner du selvfølgelig også coctail-barer og brunere puber. Kulturlivet er rikt, med både Torshovteatret og Det Andre Teatret. Alltid en forestilling å få med seg, når naboen kan sitte barnevakt.

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et hjem eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre! 

Avdelingsleder

Oscar André Halsen

452 40 817
oh@schalapartners.no
Fagansvarlig

Berit Holmeide Vaagland

923 04 923
bhv@schalapartners.no

Oppgjør

post@trygtoppgjor.no

8 ANSATTE

Henrik Skårdal

  • Partner / Eiendomsmegler

Oscar André Halsen

  • Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler

Alexander S. Øverli

  • Eiendomsmeglerfullmektig

Eskil Næss Hagen

  • Partner / Eiendomsmegler / Leder Talentutvikling

Lene Brekken

  • Partner / Eiendomsmegler

Vegard Haugen Nilsen

  • Boligkonsulent

Berit Holmeide Vaagland

  • Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Anton Pettersen

  • Boligkonsulent
KONTAKT MEG
VERDIVURDERING
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.