Kalbakken

Nedre Kalbakkvei 2B, 0950 Oslo

951 95 135

tr@schalapartners.no

Schala & Partners Kalbakken er din lokalkjente eiendomsmegler i Groruddalen. Mange av oss er oppvokst i området og sitter på unik kompetanse og lokalkunnskap, og ikke minst en dyp tilknytning til et område vi virkelig bryr oss om.

Groruddalen har helt siden 2000-tallet vært et prioritert område for byutviklingen i Oslo, og er et område i sterk utvikling med Groruddalssatsingen – den største økonomiske satsingen på et byløft i Norge i nyere tid. Groruddalen er et flott område å bo i, for barn og voksne. Grønt og sentrumsnært, alltid med en T-bane eller et tog i nærheten som tar deg dit du ønsker. Vi har Østmarka og Lillomarka til tur og trening i frodige skoger og spennende terreng. Flotte badevann på begge sider av dalen og besøksgårder for minneverdige familieekskursjoner. Nye, moderne parker og andre attraksjoner spretter stadig opp, som Bjerkedalen, Grorudparken, Verdensparken og Linjeparken, på til sammen 163 000 kvadratmeter! Vi anbefaler deg også en tur til Norges lengste tårn – Stovnertårnet, 215 moh., for å nyte utsikten over hva vi mener er byens beste bydel.

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et hjem her i flotte Groruddalen, eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre! 

Avdelingsleder

Terje Rindal

951 95 135
tr@schalapartners.no
Fagansvarlig

Terje Rindal

951 95 135
tr@schalapartners.no

Oppgjør

post@trygtoppgjor.no

5 ANSATTE

Jannik Holm

  • Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Egeland

  • Eiendomsmegler

Helen Egeberg Troøyen

  • Kontorsjef / Eiendomsmeglerfullmektig

Terje Rindal

  • Partner / Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Magnus Nordli

  • Eiendomsmeglerfullmektig
KONTAKT MEG
VERDIVURDERING
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.