Carl Berner

Trondheimsveien 111, 0565 Oslo

228 09 940

vt@schalapartners.no

Fra vårt lokale, som du finner like nedenfor rundkjøringen på Carl Berners plass, har vi solgt omkring tusen boliger siden starten i 2015. Her finner du ni lokalkjente og erfarne meglere, som elsker jobben sin og byen sin. Vår kompetanse strekker seg også utenfor bydelen vår, med et nedslagsfelt på Oslo og omegn.

For oss har det alltid vært veldig viktig å leve opp til visjonen vår om å være «eiendomsmegleren du anbefaler videre». For å bli dette gir vi alltid våre kunder det lille ekstra, med glede! Vi er stolte over posisjonen vi har skapt her i verdens beste by, og vi jobber hardt for å skape og beholde tilliten nye og gamle kunder har vist oss her på Carl Berner. Og vi kommer ikke til å flytte herfra! Carl Berner har alt vi trenger! Butikker, cafeer, spesialforretninger, servicetilbud, treningssentre, skoler, barnehager og mye mer. Alt livet forlanger! En bydel omkranset av populære parker som Tøyenparken, Botanisk Hage, Sofienbergparken og Torshovdalen. Carl Berners plass er et viktig knutepunkt for trikk, buss og T-bane. Her trenger du ikke bil og du er i sentrum i løpet av 10 minutter. Perfekt for oss, for alle som bor her og for alle som ønsker å flytte hit.

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et hjem eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo i Oslo eller området omkring. Vi finner de riktige kjøperne for deg! 

Avdelingsleder

Vidar Tangstad

452 16 222
vt@schalapartners.no
Fagansvarlig

Steinar Hånes

957 71 033
sh@schalapartners.no

Oppgjør

post@trygtoppgjor.no

9 ANSATTE

Tine Rebecca Berg

  • Boligkonsulent

Sandra Winger

  • Partner / Eiendomsmegler

Jørgen Traran Åkerland

  • Partner / Eiendomsmegler MNEF

Maren Stræte Nordbekk

  • Kontorsjef / Eiendomsmegler

Joachim Schala

  • Partner

Torfinn Sørvang

  • Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kjerstin Falkum

  • Partner / Eiendomsmegler MNEF

Lindy Helgesen

  • Back office / Eiendomsmeglerfullmektig

Vidar Tangstad

  • Avdelingsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
KONTAKT MEG
VERDIVURDERING
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.