Bjørvika

Schweigaards gate 16A 0506 Oslo

225 05 099

gamleoslo@schalapartners.no

Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo er din lokalkjente eiendomsmegler i bydelen Sentrum og Gamle Oslo. Hos oss finner du meglere som virkelig har hjertet sitt i Oslo, og brenner for å bistå deg med kjøp og salg av bolig i verdens beste by.

Vår fargerike Botanisk Hage, flotte Klosterenga Park, levende Tøyen Torg og unike Middelalderparken. Bydel Gamle Oslo og Sentrum er blant Norges viktigste historiske steder, og et fantastisk hjem for tusenvis av osloborgere. Både sentrumsområdene og Gamle Oslo har de siste årene vært gjennom en spektakulær forvandling, med de største områdeløftene og byutviklingsprosjektene noensinne, som gir stor verdi for dem som bor her. Høymoderne arkitektur, kommersialisme, sjøliv, urbant landbruk og ikke minst unike boligprosjekter i Bjørvika, som vekker oppsikt verden over. Og med Tøyenløftet har blant annet Tøyen Torg gått fra å være et ødeland til å bli en levende oase, med liv fra morgen til kveld. Vi stortrives her i sentrum av begivenhetene, og gleder oss til hver eneste gang vi får mulighet til å ønske nye borgere velkommen til vårt nærområde!

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt med oss, her ved Akrobaten i Schweigaards gate, så hjelper vi deg å finne et hjem i Bjørvika, Sørenga, Grønland, Tøyen, Kampen, Vålerenga eller Gamlebyen – eller selge hjemmet ditt videre til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre. 

Avdelingsleder

Robin Rodahl

466 92 608
rr@schalapartners.no
Fagansvarlig

Terje Rindal

951 95 135
tr@schalapartners.no

Oppgjør

post@trygtoppgjor.no

6 ANSATTE

Robin Rodahl

  • Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Stråkander

  • Partner / Eiendomsmegler MNEF

Linus Juell

  • Partner / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Jensen

  • Partner / Eiendomsmegler

Aleksandra Aas

  • Kontorsjef / Eiendomsmegler

Mats Ergo

  • Partner / Eiendomsmegler
KONTAKT MEG
VERDIVURDERING
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.