Årvoll

Årvoll Senter, Årvollveien 17-21, 0590 Oslo

95195135

tr@schalapartners.no

Schala & Partners Årvoll er din lokalkjente eiendomsmegler nord-øst i Oslo. Vi tilhører bydel Bjerke, men er også et naturlig valg om du du er bosatt på Lofthus, Disen eller Grefsen. Hos oss finner du meglere som både bor og jobber her, og som virkelig kjenner nærområdet.

På landlige Årvoll finner du alle slags boligtyper. Fra villaer med fjordutsikt til mindre blokker fra etterkrigstiden. Til felles har de et område perfekt for turglade familier, rett ved markagrensen. Årvollveien er faktisk den adressen med flest deltakere i Birkebeinerrittet! Her finner du gode idrettslag med dugnadsvillige foreldre. Alpinanlegget og Årvoll Gård er helt unike for området vårt. Om du skulle dra på oppdagelsesferd til sentrum, tar 31-bussen deg hjem igjen til alle døgnets tider. Årvoll er fantastisk for alle oss som bor her. Selv har vi barn i både barnehage og skole her, og er stolte over det fine område vi bor i.

Med en helt spesiell forkjærlighet for Oslo, og effektive markedsføringsverktøy, lover vi deg en profesjonell prosess som trygger både kjøper og selger. Din gode opplevelse med oss er det vi lever av.

Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne et hjem som passer ditt behov. Eller selge hjemmet ditt til noen som drømmer om å bo her. Vi finner de riktige kjøperne for deg, og vårt mål er alltid å være eiendomsmegleren du anbefaler videre! 

Avdelingsleder

Terje Rindal

951 95 135
tr@schalapartners.no
Fagansvarlig

Terje Rindal

951 95 135
tr@schalapartners.no

Oppgjør

post@trygtoppgjor.no

8 ANSATTE

Helen Egeberg Troøyen

  • Kontorsjef

Joachim Rybka

  • Partner / Eiendomsmegler

Stian Storlien

  • Partner / Eiendomsmegler

Marcus Egeland

  • Partner / Eiendomsmegler

Melisa Vuthi

  • Boligkonsulent

Alexander Lerberg

  • Boligkonsulent

Christine Høvås

  • Boligkonsulent

Terje Rindal

  • Partner / Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
KONTAKT MEG
VERDIVURDERING
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.