#ÅRVOLL, Steinbakken 5A
11 900 000,-
Familievennlig enderekkehus | Solrik hage, takterrasse & fantastisk utsikt! | U. etg. m/egen inngang | 2 garasjeplasser

VISNING:

26. mars søndag kl. 13:00 - 14:00 27. mars mandag kl. 17:00 - 18:00
 • Prisantydning: 11 900 000,-
 • Omkostninger: 306 519,-
 • Totalpris: 12 206 519,-
 • Fellesutgifter 3 000,-
Beregnet totalkostnad:
11 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 297 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 306 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 206 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 127 m²
 • Bruksareal: 128 m²
 • Bruttoareal: 130 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 6
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 2007
 • Gårdsnummer: 86
 • Bruksnummer: 199
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 295321335
 • Sist endret: 20.03.23 14:48
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 77%
  eier sin egen bolig
 • 92%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 58%
  har bolig på over 120 kvm
 • 86%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 48%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til Steinbakken 5A - et familievennlig enderekkehus med solrik hage, takterrasse på 15 m² og fantastisk utsikt som strekker seg over Oslofjorden! Boligen har en funksjonell planløsning over 3 plan med bl.a. stue med utgang til balkong, åpen kjøkkenløsning, loftstue, fire soverom og to bad. Det er mulighet for utleiedel med egen inngang i u. etg. I tillegg disponerer boligen en bod og to garasjeplasser med mulighet for elbillader, i felles garasjeanlegg. Her kan du bo i et attraktivt og barnevennlig område, med nærhet til servicefasiliteter, off. kommunikasjon og flotte friluftsmuligheter i marka!

- Flott rekkehus over 3 plan
- U.etg m/egen inngang
- Solrik balkong & takterrasse
- Hage m/kjøkkenhage & bærbusker
- Stue & loftstue
- Kjøkken m/åpen løsning
- 4 soverom
- God lagringsplass
- To p-plasser m/mulighet for elbil-lader
- Kort vei til butikker, off. kommunikasjon & friluftsmuligheter

Innhold
Rekkehus over 3 plan, som består av følgende:
- U.etasje: Entré, gang, to soverom, kott/teknisk, bad og bod under trapp.
- 1.etasje: Entré, stue med utgang til sydvendt balkong på ca. 3 m², kjøkken, kontor/soverom og bad.
- 2.etasje: Loftstue og soverom. Utgang fra loftstue til sydvendt terrasse på ca. 15 m², med utebod på ca. 0,7 m².

I tillegg disponerer boligen to biloppstillingsplasser og en bod på ca. 4,8 m² i felles garasjeanlegg.

Innhold

Rekkehus over 3 plan, som består av følgende:
- U.etasje: Entré, gang, to soverom, kott/teknisk, bad og bod under trapp.
- 1.etasje: Entré, stue med utgang til sydvendt balkong på ca. 3 m², kjøkken, kontor/soverom og bad.
- 2.etasje: Loftstue og soverom. Utgang fra loftstue til sydvendt terrasse på ca. 15 m², med utebod på ca. 0,7 m².

I tillegg disponerer boligen to biloppstillingsplasser og en bod på ca. 4,8 m² i felles garasjeanlegg.

Utstyr

- Hvitevarer på kjøkken.
- Garderobeskap på soverom 1.
- Garderobeskap i gang.
- Opplegg for vaskemaskin.
- Røykvarsler.
- Brannslukningsutstyr.

Entré

Velkommen inn! En lys og romslig entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Veggene er malt i en lys gråtone og gulvet dekket av flis med behagelig gulvvarme. Entreen har en nisje, hvor det er plass til et garderobeskap eller en åpen garderobeløsning. Boligen har slett entrédør, med elektronisk dørlås og sidefelt med glass. Adkomst gjøres via et hyggelig inngangsparti tilknyttet boligens 1.etasje.

Stue | Med utgang til balkong

Boligens sosiale sone er lys og innbydende. Veggene er malt i et tidsriktig fargevalg og gulvet er dekket med parkett. Det er store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp og en behagelig atmosfære. Stuen har god utforming med naturlig plass til en spisegruppe, sofa og TV med tilhørende møblement.

Stuen har utgang til en balkong på ca. 3 m². Her har du plass til en sittegruppe og dekorative planter! Balkongen vender mot syd og kan by på gode solforhold og flott utsikt. Gulvflaten er belagt med treheller og rekkverket er av metall. Videre er balkongen utstyrt med  vindusmarkise, utebelysning og stikkontakter på vegg.

Loftstue | Med utgang til takterrasse

Boligen har en hyggelig loftstue - ypperlig når barna har venner på besøk! Loftstuen er enkel å møblere med naturlig plass til en sofagruppe og TV med tilhørende møblement. De store vindusflatene bidrar til gode lysforhold og gir en luftig atmosfære. Veggene er malt hvite med en blå kontrastvegg og det er lagt parkett på gulv.

På varme sommerdager kan du åpne glassdøren, slik at loftstuen forlenges med en sydvendt takterrasse på ca. 15 m²! Her kan du nyte lange sommerdager med gode solforhold og fantastisk utsikt som strekker seg over Oslofjorden! Det er god plass til en hyggelig sittegruppe, grill og dekorative planter. Videre er terrassen utstyrt med utebelysning, stikkontakt, varmelampe og markise. Fra terrassen er det inngang til en utebod på ca. 0,7 m². Terrassen har gulvoverflate belagt med terrassebord og rekkverk av trekonstruksjoner og metall. Selger opplyser om nytt lag med takpapp på terrasse i 2018.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en åpen og sosial løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester! Stilren kjøkkeninnredning fra byggeår, som er utført med slette fronter, benkeplater av tre og stein med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass til matlaging og oppbevaring av kjøkkenredskaper. Det er satt inn glassplate på vegg over oppvaskkum og platetopp, for enklere rengjøring.  Kjøkkenet har integrerte hvitevarer bestående av kjøleskap, stekeovn, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp, som medfølger handelen. Videre er kjøkkenet utstyrt med stikkontakter over kjøkkenbenk.

Bad

Bad - 1.etasje
Flislagt bad fra byggeår med behagelig varme i gulv.  Badet har nedsenket himling med malt flate og belysning med downlights. Badet har innredning med et vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og speil med overlys. Videre har badet et vegghengt toalett med innebygget sisterne og dusjhjørne med bunnskinne og skyvedører. Det er avløp i vegg og vanntilførsel for vaskemaskin.

Bad - U.etasje
Delikat baderom fra byggeår med gulvvarme. Badet har vegg- og gulvflater er belagt med flis og nedsenket himling med malt flate og downlights. Innredning med vegghengt/gulvstående servantskap med benkeplate og to ovenpåliggende servanter, samt speil med overlys på vegg. Badet har et vegghengt toalett med innebygget sisterne og et badekar med glassvegg. Videre er badet utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom

Boligen har fire innbydende soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en dobbeltseng og øvrig møblement. Veggflatene er malt i en lekker grønntone og gulvet er dekket med parkett. Soverommet har et romslig garderobeskap med god oppbevaringsplass til klær og tilbehør, som medfølger handelen.

De andre soverommene er også av god størrelse med plass til en seng, nattbord og ønsket oppbevaringsløsning. Alle soverom har vegger malt i et tidsriktig fargevalg og parkett på gulv. Soverommene passer utmerket som kontor, gjesterom, eller garderoberom etter behov.

Det gjøres oppmerksom på at soverom i underetasjen er omtalt som ''disp.'' i originale, godkjente bygningstegninger. Det spesifiseres ikke om rommet er ment for varig opphold eller ikke. Det er uklart om det aktuelle rommet oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier og lys. Kjøper bærer selv ansvaret for å søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å få godkjent bruksendring.

Entré | Hage

I underetasjen finner du en lys entré og gang. Veggene er malt hvite og gulvet er belagt med parkett. I gangen er det et stort garderobeskap som byr på god oppbevaringsplass, som medfølger handelen. Entreen har adkomst via en steinbelagt uteplass med plass til en sittegruppe, dekor og grill.

Hagen er pent opparbeidet med plen og diverse beplantning. Langs den ene siden av huset finner du en ''kjøkkenhage'' med flere trekasser, hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker på sommerstid! I tillegg byr hagen på et lite plommetre, en stor nypebusk og flere bærbusker som bringebærbusker, ripsbusk, jordbærplanter og rabarbra.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært og rolig boområde på Årvoll. Årvoll er kjent som et tilbaketrukket og barnevennlig område med Lillomarka som nærmeste nabo. Her har du flotte turmuligheter. Det finnes utallige skiløyper, Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) og mange flotte turstier i nærhet. Av treningssentre finner du Sats på Linderud senter og Fitness 24 Seven på Bjerke senter. Idylliske Isdammen, som er blitt et samlingssted for mange barnefamilier i området er populært. Her er det fiskevann, grillmuligheter og hinderløyper for de minste. Hytta ved Isdammen kan leies for en billig penge og benyttes ofte til barnebursdager osv. Det er ca. 2,6 km gange til Grefsenkollen, ca. 3,8 km gange til Linderudkollen og ca. 2,9 km gange til Trollvannstua, og det er fine turveier inn til sportshyttene enten du sykler, løper, går på ski eller triller barnevogn.

Boligen ligger rett ved Årvoll senter hvor man kan gjøre den daglige handelen på Rema 1000. Senteret har også apotek, café, frisør, blomsterbutikken Floriss og tannlege. Skal du selge bolig så kommer du selvsagt innom Schala & Partners på senteret. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol. Videre er det er ca. 10 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.

Det er kort avstand til flere barnehager, samt Årvoll barne- og ungdomsskole og Årvoll kunstgressbane. Se vedlagt nabolagsprofil for mer informasjon om skoler og barnehager. Årvoll gård ligger like ved og har en hyggelig café, samt keramiker med utsalg. Her arrangeres det jevnlige kulturarrangementer, og du kan også leie de flotte festlokalene til både store og små anledninger.

Felleskostnader

3 000 pr. mnd. (Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, felles drift og vedlikehold)

Felleskostnadene fordeles slik:
- Fellesutgifter fellesareal sameiet: kr. 1.500,-
- Fellesutgifter rekkehus: kr. 1.500,-
- Sum: kr. 3.000,-

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år av gangen. Styret består av en seksjonseier fra hver enhet og siste årsmøte ble avholdt 16.03.2023. Det ble ikke vedtatt en endring i felleskostnader ved siste årsmøte. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av styret ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven.

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene og kommunale avgifter må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, eiendomsskatt, innboforsikring, alarm og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand. Selger opplyser om et energiforbruk på ca. 17.000,- kWh i 2022.

Det er pliktig medlemskap i Steinbakken veilag. Veiavgiften utgjør kr. 2.250,- for 2023, og dekker brøyting og strøing på vinteren.

Eiendomsskatt for boligen i 2023:
- 1. termin: kr. 1.914,25,-
- 2. termin: kr. 1.914,25,-
- 3. termin: kr. 1.914,25,-
- 4. termin: kr. 1.914,25,-
- Sum: kr. 7.657,-

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel fellesgjeld pr. 16.03.2023: kr. 0,-
Andel formue pr. 16.03.2023: kr. 0,-

Sameiet har ingen banklån per 16.03.2023.

Kommunale avgifterKommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sameiet har ikke sikringsordning.
Sameiet har ikke IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 340 213 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 8 424 768 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad - U.etasje
- Sanitærutstyr / innredning
- Overflater vegger
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.

Bad - 1.etasje
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det
- Sanitærutstyr / innredning
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.

Kjøkken
- Vannrør

Øvrige rom
- Overflater vegger
- Overflater gulv

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Overflater vegger
- Overflater gulv
- Innerdører

Innvendige trapper
- Innvendige trapper

Etasjeskiller - 2.etasje
- Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Stakeluke

Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget

Dører og vinduer
- Dører

Yttertak
- Konstruksjon
- Inspeksjonsmulighet

Forstøtningsmurer
- Forstøtningsmurer

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja. Fordelerskapet var ikke tett, samt brudd i dreneringsrør fra skapet. Begge deler ble utbedret i 2021.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja. Det har vært en liten vannlekkasje i veggen mellom kjøkken/stue og bad i 1. etasje under oppussing i 2018. Ble utbedret raskt etter at det ble oppdatert og satt inn inspeksjonsluke.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun faglært. Firmanavn: Rørleggermester Torstein Sollie AS. Bytte av vannkran på kjøkkenet. Utført i 2018. Fikset lekkasje på utekran. Utført i 2019. Installert Waterguard i fordelingsskap og utbedret fordelingsskapet slik at det ble tett. Utført i 2021.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Det er oppdaget en liten lekkasje fra taket i uteboden på takterrassen. Lignende lekkasje er oppdaget hos andre enheter også. Dette planlegges utbedret i regi av sameiet vår/sommer 2023.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun faglært. Firmanavn: Oslo Byggentreprenør AS, Oslo Murmesterbedrift AS. All kledning på fasade ble byttet og nye asfalt plater lagt på gulv på takterrassen. Utført i 2018 av Oslo Byggentreprenør AS. Kjøkkenbalkong er utbedret med nytt dekket og fikset sprekker. Utført i 2019 av Oslo Murmesterbedrift AS.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
- Ja, kun faglært. Firmanavn: Oslo Akershus Elektro og Klima AS, Elektro Nettverk Service, Direkte Elektro AS, Wethal Elektroentreprenør AS, Grønn Strøm AS. Lagt varmekabler i gang 1. etasje. Utført i 2018 av Oslo Akershus Elektro og Klima AS. Lagt opp ny stikkontakt ved utgangen kjeller. Utført i 2018 av Elektro Nettverk Service AS. Lagt opp ny stikkontakt i kjellergang til fryseskap. Utført i 2019 av Direkte Elektro AS. Montert lampe i trappeoppgang til 2. etasje. Utført i 2019 av Direkte Elektro AS. Lagt opp utestikkontakt på kjøkkenbalkong. Utført i 2021 av Wethal Elektroentreprenør AS. Lagt opp stikkontakt i fordelingsskap for water guard. Utført i 2021 av Grønn Strøm AS.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja. Mangler for stikkontakt ved utgang kjeller.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. Det ble utført tilsyn av det elektriske anlegget av Infratek på vegne av Elvia, september 2021.

16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
- Ja. Utvendig trapp og platting ned til hagen.

22. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest?
- Ja. Det er kun midlertidig brukstillatelse.

28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Det har vært observert mus i garasjen i 2021. Det ble satt opp feller og har ikke vært observert etter dette.

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 128 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, to soverom og bad.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott/teknisk

1. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, kontor/soverom og bad

2. etasje:
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue og soverom.

Kommentarer til areal:
Boligen disponerer i tillegg to biloppstillingsplasser og en bod på ca. 4,8 m² i felles garasjeanlegg.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 13.03.2023 utført av Morten Nyborg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at soverom i underetasjen er omtalt som ''disp.'' i godkjente og originale bygningstegninger. Det spesifiseres ikke om rommet er ment for varig opphold eller ikke. Innredet soverom er ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen, noe som er et krav ved bruksendring. Det er uklart om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier og lys. Kjøper bærer selv ansvaret for å søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å bruke disse rommene som soverom og kjellerstue

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 806 kvm, Eierform: Fellestomt

Sameiet består av 7 seksjoner og har felles eiet tomt. Boligen har uteområde opparbeidet med  plenarealer, diverse beplantning, lekeplasssamt belegningsstein ved inngangsparti og uteplass ved underetasjen.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer i to biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg. Det er mulighet for å etablere elbil-lader på plassene. Seksjonseier som ønsker ladestasjon til el-bil i garasjen kan sette opp dette for egen regning. Alle eiere skal ha samme lader og ladestasjon skal ha egen måler. Ved ønske om installasjon ta kontakt med styret for informasjon om leverandør. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbekreftelse

Det foreligger arealbekreftelse fra Oslo kommune. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Byggemåte

Rekkehus over 3 etasjer. Gulv mot grunn og grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong og trekonstruksjoner.
Utvendig kledd med liggende trekledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon med fall mot sluk, tekket med takpapp (taket er ikke inspisert grunnet is og
snø). Dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør med elektronisk dørlås og sidefelt med glass. To-fløyet balkongdør og terrassedør, terrassedør og
vinduer med karmer av tre, og to-lags glass. Varmtvannsbereder på 198 liter fra byggeår. Det foreligger en rapport fra BER som sjekket taket i 2020. Dokumentet følger som vedlegg.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest iflg. kommunen. Oslo kommune har utstedt en udatert brukstillatelse for rekkehusene. I flg. kontrollerklæring er det registret mindre vesentlige mangler, frist for gjenstående arbeid utløpt den 01.09.2007:
- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til Vann- og avløpsetaten er innsendt.
- Sluttrapport For avfallshåndteringen må innsendes til behandling.
- Ved nybygg med egen adresse må sofi-hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på  godt synlig sted.
- Det forutsettes at produkter som er benyttet i byggverket innehar nødvendig produktgodkjenning. at produktet tilfredsstiller gjeldende norske forskriftskrav og at produktseflifikatet samsvarer med de produktene som faktisk har blitt montert.
Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

- Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.
- For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet. Boligen har i hovedsak skjult elektrisk anlegg

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Eiendommen er ikke registret som bevaringsverdig, men befinner seg i et område med middels høy funnpotensiale av fortidsminner.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Opplysningene omfatter gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen. Nærmere opplysninger om den enkelte plan med dokumenter, mindre endringer, etc. finnes på internett, se lenker under eller besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Pågående plansaker:
Trikketrase Tonsenhagen - Detaljregulering
Saksnummer: 201004818 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 24.04.2010
Status: Planforslag
Området foreslås regulert til ny trasé for trikk mellom Sinsenkrysset og Tonsenhagen skole, med separat midtstilt trasé i Trondheimsveien, kulvert ved Bjerke, og trase med blandet trafikk videre opp Årvollveien mot Tonsenhagen skole.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201004818

Revisjon av reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen) - Fortsetter i sak 202300230
Saksnummer: 202102096 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 05.02.2021
Hovedmålsetting med revisjonen er å ta bedre vare på de grønne verdiene i småhusområdene, og å bevare områdenes karakter og historiske kvaliteter. Etter anmodning fra Byrådsavdeling for byutvikling i brev av 16.12.2022, sendes forslag til revidert småhusplan slik det nå foreligger til rådhuset for forberedelse til politisk behandling. PBEs pågående arbeid med ROS-analyse videreføres og ettersendes når resultatene foreligger i 2023.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202102096

Østreheimsveien 28 A - Detaljregulering - Boliger
Saksnummer: 202003584 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 27.02.2020
Prosjekt et utvikler området videre til boliger for Oslos befolkning, og kan tilby en ideell beliggenhet nær marka og naturen, samtidig som det er sentralt i Oslo.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202003584

Grefsenkollen og Trollvann - Planforslag til offentlig ettersyn - Utvidelse av alpinanlegg med nye løyper og nybygg - Konsekvensutredning
Saksnummer: 201802070 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 08.02.2018
Området er LNF-område i dag, med unntak av ridesenter på Årvoll som er vist som bebyggelse. Aktivitessone "Aktivt friluftsliv og idrett" inngår. Herer
formålet å "Legge til rette for et aktivt friluftsliv, idrett og gode naturopplevelser". Planen legger til rette for dette.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201802070

RV 4 fra Årvoll skole til Sinsen - Detaljregulering - Oppgradering av gang- og sykkelanlegg
Saksnummer: 201904064 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 13.03.2019
Statens vegvesen, Vegavdeling Oslo jobber med gange og sykkeltiltak langs Rv 4 Trondheimsveien mellom Årvoll skole - Muselunden. Hensikten med tiltakene er å tilrettelegge for mer bruk av miljøvennlig transport i Oslo. Det er et mål at persontransport i Oslo skal gjøres med miljøvennlig transport som kollektiv, sykkel og gange.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201904064

Refstadveien 60 - 74 - Planforslag til offentlig ettersyn - Næring
Saksnummer: 201915380 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 23.09.2019
Hensikten med prosjektet er å følge opp intensjonene i planprogram for Bjerke med en bymessig fortetting og etablering av et urbant tyngdepunkt i nordområdet av planen. Det skal legges til rette for næring og bolig. For næringsdelen er hensikten å etablere et lokalt handelshus i kombinasjon med helsefunksjoner. Bydelstilbud som bibliotek eller tilsvarende ønskes også opprettholdt.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201915380

Refstadveien 15 - Bestilling av oppstartsmøte - Utvikling med bolig, næring og trav - Bjerke Nord / Torgbyen
Saksnummer: 202213772 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 22.09.2022
Formålet med planinitiativet er å følge opp og fastsette intensjonene for Bjerke Syd - «Parkbyen». Planforslaget følger opp plangrepet i planprogram med VPOR datert 15.12.2021.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202213772

Økernveien 224 med flere - Bestilling av oppstartsmøte - Oppføring av parkby - Bjerke Syd - Bjerke Parkbyen
Saksnummer: 202213600 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 19.09.2022
Formålet med planinitiativet er å følge opp og fastsette intensjonene for Bjerke Syd - «Parkbyen». Planforslaget følger opp plangrepet i planprogram med VPOR datert 15.12.2021.
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202213600

Pågående byggesaker:
Kildeveien 19 B - Oppføring av svømmebasseng
Saksnummer: 202116466 - Byggesak             
Mottatt sak: 19.10.2021
Status: Tillatelse gitt
For mer informasjon se link (Saksinnsyn Oslo Kommune): https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202116466

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Heftelser
1921/901064-1/105  Bestemmelse om veg  
16.09.1921 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1923/912056-1/105  Bestemmelse om veg  
26.10.1923 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1925/911631-1/105  Erklæring/avtale  
09.01.1925 
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1933/901583-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
22.12.1933 
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere

1965/16114-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
15.11.1965 
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/13482-1/105  Skjønn  
14.09.1968 
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/18202-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
29.08.1978 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere

2006/28868-1/105  Erklæring/avtale  
26.04.2006 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven paragraf 67
Plikt til vederlagsfritt å overdra nødvendig veigrunn til
Oslo kommune.
Overført fra: 0301-86/199
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
2006/417426-1/200  Seksjonering  
05.09.2006 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Grunn
sameiebrøk: 130/958
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Sameiet Steinbakken 5-9, Orgnr: 917861064

Steinbakken 5a, 5b, 5c, 7, 9a, 9b, og 9c, Gnr 86, Bnr. 199 i Oslo kommune består av 7 seksjoner .

Steinbakken 5a, 5b, 5c og 9a, 9b, 9c er seksjon 1-6, og består av to nybygg med eksklusive utearealer i samsvar med situasjonsplanen.
Steinbakken 7 er seksjon 7 og består av  eksisterende bygning med eksklusive arealer i samsvar med situasjonsplanen.
Den del av tomten og bygninger som ikke etter oppdelingen omfattes av en av Seksjonene som eklusive arealer, er fellesareal.

Med de unntak som er fastsatt i eierseksjonsloven og disse vedtekter har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg, bortleie og pantsettelse.

Styret:
Styret består av en seksjonseier fra hver enhet.

Felles boder:
Sameiet har to felles boder som kan benyttes av seksjonseiere. En bod brukes til oppbevaring av dekk og en bod til diverse.

Felleskostnader.
Sameiet har to separate kontoer for innbetaling av felleskostnader. En konto for felleskostnader tilknyttet rekkehusene og en konto for felleskostnader tilknyttet fellesarealer i sameiet, dvs. garasjeanlegg, lekeplass, gjesteparkering etc. Felleskostnader er alle kostnader ved drift og vedlikehold av eiendommen som ikke gjelder den enkelte bruksenhet, som berører alle seksjoner, og som ikke er omfattet av vedtektenes pkt. 5 a eller pkt. 5 b. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, offentlige skatter og avgifter som ikke utliknes på den enkelte bygning, felles adkomstvei, Steinbakken langs egen eiendom saml gjerde mot andre naboer. Sameiermøtet kan beslutte å engasjere vaktmestertjeneste for drift og vedlikehold av herunder måking av snø. Felleskostnadene fordeles iht. sameiebrøk.
For sameiernes felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier med lik andel hver. El-bil: Eiere avregner egen måler og betaler for eget strømforbruk .

Vedlikeholdsansvar:
Det påligger den enkelte sameier å besørge og bekoste innvendig vedlikehold av bruksenhetene og alminnelig vedlikehold av andre arealer som sameieren har enerett til å bruke. For rekkehusene skal takterrassen måkes jevnlig og seksjonseier har selv ansvar for skader som følge manglende
Sameieren har også vedlikeholdsansvar for vann avløpsledninger fra forgreningspunktet på stamledningsnettet til bruksenheten og for sikringsskap og elektriske ledninger og opplegg i bruksenheten.

Forsikring:
Bygning A og Bygning B skal ha separate bygningsforsikringer.  Den enkelte sameier svarer for forsikring av eget innbo. Seksjon 1-6 sørger for bygningsforsikring av Bygning A og eventuelle øvrige bygninger på seksjon 1-6' s eksklusive arealer. Seksjon 7 sørger for bygningsforsikring av Bygrung B og eventuelle øvrige bygninger på Seksjon 7' s eksklusive arealer.

Overdragelse:
Ved fremtidig salg/overdragelse av en eierseksjon, forplikter selger seg til aktivt å medvirke til at de nye eiere gjøres kjent med og aksepterer disse vedtekter og eventuelle andre avtaler som måtte være inngått mellom sameierne. Sameiet og disse vedtekter skal, dersom en av sameierne krever det, registreres i Foretaksregisteret.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

Storebrand Polisenummer: 6591932

Regnskap

Sameiet har to separate kontoer, en for garasjeanlegget og en for rekkehusene. Årsoppsummeringen for garasjeanlegget i 2022 viser et overskudd på 50.502,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at sameiet skal gå med kr. 35.900,- i overskudd på kontoen for garasjeanlegget.

Årsoppsummeringen for rekkehusene i 2022 viser et overskudd på kr. 114.570,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at kontoen for rekkehusene skal gå med kr. 183.000,- i overskudd..

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Følgende øvrige saker ble behandlet på Årsmøte avholdt den 16.03.2023:
Lekkasjer terrassetak og bod (rekkehusene):
- Hypotese er at vann presser seg inn på underside av beslag og deretter følger bjelkelag inn til bod.
Enighet om å forsøke foreslått løsning med «tjærefuge» for å tette mellom tjærepapp og beslag. Styret innhenter tilbud.

Eventuelt vedlikehold etc.:
- Vedlikehold, evt. skifte av garasjeport: Ny fjær kjøpt. Enighet om å foreløpig ikke undersøke muligheter for ny port/innhente tilbud på ny port.
- Utelamper ved postkasser er ute av drift: Styret undersøker muligheter for utbedring.
- Dugnad: Styret organiserer vårdugnad og undersøker feiing av vei med veisjef.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge vedtektene tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken.
- Garderobeskap på soverom 1.
- Garderobeskap i gang.

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Hyller på soverom 2.
- Lampe over spisebord på kjøkken.
- Vaskemaskin.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Steinbakken 5A, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 199 snr. 1 orgnr. 917861064 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

72-23-0012

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.