#ÅRVOLL/TONSENHAGEN, Dugnadsveien 13
4 380 000,-
Lekker 3-roms toppleilighet med flott utsyn | Rolig og idyllisk helt inntil Lillomarka/Blindvei | Garasjemulighet

VISNING:

11. august torsdag kl. 17:00 - 18:00 14. august søndag kl. 13:00 - 14:00
 • Prisantydning: 4 380 000,-
 • Omkostninger: 15 459,-
 • Totalpris: 4 435 743,-
 • Fellesutgifter 3 133,-
Beregnet totalkostnad:
4 380 000,- (Prisantydning) 40 284,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 420 284,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 459,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 435 743,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 56 m²
 • Bruksareal: 56 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1952
 • Gårdsnummer: 86
 • Bruksnummer: 626
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 261579111
 • Sist endret: 04.08.22 12:42
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 66%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 64%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 48%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 38%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Gjennomgående leilighet beliggende i byggets toppetasje (3.etasje). Adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré/ gang, stue med åpen kjøkkenløsning, utvidet, lekkert bad og 2 gode soverom. Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca 6 m².
Hele leiligheten har glatte overflater malt i delikate farger og nye gulv, samt downlights i alle rom.

Leiligheten disponerer en loftsbod på ca 12 m² i gulvflate (skråtak), og en kjellerbod på ca 4 m².
Det finnes også fellesvaskeri i borettslaget.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en innbydende og romslig entré med plass til å henge opp yttertøy/skotøy.  Ellers har oppgangen callinganlegg. Nytt laminatgulv og glatte, malte overflater. Downlights.

Stue

Stuen med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Stuens utforming byr på gode innredningsmuligheter med spisestuemøblement ved kjøkken, og sofagruppe etc ved vinduet.

Kjøkken

Epoq kjøkkeninnredning med slette fronter fra 2022. Benkeplate av laminat. Stikkontakter på vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer: Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Ventilator med kullfilter plassert i overskap. Vannrør av type rør-i-rør. Kjøkkenet har montert lekkasjestopper og komfyrvakt.
TG2: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet.

Bad

Baderom oppgradert i 2022. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjsone med delvegg av glass.
Dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj. Nisje på vegg i dusjsone. Fordelerskap for rør-i-rør og stoppekraner plassert på vegg over toalett.
TG2: Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Vindu er plassert i dusjsonen. Sluk har ikke vannlås, men dette er bestilt og montert av selger.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en usjenert, solrik og vestvendt balkong. Balkongen er på ca. 6 kvm og har god plass til sittegruppe og planter. Her kan du nyte gode solforhold og en flott utsikt. Perfekte solforhold, på sommeren er det sol fra ca. 11:00-21:00. Markise er montert.
Balkongdør og vinduer fra 2013.
TG2:
Rekkverkshøyde under 1 meter

Soverom

Stort hovedsoverom på over 12 kvm

Soverom 2

Også soverom 2 er av god størrelse, over 8 kvm.

Beliggenhet

Nabolaget preges av flotte eneboliger, rekkehus og leilighetsblokker i fin harmoni, og med store grønne lunger seg imellom. Du har en rekke servicetilbud kun få minutter fra boligen. Nærmeste matbutikk er Kiwi Tonsenhagen og Rema 1000 Årvoll. Linderud senter ligger i gangavstand fra boligen og kan by på et rikt utvalg av forretninger og serveringssteder. Her finner du blant annet Coop Mega, Vinmonopol, Baker Samson, flere sko- og klesbutikker, legesenter og tannlege for å nevne noe.

Flotte tur- og treningsmuligheter rett utenfor døren. Med Lillomarka som nærmeste nabo finnes det milevis med tur- og skiløyper, samt flere idylliske badevann. Det er kort gangavstand til Grefsenkleiva alpinbakke og Isdammen. Elixia Linderud ligger en kort joggetur unna. Treningssenter også i Årvollveien.

Ønsker man en fin søndagsutflukt anbefales et besøk på Årvoll gård. Gården byr på bl.a. kafé, ulike dyr og forskjellige kulturtilbud. Her er det aktiviteter for både store og små. I området finner du en rekke barnehager som Kilden, Sletta, Årvoll, Kolåsbakken og Sandbakken for å nevne noen. Det er også flere skoler i nærheten. Nærmeste barneskole er Tonsenhagen skole og nærmeste videregående skole er Bjerke.

Svært god kommunikasjon til sentrum, med 25, 33 og 31-bussen fra Tonsenhagen torg. Buss 31 går hvert 6. minutt i rushtiden, og om natten går bussen hver halvtime. 60-bussen går fra Tonsenhagen skole.

Felleskostnader

3 133. Betjening fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, kabel-tv, forretningsførsel, vaktmestertjeneste, etc.
Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles forsikringer, kabel-tv/internett grunnpakke, renhold av fellesarealer, fellesvaskeri, avdrag og renter m.m

Andel fellesgjeld

40 284

Andel formue

20 046

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 12122127727, DNB ASA
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 24.05.2022: 2.3% pa.
Antall terminer til innfrielse: 33.2422261
Saldo per 24.05.2022: 3 269 107
Andel av saldo: 40 284
Første termin/første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 30.06.2030 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av
finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er
gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte. Ingen IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 013 888 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad:
-Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når
døren er lukket. Lufttilførsel må etableres.
-Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.
-Sluk har ikke vannlås. Dette er bestilt og vil monteres av rørlegger ihht selger.
-Vindu er plassert i dusjsonen. Av denne grunn kan det bli utsatt for uønsket
fuktpåvirkning.
Kjøkken:
-Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt
fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig
ettersyn.
-Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste
punkt er målt til ca. 20 mm i stue/kjøkken og ca. 10mm i soverom 1.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
-Utført arbeider på bad: Nytt rør anlegg, ny membran og nye varmekabler utført av Membran-leggeren Jørn, El-kontakten og OAR. Dokumentasjon foreligger.
-Nytt elektrisk anlegg, utført av El-kontakten, samsvarserklæring foreligger.
-Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert
etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon i tilstandsrapport.
-Rekkverkshøyden balkong er under 1,0 meter.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Alle rom er oppgitt som primærrom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 12 580 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass fra selger. Her er det mulighet til å montere El-bil-lader til en kostnad av ca 25.000, med montering.
Forøvrig vanlig gateparkering.
Det er oppført 22 garasjer på borettslagets eiendom. Kun andelseiere i Lia Borettslag kan kjøpe bruksrett til garasjene. Andelseierne
kan fritt selge bruksrett til sin garasje til høystbydende, så fremt vedkommende kjøper også er andelseier i borettslaget. I dette tilfellet vil kjøper av leiligheten ha fortrinnsrett til garasjen.

Byggemåte

Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i betong. Yttervegger er fasadeplater og teglstein på fasaden. Grunnmur i betong. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein.

Borettslaget har foretatt flere rehabiliteringsarbeider. Rehabiliteringen omfattet bl.a. ny taktekking, oppussing av fasader, montering av nye balkonger, oppgradering av grøntarealene, oppgradering av trappeoppgangene og oppgradering av det elektriske anlegget. Det er i 2004/05 utført en omfattende rehabilitering av bad og soil/avløpsrør m.m. Det er utført utskifting av vinduer/balkongdører som ikke tidligere er byttet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det finnes ferdigattest fra byggeår på eiendommen. Kommunen har gitt tillatelse til oppføring av byggene og godkjent tegningene. Bygget er brukt til boligformål siden 1952. Dette har ingen betydning for bruken av eiendommen. Det foreligger ferdigattest på tillegsisolering med fasadeendring fra 1991 samt igangsettingstillatelse på nye balkonger fra 1995.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Varme i gulv på bad, om ønskelig må kjøper montere panelovner.

Energiforbruk

Tilsvarende leiligheter har hatt et stipiulert energiforbruk er ca. 7.000 kwh, men dette vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-2864, datert 14.05.1986. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld overdras boligen fri for heftelser.

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for borettslaget/ eiendommen. Den kan være positiv eller negativ.

Det er registrert en servitutt/heftelse som følger eiendommen. Denne omhandler blant annet bestemmelser om midlertidig dispensasjon fra bygningsloven. Dugnadsveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde og har plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune dersom de forlanger det (2013).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Lia borettslag, Orgnr: 948609363
Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret med organisasjonsnummer 948609363.
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl.
Revisor er KPMG.

Borettslaget er forsikret i IF Skadeforsikring NUF med polisenummer SP586852.
Kollektiv TV og Bredbånd: Årvoll Kabelnett AS (Telia Norge AS/Get).

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for USBL-medlemmer, denne parallellavklares slik at kjøper får beskjed raskere vedr benyttelse av forkjøpsretten.

Ja

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP586852

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til stian@schalapartners.no eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Dugnadsveien 13, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 626, andelsnr. 41 i Lia borettslag med orgnr. 948609363 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

72-22-0020

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.