#ÅRVOLL, Kildeveien 25D
12 300 000,-
Kjedet enebolig over 3 plan | Nydelig utsikt | Rolig og idyllisk hage | Barnevennlig | Garasje

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 12 300 000,-
 • Omkostninger: 321 519,-
 • Totalpris: 12 621 519,-
 • Ligningsverdi: 1 631 619,-
Beregnet totalkostnad:
12 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 307 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 300 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 321 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 621 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 141 m²
 • Bruksareal: 149 m²
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 1956
 • Gårdsnummer: 86
 • Bruksnummer: 661
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 239539080
 • Sist endret: 01.12.21 10:09
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 77%
  eier sin egen bolig
 • 90%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 43%
  har bolig på over 120 kvm
 • 87%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 40%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Attraktiv og sjelden mulighet! Usjenert og solrik hage. Fantastisk beliggenhet, høytliggende med flott utsikt mot fjorden og nærområdet/sentrum. Meget populært boområde for barnefamilier og de som vil ha nærhet til både marka og sentrum. Fine turmuligheter i Lillomarka, Grefsenkleiva slalåmanlegg i kort gangavstand.

Entré

Romslig entre med fliser på gulv. Garderobeskap er montert, og det er god plass til å henge opp yttertøy.

Stue

Romslig stue med moderne peisovn og god plass og naturlige soner til stort spisestuemøblement og sofagruppe med mer.
Store vindusflater gir mye lys inn, og gjør atden flotte utsikten kan nytes.

Stue 2

I underetasjen har boligen en stue, evt et soverom 4. Her er det montert peisovn. Rommet er på i underkant av 12 kvm, og har store vindusflater som vender mot syd.

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass og Ikea innredning fra 2007/2008. profilerte fronter, benkeplate i tre. Fliser og malte flater mellom benkeplate og overskap. Opplegg til oppvaskmaskin.
TG2: Pga alder/slitasje.

Bad

Bad 2. etg fra 2006. Fliser på vegger, gulv i mikrosement med varmekabler. Servant med underskap og speil med integrert belysning. Gulvstående toalett. Badekar med dusj.
TG2: Pga manglende ventilasjonsspalte dør/terskel, samt generelt på bakgrunn i alder.

Soverom

Boligen har 3 gode soverom i 2. etg, hvorav 2 har montert garderobeskap. To av soverommene vender mot syd, og har dermed flott utsikt fra vindu.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i en av de aller mest populære gatene på Årvoll. Boligen er høytliggende og ligger tilbaketrukket og barnevennlig til like ved Lillomarka. Her har du flotte turmuligheter. Det finnes utallige skiløyper, Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) og mange flotte turstier i nærhet. Av treningssentre finner du et nytt Evo fitness i Årvollveien, Sats på Linderud senter og Fitness 24 Seven på Bjerke senter. Idylliske Isdammen, som er blitt et samlingssted for mange barnefamilier i området er meget populært. Her er det fiskevann, grillmuligheter og hinderløyper for de minste. Hytta ved Isdammen kan leies for en billig penge og benyttes ofte til barnebursdager osv. Det er ca 2,5 km gange til Grefsenkollen, Linderudkollen og Trollvannstua, og det er fine turveier inn til sportshyttene enten du sykler, løper, går på ski eller triller barnevogn.

På Årvoll senter gjør mange den daglige handelen hvor du har bl.a Rema 1000, apotek, café, frisør og tannlege. Skal du selge bolig så kommer du selvsagt innom Schala & Partners på senteret. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol. Videre er det er ca. 7 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.

Det er kort avstand til flere barnehager, samt Årvoll barne- og ungdomsskole og Årvoll kunstgressbane. Se vedlagt nabolagsprofil for mer informasjon om skoler og barnehager. Årvoll gård ligger like ved og har en hyggelig café, samt keramiker med utsalg. Her arrangeres det jevnlige kulturarrangementer, og du kan også leie de flotte festlokalene til både store og små anledninger.

Sykkel- og gangsti langs Trondheimsveien.

Tomt

Areal: kvm. Eierform: Eiet tomt
Eiendommen har en flott beliggenhet og ligger høyt i terrenget, noe som gir vidstrakt utsikt og gode solforhold.
Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, og ulik beplantning.

Eierform: Eiet tomt

Kommunale avgifter

Kr. 15 487

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 631 619 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 873 828 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 149 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, vaskerom, toalettrom og soverom/stue.

1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue/spisestue og kjøkken.

2. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Boligen ligger i kort gangavstand til Årvoll barne- og ungdomskole. Se vår vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon. Det er et godt utvalg av barnehager og skoler i området.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjerekke på ca 16 kvm.

Byggemåte

Vertikaldelt tremannsbolig med garasje beliggende i bydel Bjerke, Oslo kommune. Boligen har eiet tomt. Delvis skrånende tomt opparbeidet med
gruslagt innkjørsel, plenareal, trær og diverse beplantning. Seksjonene disponerer hver sine avgrensede deler av tomten.
Boligbygg over tre plan. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong. Bærende vegger av mur og trekonstruksjoner. Yttervegger av
trekonstruksjoner utvendig kledd med stående kledning. Dører og vinduer fra varierende årstall. Profilert entrédør med glassfelt i 1.etasje og fra 2011
i underetasje. Vinduer med karmer/rammer av tre, koblet glass fra byggeår, to-lags glass fra 2006 og 2011. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.
Naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest datert 08.08.61. Det er ikke søkt om/godkjent innredning av entre i underetasjen.

Adgang til utleie

Ingen utleiedel i boligen.

Oppvarming

To peisovner i boligen, stue 1. etg og i kjellerstue. Forøvrig oppvarming med panelovner, gulvvarme på bad 2. etg.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-4220, datert 15.03.2006. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Lampene i stua, garderobeskap i boden i kjelleren, trehyllen på kjøkkenet og varmelampen på uteplassen, samt vaskemaskin/tørketrommel.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til stian@schalapartners.no eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:
-
-
-
-

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Kildeveien 25D, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 661 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

72-21-0062

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.