#KEYSERLØKKA, Bergljots vei 2
5 750 000,-
Attraktiv 3-roms endeleilighet i frodige omgivelser I Solrik balkong I Peis I Kjøkken fra 2019 I 3 boder

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 750 000,-
 • Omkostninger: 16 003,-
 • Totalpris: 5 989 663,-
 • Ligningsverdi: 1 235 249,-
Beregnet totalkostnad:
5 750 000,- (Prisantydning) 223 660,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 973 660,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 500,- (Medlemsskap BRL) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 16 003,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 989 663,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 65 m²
 • Bruksareal: 67 m²
 • Bruttoareal: 67 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1952
 • Gårdsnummer: 128
 • Bruksnummer: 42
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 238088782
 • Sist endret: 23.11.21 15:10
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 81%
  eier sin egen bolig
 • 94%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 35%
  er barnefamilier
 • 18%
  er gift

 

Innhold

Leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst i byggets kjeller/underetasje via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, stue, kjøkken, to soverom og bad. Utgang fra stue til syd-vendt balkong på ca. 6 m2.

Entré

Innbydende entré som gir et velfortjent godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det rikelig oppbevaringsplass. En flott entré hvor det er åpnet opp mellom rommene. Flotte gulv. Porttelefon og god plass til garderobeskap,knagger, skosskap eller annen oppbevaring.

Stue med utgang til balkong

Romslig og pen stue med store vindusflater og adkomst til balkong som gjør rommet ekstra lyst og luftig. Det er god plass til sofagruppe, TV-seksjon, spisebord og annet ønsket møblement. Peis og på gulv ble det lagt heltre hvitlasert eik ble lagt i hele leiligheten i juni 2019. Peisen fungerer ifølge selger godt.

Nytt KVIK Kjøkken fra 2019

Et rålekkert kjøkken med delvis åpen løsning mot entré. Godt med skap og benkeplass. Gulvflate belagt med parkett, vegger i malte slette flater. Kvikk kjøkkeninnredning fra 2019 med hvite slette fronter. Benkeplater av kompositt og heltre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer fra Bosch. Nedfelt induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Ventilator tilkoblet utkast plassert i overskap. Varmtvannsbereder fra 2019 på ca. 110 liter plassert i benkeskap. Kjøkkenet har montert komfyrvakt og lekkasjestopper. Meget god plass til spisebord/kjøkkenbord.

Bad

Bad fra 1998. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med panel og downlights. Vegghengt servantskap med hvite slette
fronter. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører av glass.
Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Gulvstående toalett. Naturlig avtrekksventil plassert i himling. Inspeksjonsluke for tilførselsrør med stoppekran i himling. Det kan sikt være smart å installere et dusjkabinett om man vil forlenge levetid på bad.

Oppgraderinger:  Ny vask og blandebatteri til vasken satt inn i 2021.
Faglært har skiftet toalett og vask/armatur mens dusjvegger ble satt inn med egeninnsats. Det foreligger ikke dokumentasjon på dette.
* TG3 er gitt på bad på grunn av alder og slitasjegrad.

Balkong

Utgang fra stuen til overbygget syd vendt balkong på 6 kvm. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra 2010. Balkongen har gulvflate av betong belagt med terraseheller av tre. Rekkverk av metall og glass. Rekkverkshøyden er målt til 100 cm. Balkongen har utebelysning og stikkontakt. På sommeren har man ifølge selger sol fra 11-19.

Bruk av grill med åpen ild (for eksempel gass- og kullgrill) er ikke tillatt på balkongene. Bruk av elektrisk grill tillates såfremt matos/lukt fra grillen ikke er til sjenanse for naboene. Bruk av engangsgriller er forbudt på balkonger

Soverom 1 & 2

Rommene er begge av god størrelse. Stort tilhørende garderobeskap på hovedsoverom. Plass til pult, kommode, eller alt hva et soverom trenger.
Et rolig nærområde hvor man fint kan ligge med åpent vindu.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og samtidig svært rolig og usjenert boligområde på Keyserløkka i Oslo. "Høyt og fritt med prektig utsikt over byen og fjorden ligger Keyserløkka. Prosjektet hører til et av OBOS' flotteste. Sentralt, men likevel utenfor storbyens ståk og larm", skrev Arbeiderbladet om Keyserløkka i 1935. Dette stemmer fortsatt i 2019.

Keyserløkka er et av de få, sentrumsnære områdene i Oslo som fortsatt har god plass mellom bygningene og store grønt- og parkområder tilknyttet borettslagene. Her finnes epletrær, flere lekeplasser, sittegrupper og isbane om vinteren. I borettslagets hagelag kan beboere leie en eller to pallekarmer for en liten sum hvert år for å dyrke det man måtte ønske. Hagelaget er åpent for hele borettslaget, og det er ulike bærbusker og frukttrær som alle kan forsyne seg av.

Boligen har gangavstand til høyskoler, offentlig kommunikasjon og et bredt servicetilbud.

Det ligger flere parker og grøntarealer med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet, som bl.a. Tøyenparken med populære Tøyenbadet (rehabiliteres i disse dager og åpnes igjen i 2023), Botanisk hage, Kampen park og Valle Hovin m.m. Tøyenparken ligger i skråningen vest for høydedraget fra Ola Narr og har flott utsikt mot sentrum og fjorden. Botanisk hage blomster flott på vår- og sommerstid, og har hyggelig café, Handwek Botaniske, i midten av parken som byr på deilig surdeigsbakst og kortreiste matvarer.

Tøyen togstasjon på Gjøvikbanen ligger på Keyserløkka og er en unik mulighet til å ta toget ut i Nordmarka. Kanonhallen kulturhus ligger i nærområdet og har mange konserter og øvrige arrangementer i løpet av året. Vakre Villa Solhaug kan leies til fester og anledninger. Keyserkiosk er et av områdets fasiliteter - en sjarmerende telefonkiosk fra 60-tallet med "bibliotek" for bokbytting.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris i Grenseveien, Coop Mega Hasle, Kiwi Hasle, Meny Løren og Lille Tøyen kolonial. For ytterligere servicetilbud har Ensjø og Carl Berner et godt og variert utvalg. Det er også kort vei til Hasle Torg, Tøyen senter, Carl Berners passasjen og Fyrstikktorget. På Løren har Vinslottet nylig åpnet med flere servicetilbud og hyggelige serveringssteder som f.eks. Sugar & Spice, 8 Fish sushi, Hasle linje Gastropub (med shuffleboard, elektronisk dart og fotballkamper på storskjerm). I tillegg er det gangavstand til alle Oslos handlegater med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.


Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Einars vei noen få meter unna boligen. Nærmeste jernbanestasjon er på Tøyen, og nærmeste T-banestasjon er på Hasle.

Eiendommen har gangavstand til Hasle barneskole, Frydenberg ungdomsskole og Teglverket skole (1-10 trinn).

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste er Keyserløkka barnehage som ligger bare en kort gåtur unna boligen.

Felleskostnader

4 008.
Drift og vedlikehold, kollektivavtale for TV og internett, vaktmestertjeneste, trappevask, renter og avdrag fellesgjeld, forr.førsel, felles forsikring, kommunale avgifter m.m.

Herav:
Felleskostnader 3.458,-
Trappevask 140,-
TV - internett 410,-

Ytterligere differensiering foreligger ikke fra forretningsfører.
Telia er leverandør av kabel-TV og internett.

Den månedlige kostnad for Tv-Internett vil ble satt opp fra 305 kr/mnd til 410 kr/mnd fra 1.november 2021.

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader. Man kan forvente en prisøkning på ca 3% i felleskostnadene fra 01.03.2022.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Eiendomsskatt:
Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune. Det var for 2020 ingen eiendomsskatt på denne eiendommen.

Andel fellesgjeld

223 660

Andel formue

42 596

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel gjeld for denne leiligheten: 223.660,- per 01.10.2021.
Andel formue for denne leiligheten: 42.596,- per 31.12.2020.

Lånenummer: EIKA1-152021434
Type: Annuitet
Restsaldo borettslag: 57.564.479,-
Restløpetid: 14 år
Terminer per. år: 12
Type rente: Flyt 1,60%
Det er ikke IN-ordning.

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 235 249 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 446 895 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 67 kvm

Høy 1. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, to soverom og bad.

Det er også godt med bodplass, en stor loftsbod og to boder i kjelleren, en av dem med uttak til strøm for fryseskap e.l.
i tillegg er det velfungerende fellesvaskeri for beboerne og gode parkeringsmulighet for sykkel i kjelleren.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 44 389 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er pent opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, store plenarealer, sykkelparkering, lekeplass, sittegrupper, trær, busker og annen fin beplantning.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 106 leieplasser i borettslaget, som fordeles etter venteliste. Søknad kan sendes elektronisk via borettslagets hjemmeside: http://www.keyserlokkaost.no/. Det er også tilrettelagt for el-billading, i samarbeid med Grønn Kontakt.
Hver andel kan også få utlevert kort som gjelder 24 t på gjesteparkering (elektronisk ordning for regisrering). Disse skal ikke benyttes av beboere.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak åpent betong/murkonstruksjoner.
Utvendige fasader forblendet med teglstein, samt pussede og malte flater. Valmet takkonstruksjon utvendig tekket med takstein. Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30/lydklasse 35dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med to-lags glass fra 2010. Oppvarming med elektrisitet
kombinert med vedfyring. Gulvvarme på bad. Naturlig ventilasjon med tilluftsventiler på yttervegger, naturlig avtrekksventil i himling på bad.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Anticimex, datert 01.11.2021

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.06.1952 for eiendommen.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring. Varme i gulv på bad.

Energiforbruk

2020 betalte betalte selgerebe:  kr 10 119,- i strømutgifter, i 2021 er utgiftene kr 13 588,-  fra januar til og med oktober.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand. Det bor idag 3 stykker i husstanden.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2864 av 14.05.1986. Området forøvrig er regulert til boliger, vei, tomt for offentlig bygning m.m. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det skal bygges nye leiligheter i Ålovs vei, det er ikke i direkte tilknytning til denne leiligheten eller borettslaget som vi tilhører, Keyserløkka Øst, og vil ikke berøre denne leiligheten.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Utover andel fellesgjeld så overdras boligen fri for pengeheftelser.
En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for borettslaget. Den kan være positiv eller negativ.

Dette borettslaget har 2 servitutter som omhandler avståelse av grunn til jernbanen og skjønn vedrørende denne.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Keyserløkka øst borettslaget, Orgnr: 950158506

Andelsleilighet tilhørende Borettslaget Keyserløkka Øst beliggende i bydel Grünerløkka, Oslo Kommune. Borettslaget består av 267 leiligheter fordelt på 16 boligblokker.

Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.keyserlokkaost.no

Borettslaget består av 267 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Keyserløkka Øst Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950 158 506.

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.

- Felles rom i kjelleren hvor en kan sette sykkel og barnevogn
- Kollektivavtale med Get om levering av alle typer digitale signaler
- Det er også inngått avtale med Lynet om levering av datasignaler som et individuelt tillegg til kollektivavtalen med Get
- Inngått kollektiv avtale på Get Safe (brannvarsling)
- Trappevask utføres av Gamle Oslo Servicesentral
- Vaktmestertjeneste ivaretas av Gamle Oslo Servicesentral
- Borettslaget har både velferdsrom og overnattingsrom som er mulig å leie
- Fellesvaskeriene er i Finns vei 5, Økernveien 80 og Einars vei 4,5 og 17, og kan brukes i henhold til gjeldende regler.

Forkjøpsrett

Borettslaget og boligbyggelagets medlemmer har 20 dagers forkjøpsrett. Denne boligen er utlyst parallelt, slik at fristen for å melde sin interesse om forkjøp til OBOS går ut 22.11.21.

Ja

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke planlagt nye større rehabiliteringer som vil påvirke gjeld eller felleskostander. Ifølge forvalter er det god økonomi.

Tidligere, større vedlikehold og rehabilitering:
2019 Infrastruktur El-bil lading
2019 Påbegynt oppussing oppganger
2018 Oppgradert til Get Safe II
2018 Rehabilitert toalettene i velferdslokal
2017 5-årskontroll brannslokkingsapparater
2017 Renset kanaler utluft kjøkken og bad
2016 Etablert velferdslokale med kjøkken
2016 Get Safe med brannvarsling til sentral
2015 Etablert overnattingsrom
2014 Parsell- og frukthage etablert
2014 Påbegynt treplanen (2014-18)
2013 Uterehabiliteringen ferdigstilt
2012 Vaskeriene rehabilitert
2012 Lekeområder/skøytebane ferdigstilt
2011 Nye avfallsbrønner
2010 Fasaderehab.og nye balkonger ferdigstilt
2009 Utvendig rehabilitering påbegynt
2007 Drenering/oppussing oppganger
2006 Dørtelefonanlegg
2001 Rehabiliteringen av vaskeriene ferdig
2000 Takene rehabilitert sammen med pipene
1998 Baderomsrehabilitering
1995 Utrekksledninger fra blokkene til kloakkledning
1994 Avsluttet utskifting av hele det elektriske anlegg

Husdyrhold

Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget, bortsett fra i de tilfeller da det er gode grunner som tilsier at beboeren skal kunne holde dyr og at dyreholdet ikke er til ulempe for borettslagets øvrige beboere. I slike tilfeller må det søkes til styret om godkjennelse av dyreholdet før dyret anskaffes. Med "gode grunner" menes i denne sammenheng at sosiale og velferdsmessige årsaker skal ligge til grunn for en eventuell søknad. Se forøvrig pkt. 29-34 i husordensreglene.

Man kan alltids ta kontakt med megler eller styret i forkant for avklare dyreholdet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alt av integrerte hvitevarer på kjøkken.

Medfølger ikke: Kommoder og speil og lamper på lite soverom og stue.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale, dog tidligst etter at forkjøpsrett er avklart og styrets godkjennelse er gitt.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Bergljots vei 2, 0575, Oslo, Gnr. 128 bnr. 42, andelsnr. 49 i Keyserløkka øst borettslaget med orgnr. 950158506 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

72-21-0044

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det  tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.