#RØDTVET, Rødtvetveien 20
3 500 000,-
Romslig 3-roms med balkong | Heis | Moderniseringsbehov | Gunstige bo-utgifter | Varmtvann/fyring inkl i felleskostn

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 500 000,-
 • Omkostninger: 8 009,-
 • Totalpris: 3 599 070,-
 • Ligningsverdi: 830 952,-
Beregnet totalkostnad:
3 500 000,- (Prisantydning) 91 061,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 591 061,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 599 070,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 66 m²
 • Bruksareal: 66 m²
 • Bruttoareal: 72 m²
 • Etasje: 3
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1962
 • Gårdsnummer: 90
 • Bruksnummer: 265
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 234978824
 • Sist endret: 22.10.21 18:15
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 87%
  eier sin egen bolig
 • 10%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 83%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 97%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 28%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Leilighet beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst via felles trapperom med heis. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Utgang fra stue til overbygget vestvendt balkong på ca 4,6 m².

Entré

Det er god plass til garderobe, skoskap, knagger eller annen oppbevaring.

Stue

En lys stue med god plass til både sittegruppe og spisebord. Utgang til overbygget balkong.
Borettslaget fikk også ny grillplass av TV 3 høsten 2013. Den er til glede for mange beboere, og ber alle vennligst rydde etter seg, slik at den kan bli en hyggelig plass for sosialt samvær.

Kjøkken

Romslig og lyst kjøkken fra 2015 med stor vindusflate som gir rikelig med naturlig arbeidslys. Hvit kjøkkeninnredning med lys benkeplate og kum. Integrerte hvitevarer; induksjonstopp, ovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleog fryseskap - alt følger selvfølgelig med. Moderne tapet på en vegg som matcher ventilator. Her er det i tillegg opplegg for vaskemaskin. Fronter og noe silikon er noe slitt.

Bad

Et eldre bad med dusjkabinett. Baderom fra ukjent årstall. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Himlingsflater utført i malt betong. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning. Dusjkabinett med glassdører og to-greps armatur. Gulvstående toalett fra Arabia. Vannrør av typen kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil plassert i vegg. Borettslaget vuderer oppgradering av rør. Det skal være nytt beboermøte om kort tid. Dette er ikke vedtatt enda.  Konferer styret før en eventuell oppussing.

Balkong

Utgang fra stue til overbygget vestvendt balkong på ca 4,6 m². Bærende konstruksjoner av betong. Rekkverk av stål og glass. Rekkverkshøyden er målt til ca 1,19 meter. Stikkontakt på vegg. Gode solforhold.  Grilling på balkong er tillatt ved bruk av elektrisk- eller gassgrill.

Soverom 1 & 2

Leiligheten har to soverom, på hovedsoverommet er det god plass til garderobeskap, pult, kommode og dobbeltseng. Soverom nr. 2 har er også av god størrelse og er stort nok til det man vil ha på et soverom.

Beliggenhet

Leiligheten har god beliggenhet i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde på Rødtvet i Oslo, med store, grønne fellesarealer rundt bebyggelsen.

Det er kort vei til skoler, barnehager, butikker, servicetilbud, svømmehall, treningssenter, idrettsanlegg, rideskole og offentlig kommunikasjon.

For den turglade er det blant annet gangavstand til Lillomarka, med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Fine lysløyper og flere badevann. I gangavstand finner du idylliske Vesletjern med badeplasser, sittebenker, ildsteder og stier. Herfra går det turløype inn til Alunsjøen og Breisjøen.

Sykkel og gangsti opp til Stovner og helt ned til byen.

Gangavstand til Rødtvet barneskole, Nordtvet barneskole og Apalløkka ungdomsskole. Det er heller ikke langt til Veitvet skole, Linderud barne- og ungdomsskole og Bjerke Videregående skole.

Det er også flere barnehager i området med bl.a. Sandåsveien barnehage, Rødtvet barnehage og Skogkanten barnehage. Dagligvarehandelen kan gjøres ved nærbutikken Kiwi, eller Rema 1000 og Meny på Kalbakken. Ytterligere servicetilbud finnes på Kalbakken, Linderud, Grorud og Stovner senter som har et godt tilbud av forretninger etc. Det er også søndagsåpen Joker i nærheten.

Rødtvet er en del av bydel Grorud, og ligger ca. 10 km nord for Oslo sentrum. Det er svært enkel adkomst med både bil, t-bane og buss til sentrum. Nærmeste T-banestasjon er Kalbakken som ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten, og T-banen tar kun 17 min til Oslo S. Med bil fra Rødtvet tar det omtrent 10 minutter til Oslo sentrum. Tog som stopper både på Nyland og Grorud stasjon, samt 31-bussen som går til/fra Oslo sentrum døgnet rundt. Skal du fly til og fra OSL-Gardermoen lufthavn, kan du enkelt ta Flybussekspressen, NOR-WAY.

Det er flere avganger i timen og tar ca. 40 minutter til/fra hovedflyplassen. Vi anbefaler å ta en titt på www.ruter.no eller Ruter-app for nærmere beskrivelser over hvilke tilbud som passer best for deg.

Felleskostnader

3 449.
Fyring og varmtvann (a-konto fjernvarme), TV og internett grunnpakke, vaktmestertjenester, betjening av fellesgjeld, trappevask, kommunale avgifter, bygningsforsikring med mer.

Felleskostnader 2 398,-
Akonto Brensel/v.vann 492,-
Renter lån 125,-
Avdrag lån 434,-

Beboerne betaler a konto varmt vann. Det avregnes en gang pr. år, pr 30.6. for perioden 1.7.-30.6. Det avregnes ikke ved flytting. Brunata leser av og avregner forbruk, Usbl fakturerer skyldig/utbetaler til gode beløp. Avregningen foreligger som regel mot slutten av året.

Løpende kostnader

Strøm, evt. alarm og innboforsikring kommer i tillegg.

Eiendomsskatt:
Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Andel fellesgjeld

91 061

Andel formue

28 350

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 98207569836, OBOS Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 23.09.2021: 1.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 62
Saldo per 01.09.2021: 28 093 464,-
Andel av saldo:91 062,-
Første termin/første avdrag: 30.03.2017 ( siste termin 30.12.2036 )
Flytende rente

Det er ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 830 952 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 991 426 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom:  66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Leiligheten disponerer en bod/skap utenfor entredør på ca 1 m², samt en bod i kjeller på ca 4 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 737 kvm, Eierform: Fellestomt

Eiet tomt på 4 737 kvm (hele borettslagets tomt er på ca. 12 205 kvm). Tomten er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning og prydbusker, samt asfalterte internveier. Felles sittegrupper og lekeplass til glede for store og små.

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasjer og parkeringsplasser som leies ut etter ventelister og ansiennitet.
Borettslaget har 46 garasjer.

Garasjene koster kr. 350,- pr. mnd. Det må søkes skriftlig for å bli satt på venteliste. Alle som får tildelt eller bytter garasje må betale et behandlingsgebyr Usbl. Dette er et engangsgebyr.

Andelseier kan ikke disponere både garasje og parkeringsplass.

Årsavgiften for leie av reservert parkeringsplass er kr. 2.500,-. Styret har vedtatt at det skal beregnes kr. 100,- i administrasjonskostnader ved tilbakebetaling av parkeringsavgift i løpet av året. Andelseier kan ikke disponere både garasje og parkeringsplass.

Styrene i Mellomgården borettslag, Bakkely borettslag og Rødtvet borettslag har tidligere søkt Bymiljøetaten om opprettelse av flere ladestasjoner på Rødtvet. Bymiljøetaten har utredet hele Rødtvet for å finne lokasjoner der ladestasjoner kan opprettes. På grunn av begrensninger angående allerede eksisterende infrastruktur i bakken, og begrensninger angående fortausbredder, har det vist seg svært vanskelig å opprette ladestasjoner på Rødtvet. Bymiljøetaten har nå funnet et gatestrekk som er ledig for opprettelse, dette gjelder plassering av ladestasjoner på nordsiden av Rødtvetveien mellom Sandåsveien og Rødtvetkroken, altså ved Rødtvetveien 24-28.

Byggemåte

utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i plateprofiler. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entredør av tre. Balkongdør med karmer av tre og tre-lags glass fra 2017. Vinduer med karmer av tre og to-lagsglass fra 2017. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport datert 24.09.2021 utført av Anticimex.

- TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Rommet har behov for total fornying.
- Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til ca 12 mm i stue.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 25.03.1965.

Adgang til utleie

Andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre. I tillegg kan andelseier overlate bruken av hele boligen til andre opp til 30 døgn i løpet av året.

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann for bygningen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i i S-754, datert 05.12.1958. Området rundt er regulert til byggeområde for bolig, vei, tomt for offentlig bygning (Rødtvet skole), område for sporvogn m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det skal bygges boliger i Rødtvetkroken. Man må påregne noe støy i byggeperioden.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for borettslaget/ eiendommen. Den kan være positiv eller negativ.
Utover andelens fellesgjeld overdras boligen fri for pengeheftelser. Det er tinglyst 3 servitutter og disse omhandler;  vanlig forpliktelser som at Oslo kommune har rett til å vedlikeholde f.eks vann, vei og kloakk på borettslagets eiendom.

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: MELLOMGÅRDEN BORETTSLAG, Orgnr: 921313098

Borettslaget består av 308 andeler. Hver andelseier kan bare eie en andel, men flere personer kan eie en andel sammen. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

- Grilling på balkong er tillatt ved bruk av elektrisk- eller gassgrill.
- Grilling på balkong er tillatt ved bruk av elektrisk- eller gassgrill.  Generalforsamling 24.04.2019:
- Det ble vedtatt på ordinær generalforsamling 24.4.2019 at borettslaget skal utrede/rehabilitere avløpsrør og røropplegg på bad innen 5 år. Iht. styret skal det fremlegges forslag til utbedring av rør/bad på generalforsamlingen 2021. Dette vil gjelde alle bad i borettslaget. En kjøper må evt. påberegne en økning i fellesgjeld og felleskostnader når disse arbeidene settes i gang.

TV/bredbånd: Pr 30.6.2020 har selskapet avtale med Telenor. Vi tar forbehold opm endringer. For nærmere opplysninger ta kontakt med styret.

Borettslaget har egen nettside www.mellomgarden.no
Her finnes mye informasjon om borettslaget.

Felles vaskeri i kjeller (betalingsløsning med vaskekort, 20 kr pr. vask).
E-post til styret: post@mellomgaarden.no. Mobil: 92 68 66 87

Alle kjøpere må være medlem av Usbl før overtakelse. 300,- per person.


Styrets arbeid (utfyllende i vedlagt årsmelding):
- Montering av rottesperrer i alle soilrør
- Nye LED-lamper i fellesareal
- Rehabilitering av grunnmur, Rødtvetveien 24-26-28
- Bytte av sirkulasjonspumpe
- Bytte av lys i heiser
- Graving, tilkobling og asfaltering ved Rv. 28
- Gjerde langs Rødtvetveien 37 til 33
- Tilstandsrapport bad/rør
- Hagearbeider
- Nye søppelbeholdere/dypoppsamlere
- Økt internettkapasitet
- Reparasjon av varmepumpe i Rv. 39
- Nabonettverk
- Vindusprosjektet/reklamasjoner
- Dyrehold
- Flaggansvarlig
- Lekeplassen
- Utplassering av containere
- Avregning med Bakkely borettslag om lånt fjernvarme

Budsjett for 2021:

• Husleien økte med 2 % fra 01.01.2021.
• Tilstandsvurdering av bad/rør, kr 42.500 for hele borettslaget
• Nytt ventilasjonsanlegg og kanalrens, inkl. prosjektledelse, kr 3.150.000,-

Forkjøpsrett

Nei, dette er et frittstående borettslag hvor det ikke praktiseres forkjøpsrett.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget jobber med en full rørutskiftning i borettslaget. Dette er ikke vedtatt og det er ikke gitt noen estimater for kostnad rundt dette. Man må påregne en økning i både felleskostnder og fellesgjeld om arbeidet vedtas.

Ventilasjonen i borettslaget skal oppdateres og byttes ut. Dette er helt nødvendig for å sikre god avtrekk i leilighetene. I den forbindelse vil alle ventiler som er montert inn i bad og kjøkken bli byttet ut i høyblokkene.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt etter godkjent søknad til styret, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere. Hvis leieboer ønsker å holde hund, må spesielt søknadsskjema sendes styret. Se nærmere retningslinjer i husordensreglene, samt i egne regler for hundehold som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Hunder må ikke holdes i borettslaget uten etter forhåndsgodkjenning av styret. Blir ikke reglene om hundehold overholdt, kan styret når som helst trekke et gitt samtykke tilbake og pålegge andelseieren om å fjerne sin hund fra lagets område.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alt av hvitevarer på kjøkken medfølger. Vaskemaskim medfølger også.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Rødtvetveien 20, 0955, Oslo, Gnr. 90 bnr. 265, andelsnr. 14 i MELLOMGÅRDEN BORETTSLAG med orgnr. 921313098 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

72-21-0037

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger  tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selge. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.