#HØYBRÅTEN, Folkvangveien 10A
14 600 000,-
Rålekker teglstensvilla over 2-plan | Høy standard | Flott hage, terrasse og lysthus | Dobbel garasje

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 14 600 000,-
 • Omkostninger: 374 019,-
 • Totalpris: 14 974 019,-
 • Ligningsverdi: 2 379 451,-
Beregnet totalkostnad:
14 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 365 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 600 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 374 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 974 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Tomannsbolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 239 m²
 • Bruksareal: 287 m²
 • Bruttoareal: 315 m²
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 2005
 • Gårdsnummer: 107
 • Bruksnummer: 219
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 192564587
 • Sist endret: 26.11.20 09:07
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 85%
  eier sin egen bolig
 • 1%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 34%
  har bolig på over 120 kvm
 • 83%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 38%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

72-20-0044

Adresse og matrikkel

Folkvangveien 10A, 1086, Oslo, Gnr. 107 bnr. 219 snr. 1 i Oslo kommune
sameiebrøk: 498/1114

Eier

Svein Olav Elvevoll

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport og egenerklæringsskjema selger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 632,-

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Eiendomsskatt for 2020 kr. 7 508,-

 

BRA/PROM

287 / 239 m²

Antall soverom

4

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig

Byggeår

2005

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 3.900 kwh pr mnd i snitt.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 3 900,- pr.måned.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja/ ja

Boligen disponerer en isolert dobbel garasje på gårdsplass. Automatisk portåpner til både port og grind. Sentralstøvsuger i garasje.
Mulig å etablere el-bil stasjon dersom man ønsker dette.  Overbygget gjesteparkeringsplass mellom garasjen og huset.
Det finnes i tillegg plasser til gjester på gårdstunet.

Tomt

Areal: 1 000 kvm, Eierform: Eiet tomt

Dobbel smidjerns port med automatisk åpner slipper deg inn på eiendommen. Porttelefon med video i entré, underetasje og lysthus.
Mot vei er det solide granittblokker produsert på skreddersøm, med lavt gjerde i smijern. her slipper man snømåking da det er varme ( vannbåren) i innkjørsel og under granittsteinen på  gårdstunet. Store furutrær gir skjerming til den flotte gårdsplassen på innsiden.

Hageanlegget er designet av hagearkitekt, Darren Saints. Alle detaljer er på plass, med intime, skiferbelagte gangstier, plen, vintergrønt, samt kanting med granitt. Automatisk vanningsanlegg tar seg av beplantningen.

Lysthuset er et stort pluss. Det er et flott samlingssted for venner og familie. Her har du peis, downlights, fullintegrert lydanlegg og eget
styringspanel for porttelefonen. Selger har avtaler med gartner som kommer et par ganger i året dersom man ikke ønsker å vedlikeholde noe selv.

Beskrivelse

Boligen er halvpart av tomannsbolig, både håndverk og materialvalg vitner om kvalitet. Når huset ble satt opp i 2005 var kostpris ca 34 millioner for hele tiltaket (2005 kroner). Her har man en unik mulighet til å så seg en luksusbolig til en levelig pris. En tofløyet smijernsport ønsker velkommen inn på gårdsplassen, som er belagt med granittstein og har en stor dobbeltgarasje. Bygget og garasjen er forblendet i belgisk håndbanket tegl og har hollandsk, sortglasert takstein. Materialvalget er tilnærmet vedlikeholdsfritt og av svært høy kvalitet. Boligen er plassert på en av Høybråtens beste tomter med sol til sent på kveld.

Innhold

Eneboligen består av.

1.etasje:
Vindfang, gang, wc, kjøkken, kjølerom, bad/wc, mellomgang, tv-stue, vaskerom, ett soverom og peisestue/
spisestue med adkomst til en vestvendt terrasse.

Underetasje:
Trappegang, teknisk rom, bad/wc, badstue, soverom med utgang til en vestvendt steinbelagt terrasse,
kontor, omkledningsrom og en bod.

Beliggenhet

Folkvangveien 10 A  har en sentral og attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boområde i hjertet av Høybråten. Boligen hører til et lite sameie med 2 seksjoner. Nærhet til butikker, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Metro-, Triaden-, Stovner-, og Furuset kjøpesenter ligger alt innenfor 5 km rekkevidde. Strømmen storsenter ca. 7-8 km. Kort vei til Østmarka med flotte turmuligheter. Sokner til Høybråten barneskole og Stasjonsfjellet Ungdomsskole. For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, svømmehall, skiløyper, skaterampe, alpinanlegg, golfbane og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Kort vei til marka med flotte turløyper.

Gangavstander:
Høybråten togstasjon ca. 10 min
Buss i Karihaugveien/ Folkvangveien med hyppige bussavganger. ca. 3-4 min (buss 25, 100 og 110)
Joker nærbutikk ca. 5 min (buss 64A)
Høybråten skole ca. 10 min
Øvre Høybråten barnehage ca. 5 min

Tidsavstander i bil:
Gardermoen ca. 25 min
Lørenskog ca. 9 min
Stovner ca. 12 min
Oslo sentrum ca. 15 min

Entré

Romslig entré med 2 skyvedørsgarderober. Flislagt gulv med varme. Dør telefon og videoovervåkning i boligen.

Stue

Lys og delikat stue med nedsenket himling med krybbe. Svært god plass for møblering. Plass til 3 fotballlag med familie til middag. Adkomst fra spisestue til en vestvendt flislagt terrasse på ca. 45 m². Heltre eikegulv. Hovedstuen er delt i to soner - en spisestuedel og en peisstue med en vakker  peis omrammet av italiensk marmor. Kistehimlingen i hele rommet er staselig utformet, og utstyrt med downlights og
innfelte høyttalere.

Tv-stue eller soverom 2

Tv-stuen var tidligere husets hovedsoverom. Man kan enkelt sette opp en ny lettvegg. Dette er idag med i markedsføringen som soverom.

Kjøkken

Et kvalitetskjøkken fra Huseby.God plass til kjøkkenbord. Kjøkkenet er av meget god størrelse med gode arbeidsflater og godt med lagringsplass. Kjøkkenet har selvsagt et stort kombinert kjøle og vinrom. Midt i rommet står en moderne kakkelovn. Skipsgulv i Eik.

Vaskerom

Et meget praktisk vaskerom i boligens hovedetasje. Overflater er belagt med fliser. Innredningen er bestående av skapinnredning med profilerte lakkerte skapfronter, laminat benkeplate, utslagskum, tørkeskap og opplegg for vaskemaskin.

Separat wc-rom

I gangen finnes eget gjeste toalett. Spesial bestilt glass servant, speil og vegghengt klosett.

Bad

Pent flislagt bad med varme i gulv. Malt gipshimling med innfelte downlights og høytalere.
Baderomsinnredningen er bestående av plassbygget skapinnredning med marmor benkeplate, dobbel servant, speil, vegghengt klosett, innfliset masasjebadekar og dusjnisje med svingbar glassdør. Mekanisk avtrekk fra baderom og tilluft via spalte under dør på 12 mm og tilluftsventil i tak.

Terrasse og lysthus

Et rålekkert frittstående isolert lysthus med glass foldedør, kistetak med innfelte downlights og høytalere, gulvvarme og murt peis med tilgang fra terrasse på baksiden av bygget. Terrassen er forøvrig utstyrt med utelys og markise. Dørtelefon med videokamera.

Hage

Hageanlegget er designet av hagearkitekt, Darren Saints. Alle detaljer er på plass, med intime, skiferbelagte
gangstier, plen, vintergrønt, samt kanting med granitt. En lettstelt hage med automatisk vanningsanlegg. Svært gode solforhold.

Soverom i 1.etasje

Hovedsoverommet er også av det større slaget. Helvegg skyvedørsgarderobe og god plass til kingsize dobbeltseng, pult, sminkebord, kommode eller annen oppbevaring. Gulvvarme og downlights med dim i himling. Høytaler for radio er integrert i taket. Bad vegg i vegg med hovedsoverom.

Soverom 3 brukes idag som kontor

God størrelse og har god plass til dobbeltseng, pult, garderobe eller annen oppbevaring. Tilhørende safe.

Bad med badstue i underetasje

Baderomsinnredningen er bestående av plassbygget skapinnredning med marmor benkeplate, dobbel servant, speil, vegghengt klosett og dusjnisje med svingbar glassdør. Mekanisk avtrekk fra baderom og tilluft via spalte under dør på 10 mm og tilluftsventil i tak.

Soverom 4

Adkomst fra soverom i underetasjen til en vestvendt terrasse med fliser på gulv på ca. 18 m².

Kjekt å vite:

Høytalersystem etablert i tak i alle oppholdsrom.
Dør telefon og videoovervåkning i boligen.
Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 379 451,- pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 8 566 024,- pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Barnehage / skole i området

Boligen sokner til Høybråten skole. Se ellers vår vedlagte nabolagsprofil for mer informasjon. 

Byggemåte

Vertikaldelt tomannsbolig over ett plan, underetasje og kaldtloft oppført i 2004. Boligen er oppført med ringmur i betong pusset og malt utvendig. Bærende yttervegger i trekonstruksjoner utvendig kledd med teglstein, etasjeskiller av armert betong og valmtakkonstruksjon tekket med takstein. Grunnmur i betong fundamentert til fjell. Tak er antatt utført med 2-trinns tekking. Undertak av plater, lufting med sløyfer og lekter, samt takstein. Snøfangere, luftelyre og kobber renner og nedløp.

Vinduer med malte trerammer og to-lags isolerglass med produksjonsår 2004. Vinduer er belagt med pulverlakkerte aluminiumsbeslag på utsiden.

Innvendig:
Overflater er belagt med skipsgulv på kjøkken, fliser i vindfang, tekniskrom, vaskerom, begge
bad, omkledningsrom, bod, badstue og wc ellers parkett i øvrige rom.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 16.02.2005. Følger vedlagt.
Det er også gitt ferdigattest på støttemur, lysthus og garasje fra samme år.

Boligens areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 287 kvm, Bruttoareal: 315 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 125 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/wc, badstue, kontor, omkledningsrom,
soverom.

Sekundærrom: 48 m² : Boder og teknisk rom.

1. etasje:
Bruksareal: 162 m².
Primærrom: 162 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue 1, stue 2, bad/wc, kjøkken m/ spiseplass, gang, vaskerom, wc, soverom.

I tillegg disponerer boligen:

Isolert dobbel garasje:
Primærrom: 31 kvm

Vinterhage/lysthus:
Primærrom: 18 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen eller rom i boligen kan leies ut etter eget ønske. Mulig å etablere utleie i underetasjen.
Det er ikke foretatt radonmåling i boligen.

Diverse

Eiendommen er seksjoner i to selvstendige enheter. Det er ingen felles utgifter på eiendommen.
Det foreligger en seksjonseieravtale basert på drift, vedlikehold og bruk av fellesarealer.
Telenor er leverandør av kabel-TV og bredbånd.
Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i alle rom foruten teknisk rom. Det er også gulvvarme i lysthuset.  Varme i gulv på baderom. Balansert ventilasjonsanlegg med kjøling og varmegjennvinner. Sentral plassert i teknisk rom. Vispo varmerør lagt i oppkjørsel for snøsmelting. Dette er styrt fra bryter i teknisk rom.
Det ligger varmerør for snøsmelting på hele gårdsplassen, helt frem til asfaltkanten i gata.

Løpende kostnader

Løpende kostnader: Kommunale avgifter, strøm, TV/bredbånd, forsikring, alarm, vanninganlegg etc+ettersyn av kjøleanlegg og varmegjenvinner. Listen er ikke uttømmende.

Adkomst

Adkomst fra Folkvangveien.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

En servitutt er en rettighet eller forpliktelse for eiendommen. Den kan være positiv eller negativ.
På denne eiendommen er det tinglyst 6 servitutter og disse omhandler:
Eiere av Folkvangveien 10 er forpliktet til å fjerne mur mot vei samt garasje dersom f.eks veien må utvides. Det er pt ingen planer som skulle tilsi at dette vil være tema. Det er en normal rettighet kommunen har på mange boliger. Dette kan f.eks være at det bygges flere boliger og man må opparbeide bredere vei eller sykkel og gangsti.

Folkvangveien 10 A og 10 B er felles ansvarlige for vann og avløpsledninger ned til offentlig nettverk.

Folkvangveien 10 har dispensasjon i henhold til veiloven. Folkvangveien 10 må vederlagsfritt overdra eiendom til Oslo kommune med bredde av inntil 10 meter med bruksrett til skjærings og fyllingsareal. Man er også forpliktet til å opparbeide veien til en effektiv veibredde av inntil 6 meter og i den standard som gjelder for Oslo kommune.

23.09.1949 - Dokumentnr: 10971 - Erklæring/avtale
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

21.08.2000 - Dokumentnr: 47755 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo vann- og avløpsverk

15.12.2000 - Dokumentnr: 75853 - Erklæring/avtale
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom Forpliktelse til vederlagsfri overdragelse til kommunen
nødvendig veigrunn

08.01.2001 - Dokumentnr: 817 - Best om garasje/parkering
Sak nr.200004356: Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for Plan- og bygningsetaten i Oslo

08.01.2001 - Dokumentnr: 820 - Best om garasje/parkering (gjelder folkvangveien 10 B)
Sak nr.200004355. Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for Plan- og bygningsetaten i Oslo

23.11.2004 - Dokumentnr: 80571 - Erklæring/avtale
Midlertidig unntak fra formål i reguleringsplan i anledning murens plassering på grunn regulert til veiformål.
Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren fra Plan- og bygningsetatene

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Lamper medfølger ikke salget. Fastmontert Tv følger salget.
Det er også en safe på kontor i underetasje som medfølger. Det kan gjøres avtale om utemøbler, grill++, konferer megler.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til mw@schalapartners.no eller SMS: 46 82 88 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM. 

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.