#ÅRVOLL/ DISEN, Traverveien 28
4 350 000,-
Lekker, høytliggende 3-roms topp- og hjørneleilighet med flott særpreg | Balkong m/ fantastisk utsikt | Fjernvarme inkl.
 • Prisantydning: 4 350 000,-
 • Fellesgjeld: 68 440,-
 • Omkostninger: 15 634,-
 • Totalpris: 4 434 074,-
 • Ligningsverdi: 976 450,-
 • Fellesutgifter: 4814,-

  Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd grunnpakke, varmtvann og fyring via fjernvarme, felles forsikringer, renhold av fellesareal, renter og avdrag m.m.
Beregnet totalkostnad:
4 350 000,- (Prisantydning) 68 440,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 418 440,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 300,- (Medlemsskap BRL pr. person) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 199,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 15 634,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 434 074,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 67 m²
 • Bruksareal: 67 m²
 • Bruttoareal: 74 m²
 • Etasje: 4
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1955
 • Gårdsnummer: 85
 • Bruksnummer: 107
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 189985310
 • Sist endret: 20.10.20 15:09
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 88%
  eier sin egen bolig
 • 2%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 78%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 32%
  er barnefamilier
 • 27%
  er gift

 

Oppdragsnummer

72-20-0036

Adresse og matrikkel

Traverveien 28, 0588, Oslo, Gnr. 85 bnr. 107, andelsnr. 96 i Tonsenjordet borettslag med orgnr. 948538873 i Oslo kommune

Eier

Halfdan Blytt

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Årvoll sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

BRA/PROM

67 / 67 m²

Antall soverom

2
 

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1955

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Energiforbruk

Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene og sørger for lave bokostnader.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 33 116 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Beliggenhet

Årvoll er kjent som et tilbaketrukket og barnevennlig område med Lillomarka som nærmeste nabo. Her har du flotte turmuligheter. Det finnes utallige skiløyper, Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) og mange flotte turstier i nærhet. Av treningssentre finner du Sats/Elixia på Linderud senter og Fitness 24 Seven på Bjerke senter. Idylliske Isdammen, som er blitt et samlingssted for mange barnefamilier i området er populært. Her er det fiskevann, grillmuligheter og hinderløyper for de minste. Hytta ved Isdammen kan leies for en billig penge og benyttes ofte til barnebursdager osv. Det er ca 2,5 km gange til Grefsenkollen, Linderudkollen og Trollvannstua, og det er fine turveier inn til sportshyttene enten du sykler, løper, går på ski eller triller barnevogn.

På Årvoll senter gjør mange den daglige handelen hvor du har bl.a Rema 1000, apotek, café, frisør og tannlege. Skal du selge bolig så kommer du selvsagt innom Schala & Partners på senteret. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol. Videre er det er ca. 10 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.

Det er kort avstand til flere barnehager, samt Årvoll barne- og ungdomsskole og Årvoll kunstgressbane. Se vedlagt nabolagsprofil for mer informasjon om skoler og barnehager. Årvoll gård ligger like ved og har en hyggelig café, samt keramiker med utsalg. Her arrangeres det jevnlige kulturarrangementer, og du kan også leie de flotte festlokalene til både store og små anledninger.

Ny sykkel- og gangsti langs Trondheimsveien.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med denne innbydende boligen. Boligen ble pusset opp i 2018 og det ble lagt vekt på å bevare opprinnelige detaljer som f.eks dører, samt kombinere det med nytt og moderne. Dette har gitt leiligheten et sjarmerende uttrykk og særpreg. i gangen har du naturlig plass til å henge fra deg yttertøy og sette fra deg sko i åpen garderobe. Boligen har adkomst fra felles trappegang. Ellers har oppgangen callinganlegg. Leiligheten har brannsertifisert dør med sikkerhetslås.

Stue

Lys hjørnestue med store vindusflater på to vegger som gir både god romfølelse og luft. Gulvflaten er belagt med en pen en-stavs lys, eikeparkett fra 2018. Stuens størrelse er perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

Kjøkken

Moderne Ikea kjøkken fra 2018 med hvite, glatte fronter og heltre eik benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Over kokesonen er det plassert en stilren ventilator med kullfilter, og videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn og koketopp fra Ikea, samt frittstående kjøleskap med fryser fra Bosch. Kjøkkenet kommer også med innebygget vinskap som beskytte den fra lys og sørge for perfekt temperatur til enhver tid.

Bad

Pent, flislagt bad pusset opp i regi av borettslaget i 2009. Badet har dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med underskap. Det er også opplegg til vaskemaskin, så her har du alt du trenger! Varme i gulv og mekanisk avtrekk.

Balkong

Romslig balkong med fantastisk utsikt mot Holmenkollen og mot Oslo sentrum. Balkongen er vestvendt og på 4,6 kvm. Her er det sol hele ettermiddagen, samt god plass til sittegruppe.

Soverom

Boligen har hele to soverom av gode størrelser og som har malte flater i lyse farger. Gulvene er belagt md en pen 1-stavs parkett. Det er store vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom begge rommene er svært romslige, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Begge rom har garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse eller barnerom.

Felleskostnader

4.814,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd grunnpakke, varmtvann og fyring via fjernvarme, felles forsikringer, renhold av fellesareal, renter og avdrag m.m.

Herav:
Felleskostnader kr. 3.765,-
Lånekostnader kr. 97,-
Lånekostnader kr. 452,-

Tilleggsytelser:
Vedlikeholdsfond kr. 500,-

Hver leilighet har fått tilsendt en dekoder fra Get i forbindelse med overgangen til digitale sendinger. Leien av dekoderen inngår i felleskostnadene. Ved overdragelsen av andelen i borettslaget må ny andelseier selv kontakte Get for å tegne avtale om dekoderen.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
 

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget disponerer omlag 150 oppmerkede parkeringsplasser. Et fåtall av disse har strøm til motorvarmer og det finnes 20 ladestasjoner for elbiler, samt tilrettelagt infrastruktur for ytterligere 20. Parkeringsplasser deles ut etter førstemann til mølla-prinsippet. Det er kun mulig for hver boenhet å disponere en parkeringsplass.

Priser pr. år:
Vanlig parkering: 1.600,-
Parkering med strømuttak: 2.000,-  (ikke beregnet for el-bil)
Pris for parkeringsplass med ladestasjon: 6.000,- + strøm

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 976 450 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 515 218 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 4. Etasjer samt underetasje og loft. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker hovedsakelig av betong. Yttervegger av pusset og malte flater. Takkonstruksjonen er av saltaksform utvendig tekket med takstein/ takplater (taket er ikke besiktiget) Leiligheten har entredør i ukjent brann og lydklasse. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 1987. Stoppekraner for vann er plassert i himling på bad. Vannrør med rør-i-rør system og synlig avløpsrør i plast.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger approbasjon/byggemelding datert 04.12.1953 for eiendommen.

Det foreligger ferdigattest datert 29.01.2010 for rehabilitering av våtrom.

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 67 kvm.
Primærrom: 67 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod på loft med gulvflate oppmålt til ca. 12,80 kvm og en bod i underetasje oppmålt til ca. 3 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral. Felles varmtvann og gulvvarme på bad.

Løpende kostnader

Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. borettslaget v/styret og det er opp til borettslaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-568, datert 28.10.1954.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Pågående plansak, saksnummer 201004818: Planinitiativ for trikk til Tonsenhagen.

Pågående plansak, saksnummer 201904064: RV 4 Årvoll skole til Sinsen. Gang- og sykkelvei.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert ni servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om trafostasjon/kiosk (1955) og garasje/parkering (1956).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av totalt 260 leiligheter. Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl og revisor er KPMG.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.tonsenjordet.no

Tonsenjordet borettslag er medeier i Årvoll kabelnett.

Vaktmesteren har kontor i Traverveien 23, dette deler han med styret. I tilknytning til kontoret er det et koselig selskapslokale som borettshaverne kan leie for en rimelig penge. Lokalet er ofte brukt til barnedåp, selskap og annet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12118784373, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 25.08.2020: 1.75% pa.
Antall terminer til innfrielse: 46
Saldo per 25.08.2020: 17.794.585,-
Andel av saldo: 68.441,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2016 (siste termin 30.12.2031)

Andel fellesgjeld

68 440 pr. 25.08.2020.

Andel formue

20 290 pr.. 31.12.2019.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP586838

Vedtekter / husordensregler

Alle beboere plikter å utføre dugnadsarbeider som gjelder fellesarealer både inne og ute. Dette gjelder blant annet større renholdsarbeider organisert av blokktillitsvalgte, og raking av plener/rydding av utearealer under vårdugnaden.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget har engasjert USBL for å få en oversikt over fremtidig vedlikhold. USBL anbefaler et større vedlikeholdsprosjekt, som inkluderer:

- Balkonger. A erstatte og utvidede dagens balkonger. Betongen og balkongdekket barer preg av alderen, og det er betongskader med sprekker og biter som faller av.
- Fasader. A oppgradere fasadene og etterisolere dem. Utover maling og mindre reparasjoner er det ikke utfort vedlikehold pa fasadene siden byggearet, og de er til dels darlig isolerte.
- Vinduer. A skifte ut vinduer og balkongdorer. Vinduene ble sist byttet pa 80-tallet, og barer preg av alderen. Normal levetid for slike vinduer er mellom 20 og 60 ar.
- Tak. A omtekke takene. Tak ble byttet sist pa 80-tallet, og det ble valgt en mindre optimal losning. Dette gjor at taket kan narme seg teknisk levealder pa rundt 50 ar.
- Eventuelt oppussing av oppganger. Det er lagt inn en post om oppussing av oppganger, som er budsjettert til kr 5.500.000.

Styret mener utskifting av balkonger, oppgradering av fasader og utskifting av vinduer er å regne som nødvendig vedlikehold, og at det bør gjøres en ny vurdering av om takene bør skiftes ut. Styret stiller seg positiv til å gjennomføre oppussing av oppganger, for å sikre et helhetlig inntrykk av borettslaget. De ser imidlertid ikke på dette som nødvendig vedlikehold. Full rehabilitering av borettslaget ble nedstemt på generalforsamling. Borettslaget ønsker innen en 4-års periode å starte med å utbedre balkongene. Hver andel betaler månedlig inn til et vedlikeholdsfond for å spare opp kapital til fremtidig prosjekter.

En kjøper må forvente en økning i fellesgjeld og fellekostnader dersom borettslaget  vedtar å ga i gang med prosjektene.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt dersom dette ikke er til sjenanse for naboene, og etter at kontrakt med styret er undertegnet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer, taklamper og plissegardiner.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til stian@schalapartners.no eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.


Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.