#LØRENSKOG, Sheikenveien 32
6 475 000,-
Rekkehus over 3 plan i rolig omgivelser | Barnevennlig | VV/fyring inkl | Garasjeplass | Moderne m/god standard fra 2018

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 6 475 000,-
 • Omkostninger: 172 939,-
 • Totalpris: 6 666 534,-
 • Fellesutgifter 5 909,-
Beregnet totalkostnad:
6 475 000,- (Prisantydning) 18 595,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 493 595,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 320,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 493 595,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 172 939,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 666 534,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 110 m²
 • Bruksareal: 114 m²
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 106
 • Bruksnummer: 244
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 318877186
 • Sist endret: 22.11.23 14:02
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 68%
  eier sin egen bolig
 • 96%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 60%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 96%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 34%
  er barnefamilier
Last ned komplett salgsoppgave

 

Beskrivelse

Vi ønsker deg velkommen til Sheikenveien 32 - Et moderene og familievennelig rekkhus over 3 plan med arealeffektiv planløsning og massevis av boltringsplass både inne og ute! Boligen er fra 2018 og holder en gjennomgående god standard. Her får du bl.a stue og kjøkken, 2 bad, samt 4 gode soverom fordelt på etasjene.

Gode solforhold kan nytes i rolige omgivelser på en av de to terrassenne på tilsammen 32,8 m². I ditt nye boligområde ligger alt tilrette for en behagelig hverdag, med både matbutikker, kollektivtransport og ytterligere servicetilbud i nærhet av boligen.

- Familievennlig rekkhus over 3 plan
- Moderne med god standard fra 2018
- Arealeffektiv planløsning med gode rom
- Solrike uteplasser
- P-plass i felles garasjeanlegg
- Varmtvann inkl.
- Pene fellesarealer
- Kort vei til hverdagslige aktiviteter

Innhold

Rekkehus over 3 etasjer med adkomst via eget inngangsparti tilknyttet 1.etasje.
 
1. etasje består av entré, bad, stue og kjøkken.
2 .etasje består av gang, bad og soverom, samt innvendig bod.
3. etasje består av gang og tre soverom.

Utgang fra stue til terrasse på ca. 16,4 m².
Utgang fra gang i 2.etasje til terrasse på ca. 16,4 m².

Boligen disponerer en garasjeplass med ladestasjon for elbil i felles garasjeanlegg.

Boligen disponerer i tillegg to boder. En utvendig bod på ca. 2,3 m² med adkomst via entré, samt en bod på ca. 5 m² beliggende ved garasjeplassen.

Utstyr

Boligen har: 
- Røykvarslere og sprinkelanlegg.
- Brannslukkingsapparat av pulver fra 2018. 
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré.
- Balansert ventilasjon i boligen. Ventilasjonsanlegg er  plassert i bod.
- Stoppekraner og vannmåler er plassert i sjakt

Entré

Velkommen inn! Her får du en lys og innbydene entré som gir et meget godt førsteinntrykk av boligen. God lagringsplass til klær, sko og øvrig tilbehør i smart garderobeløsning med speilfronter. Varmen fra gulvet sørger for en ekstra hyggelig velkomst på kjøligere dager. Boligen har glatt entrédør fra byggeår med glassfelt.

Stue

Pen og romslig stue med åpen løsning til kjøkkenet. Her har du god plass til både sofagruppe, salongbord, TV-seksjon og annet ønsket møblement. Spisebord får du plass til i en naturlig del mellom stuen og kjøkkenet som gjør dette til en meget sosial og hyggelig sone. Store vindusflater og utgang til terrasse sørger for gode innvendige lysforhold og en luftig atmosfære. Overflater utført med delikate fargetoner på vegger og med pen parkett på gulv.

Kjøkken

Lyst og moderne kjøkken med åpen løsning til stuen. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og laminert benkeplate. Ellers godt med skap- og benkeplass til diverse oppbevaring og matlaging. Kjøkkenet har nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur, integrerte hvitevarer, samt ventilator med mekanisk avtrekk plassert i overskap. Lekkasjestopper er montert i kjøkkenbenk. Komfyrvakt montert over platetopp.

Bad 1. etasje

Pent og moderne baderom fra 2018 i boligens 1. etasje. Innredning utført med flislagte vegger, flislagt gulv med varme, samt nedsenket himling med downlights. Badet har vegghengt servantskap med høyglans fronter, ovenpåliggende servant med ett-greps armatur, speil og belysning, vegghengt toalett, samt dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet veggmontert hånddusj. Fordelerskap for rør-i-rør, stoppekraner, vannmåler, samt vannrør for vannbåren varme er plassert i vegg. Avtrekksventil er plassert i himling.

Bad 2. etasje

Flislagt baderom i boligens 2. etasje med deilig varme i gulv og downlights i himling. Innredning bestående av vegghengt servant med med ett-greps armatur, speil og belysning, vegghengt toalett, i tillegg til et deilig badekar med dusjvegg og dusjarmatur tilkoblet hånd- og regndusj. God plass til ulike baderomsartikler i vegghengt servantskap med høyglans fronter. Avtrekksventil er plassert i himling. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Uteområde

Dette flotte rekkehuset gir deg to sjenerøse terrasser på ca. 16,4 m² hver, skapt for å oppfylle alle dine utendørs drømmer! Begge terrassene gir deg mulighet til å innrede med både spiseplass og loungeområde. Ellers god plass til både sittegruppe, grill og diverse beplatning. En helt egen hageflekk fra terrassen i 1. etasje gir deg ytterligere muligheter til lek og morro, samt andre utendørs aktiviteter. Her kan du også nyte lange dager i skjermede omgivelser og med solen som steker stort sett hele dagen. Her er det tilrettelagt for mye utendørs hygge for både store og små!

Terrassen i 1. etasje er belagt med terrassebord og har skillevegger av trekonstruksjoner. Terrassen i boligens 2. etasje er belagt med terrassebord og har rekkverk av stålkonstruksjoner og skillevegger av tre.

4 soverom

Boligen disponerer hele 4 soverom, hvor alle er av god størrelse. Pent og romslig hovedsoverom i boligens 2. etasje med god plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig møblement. En stor og praktisk skyvedørsgarderobe gir god plass til klær og øvrig tilbehør. De 3 andre soverommene finner du i boligens 3. etasje og har god plass til både seng, pult eller kommode. Rommene egner seg ypperlig som f.eks barnerom, gjesteværelse eller kontor - alt etter ønske og behov! Her finnes også flere gode garderobeløsninger med plass til diverse oppbevaring. Lyse og delikate farger på vegger er gjennomgående og sørger for en lun og god atmosfære. i 3. etg. er det montert zipscreens på soverommene.

Overflater

Gulv: Gulvflater belagt med parkett og fliser.
Vegger: Malte veggflater.
Tak: Malte himlingsflater.

Takhøyder er på tilfeldig steder i 1. etasje oppmålt til:
2,21 meter i entré.
2,23 meter på bad.
2,48 meter i stue og kjøkken.

Takhøyder er på tilfeldig steder i 2. etasje oppmålt til:
2,20 meter på bad.
2,20 meter i bod.
2,48 meter i gang og soverom 4.

Takhøyder er på tilfeldig steder i 3. etasje oppmålt til:
2,33 meter i gang.
2,49-2,50 meter i øvrige rom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt, sentralt og familievennlig boligområde i Lørenskog. Området er i nærhet til barnehager, skoler og kollektivtransport. Dagligvarehandelen kan bl.a gjøres på Rema1000 som ligger få minutters gåavstand fra boligen.

En av Lørenskog nyeste skoler ligger ved siden av boligfeltet: Luhr Skole.  I tillegg er det svært gode barnehager i området, den første er ca 75 m unna.

Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste idretter. Her finner du blant annet flere ballplasser, ishall, golfbane, flerbrukshaller, svømmehall og tennisbane med mer. Nord-vest i Lørenskog kommune finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser. SNØ anlegget holder åpent året rundt. Med en størrelse på over 50 000 kvm, er skihallen en av verdens største innendørsarea for vintersport. Anlegget er tilrettelagt for både barn og voksne og tilbyr perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. For mer informasjon, se www.skihallen.no

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor man kan besøke ulike dyr på nært hold i fjøs og stall. På vinteren er det preparert gode skiløyper inn i Østmarkas natur. Her finner du også akebakke som passer fint for både store og små. Om sommer finner du gode sykkelveier og badeplasser. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies.

Langvannet byr på utallige gode timer, både for de som ønsker å bade, isbade, fiske, padle eller gå/løpe en tur i flotte omgivelser.

Området har godt med offentlig kommunikasjon via buss og tog, med bl.a Lørenskog stasjon som kun ligger en liten gåtur fra boligen. Det er viktig å bemerke at Lørenskog stasjon er innen for sone 1 (Oslo). Lørenskog sentrum bussterminal 45 knutepunktet i kommunen med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 10 min til Strømmen Storsenter, 17 minutter til Oslo S, og 27 minutter til Oslo Lufthavn.

Felleskostnader

5 909 pr. mnd. Drift og vedlikehold, Akonto fjernvarme, TV og bredbånd, garasje, bodlån, kommunale avgifter, kontingent LSB, felles byggforsikring m.m.

Herav:
Garasje: 100,-
Kontingent LSB: 50,-
Akonto fjernvarme: 2.375,-
Felleskostnader: 2.817,-
Bredbånd: 138,-
Bodlån: 141,-
TV: 288,-

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader vil variere over tid, og justeres i hovedsak 1-2 ganger pr. år i forhold til borettslagets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist økt med 10% 01.01.2023.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til TV og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

Andel fellesgjeld

18 595,- per 01.08.2023

Andel formue

17 414,- per 31.12.22

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenummer: DNB01-16363110480
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 726.088,-
Restløpetid: 16 år, 11 mnd.
Terminer pr. år: 4
Type rente: Flytende
Rente (28.08.2023): 5,75%
Restsaldo for seksjonen: kr. 18.595,-
Kapitalkostnad for seksjonen: kr. 145,-

All låneinformasjon over er beregnet ut fra dagens kjente lånebetingelser. De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten. Eventuelt avvik mellom kapitalkostnader og lånekostnader under punktet "Økonomiske opplysninger om leiligheten", kan skyldes renteendringer, periodisering eller andre årsaker.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kr. 8 152,84 pr. år

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2022:
Avløp kr. 4.787,60,-
Vann kr. 3.365,24,-
Sum kr. 8.152,84,-

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 728 533 pr. 31.12.21| Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 222 717 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal (sats pr. 2023). Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Våtrom - Bad 1. etasje:
- Avløpsrør (ink. sluk). Det er redusert avrenningshastighet i avløp til servant. Rensing av avløpssystemet bør påregnes.
Våtrom - Bad 2. etasje:
- Sanitærutstyr / innredning. Det er registrert to avskallinger i servant. Skadene er vurdert til å være av kosmetisk betydning.
Øvrige rom:
- Overflater gulv. Det er stedvis knirk i gulvet. Gulvflate i stue/kjøkken bærer preg av slitasje. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft  mellom flis og underlag. Det er registrert en sprekt flis under sikringsskap i entré. 
Yttertak:
- Inspeksjonsmulighet. Taket er ikke inspisert fysisk grunnet sikkerhetsmessige forhold, med de begrensninger som det medfører. TG2 settes for å belyse risiko.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 3:
Våtrom - Bad 1. etasje:
- Vannrør. Det er registrert drypplekkasje fra vannrør, samt synlig slitasje/korrosjon på rørdeler. Forholdet må undersøkes/utbedres av en fagkyndig rørlegger. Sjablongmessig prisanslag gjelder for utbedringer av drypplekkasje og videre undersøkelser. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? SVAR: Ja. Zaptec på oppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Montert av Rødal & Myhrer Elektro.

Tilleggskommentar:
- Utvendige screens på 3 vinduer i 3 etasje. Utført av M. Carlsen & Sønner AS.
- Montert skap under trapp.
- Monter skapspeil på bad i 2. etasje.
- Montert plissegardin i 1. etasje.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 114 kvm

1. etasje.
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue og kjøkken.

2. etasje.
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og soverom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.

3. etasje.
Bruksareal: 34 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang og tre soverom.

Det er ukjent om dagens planløsning stemmer overens med opprinnelige, godkjente byggetegninger.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 51 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er pent opparbeidet med terrasse, plenarealer og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass med ladestasjon for elbil i felles garasjeanlegg.

Garasje/parkeringsplasser er seksjonert som tilleggsarealer for de seksjonene som har parkeringsplass. Plassen følger seksjonen ved salg, uten gebyrer. Enkelte seksjoner har to parkeringsplasser og betaler kr. 100,- per plass.
Styret avregner el-bil forbruk årlig og faktura tilsendes eier på gitt tidspunkt.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt underliggende garasjeanlegg. Bygningen har støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og trekonstruksjoner. Etasjeskillere av betong og trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med
stående panel og fasadeplater. Tilnærmet flatt tak tekket med membran/takpapp (taket er ikke besiktiget). Boligen har glatt entrédør fra byggeår med glassfelt. Dører og vinduer med karmer av PVC og tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger følgende dokumenter vedrørende eiendommen:
Midlertidig brukstillatelse, datert 11. 06.2018.

Ifølge innsendt dokumentasjon har tiltaket feil eller mangler av mindre vesentlig betydning i forhold til tillatelsen.

Det gjøres oppmerksom på at tillatelsen utløp den 31.12.2018. Det er ikke sikkert om nyere dokumenter ifm. brukstillatelse eller ferdigattest foreligger. Det anbefales kjøper å gjøre ytterligere undersøkelser.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren varme/radiatorer. Gulvvarme i entré og på begge baderom.

Boligen er også tilknyttet felles varmtvann/oppvarming som er inkludert i de månedlige felleskostnadene. Ista foretar avregning, hvor beboere betaler akonto for fjernvarme.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbygg. Reguleringskart med bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kommuneplaner:
Id: 2022003
Navn: Kommuneplan
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.03.2023
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/9254/Bestemmelser%20og%20retningslinjer.pdf

Delarealer:
Delareal: 10 968 m
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende
Delareal: 4 m
Arealbruk: Grønnstruktur (utgått),Nåværende

Reguleringsplaner:
Id: 2012006
Navn: Odegarden felt B1, O1 og Af2
Plantype: Detaljregulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 19.12.2012
Bestemmelser : https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/5768/014_Bestemmelser.pdf

Delarealer:
Delareal: 10 810 m
Formål: Boligbebyggelse-konsentrert smahusbebyggelse
Feltnavn: Felt B1-8
Delareal: 158 m
Formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Feltnavn: Felt B1-7
Delareal: 120 m
Bestemmelsesområde: utforming
Delareal: 4 m
Formål: Turdrag
Feltnavn: TD2

Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Heftelser
Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.

1861/182-1/8  Utskifting  02.12.1861 
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1911/94-1/8  Bestemmelse om veg  20.05.1911 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1939/9761-1/8  Elektriske kraftlinjer  19.09.1939 
Lørenskog EL-verk.
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
PB:B.2.
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/1419-3/8  Vilkår i kjøpekontrakt  22.04.1947 
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1964/3604-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  27.10.1964 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:41  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1009  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1099  
Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1978/7554-1/8  Best. om adkomstrett  09.11.1978 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1894  
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1979/3099-1/8  Best. om adkomstrett   30.04.1979 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1893  
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1982/8777-2/8  Bestemmelse om veg  29.12.1982 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2137  
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1985/932-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  31.01.1985 
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/7040-1/8  Skjønn  11.07.1988 
B. 9/1987
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/18245-1/8  Best. om adkomstrett  25.10.2000 
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:106 Bnr:8  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:106 Bnr:9  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:106 Bnr:40  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:106 Bnr:41  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:106 Bnr:78  
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:106 Bnr:125  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:1  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:6  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:13  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:121  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:130  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:196  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2011/1055160-1/200  Best. om adkomstrett  16.12.2011
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:13  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:201  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/306243-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 14.04.2014 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:201  
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/389550-1/200  Erklæring/avtale  15.05.2014 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging,drift og vedlikehold av nettstasjon.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/821333-1/200  Erklæring/avtale  26.09.2014 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder også senere fradelte parseller
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/944897-1/200  Erklæring/avtale  31.10.2014 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder rørføringer og tekniske anlegg for vann og avløp, overvannsføring, fordrøyingsbasseng og brannvannsbasseng.
Bestemmelse om adkomstrett
Gjensidig rett for gnr. 106 bnr. 196 og senere fradelte parseller
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/945030-1/200  Erklæring/avtale  31.10.2014 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:21  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder rørføringer og tekniske anlegg for vann og avløp
Bestemmelse om adkomstrett
Gjelder også senere fradelte parseller fra gnr. 106 bnr. 196
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/972970-1/200  Bestemmelse om adkomstrett   07.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242 
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/973020-1/200  Bestemmelse om vannledning  07.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse vedrør overvannsføring
Gjelder også senere fradelte parseller
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/973020-2/200  Bestemmelse om kloakkledning  07.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder også senere fradelte parseller
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/973020-3/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler  07.09.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:106 Bnr:242  
Bestemmelse om bredbånd
Bestemmelse om fjernvarme
Gjelder også senere fradelte parselle
Overført fra: 3029-106/244
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Grunndata

2020/1062629-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  01.01.2020 00:00 
 
2018/450759-1/200  Seksjonering  19.02.2018 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 29
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 114/5658
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 50 seksjoner.
Sameiet Unnarennet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 920601596, og ligger i LØRENSKOG kommune, med Gårds- og bruksnummer: 106, 244.

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Tor-Sigve Bjørndal.
Sameiets revisor er BDO AS.

- Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon.
- Enkelte seksjoner har bodlån. De som har bygd bod nedbetaler dette per mnd. Avsluttes 31.03.31.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6623331

Regnskap

Resultatregnskap fra forrige styreperiode (2022) viser følgende:
Sum driftsinnkteter: kr. 2.143.404,-
Sum driftskostnader: (-) kr.1.988.171,- 
Årsresultat: kr. 123.776,-

Avsatt budsjett for inneværende periode (2023) viser følgende:
Sum driftsinntekter: kr. 2.183.000,-
Sum driftskostnader: (-) kr. 2.018.770,-
Årsresultat: kr. 133.230,-

Kommentarer til avsatt budsjett:
- I posten drift og vedlikehold er det beregnet kr. 178.000,- til ordinær drift og vedlikehold. Det er pt. ikke planlagt noe større vedlikeholdsprosjekter.
- Det er satt av totalt kr. 489.200,- til kommunale avgifter basert på estimater fra Lørenskog Kommune. .
- Arbeidskapitalen vises i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2022 var kr. 641.579,-.

For nærmere opplysninger om regnskapet, budsjett og øvrige noter vises det til vedlagt årsberetning for 2023.

Vedtekter / husordensregler

- Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene.
- Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner.
- Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold utover det som inngår i 2-2 ledd. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon. Ved eierskifte betales et eierskiftegebyr.
- Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill på balkong/terrasse.

Se vedlagte vedtekter/husordensregler for bestemmelser om ro og orden, seksjonseiers og sameiets vedlikeholdsplikt, bygningsmessige arbeider m.m.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Innkomne forslag og saker iht. protokoll 2023.
Følgende ble vedtatt:
-Parkeringsplasser i sameiet Unnarennet kan kun selges eller leies ut til andre seksjonseiere og/eller beboere i sameiet. Dersom man flytter fra Sameiet Unnarennet kan man ikke beholde parkeringsplassen eller selge/leie ut denne til andre enn seksjonseiere/beboere i sameiet .

Styrets arbeider forrige styreperiode:
- Sirkulasjonspumpe på fjernvarmeanlegg byttet. Filter installert i anlegget for å minske dannelse av magnetitt, som igjen skaper rust.  Ny innregulering av hele anlegget er utført.
- Jordingskabler badekar der dette var montert er fjernet.
- Videre utredning av balkongdører.
- Oppfølging av saltdannelse i garasjeanlegget.
- Avtale med Caverion ble sagt opp i 2022. Avtale med Klimakontakten ble signert i 2022, med varighet på 1 år.
- Avtale med Klimakontakten er sagt opp, og ny avtale med Byggenergi er signert og trer i kraft fra 07/2023. Byggenergi er firmaet som har byttet sirkulasjonspumpe, innregulert fjernvarmeanlegget på nytt, samt installert filter, så de har god oversikt over anlegget i sameiet.
- Inngått avtale om utskifting av alle lysstoffrør i garasjeanlegget til LED. Dette vil gi en energibesparelse på kr. 38.000/år. Investering vil være tjent inn med energibesparelse etter ca 2 år.
- Ny avtale for kontroll av gjesteparkering er inngått med P-service, og styret har fått digital løsning for parkeringstillatelser.
- Inngått avtale med Lørenskog kommune om utvidet kompensasjon for bruk av tomt ovenfor Revyveien, i forbindelse med bygging av Steinerud bhg. Tomten vil i løpet av 2023 bli arrondert med matjord og tilsåing av gress, og det vil bli plantet frukttrær, bærbusker og satt opp benker på dette området.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Se vedlagte husordensregler for nærmere bestemmelser om dyrehold.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Vaskemaskinen følger ikke med på overtakelsen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Sheikenveien 32, 1470, Lørenskog, Gnr. 106 bnr. 244 snr. 29 orgnr. 920601596 i Lørenskog kommune
Ideell andel av sameiet: 114/5658

Oppdragsnummer

71-23-0110

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Lørenskog sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.