#Kurland / Løvenstad, Kurlandsveien 33C
13 800 000,-
Innholdsrik og flott enebolig over 3 plan | Imponerende uterom | Nydelig bolig fra 2019 | Familievennlig med hybeldel

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 13 800 000,-
 • Omkostninger: 355 619,-
 • Totalpris: 14 155 619,-
Beregnet totalkostnad:
13 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 345 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 800 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 355 619,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 155 619,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 193 m²
 • Bruksareal: 220 m²
 • Soverom: 5
 • Byggeår: 2019
 • Gårdsnummer: 83
 • Bruksnummer: 46
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 318872940
 • Sist endret: 16.11.23 15:27
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 74%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 41%
  har bolig på over 120 kvm
 • 82%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 36%
  er barnefamilier
Last ned komplett salgsoppgave

 

Beskrivelse

Velkommen til Kurlandsveien 33C - En flott og innholdsrik enebolig over 3 plan med gode rom, arealeffektiv planløsning og fantastiske uterom! Denne delikate familieboligen fra 2019 inneholder bl.a 2 bad, 5 gode soverom, en loftetasje, i tillegg til en praktisk hybeldel i 1.etasje som er oppgradert med nytt kjøkken nå i 2023.

Denne boligen skiller seg ut med sitt imponerende, opparbeidet uterom, både på bakkeplan og høyt under himmelen. Med både mark- og takterrasse på tilsammen 147 kvm gir dette uterommet deg frihet til å utfolde deg med alle dine utendørs aktiviteter, enten det gjelder soling, grilling eller avslapning. Her ligger alt tilrette for en behagelig hverdag!

- Innholdsrik enebolig over 3 plan
- 2 bad, 5 sov
- Delikate farge- og materialvalg
- Takterrasse 38 m²
- Markterrasse 109 m²
- Hybeldel med skattefrie leieinntekter på kr. 9.500,- pr. mnd.
- Familievennlig i trygge og hyggelige omgivelser

Innhold

Enebolig over tre plan.

1. etasje består av: Hybel med bad, samt stue/kjøkken. Hoveddel med Entré, soverom, bad, bod og vaskerom.

2. etasje besår av: Stue, kjøkken, to soverom og bad.

3. etasje består av: Loftsstue, to soverom.

Utgang fra loftsetasje til takterrasse på ca. 38 m².

Markterrasse på ca. 109 m² rundt boligens 1. etasje.

Boligen har i tillegg biloppstillingsplass med elbillader, i tillegg til integrert garasje på egen tomt.

Entré

Velkommen inn! Her får du en pen og innbydende entré som gir et meget godt førsteinntrykk av boligen. God plass til klær og øvrig tilbehør i stor skyvedørsgarderobe med profilerte fronter og speil. Her er det også plass til andre ideelle løsninger for avheng av yttertøy og sko med f.eks hattehyller, knagger og skoreoler.

To bad

Boligen disponerer 2 luksuriøse baderom fordelt på 1. og 2. etasje, nøye utformet for å gi deg den ultimate komfort og avslapning. Begge badene har delikate fliser i lys utførelse for en ekstra ren og behagelig atmosfære. Badene har delikate 60x60 fliser og mosaikk på gulvene i dusj. Heldekkende servant med 1-greps blandebatteri gir deg bekvemmelighet og funksjonalitet. Hvert baderom er utstyrt med et vegghengt toalett, som ikke bare sparer plass, men gir også et rent og ryddig utseende. Dusjhjørnet er utstyrt med to svingbare glassdører og 2-greps blandebatteri. Badet i boligens 1. etasje er ekstra spesielt med sitt eget luksuriøse og deilig badekar. Her ligger alt tilrette for hjemmespa og behagelige stunder!

Vaskerom

Romslig vaskerom i boligens 1. etasje med hvite slette fronter og godt med skapplass. Praktisk arbeidsbenk av laminat med nedfelt oppvaskkum av stål. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmtvannsbereder på 300 liter fra 2019. Her er det også opplegg for vask- og tørk.

Hybel | 1. etasje

Boligen disponerer en hybeldel i boligens 1. etasje, bestående av baderom, samt åpen stue- og kjøkkenløsning. Stue med fin plass til sittegruppe/seng og andre dekorative elementer. Kjøkken fra 2023, utført med benke- og overskap med slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer bestående av induksjonstopp, stekeovn og kjøleskap, i tillegg til oppvaskkum med 1-greps blandebatteri og ventilator med kullfilter, samt vaskemaskin. Baderomsinnredning utført med vegghengt toalett, heldekkende servant med 1-greps blandebatteri, samt dusjhjørne med 2 stk svingbare glassdører og 2-greps blandebatteri. Badet har flislagte vegger, himling med downlights og slette fronter.

Stue | 2. etasje

Lys og arealeffektiv stue med flere gode innredningsmuligheter. Her har du god plass til både sittegruppe, salongbord, TV-seksjon og annet ønsket møblement. Store vindusflater som strekker seg høyt under taket sørger for gode innvendige lysforhold og en luftig romfølelse. Stuen er ellers vel gjennomført med delikate fargetoner på vegger og med pen en-stavs eikeparkett på gulv. Den gode planløsningen gir rom for flere praktiske soner, hvor du her får fin plass til spisebord i alle mulige størrelser og fasonger i en naturlig del av rommet. Den delvis åpne løsningen til kjøkkenet gjør også dette oppholdsrommet til en meget sosial og inkluderende sone. På de store vinduene er det montert utvendige screens med fjernstyring.

Kjøkken | 2. etasje

Lekkert og moderne kjøkken fra Kvik med takhøy innredning og godt med skap- og benkeplass. Overflater utført med mørke, slette fronter og med benkeplate av steinkompositt. Integrerte kvalitetshvitevarer fra Bosch og Siemens med induksjonstopp, stekeovn, kombiovn, kjøleskap, kombiskap, samt oppvaskmaskin. Ventilator koblet ut i friluft er intregrert i platetopp. Lekker tapet fra franske Èlitis. Når du har gjester, gir den delvis åpne løsningen til stuen deg muligheten til å være vertskap på en mer engasjerende måte. Mens matlagingen pågår kan du enkelt engasjere deg i samtaler med de som er i stuen, og omvendt!

Fem soverom

Boligen disponerer hele 5 soverom fordelt på hver etasje, og hvor alle er av god størrelse. Pent og romslig hovedsoverom i boligens 2. etasje med god plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig møblement. I praktisk tilknytning til soverommet finnes også en walk-in garderobe med plassbygde reoler, med fin plass til klær og diverse tilbehør. Innred etter eget ønske med både møbler, klesstativer eller andre dekorative elementer. De øvrige 4 soverommene er også av arealeffektiv utforming og har god plass til både seng, pult eller kommode. Rommene egner seg ypperlig som f.eks barnerom, gjesteværelse eller kontor - alt etter ønske og behov! Lyse og duse farger på vegger er gjennomgående og sørger for en lun og god atmosfære.

Loftsetasje | Med utgang til takterrasse

Boligen disponerer en romslig og praktisk loftetasje som gir deg uendelige muligheter til å skape ditt eget drømmerom! I dag er denne etasjen innredet med sittegruppe, med adkomst til to av boligens soverom. Loftetasjen fremstår som et hyggelig familerom hvor alle kan samles for hyggelige spill- og filmkvelder eller andre rolige stunder. Herfra har du også utgang til den herlige takterassen, som også fungerer som en naturlig forlengelse av etasjen med sine store vinduer og direkte adkomst til platting. De store vinduene er dekket med en keramisk folie som sikrer en behagelig innetemperatur på de varmeste soldagene.

Uteområde

Velkommen til ditt eget utendørs paradis! Denne boligen skiller seg ut med sitt imponerende, opparbeidet uterom, både på bakkeplan og høyt under himmelen.

En stor markterrasse på hele 109 kvm gir deg muligheten til å skape et sjarmerende hageområde. Denne uteplassen er perfekt for morgenkaffen, lunsj med venner og familie eller en rolig kveldsgrilling. Den store markterassen gir deg muligheten til å skape din helt egen grønne oase, hvor du også kan dyrke blomster, urter eller grønnsaker. Her er det tilrettelagt for mye utendørs hygge med uendelige muligheter!

Lange dager utendørs kan også nytes fra takterrassen som strekker seg over 38 kvm. Her kan du nyte solfylte sommerdager, og om kvelden blir takterrassen en oase av ro med stjernehimmelen som tak. Med rikelig med plass til grillfester, solseng, hengekøye og øvrig utemøblement kan du skape dine egne øyeblikk av avslapning og underholdning.  Den romslige takterrassen gir deg frihet til å utfolde deg med alle dine utendørs aktiviteter, eller bare slappe av og nyte solnedgangen.

Begge uterommene gir deg muligheten til å skape ulike soner, fra spiseplass til avslapningsområde, alt etter dine ønsker og behov. Utendørsområdene med store vindusflater inn mot boligen sørger for mye naturlig lys og frisk luft innvendig. Markterrassen er belagt i 2020 og har overflater kledd med terrassebord fliser. Pergola med belysning er målt til 13,7 kvm. Takterrassen er kledd med terrassebord og har rekkverk av tre. Det måles tilfredsstillende høyde på rekkverk med 110 cm.

Overflater

Gulv: Fliser på bad, vaskerom og entré. Parkett i øvrige rom.
Vegger: Fliser på bad. Slette, samt tapetserte overflater i øvrige rom.
Tak: Slette overflater.

Takhøyden er på følgende steder i boligen oppmålt til:

1. etasje - Hybel:
Bad 2,37 meter.
Stue/kjøkken 2,39 meter.

1. etasje - Hoveddel:
Entré 2,39 meter.
Soverom 2,38 meter.
Vaskerom 2,37 meter.
Bad 2,37 meter.

2. etasje:
Stue 2,40 meter.
Kjøkken 2,40 meter.
Bad 2,40 meter.
Soverom 2,40 meter.

Loftsetasje:
Stue 2,83 meter.
Soverom 2,79 meter.

Med laser ble det målt etter skjevheter på tilfeldige steder i etasjeskilleren og det ble registrert ca. 15mm på loftsstue.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i det hyggelige, rolige, og barnevennlige området Kurland i Lørenskog kommune. Kurland er et trygt og veletablert boligområde med ca 1.100 innbyggere. Kort vei med både bil og kollektivt til Lørenskog sentrum, Lillestrøm, Oslo og OSL Gardermoen.

Fun fact: Visste du at Kurland har Romerikes største tetthet av millionærer?

Dette flotte området grenser til Østmarka, som byr på fantastiske turmuligheter både om sommeren og om vinteren. Vakre turveier gir deg tilgang på bl.a. Åmotdammen badeplass, Bjønnåsen med Østmarkas beste utsikt og Ramstadslottet naturreservat. Vinterstid er det preparerte skiløyper som strekker seg til bl.a. Losby og Mariholtet.

Samtidig har du alle bekvemmeligheter i nærheten, inkludert skole, kollektivtransport, matbutikker og ulike servicetilbud. Oppvekstsvilkårene her er utmerkede, og kommunen gir et bredt spekter av idrettsmuligheter for alle. Bare noen få minutters gange unna ligger anlegget til Kurland Fotballklubb med en undervarmet kunstgressbane. I tillegg finner du lekeplasser, idrettshaller, svømmehaller, treningssentre, kinoer og biblioteker i nærheten.

Eiendommen sogner til to av de beste skolene i området; Kurland barneskole og Hammer ungdomsskole som er 1 av 18 universitetsskoler i hele Oslo og Viken. 

I sentrum av Lørenskog, like ved bussterminalen og Metro kjøpesenter, finner du Lørenskog Hus. Dette er stedet hvor du kan nyte kinoopplevelser, besøke et søndagsåpent bibliotek, oppleve aktiviteter for ungdom, delta i kulturelle arrangementer, besøke kafeer, restauranter, musikk- og kulturskoler, samt utforske kunstsalonger og gallerier. Her finnes også. møterom og offentlige tjenester. Besøk hjemmesiden deres på www.lorenskoghus.no for mer informasjon.

I nord-vestre delen av Lørenskog kommune ligger SNØ-anlegget, som er den ultimate helårsarenaen for snøopplevelser. Dette imponerende anlegget er åpent året rundt og strekker seg over mer enn 50 000 kvadratmeter, noe som gjør det til en av verdens største innendørsarenaer for vintersport. SNØ er ideelt for både barn og voksne og gir perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Du finner mer informasjon på www.skihallen.no.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres på Extra, som bare er en 4-minutters spasertur unna boligen. Her finner du også bussholdeplassen med ruter til Lillestrøm og Oslo. Hvis du ønsker ytterligere servicetilbud, er det kort vei til Strømmen Storsenter, som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. I tillegg er både Metro, Lørenskog Storsenter Triaden og Lillestrøm lett tilgjengelig.

Løpende kostnader

Strøm, serviceavtaler, evt. alarm og hus-/innboforsikring kommer i tillegg. Det må også tegnes egen avtale for leverandørtjenester av TV og internett.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2023:

Avløp: kr. 6.761,62,-
Feiing: kr. 664,22,-
Renovasjon: kr. 7.342,23,-
Vann: kr. 4.602,71,-

Sum = kr. 19.370,78,-

Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 3 246 292 pr. 31.12.21| Formuesverdi som sekundærbolig kr. 11 686 649 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal (sats pr. 2023). Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
Punkt 8.2. Kjøkken hybel.
TG2 vurderes da kullfilter ikke tilfredsstiller dagens krav til avtrekk.

Boligen fremstår i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? SVAR: Ja. Montert ladeboks av typen Zaptec november 2022. Samsvarserklæring foreligger.

Boligens areal

Primærrom: 193 kvm, Bruksareal: 220 kvm

1. etasje.
Bruksareal: 92 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hybel med bad, samt stue/kjøkken. Hoveddel med Entré, soverom, bad og vaskerom.
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod (6 m²) og integrert garasje (21 m² inkl. vegg inn til bolig).

2. etasje.
Bruksareal: 92 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, to soverom og bad.

Loftsetasje.
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftsstue, to soverom. Gulvareal på loftsetasje er målt til ca. 45kvm.

Bygningen totalt.
P-rom: 193 m².
S-rom: 27m².
BRA: 220 m².

Dagens planløsning stemmer ikke overens med opprinnelig godkjente tegninger. Det foreligger likevel oppdaterte byggetegninger som samsvarer med boligen slik den ser ut i dag.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 289 kvm, Eierform: Eiet tomt

Gjelder:
Enebolig (denne seksjonen), samt tomannsbolig (nabo) i Kurlandsveien 33, Gnr 86, Bnr 46.

Tomten er relativ flat, pent opparbeidet med plen og prydbusker. Asfaltert adkomst til boligen.

Garasje / Parkering

Boligen har biloppstillingsplass med elbillader, i tillegg til integrert garasje på egen tomt.

Byggemåte

Støpt plate mot grunn. Yttervegger oppført som bindingsverk, kledd utvendig med liggende trepanel. Etasjeskille av bjelkelag i tre. Saltak og flatt tak. Saltak tekket med takstein og flatt tak tekket med takpapp. Vinduer og terrassedør med 3- lags isolerglass, produsert i 2018.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 03.12.2019. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er normalt tillatt. For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med elektriske varmekabler i hele 1.etasje, samt bad 2. etasje. Boligen disponerer i tillegg et ilsted i stuen i 2. etasje.
Ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kommuneplaner.
Id: 2022003
Navn: Kommuneplan
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.03.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/9254/Bestemmelser%20og%20retningslinjer.pdf
Delareal: 1 289 m
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Reguleringsplaner
Id: 1976002
Navn: Kurlandsveien - Holenveien med tilhørende boligområder
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse:18.02.1976
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/9273/1976002_Bestemmelser.pdf
Delareal: 1 m
Formål: Annen veigrunn
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Heftelser
Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.

1976/4764-2/8  Best. om vann/kloakkledn.  02.08.1976 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:83 Bnr:19  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:83 Bnr:38  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:83 Bnr:39  
Overført fra: 3029-83/46
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1989/4007-1/8  Erklæring/avtale  02.05.1989 
Kartforr. holdt den 22.10.87.
Areal 1288.87 m2.
Overført fra: 3029-83/46
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2023/273734-1/200   ** Massetransport  14.03.2023 13:49 
Fra:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Til:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Til:DNB BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 985621551
Elektronisk innsendt
 
Grunndata

2020/1896537-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  01.01.2020 00:00 
 
2019/66420-1/200  Seksjonering  16.01.2019 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/3
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Årsavlesning: Årlig. Privat septikanlegg foreligger ikke.

Forsikring

Eika Forsikring

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Til info:
- Boligen har balansert ventilasjon.
- Sikringsskap plassert i bod med automatsikringer og 29 kurser. Overbelastningsvern på 50amp.
- Det er fremlagt samsvarserklæring.

Selger opplyser om følgende:
- Bygd markterrasse i 2020.
- Satt inn kjøkken til hybel (1. etasje) i 2023.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Kurlandsveien 33C, 1479, Kurland, Gnr. 83 bnr. 46 snr. 1 i Lørenskog kommune
Ideell andel av sameiet: 1/3

Oppdragsnummer

71-23-0109

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Lørenskog sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.