Fjellhamar, Åsveien 53A
5 000 000,-
Sjelden mulighet: Boligtomt under fradeling - flott utsikt og naturskjønne omgivelser - sol hele dagen - 2 min til st.

VISNING:

Visning etter avtale med megler

  • Prisantydning: 5 000 000,-
  • Omkostninger: 141 419,-
  • Totalpris: 5 141 419,-
Beregnet totalkostnad:
5 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 141 419,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 141 419,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
  • Type: Boligtomt
  • Eierform: Selveier
  • Primærrom: 0 m²
  • Gårdsnummer: 107
  • Bruksnummer: 2028
  • Finnkode: 320322453
  • Sist endret: 19.09.23 14:50
Last ned komplett salgsoppgave

 

Beskrivelse

Schala & Partners v/salgsleder Jannik Holm har gleden av å presentere Åsveien 53A - en boligtomt under fradeling, som ligger i et familievennlig og veletablert villastrøk på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Tomten ligger i naturskjønne omgivelser og kan by på en fantastisk utsikt, som strekker seg over Lørenskog helt til Østmarka! Fra eiendommen er det i tillegg kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder. Her har du mulighet til å realisere boligdrømmen med en flott tomt i et rolig boligområde, samtidig med nærhet til ''alt'' av servicetilbud i Lørenskog sentrum.

Beliggenhet

Tomten ligger i et veletablert og familievennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder.

Videre kan området by på lysløype med flott turterreng. Man kan også ta turen til Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbane, og ligger en kort kjøretur fra boligen. Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. På Lørenskog Hus finner du kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsalg/galleri m.m.

I området ved Lørenskog stasjon er det en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle. Her finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ som ligger en kort kjøretur fra eiendommen. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy!

Fra eiendommen er det gangavstand til Coop Mega Fjellhamar og Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker som ligger i nærheten. Triaden, Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, og kan by på et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter.

Fra Fjellhamar stasjon er det hyppige avganger mot bl.a. Oslo og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 7 min til Lørenskog sentrum, ca. 10 min til Strømmen Storsenter, ca. 12 min til Lillestrøm, ca. 20 min til Oslo S og ca. 30 min til Oslo lufthavn.

Løpende kostnader

I tillegg til tilkoblingskostnader og kommunale avgifter må kjøper beregne andre løpende kostnader som renovasjonsgebyr, eventuell eiendomsskatt og strøm.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal (sats pr. 2023). Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 600 kvm, Eierform: Eiet tomt

Det gjøres oppmerksom på at tomten skal fradeles og vil få et nytt gårds- og bruksnummer etter fradeling. Eiendommen er ikke oppmålt, men det estimeres at tomtestørrelsen etter fradeling vil være ca. 600 kvm. Kjøper kan ikke legge til grunn oppgitt areal og inntegnede grenser som annet enn veiledende. Det tas forbehold om at fradelingen godkjennes før salg. Det gjøres oppmerksom på at dette kun er et estimat og at endelig oppmåling foretas og bestemmes av kommunen. Kjøper må derfor ta høyde for at det kan bli et avvik i størrelse.

Ferdigattest / brukstillatelse

Tomten er ubebygd og det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Regulering & Offentlige planer

Eiendommen ligger i et område regulert etter bestemmelsene i Haneborglia I av 12.11.1974 (Eldre reguleringsplan). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer:
Opplysningene omfatter gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen. Nærmere opplysninger om den enkelte plan med dokumenter, mindre endringer, etc. finnes på internett, se lenker under eller besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon

Kommuneplaner
Kommuneplan 2015-2026, vedtatt av kommunestyret 15.2.2015 og sist endret av kommunestyret 18.11.2015.
Id: 2022003
Navn: Kommuneplan
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.03.2023
For mer informasjon se link: https://www.arealplaner.no/3029/dokumenter/9254/Bestemmelser%20og%20retningslinjer.pdf

Reguleringsplaner
Id :1974006
Navn: Haneborglia I
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 12.11.1974

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen og eventuelt andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.
Det gjøres oppmerksom på at tomten skal fradeles og vil få et nytt gårds- og bruksnummer etter fradeling. Eiendommen er ikke oppmålt, men det estimeres at tomtestørrelsen etter fradeling vil være ca. 600 kvm. Kjøper kan ikke legge til grunn oppgitt areal og inntegnede grenser som annet enn veiledende. Det tas forbehold om at fradelingen godkjennes før salg. Det gjøres oppmerksom på at dette kun er et estimat og at endelig oppmåling foretas og bestemmes av kommunen. Kjøper må derfor ta høyde for at det kan bli et avvik i størrelse.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses.

Adresse og matrikkel

Åsveien 53A, 1463, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 2028 i Lørenskog kommune

Oppdragsnummer

71-22-0102

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, matrikkelinformasjon, kommunale opplysninger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Lørenskog sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.