Finstadjordet, Tulipanveien 68
8 500 000,-
Familievennlig enebolig | Solrike uteområder & hage | Store oppholdsrom m/peis | Bad & vaskerom | Garasje | Elbil-lader

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 8 500 000,-
 • Omkostninger: 226 519,-
 • Totalpris: 8 726 519,-
Beregnet totalkostnad:
8 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 226 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 726 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 160 m²
 • Bruksareal: 188 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1979
 • Gårdsnummer: 100
 • Bruksnummer: 256
 • Finnkode: 294742810
 • Sist endret: 13.03.23 17:51
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 83%
  eier sin egen bolig
 • 84%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 80%
  har bolig på over 120 kvm
 • 92%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 40%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til Tulipanveien 68 - en lys og delikat enebolig over to plan, med rolig og barnevennlig beliggenhet på Finstadjordet. Boligen har en meget funksjonell planløsning over 2 plan og kan by på bl.a. hyggelig stue med peis, spisestue, moderne kjøkken, 3 soverom, kjellerstue, eget vaskerom, bad, wc og tre boder.  På baksiden av boligen er det bygget en skjermet og hyggelig uteplass med hage og markterrasse, hvor man kan nyte solrike sommerdager. Her får du en romslig og barnevennlig bolig, som ligger et rolig eneboligstrøk med nærhet til både handel og service, rekreasjonsmuligheter og et godt utdanningstilbud.

- Flott enebolig over 2 plan
- Solrike uteområder
- Pent opparbeidet hage
- Familievennlig planløsning
- Store oppholdsrom m/peis
- Moderne kjøkken
- Frittstående garasje
- Elbil-lader
- Varmefolie i gulv.
- Nærhet til rekreasjon, handel og service.
- Rolig og barnevennlig beliggenhet

Innhold

Innholdsrik enebolig over 2 plan, som inneholder følgende:
- Kjelleretasjen består av trappegang, gang, kjellerstue, vaskerom, kontor, kjølebod og tre boder.
- 1.etasje består av entré, gang, trappegang, stue, spisestue, kjøkken, tre soverom, toalettrom og bad.

I tillegg har boligen:
- Utgang fra spisestue til markterrasse på ca. 31 m².
- Utgang fra soverom 1 til luftebalkong på ca. 6 m².
- Utgang fra entré til terrasse på ca. 6 m².
- Boligen har en frittstående garasje på 23 m² og elbil-lader montert på vegg.

Utstyr

- Varmepumpe i stue
- Hvitevarer på kjøkken
- Garderobeskap på soverom
- Elbil-lader
- Røykvarsler
- Brannslukningsapparat

Entré

Velkommen inn! Det første som møter deg er en lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk av boligen. Her har du god plass til å henge fra deg jakken og sette fra deg sko. Det er montert garderobeskap med god plass til oppbevaring av yttertøy. Veggene er malt lyse og gulvet er flislagt med varmekabler. Boligen har profilert entrédør med glassfelt og adkomst via en terrasse på ca. 6 m². Her har du plass til en hyggelig sitteplass og dekorative planter. Terrassen er utført i trekonstruksjoner belagt med terrassebord og rekkverk av tre, med trapp ned til terrenget. Selger opplyser om sol på terrassen fra tidlig morgen til ettermiddag.

Stue | Med utgang til markterrasse

Boligens sosiale sone er romslig og innbydende. Stuens åpne planløsning kombinert med store vindusflater gir gode lysforhold og en luftig romfølelse. Vegger er malt i en lekker beigetone og gulvet er dekket med slitesterk laminat. Størrelsen er perfekt for å muliggjøre ulike soner med naturlig plass til både spisegruppe, sofa og TV med tilhørende møblement. Stuen har en flott peis som gir lun atmosfære og ekstra varme på høst- og vinterstid. I tillegg er det behagelig varme i gulv og en varmepumpe fra 2009 montert på vegg, som bidrar til et godt inneklima året rundt.

På varme sommer dager blir det naturlig å åpne glassdøren, slik at stuen forlenges med en herlig markterrasse på ca. 31 m²!  Her har du god plass til utemøblement, grill, beplantning, m.m. Terrassen byr på gode solforhold med sol fra ettermiddag til kveld på sommerstid. Terrassen er utført i trekonstruksjoner belagt med terrassebord. Videre er det utebelysning og stikkontakt montert på vegg. Fa terrassen er det videre adkomst til boligens hage, som er pent opparbeidet med plen og diverse prydbusker.

Kjellerstue | Kontor

I underetasjen finner du en hyggelig kjellerstue - her er det god boltringsplass for både store og små! Kjellerstuen er romslig med god plass til en sofa, oppbevaringsløsninger og TV med tilhørende møblement. I det ene hjørnet er det en tradisjonell vedovn som byr på ekstra varme på kalde dager. Kjellerstuen har slitesterk laminat, med varme på gulvflater og lyse, malte veggflater.

Fra kjellerstuen er det inngang til et rom, som i dag er innredet som kontor. Rommet har tregulv og malte vegger. Rommet kan også benyttes for ekstra lagringsplass etter behov.

Det gjøres oppmerksom på at innredede rom i underetasjen ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen, noe som er et krav ved bruksendring. Det er uklart om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier og lys, m.m. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis. Dersom kjøper ønsker å søke om bruksendring bærer kjøper selv ansvar for å søke om godkjenning, og utføre eventuelle, nødvendige arbeider.

Kjøkken

Boligen har et separat kjøkken med tilknytning til stuen - praktisk når man skal varte opp gjester! Kjøkkenet har mørke, malte vegger og gulv dekket med slitesterk laminat. Det er god skap- og benkeplass til matlaging og oppbevaring av kjøkkenredskaper, og ved vinduet har du plass til en spiseplass. Kjøkkenet har moderne kjøkkeninnredning fra 2018, utført med slette fronter, benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum og benkeskapbelysning. Det er satt inn en bakplate på vegg bak platetopp. Hvitevarer som kjøleskap med frysedel, stekeovn og kombiovn i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp, medfølger salget. Videre er kjøkkenet utstyr med stikkontakter over kjøkkenbenk, lekkasjestopper og komfyrvakt.

Bad | Toalettrom

Baderom vurdert å være fra 1997. Badet har flislagt gulv med varme, flislagte vegger og himling med takplater og downlights. Vegghengt baderomsinnredning med servantskap med ovenpåliggende dobbelservant, speil med overlys og høyskap. Det er stikkontakt på vegg over servant. I tillegg har badet et gulvstående toalett, dusjhjørne med skyvedører og et frittstående badekar.

Toalettrom (Ikke våtrom)
Toalettrom fra byggeår, med praktisk tilknytning til entré. Gulvflater er belagt med gulvbelegg og veggflater er av malt tapet. Toalettrommet inneholder vegghengt servant, speil på vegg og gulvstående toalett.

Vaskerom | Boder

Vaskerom
Boligen har et praktisk vaskerom fra byggeår. Vaskerommet er av god størrelse og inneholder en vegghengt utslagsvask, gulvstående toalett, dusjkabinett med skyvedører og en frittstående badstuemodul (ikke undersøkt i tilstandsrapporten). Det er opplegg for vaskemaskin. Gulvflaten er av malt betong og himlingsflaten er med trepanel.

Kjelleretasjen byr på god lagringsplass med tre romslige boder, samt en kjølebod.

Soverom | Luftebalkong

Boligen har tre innbydende soverom, som alle ligger i 1. etasje. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til en dobbeltseng, nattbord og en oppbevaringsløsning. Veggene er malt lyse og gulvet er dekket med parkett. Det satt inn et garderobeskap for oppbevaring av klær og tilbehør, som medfølger handelen. Soverommet har utgang til en luftebalkong på ca. 6 m². Det er plass til en koselig sittegruppe og dekorative planter. Balkongen er utført i trekonstruksjoner med terrassebord og rekkverk av tre.

Boligens andre soverom er også av god størrelse med plass til en seng, nattbord og en oppbevaringsløsning. Soverom 2 er i dag innredet som garderoberom, med lyse vegger og parkett på gulv. Soverom 3 er lekkert utført med fjellmotiv malt på vegg og fiskebensparkett på gulv. Soverommene passer utmerket som gjesterom, barnerom, eller garderoberom etter behov.

Beliggenhet

Fra Tulipanveien 68 er det kort gangavstand til Finstad barneskole, Åsen barneskole, Løkenåsen ungdomsskole samt et godt utvalg barnehager. Lørenskog kommune har ikke faste, men veiledende inntaksområder. Innenfor 5-10 minutters gange finner vi Finstad barnehage, Løken/Rødløken barnehage, Kløverhagen familiebarnehage og Skårungen barnehage. Steinerskolen og barnehage er lokalisert på Vallerudtoppen, cirka 10 minutter unna med bilen. Videregående skoler på Mailand v/ Lørenskog Hus og Lørenskog Videregående, begge ca. 15 minutter unna på sykkelen eller en svipptur med bussen.

Finstadjordet er et av Lørenskogs mest attraktive boligområder, og eiendommen ligger i et rolig boligområde - samtidig som den innehar en meget sentral plassering på Lørenskog. Her er det kort og barnevennlig gangavstand til skoler og barnehager, et steinkast til bussholdeplass, og gangavstand til både Metro Senter og Lørenskog Storsenter, med alt av butikk- og servicetilbud. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo
sentrum ligger også godt innen rekkevidde. Det er 17 km til Oslo og 39 km til Gardermoen. Lørenskog stasjon ligger kun 5 km unna Lørenskog sentrum, og det er derfra enkelt å komme seg videre til både hovedstaden og flyplassen. Bussen stopper kun 2 minutter unna i Løkenåsveien, og det er bussterminal på Solheim.

Området har egne lekeplasser, og kort vei flere ballplasser, Rolvsrud idrettsbane, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Det er også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka (ca. 700 m til Sørlihavna) med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Her finnes også en utegym som står til fri disposisjon. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Stedet er et utmerket utgangspunkt for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Fra Godset er det ca. 10 min å gå inn til Mønevann. Både på sommer og vinterstid er det milevis med oppkjørte løyper, gangstier, lysløype og turstier i nærområdet. Ca. 45 minutters gange fra boligen innover Losbyveien ligger Losby Besøksgård og Losby Gods med servering. Herfra er det utallige turmuligheter innover i Østmarka. En rundtur rundt Langvannet er også et godt alternativ i hverdagen. Det er aktivt idrettsmiljø på Lørenskog. Nærområdet kan by på bl.a. kunstgressbane, fotballbaner, stor idrettshall, svømmehall og treningssenter

Tomt

Areal: 582 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 582 kvm, Eierform: Eiet tomt

Boligen har tilnærmet flat tomt, skråning mot bolig på nordsiden av boligen. Tomt opparbeidet med plenarealer og diverse beplantning. Innkjørsel og biloppstillingsplass belagt med grus.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som renovasjonsgebyr, strøm, husforsikring, innboforsikring og abonnement for tv og internett.

Kommunale avgifter

Kr. 16 122,71 pr. år

Fakturert beløp i 2021:
- Avløp: kr. 5 458,18,-
- Feiing: kr. 515,21,-
- Renovasjon: kr. 5 507,64,-
- Vann: kr. 4 408,20,-
- Sum: kr. 15 889,23,-

Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2022:
- Vanngebyr: kr. 4 040,85,-
- Avløpsgebyr: kr. 6 421,25,-
- Feie-Og Tilsynsgebyr: kr. 611,88,-
- 140 L Renovasjon: kr. 2 322,79,-
- Fastledd renovasjon: kr. 2 725,94,-
- Sum prognose kommunale gebyrer: kr. 16 122,71,-
- Fakturert på eiendommen per 21.11.2022: kr. 16 122,71,-

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 168 583 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 806 900 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad
- Ventilasjon
- Sanitærutstyr / innredning
- Overflater vegger
- Overflater gulv
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
- Innfelte/gjennomgående installasjoner
- Fallforhold (gulv)

Vaskerom
 -Helhetsvurdering

Kjøkken
- Annet

Toalettrom (Ikke våtrom)
- Ventilasjon
- Vannrør
- Overflater himling
- Avløpsrør

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Overflater vegger
- Overflater gulv
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).
- Innerdører

Loft - uinnredet / råloft
-  Kontroll av diffusjonssperre
- Annet

Innvendige trapper
- Innvendige trapper

Etasjeskiller - Kjelleretasje
- Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Ventilasjon
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
- Fasader ink. kledning

Dører og vinduer
- Vinduer
- Dører

Yttertak
- Inspeksjonsmulighet

Balkonger, terrasser, veranda etc. - Utgang fra soverom 1
- Helhetsvurdering

Balkonger, terrasser, veranda etc. - Utgang fra entré
- Helhetsvurdering

Grunnmur, fundamenter
- Grunnmur

Drenering
- Utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur
- Fuktmåling i lukkede konstruksjoner
- Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark
- Alder

Stikkledninger og tanker
- Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger)

Frittstående byggverk - Frittstående garasje
- Helhetsvurdering

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
- Ildsteder inne i boligen (Kr. 0-10.000,-)

Elektrisk anlegg
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget (Kr. 0 - 10.000,-)

Brann
- Rømningsveier (Kr. 50.000,-100.000,-)
-

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
- Ja, kun faglært. Firmanavn: Sveis-Stål-Montasje, Børre Larsen. Fjerning av nedgravd oljetank, 2022.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja. Deler av anlegget.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. Installert i 2021.

17.1 Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
- Nei. Oljetanken er fjernet.

Boligens areal

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 188 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, gang, kjellerstue, vaskerom og kontor
Sekundærrom: 28 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjølebod og tre boder

1. etasje:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, trappegang, stue, spisestue, kjøkken, tre soverom, toalettrom og bad.

Garasje:
Sekundærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.

Kommentarer til areal:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innredning av kjeller og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre.
Etasjen er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Arealene er medtatt i rapporten etter dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at innredede rom i underetasjen ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen, noe som er et krav ved bruksendring. Det er uklart om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier og lys, m.m. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis. Dersom kjøper ønsker å søke om bruksendring bærer kjøper selv ansvar for å søke om godkjenning, og utføre eventuelle, nødvendige arbeider.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 17.01.2023 utført av Morten Nyborg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Boligen har parkering på egen gårdsplass, samt en frittstående garasje på 23 m². Det er montert elbillader på boligens yttervegg ved innkjørsel.

Byggemåte

Bolig oppført i 1979, deler av kjelleretasjen er innredet/ombygget på ukjent tidspunkt. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av lettklinkerblokker.
Bærende konstruksjoner av mur- og trekonstruksjoner. Etasjeskiller av tre. Yttervegger av bindingsverk, utvendig kledd med liggende og stående
trekledning. Valmet takkonstruksjon, utvendig tekket med takplater av metall. Profilert entrédør med glassfelt. Vindu på bad med karmer av tre, og to
-lags glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår, 1986 og 2019. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass fra
byggeår i kjeller. Balkongdører med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår.
Frittstående garasje på 23 m² med vippeport, stikkontakt og belysning. Støpt gulv mot grunn. Yttervegger av bindingsverk av tre. Utvendig kledd med liggende trekledning. Valmet takkonstruksjon av tre, utvendig tekket med takpapp (taket er ikke besiktiget grunnet is og snø). Beslag, takrenner og
nedløpsrør i plast/metall.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.04.79.

Det foreligger ikke ferdigattest iflg. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Opplysningene omfatter gjeldende planer og pågående planarbeid for eiendommen. Nærmere opplysninger om den enkelte plan med dokumenter, mindre endringer, etc. finnes på internett, se lenker under.

Kommuneplaner
Id: 00-2-01
Navn: Kommuneplanen
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 11.02.2015
For bestemmelser se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/00-2-01/Dokumenter/Del%203_Kommuneplanbestemmelser.pdf

Reguleringsplaner
Id: 43-4-03
Navn: Løken - Sørli
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.12.1971
For bestemmelser se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/43-4-03/Dokumenter/43-4-03_Bestemmelser.pdf

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Hjemmelsopplysninger
Påtegninger til hjemmelsdokumenter
2003/16012-2/8   ** Påtegning til hjemmel  
25.09.2003 
gjelder: HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT 2021/1081857-1/200
Gjelder:Bergsager Egil Ingvar  IDEELL: 1/2 
Fnr: 23014336389
Gjelder:Heggelund Nina  IDEELL: 1/2 
Fnr: 05025332492
Har eid andel tidligere
 
1976/1158-2/8  Best. om adkomstrett  
02.03.1976 
Bestemmelse om vedlikehold

1978/9101-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
28.02.1978 
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra gnr 100 bnr 286

1980/7073-1/8  Erklæring/avtale  
01.12.1980 
Bestemmelse om å rive/fjerne bygg når bygningsrådet
forlanger det
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
1976/881-1/8  Registrering av grunn  
18.02.1976 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:233
SKYLDDELINGS-FORRETNING

1978/1311-2/8  Sammenslåing  
28.02.1978 
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:286
1978/2534-1/8  Registrering av grunn  
20.04.1978 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:304
SKYLDDELINGS-FORRETNING

2020/1230130-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3029-100/243
Rettigheter i eiendomsrett

1980/4409-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  
29.07.1980 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:256  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:304  
Bestemmelse om vedlikehold

Rettigheter på 3029-100/304
Rettigheter i eiendomsrett

1980/4409-2/8  Best. om vann/kloakkledn.  
29.07.1980 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:100 Bnr:256  
Bestemmelse om vedlikehold

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken.
- Varmepumpe i stue.

Vaskemaskin kan medfølge etter avtale med selger.

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Spisestuelampen medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Tulipanveien 68, 1475, Finstadjordet, Gnr. 100 bnr. 256 i Lørenskog kommune

Oppdragsnummer

71-22-0097

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Lørenskog sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.