Finstadjordet, Masserudveien 11
3 750 000,-
Stilren 2-roms m/gjennomgående høy standard | Romslig terrasse | Garasjeplass m/elbillader | Flotte fellesarealer

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 750 000,-
 • Omkostninger: 102 769,-
 • Totalpris: 3 852 769,-
 • Fellesutgifter 4 326,-
Beregnet totalkostnad:
3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 102 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 852 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 46 m²
 • Bruksareal: 50 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2017
 • Gårdsnummer: 100
 • Bruksnummer: 179
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 281503595
 • Sist endret: 29.11.22 16:42
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 89%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 59%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 83%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 41%
  er gift
 • 27%
  har høyskoleutdanning

 

Beskrivelse

Velkommen til Masserudveien 11 - en lekker 2-roms selveier med attraktiv beliggenhet på Lørenskog! Leiligheten ligger i 2. etasje av et bygg fra 2017 og holder gjennomgående god standard. Stilmessig er leiligheten meget innbydende og bærer preg av smakfulle material- og fargevalg. Det er store vindusflater og stue med utgang til en herlig, romslig balkong. Leiligheten disponerer en garasjeplass med elbillader i felles garasjekjeller. Veldrevet sameie med flotte fellesområder som bl.a. felles spa- og treningsrom!

- Delikat 2-roms selveier m/utleiemuligheter
- Usjenert balkong på 19 m²
- Lekker kjøkkeninnredning (2017)
- Bad m/opplegg for vaskemaskin (2017)
- God lagringsplass m/to boder
- Fjernvarme inkl. i felleskostn.
- Veldrevet sameie m/flotte fellesområder
- Felles spa- og treningsrom
- Garasjeplass m/elbillader
- Sentral beliggenhet helt inntil marka, skiløyper rett utenfor døra

Innhold

Leilighet beliggende i byggets andre etasje, som består av entré, , stue og kjøkken, soverom, omkledningsrom, bad og innvendig bod. Utgang fra stue til vestvendt terrasseplatting målt til ca. 19 m².

- Leiligheten disponerer en parkeringsplass (A23) med elbillader og en bod målt til ca. 5,5 m².
- Sameiet har felles treningsrom, felles stue, spaavdeling, smøre og sykkelbod.

Utstyr

- Hvitevarer på kjøkken
- Opplegg for vaskemaskin
- Callinganlegg.
- Røykvarsler tilkoblet felles varslingssystem
- Brannslukningsapparat

Entré

Velkommen inn! Det første som møter deg er en lys og fin entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Veggene er malte lyse og gulvet er belagt med fliser. Det er naturlig plass til å henge fra seg yttertøyet i skyvedørsgarderoben. I tilknytning til entreen finner du også en bod som tilbyr ekstra lagringsplass. Leiligheten har glatt entrédør i brannklasse EI30 og lydklasse 40DB fra byggeår. Oppgangen har callinganlegg. Adkomst til leiligheten gjøres via felles trappeoppgang med heis.

Stue | Med utgang til terrasse

Boligens sosiale sone er lys og innbydende. Det første du vil er de store vindusflatene som gir godt med naturlig lysinnslipp og en luftig atmosfære. Veggene er malt lyse og gulvet er dekket med parkett. Leiligheten har balansert ventilasjon bidrar til et godt inneklima året rundt. Stuen er enkel å møblere og du har god plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. 

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne døren, slik at stuen blir forlenget med en herlig terrasseplatting på ca. 19 m²! Her har du har god plass til en sittegruppe, grill og dekorativ beplantning. Videre er terrassen utstyrt med utebelysning og stikkontakt på vegg.

Kjøkken

Moderne kjøkken med åpen løsning mot stue - perfekt for å varte opp gjester! Her har du god skap- og benkeplass til matlaging og oppbevaring av kjøkkenredskaper. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i hvit utførelse, laminert benkeplate med  induksjonstopp, nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål og utslagskum. Belysning under overskap. Hvitevarer som integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel medfølger salget. Lekkasjestopper og komfyrvakt er montert.

Bad

Praktisk, tidløst bad med downlights og behagelig varme i gulv. Det er lagt fliser på gulv- og veggflater. Badet inneholder servantskap med glatte fronter og servant i porselen, vegghengt speil, nedsenket dusjhørne med innfellbare glassdører. Vegghengt toalett med innbygget sisterne fra Geberit. Videre er badet utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom | Omkledningsrom

Lyst og innbydende soverom med god plass til en dobbeltseng og to nattbord. Veggflatene er malt i et delikat fargevalg og det er lagt parkett på gulv. Det er montert et garderobeskap med god plass til oppbevaring av klær og tilbehør.

Leiligheten har et romslig omkledningsrom som i dag er innredet med en sovesofa. Det gjøres oppmerksom på at omkledningsrommet ikke er godkjent for varig opphold. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis. Dersom kjøper ønsker å søke om bruksendring bærer kjøper selv ansvar for å søke om godkjenning, og utføre eventuelle, nødvendige arbeider.

Beliggenhet

Nærmest ligger Lørenskog Senter (Triaden), et moderne kjøpesenter med blant annet apotek, vinmonopol, variert shopping, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell etc. Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny Rasta, Bunnpris Skårer, Rema 1000 eller på søndagsåpen Joker etablert i Vestparken. Alle innen kort gangavstand. I andre enden av Skårersletta finner du Lørenskog Hus. Dette er kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger/show, kurs/konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter,
restauranter m.m. Rett ved siden av Lørenskog Hus ligger Metro senter som også er et meget moderne kjøpesenter med alt av servicetilbud og ypperlige shoppingmuligheter. Her finner du flere av de store, etablerte kleskjedene, sportsbutikker, møbelbutikker, interiørbutikker, restauranter, caféer etc.

Den offentlige kommunikasjonen er godt utbygd i Lørenskog med tog og buss. Fra Triaden er det meget gode bussforbindelser både i retning Oslo og Lillestrøm. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 2 minutters gange unna. Herfra går busser til Oslo bussterminal, med 5 avganger i timen hver morgen på hverdager. Med bussrute 411 og 415 bruker man hhv. ca. 24 og 29 min. Fra samme holdeplass er det avgang 5 ganger i timen til Lillestrøm bussterminal. Med bussrute 401, 411, 415 og 872, er reisetiden hhv. ca. 24 min og 38 min.

Med beliggenhet i Masserud Terrasse kombineres både et aktivt og urbant liv. Nærheten til sentrum - og samtidig rett ved Østmarka med utallige turmuligheter. Inngangen til marka starter rett nedenfor blokken og innehar et mangfold av turløyper egnet både for langrenn, sykkel, gå- eller løpeturer. Smør skiene i felles smørebod og ta dem på deg rett utenfor blokken, enklere blir det ikke! I tillegg finner du akebakker, badevann og fiskevann samt flotte stier opp til skogstopper i kupert terreng. Losby Gods ligger kun 3 km unna med blant annet 9- og 18-hulls golfbane

Felleskostnader

4 326 pr. mnd. (Fjernvarme, søppel, vedlikeholdsfond, fellesutgifter, TV/bredbånd m.m.)

Sameiet krever inn akontobeløp for fjernvarme, som avregnes mot faktisk forbruk to ganger i året. Sameiet har avtale med Ista om avregning, og beboere finner oversikt over sitt forbruk i Ista sin beboerportal. Akonto innkreving for fjernvarme økte fra 01.08.2022 fra kr. 13 pr. kvm til kr. 16 pr. kvm.

Herav:
Fjernvarme: kr. 800,-
Søppel: kr. 357,-
Vedlikeholdsfond: kr. 1.190,-
Felleskostnader: kr. 1.650,-
TV: kr. 86,-
Bredbånd: kr. 243,-

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, eiendomsskatt, innboforsikring, alarm og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.

Andel formue

10 926

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for selskapet per. 18.10.2022.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 810 361 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 917 300 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er eiendommen kun gitt TG0/TG1/TGIU.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. Montert på tilhørende garasjeplass.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 50 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, soverom, omkledningsrom, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Kommentar til areal:
Leiligheten disponerer en parkeringsplass (A23) med elbillader og en bod målt til ca. 5,5 m²..

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 19.10.2022 utført av Owe Fagerlund Leret. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 063 kvm, Eierform: Fellestomt

Felles tomt for sameiet bestående blant
annet av trær, busker, diverse beplantning, plenomeråder og asfalterte internveier.

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass (A23) med elbillader.

Parkeringsplasser og boder i parkeringskjeller er tilleggsdeler til den enkelte seksjon. Parkeringsplassen kan fritt leies ut innad i sameiet.

Tre av plassene er tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne (HC-plass). Det er ved registrering av disse vedtektene ingen beboere som har rett til HC-plass. Dersom en sameier eller et medlem av dennes husstand kan dokumenteres behov for HC-plass, skal dette søkes løst gjennom at vedkommende midlertidig overtar bruksrett til parkeringsplass fra seksjonseier med HC-plass, mot at den aktuelle seksjonseier får tilsvarende bruksrett til plassen som blir ledig. Rullestolbrukere skal ha fortrinnsrett til HC-plasser. Eier av HC-plassen nærmest parkeringsplassen til den som kan dokumentere behov for HC-plassen skal bytte plass. Ved bortfall av dokumentert behov bortfaller den midlertidige bruksretten.

Byggemåte

Boligblokk over fire etasjer, samt underetasje. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsakelig av betong. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med teglstein. Leiligheten har glatt entrédør i brannklasse EI30 og lydklasse 40DB fra byggeår. Skyvedør og vinduer med 3-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.12.2016 for eiendommen, tillatelsen er gitt med følgende presiseringer og vilkår:
- Tillatelsen omfatter felt B2, som beskrevet i søknad
- Den enkelte boenhet kan ikke tas i bruk før gjenstående arbeider av betydning for sikkerhetsnivå er utført, jamfør også redegjørelse i søknad.
- Gang- og sykkelvei frem til feltet og dets boenheter skal til enhver tid være operativ, minimum med gruslagt overflate.
- Gjenstående arbeider innenfor beskrevet deltrinn skal være utført innen 30.06.2017.

Adgang til utleie

Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med kortidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Seksjonseier skal informere styret i forkant av utleien om når, hvem som leier og hvor lenge de skal leie. Forpliktelser og rettigheter etter disse vedtekter kan dog ikke skilles fra eierandelen, og er den enkelte seksjonseiers fulle ansvar. Boligen kan fritt utleies utover dette.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer tilkoblet felles sentralfyringanlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kommuneplaner
Id: 00-2-01
Navn: Kommuneplanen
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 11.02.2015
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/00-2-01/Dokumenter/Del%203_Kommuneplanbestemmelser.pdf

Kommunedelplaner
Id: 00-8-06
Navn: Differensiert forvaltning av vassdragene i Lørenskog
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 11.06.2003
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/00-8-06/Dokumenter/00-8-06_Bestemmelser.pdf

Reguleringsplaner
Id: 017
Navn: Masserud gård
Plantype: Detaljregulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 26.06.2013
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/017/Dokumenter/017_Bestemmelser.pdf

Id: 045
Navn: Losbyveien - gang-/sykkelvei
Plantype: Detaljregulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 16.09.2020
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/045/Dokumenter/045_Bestemmelser.pdf

Id: 049
Navn: Benterud skole
Plantype: Områderegulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 21.12.2021
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/049/Dokumenter/049_Bestemmelser.pdf

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser
1976/9012-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  
03.08.1976 
Rettighetshaver LBBL
Overført fra gnr 100 bnr 179
Overført fra: 3029-100/179
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/10093-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
20.11.1985 
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
Overført fra gnr 100 bnr 179
Overført fra: 3029-100/179
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/480652-1/200  Erklæring/avtale  
31.05.2016 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon med tilhørende kabelanlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Overført fra: 3029-100/179
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/1120415-8/200  Erklæring/avtale  
02.12.2016 
Bestemmelse om infrastruktur og atkomstrett til offentlig vei
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3029-100/179
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/1141116-1/200  Erklæring/avtale  
08.12.2016 
Bestemmelse om rettigheter til fellesanlegg og -områder.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3029-100/179
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2957741-1/200  Pantedokument  
02.09.2020 12:26 
BELØP: NOK 3.000.000
Panthaver:Luster Sparebank  
Org.nr: 937898614
Panthaver:VERD BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 994322427
Elektronisk innsendt

2021/1212662-1/200   ** Massetransport  
30.09.2021 09:21 
Fra:Luster Sparebank  
Org.nr: 937898614
Til:Luster Sparebank  
Org.nr: 937898614
Til:VERD BOLIGKREDITT AS  
Org.nr: 994322427
Elektronisk innsendt

Grunndata
2020/1917090-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 

2017/579107-1/200  Seksjonering  
01.06.2017 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 5
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 50/4201
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Sameiet Masserud Terrasse, Orgnr: 919218762

Forretningsførsel og revisjon
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er Otterstads Revisjonskontor.

Vibbo
Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon. I tillegg er det en enkel kanal for å kunne kommunisere med styret.

Parkering
Alle seksjoner har en eller to parkeringsplasser i sameiets garasje, som tilleggsdel til seksjonen. Plass kan leies ut internt i sameiet.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 87134512

Regnskap

Kommentar til årsregnskapet for 2021:
Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av sameiets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om sameiets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2022. Forutsetningen om fortsatt drift er til stede, og årsregnskapet for 2021 er satt opp under denne forutsetning.

Inntekter
Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 943 207.-.
Dette er lavere enn budsjettert og skyldes at inntekten for akonto energi (fjernvarme) er medregnet i budsjettet. Andre inntekter består i hovedsak av ladepunkt elbil.

Kostnader
Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 553 474,-. Dette er lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at kostnaden for energi (fjernvarme) er medregnet i budsjettet. I tillegg vann og avløp medregnet i budsjettet for kommunale avgifter. Denne kostnaden er ført i sameiets balanse da den avregnes per seksjon.

Resultat
Årets resultat på kr 405 238,- fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital.

Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2021 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.
Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2021. Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 917 999,-. For øvrig vises det til de enkelte tallene i vedlagt årsrapport med resultatregnskapet, balansen og notene.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har blant annet jobbet med følgende saker i 2021:

Oppfølging av utestående feil og mangler fra Olavsgaard Eiendom AS / STØ, blant annet nevnes:
- Rapport fra Nedre Romerike Brann og redning (NRBR).
- Varmesentral og innregulering av varme.
- Snøsmelteanlegg garasje og hovedinngang - problemer med hovedinngangsdør.

Styret har innhentet tilbud på nye inngangsdører til leiligheter.
- 7 beboere valgte å bytte dør.
- 4 beboere byttet låssylinder til Yale doorman.

Styret engasjerte Romerike Låsservice AS til å gjennomføre utbedring etter innbrudd.
- Nøkkelbrytere fra DormaKaba er byttet ut med kortlesere.
- Ekstra beslag på dører er montert på ytre og indre «skall» - bedret sikkerhet mot innbrudd.

- Bom i garasjeplan -1 er demontert etter mange driftsproblemer.
- Møter med styret i Masserud Tunet og Masserud Toppen.
- Gjennomført ekstraordinært årsmøte - Telia valgt som ny leverandør av internett & TV.
- Etablert HMS plan for Sameiet Masserud Terrasse vha HMS modul fra OBOS.
- Bistand fra OBOS prosjekt ifb oppfølging av varme og ventilasjonsanlegg - avdekket flere feil og mangler.
- Utsmykningsgruppe etablert.
- Montert måleutstyr via ISTA, måler forbruk av vannbårenvarme i fellesarealer ved 2 stk ventilasjonsanlegg, snøsmelteanlegg og jacuzzi avd. Totalt 4 målere.
Honeywell utbedret feil - byttet en defekt styringsenhet i brannvarslingsanlegget.

Styret har blant annet gjort følgende innkjøp til sameiet 2021:
- Utsmykning - krukker & kunstige planter.
- Forbruksmateriell til treningsrom.
- Service & vedlikehold utført av eksterne bedrifter i 2021.
- Assemblin AS - årlig kontroll og service av gasspeiser.
- Bjerke Ventilasjon AS - kontroll og service av ventilasjonsanlegg 2 g pr år.
- DormaKaba AS - årlig kontroll og service av våre automatdører 33 st.
- Firesafe AS - kontroll og service av røykeluker samt aerosolslukkeanlegg.
- Honeywell life safety AS - årlig kontroll og service av brannvarslingsanlegg.
- Hørmann Norge AS - årlig kontroll og service av garasjeporter.
- Olavsgaard Eiendom AS - utfører vaktmestertjenester.
- Romerike låsservice AS - utbedring av skader samt bedret sikring av dører i fellesarealer etter innbrudd.
- Schindler Heiser AS - kvartalsvis kontroll og service av heiser.
- Sprinkler Teknikk AS - årlig kontroll av sprinkler anlegg.

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge husordensreglene tillatt. Eier plikter å påse at husdyr ikke sjenerer andre beboere. Reptiler er ikke tillatt. Hund skal alltid føres i bånd på sameiets fellesarealer. Det er forbudt å mate fugler og ville dyr fordi det kan tiltrekke skadedyr som rotter og mus.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Masserudveien 11, 1475, Finstadjordet, Gnr. 100 bnr. 179 snr. 5 orgnr. 919218762 i Lørenskog kommune

Oppdragsnummer

71-22-0094

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.