#FJELLHAMAR, Asbjørn Klosters vei 2B
9 900 000,-
Enebolig med hybel, 1,5 mål tomt med strandlinje til Vesletjern, garasje, flat hage. Oppgraderingsbehov

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 9 900 000,-
 • Omkostninger: 263 519,-
 • Totalpris: 10 163 519,-
Beregnet totalkostnad:
9 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 263 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 163 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 243 m²
 • Bruksareal: 260 m²
 • Antall rom: 7
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 5
 • Byggeår: 1922
 • Gårdsnummer: 107
 • Bruksnummer: 588
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 272920823
 • Sist endret: 22.11.22 15:09
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 78%
  eier sin egen bolig
 • 84%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 73%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 92%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 33%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til Asbjørn Klosters vei 2B! En flott og innholdsrik generasjonsbolig over 2 plan! Boligen har en idyllisk og usjenert beliggenhet med vannlinje til Vesletjern og kan bl.a. by på en herlig terrasse med fantastisk utsikt, meget god planløsning og romfordeling, luftig stue med store vindusflater og en utleiedel med egen inngang! Svært barnevennlig og attraktivt boområde med nærhet til skoler, et rikt fritidstilbud og marka. Her vil du trives!

- Stor generasjonsbolig over 2 plan
- Underetasje med egen inngang
- Stor, luftig stue m/peis
- Herlig terrasse med fin utsikt
- Fire innbydende soverom
- Tidløst kjøkken
- Solrik tomt med stor hage
- Usjenert og flott beliggenhet
- Frittstående garasje
- Svært barnevennlig og attraktivt boområde
- Umiddelbar nærhet til marka & badevann

Innhold

Enebolig med utleiedel beliggende på Fjellet//Fjellhamar i Lørenskog kommune. Boligen går over to plan og inneholder følgende:
- U. etasje: Entre/trapperom, vindfang,  soverom, vaskerom, toalettrom. Utleiedel med entre, stue, kjøkken, soverom, kontor og baderom.
- 1. etasje: Trapperom, gang, Stue/spisestue, kjøkken, tre soverom og baderom.

- Frittstående garasjebygning.
- To innvendige boder.
- Krypkjeller og loft.

Utstyr

- Komfyr på kjøkken i hoveddel
- Vaskemaskin medfølger.
- Hvitevarer på kjøkken i generasjonsbolig
- Røykvarslere
- Brannslange på kjøkken i hoveddel
- Brannslukningsapparater

Terrasse | Hage

Eiet, 1 526,3 kvm.

Terrasse med utgang fra stue og soverom:
Boligen har en romslig terrasse på ca. 44 m² med utgang fra stue og hovedsoverommet. Terrassen er sydvestvendt med gode solforhold og kan by på fantastisk utsikt til Vesletjernet. Det er god plass til flere sittegrupper, grill og dekorative planter. Deler av terrassen er overbygget og er utstyrt med markise, stikkontakt og utebelysning.

Boligen har en stor tomt på 1.526,3 m² med vannlinje til Vesletjern. Tomten er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt delvis steinbelagte gangbaner. Boligen har også frittstående garasjebygning av mur/trekonstruksjoner, i forbindelse med innkjøring.

Krypekjeller:
Krypkjeller med utvendig adkomst via trapp, under terrasse. Gulvflater av betong og yttervegger av betong. Himling av typen stubbeloft. Varmtvannsbereder for leilighet og stakeluke for avløpsrør er plassert i krypkjeller.

Garasje:
Boligen har frittstående garasjebygning i forbindelse med innkjøring. Gulvflater av betong, yttervegger og bærende konstruksjoner av
bindingsverkskonstruksjon som er utvendig kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i pulttaks form, utvendig tekket med papp. Garasjen har vippeport.

Stue | Spisestue

Boligens sosiale sone er lys og romslig. Det første du vil legge merke til er de store vindusflatene som slipper inn godt med naturlig lys og gir en fantastisk utsikt til grøntområder og vesletjern. Stuen er enkel å møblere og du har god plass til både sofagruppe og TV med tilhørende møblement. Det er naturligplass til en spisegruppe for underholdning av middagsgjester. Stuen har en murt peis med peisinnsats som sørger for lun atmosfære og ekstra varme på vinterstid. I tillegg er det montert en varmepumpe. Fra stuen er det utgang til den herlige terrassen på ca. 44 m².

Kjøkken

Tidløst og romslig kjøkken i tilknytning til stue. Kjøkkeninnredningen er utført med profilerte malte fronter, overskap med belysning under og laminert benkeplate med skyllekum og oppvaskkum. Gulvflatene er belagt med parkett og veggene er malt lyse. Hvitevarer består av frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Komfyren medfølger salget. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger ikke.

Følgende har fått TG2:
- Overflater gulv
- Innredning

Soverom | Veranda

Boligen har fire innbydende soverom i hoveddelen. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en dobbeltseng og øvrig møblement. Det er satt inn et garderobeskap for oppbevaring av klær og tilbehør. Fra soverommet er det utgang til en herlig veranda på ca. 4,8 m². Her har du plass til en sittegruppe og beplantning. Gulvflaten er av terrassebord og papptekking. Verandaen er videre utstyrt med belysning på vegg.

De andre soverommene i første etasje er også av god størrelse med plass til en seng, nattbord og ønsket oppbevaringsløsning. Begge soverom har  garderobeskap som medfølger handelen. Soverommet i underetasjen er romslig og passer utmerket som kontor, gjesterom, eller som et ekstra rom for oppbevaring ved behov.

Bad | Toalettrom

Baderom fra tilbygningsår. Gulvet ble flislagt i 2007 og har behagelig gulvvarme. Det er delvis malte fliser på vegger, forøvrig malt trepanel. Innredning med høyskap, vegghengt servantskap med flislagt benkeplate, overskap, speil samt belysning og frittstående toalett. Badet har et frittstående badekar med hånddusj samt stang med forheng.

Badet har fått TG2 på følgende:
- Helhetsvurdering

Toalettrom med flislagt gulv og varmekabler. Overflatene er malt lyse og innredningen består av servant, skap med belysning og stikkontakt på vegg samt frittstående toalett.

Toalettrommet har fått TG2 på følgende:
- Ventilasjon
- Annet

Vaskerom | To boder

I underetasjen finner du et eget vaskerom og to boder for ekstra lagringsplass.

Praktisk og romslig vaskerom! Vaskerommet er fra tilbygningsår. Gulvet er flislagt med behagelig gulvvarme og veggene er delvis flislagte. Vaskerommet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin og stikkontakt på vegg. Hovedstoppekran er plassert på vaskerom. Varmtvannsberedere er plassert i hjørne av vaskerom for hoveddelen.

Vaskerommet har egen inngang, men selger opplyser om at døren ikke fungerer per dags dato.

Vaskerom har fått TG2 på følgende:
- Helhetsvurdering.

Entré | Med vindfang

Velkommen inn! Entreen er lys og romslig, og gir et hyggelig førsteinntrykk av boligen. Overflatene er malt i tidsriktige farger og det er lagt fliser på gulv, med behagelig varme. Det er montert en peisovn med glassfront som gir ekstra varme på kalde dager. Adkomst via inngangsparti med entredør med glassfelt av typen trefiber.

Generasjonsbolig

Boligen har en generasjonsbolig i underetasjen med egen inngang.
Delen består av entré, stue, kjøkken, soverom med tilknytning til et rom som er benyttet som kontor og et baderom.

Lys og romslig stue som er enkel å møblere. Det er plass til en sofagruppe, TV med tilhørende møblement og ulike oppbevaringsløsninger. I stuen er det montert en varmepumpe som skaper behagelig varme. Det er vinduer på to vegger som gir godt med naturlig lys.

Generasjonsboligen har et separat kjøkken med plass til et spisebord.
Kjøkkeninnredningen har glatte fronter i hvit utførelse og laminert benkeplate med skyllekum og oppvaskkum. Det er flislagt over benkeplaten for enklere rengjøring. Under overskapene er det belysning og stikkontakter. Hvitevarene som frittstående kjøleskap med fryser og komfyr medfølger handelen. Delen har en egen varmtvannsbereder på 194L som er plassert i krypkjeller under terrassen. Kjøkkenet har fått TG2 på følgende: Overflater gulv og innredning.

Delen har et romslig soverom med plass til en dobbeltseng, nattbord og en skyvedørsgarderobe. Garderobeskapet medfølger handelen. I tilknytning til soverommet er det et ytterligere rom som anvendes i dag som et kontor.

Fra entreen er det adkomst til et baderom fra tilbygningsår. Veggene er delvis flislagt kombinert med malte overflater. Gulvet er belagt med fliser. Baderommet består av servant, speilskap med belysning og stikkontakt, toalett og et dusjhørne. Det er opplegg for vaskemaskin. Badet har fått TG2 på følgende: Helhetsvurdering.

Generasjonsboligen har en egen inngang. Entreen er romslig med god plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Garderobeskapet medfølger handelen. I entreen er det plassert et eget sikringsskap for generasjonsboligen.

Beliggenhet

Boligen har en fantastisk beliggenhet på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her er det nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og rekreasjonsområder.

Umiddelbar nærhet til lysløype med flott turterreng. Man kan også ta turen til Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9- og 18-hulls golfbane, og ligger en kort kjøretur fra boligen. Det er et godt utbygd nett av gang/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall, flerbrukshall, svømmehall og tennisbane med mer. På Lørenskog Hus finner du kino, søndagsåpent bibliotek, aktivitetshus for ungdom, scener, kafé, bar, restaurant, musikk- og kulturskole, kunstsalg/galleri m.m.

I området ved Lørenskog stasjon er det en ny bydel med aktiviteter tilpasset alle. Her finner du verdens råeste helårsarena for snø opplevelser - SNØ som ligger kun en 5 minutters kjøretur fra eiendommen.. Parken har blant annet fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med Big jump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid ny preppet, alltid gøy! I 2021 åpner Thon Hotel Snø, tilknyttet helårsarena med ski-inn/ski-out rett fra hotellet.

Fra boligen er det kort vei til Coop Mega, Rema 1000 og Kiwi på Fjellhamar. Ytterligere servicetilbud finnes på Strømmen Storsenter som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker, og kun 10 minutters kjøretur fra boligen. Triaden, Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Triaden er under utbygging, og det er planlagt bygging av nye boliger, trampoline- og aktivitetssenter, idrettshall og parkeringshus med park.

Fra Strømmen stasjon er det hyppige avganger mot Oslo og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, ca. 10 min til Strømmen Storsenter, under 15 min til Lillestrøm, ca. 25 min til Oslo S og ca. 36 min til Oslo lufthavn.

Tomt

Areal: 1526 kvm. Eierform: Eiet tomt

Boligen har tomt på 1 526,3 m2 opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt delvis steinbelagte gangbaner. Boligen har også frittstående garasjebygning av mur/trekonstruksjoner, i forbindelse med innkjøring.

Areal: 1 526 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker og grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass samt delvis steinbelagte gangbaner. Boligen har også frittstående garasjebygning av mur/trekonstruksjoner, i forbindelse med innkjøring.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som renovasjonsgebyr, strøm, husforsikring, innboforsikring og abonnement for tv og internett. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 22 822 pr. år

Fakturert beløp i 2021:
Avløp: kr. 7.641,43,-
Feiing: kr. 1.030,19,-
Renovasjon: kr. 5.507,64,-
Vann: kr. 6.171,48,-
Sum: kr. 20.350,74,-

Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år:
- Vanngebyr: kr. 6.171,38,-
- Avløpsgebyr: kr. 9.807,-
- Feie-Og Tilsynsgebyr: kr. 1.335,-
- 140 L Renovasjon: kr. 2.534,-
- Fastledd renovasjon: kr. 2.973,75,-
- Sum: kr. 22.821,13,-

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 163 199 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 7 787 516 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad - Baderom hoveddel
- Helhetsvurdering

Bad - Baderom leilighet
- Helhetsvurdering

Vaskerom - Vaskerom
- Helhetsvurdering

Kjøkken - Kjøkken hoveddel
- Overflater gulv
- Innredning

Kjøkken - Kjøkken leilighet
- Ventilasjon
- Overflater gulv
- Innredning

Toalettrom (Ikke våtrom) - Wc
- Ventilasjon
- Annet

Øvrige rom
- Overflater gulv

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
- Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM)

Krypekjeller
- Helhetsvurdering

Innvendige trapper
- Innvendige trapper

Etasjeskiller - U. Etasje
- Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS-anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon
- Annet

Dører og vinduer 
- Dører

Yttertak - Hovedtak
- Helhetsvurdering

Balkonger, terrasser, veranda etc.
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)
- Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom

Drenering
- Helhetsvurdering

Forstøtningsmurer
- Forstøtningsmurer

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3:

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
- Skorsteiner inne i boligen

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja. Lekkasje i sluk badekar for ca. 15 år siden. Har fylt sluk med tetningsmateriale og aldri vært siden.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Det er lagt fliser oppå de gamle flisene på bad. Egeninnsats.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
- Ja. Jeg tror spjeldet på peisen bare kan være åpent eller lukket.

8. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader i boligen?
- Ja. Liten veranda på baksiden var det råte for ca. 15 år siden. Alt ble tatt opp og lagt nye bjelker og ny membran. Dette hadde skjedd for stendere på rekkverk var festa i pappen så det ble lekkasje.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Har vært små maur en gang for mange år siden. Har ikke sett noen på mange år.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Var endel is graden på taket utvendig før det ble lagt et lag med shingel oppå det gamle shingeltaket. Det nye ble lagt på begynnelsen av 2000tallet . Da var det lekkasje ved et vindu

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun faglært. På begynnelsen av 2000tallet. Husker ikke hvem. Lagt ny shingel på taket oppå den gamle.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært. Firmanavn: Vet ikke. Leieboer i hybelleiligheten (bodde i mange år) satte inn nytt sikringsskap. Han var elektriker. Han er død.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Nei. Vet ikke. Skjønner ikke hva det er.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. Hadde elkontroll av Elvia våren 2021.

16. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
- Ja. Ble gjort noe egeninnsats da huset ble bygd.

20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
- Ja. Godkjent utleiedel.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
- Ja. Vi er 3 eiere som har en privat avtale om bruk av felles kloakkpumpekum.

Tilleggskommentar:
Vaskerommet har egen inngang, men selger opplyser om at døren ikke fungerer per dags dato.

Boligens areal

Primærrom: 243 kvm, Bruksareal: 260 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 127 m².
Primærrom: 110 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, entre/trapperom, vaskerom, toalettrom og soverom. Leilighet med entre, baderom, kjøkken, stue, kontor og soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 133 m².
Primærrom: 133 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, gang, baderom, kjøkken, spisestue/stue og tre soverom.

Boligen har også frittstående garasjebygning av mur/trekonstruksjoner, i forbindelse med grusbelagt innkjøring/gangbaner.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 05.09.2022 utført av Pål Einar Sommeling. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje og på grusbelagt innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Byggemåte

Boligen ble oppført i 1922, tilbygget på 40-tallet og i 1982. Gulvflater i krypkjeller av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende
konstruksjoner av grunnmur og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i vinklet saltaks
form utvendig tekket med papp/shingel. Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og gulvvarme, kombinert med peisovn og peis. Parkering i
garasje og på grusbelagt innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Boligen har frittstående garasjebygning i forbindelse med innkjøring. Gulvflater av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av
bindingsverkskonstruksjon, utvendig kledd med beiset trepanel. Takkonstruksjon av tre i pulttaks form, utvendig tekket med papp. Garasjen har
vippeport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 28.11.1984. Dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmepumpe og gulvvarme, kombinert med peisovn og peis.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligformål etter bestemmelsene tilknyttet reguleringsplan for Fjellhamarskogen. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Kommuneplaner
Id: 00-2-01
Navn: Kommuneplanen
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 11.02.2015
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/00-2-01/Dokumenter/Del%203_Kommuneplanbestemmelser.pdf

Kommunedelplaner
Id: 00-8-06
Navn: Differensiert forvaltning av vassdragene i Lørenskog
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 11.06.2003
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/00-8-06/Dokumenter/00-8-06_Bestemmelser.pdf

Reguleringsplaner
Id: 22-4-10
Navn: Fjellhamarskogen
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 25.02.1987
For mer informasjon se link: https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3029/22-4-10/Dokumenter/22-4-10_regbest.pdf

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Heftelser
Tinglyst: 20.12.1921
Dagboknr.: 64-1/8 
Bestemmelse om veg  
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om generende virksomhet
 
Tinglyst: 08.09.1972 
Dagboknr.: 4696-1/8 
Best. om adkomstrett  
Med flere bestemmelser

Tinglyst: 12.03.1986 
Dagboknr.: 2186-1/8 
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:587  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:2286  
Med flere bestemmelser
 
Grunndata
Tinglyst: 05.11.1921 
Dagboknr.: 900315-1/8 
Registrering av grunn  
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:193
PB 1/6-1220 ELDRE REG C-728

Tinglyst: 09.12.1967
Dagboknr.: 4605-1/8 
Registrering av grunn  
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:1523

Tinglyst: 27.06.1972 
Dagboknr.: 783-1/8 
Registrering av grunn  
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1711

Tinglyst: 01.01.2020 00:00 
Dagboknr.: 646684-1/200 
Omnummerering ved kommuneendring  

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3029-107/1711
Rettigheter i eiendomsrett

Tinglyst: 08.09.1972 
Dagboknr.: 4698-2/8 
Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:588  
Med flere bestemmelser
 
Rettigheter på 3029-107/587
Rettigheter i eiendomsrett
Tinglyst: 03.11.1978 
Dagboknr.: 7399-1/8 
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:588  
Bestemmelse om vedlikehold
Med flere bestemmelser
 
Rettigheter på 3029-107/587
Rettigheter i eiendomsrett
Tinglyst: 16.09.2014 
Dagboknr.: 782179-1/200 
Bestemmelse om bebyggelse  
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:588  
Kjøper forplikter seg til å bekoste nødvendig omlegging av kloakkledningen over eiendommen.
Opprinnelig tinglyst 23.12.1986 med dbnr. 12523. Rettet etter tinglysingsloven § 18 09.09.2014 NJH
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Lørenskog kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Felles kloakk-pumpekum deles med 2 av naboene.

Forsikring

DnB Polisenummer: 21670373

Tilbehør


Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Kjøleskap og oppvaskmaskin i hovedhus følger IKKE med.
- Parabol/antenne hos leieboer følger IKKE med.

Følgende tilbehør medfølger:
- Vaskemaskin medfølger.
- 2 klesskap på kontor medfølger. (Det ene skal flyttes fra soverom til kontor).

- Gressklipper kan medfølge handelen etter avtale med selger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 98 25 10 34 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Asbjørn Klosters vei 2B, 1462, Fjellhamar, Gnr. 107 bnr. 588 i Lørenskog kommune

Oppdragsnummer

71-22-0065

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.