Hagan, Blåtoppveien 45
6 100 000,-
Enderekkehus over 3. etg | Selveier | Garasjeplass | Herlig terrasse | God lagringsplass | Barnevennlig beliggenhet

VISNING:

9. august tirsdag kl. 18:00 - 19:00 10. august onsdag kl. 18:00 - 19:00
 • Prisantydning: 6 100 000,-
 • Omkostninger: 166 519,-
 • Totalpris: 6 266 519,-
Beregnet totalkostnad:
6 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 152 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 100 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 166 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 266 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 122 m²
 • Bruksareal: 125 m²
 • Bruttoareal: 142 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1997
 • Gårdsnummer: 8
 • Bruksnummer: 201
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 267735660
 • Sist endret: 06.08.22 12:06
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 96%
  eier sin egen bolig
 • 99%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 59%
  har bolig på over 120 kvm
 • 80%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 62%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til Blåtoppveien 45! Et godt vedlikeholdt enderekkehus over 3. etasjer, med sentral beliggenhet i et barnevennlig boligområde på Skytta i Nittedal kommune. Boligen kan bl.a. by på en herlig terrasse på hele 40 m², stue med store vindusflater, tre soverom, to bad, garasjeplass, og god lagringsplass! Her kan du bo i et rolig nabolag med umiddelbar nærhet til flotte friluftsmuligheter i marka, samtidig som du har kort vei til alle servicefasiliteter!

- En herlig terrasse på hele 40 m²
- Praktisk planløsning
- Tre innbydende soverom
- To lyse, romslige bad
- Stilrent kjøkken med innredning fra 2015
- Hvitevarer på kjøkken medfølger
- Romslig loftsetasje
- God lagringsplass
- Garasjeplass i felles garasjerekke
- Sentral beliggenhet
- Nærhet til skoler og barnehager
- Flotte friluftsmuligheter med marka i umiddelbar nærhet

Usjenert enderekkehus over 3. etasjer, med svært barnevennlig beliggenhet. Boligen inneholder følgende:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken og bad.
2. etasje: Trapperom, tre soverom og bad.
Loft: Trapperom og loftstue.

I tillegg har boligen:
- En herlig terrasse på ca. 40 m².
- En utvendig bod i tilknytning til hovedbygg på ca. 7 m².
- En bod/lekestue på ca. 5 m².
- En garasjeplass i felles garasjerekke.

Innhold

Usjenert enderekkehus over 3. etasjer, med svært barnevennlig beliggenhet. Boligen inneholder følgende:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken og bad.
2. etasje: Trapperom, tre soverom og baderom.
Loft: Trapperom og loftstue.

I tillegg har boligen:
- En herlig terrasse på ca. 40 m².
- En utvendig bod i tilknytning til hovedbygg på ca. 7 m².
- En bod/lekestue på ca. 5 m².
- En garasjeplass i felles garasjerekke.

Utstyr

- Hvitevarer på kjøkken
- Klebersteinsovn
- Branncelle med rømning via trapp eller vindu
- Brannstige til loft
- Varmtvannsbereder (194 liter) plassert i utvendig bod.
- Utvendig bod på ca. 7 m² med tilknytning til hovedbygg
- Lekestue/bod på ca. 5 m².
- Garasjeplass i felles garasjerekke

Entré

Velkommen inn! Det første som møter deg er en lys og romslig entré. Her er det god plass til å ta henge fra seg yttertøy, samt plass til en oppbevaringsløsning og en benk for enkel påkledning av sko. Det er montert en praktisk skyvedørsgarderobe med speildører. Entreen har fliser på gulv som står i fin stil til fargevalget på veggflatene.

Stue | Terrasse

Hjemmets sosiale sone er romslig med gode møbleringsmuligheter. Det er god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord for underholdning av gjester. Stuen oppleves som lys, og de store vindusflatene gir godt med naturlig lysinnslipp. Gulvflaten er belagt med en lekker parkett og vegger er malt i delikate fargevalg med en dus blå kontrastvegg. Det er montert en klebersteinsovn som gir ekstra varme på kalde vinterdager.

Fra stuen er det utgang til en herlig og romslig terrasse på hele 40m²!  Her har du god plass til det du måtte ønske av utemøbler, grill og dekorative planter. Terrasseplattingen ligger skjermet til med thujahekk og skillevegg som reduserer innsyn fra naboer. Det er satt opp et gjerde og trapp med adkomst ned til hagen.

Loft

Boligen har en romslig loftetasje med adkomst via trapp og trapperom. Loftsetasjen blir i dag benyttet som en loftstue, her kan barna leke og boltre seg fritt! Det er et stort takvindu og oppløft som gir et lyst og luftig preg på rommet. Om man ikke har behov for et ekstra oppholdsrom kan loftet by på god lagringsplass!

Kjøkken

Stilrent og tidløst kjøkken fra IKEA, med god skap- og benkeplass for oppbevaring og matlaging. Innredningen har glatte fronter, benkeplate av laminat med vask. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer bestående av komfyr og oppvaskmaskin. Kjøleskapet er frittstående, med kombinert fryser. Veggflatene er malt i en lys farge og det er lagt laminat på gulv. Videre er det ventilator med avkast til felles avtrekk.

Bad

I boligens første etasje finner du et lyst og praktisk bad. Innredningen består av vegghengt servantskap med nedfelt servant og speilskap for oppbevaring av toalettsaker, dusjkabinett og gulvstående toalett. Det er tapet på vegg som er malt med våtromsmaling, og gulvet er utført med vinylbelegg påsmurt microsement.

TG2: Sluk, membran og tettesjikt: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

Baderom

Stilrent og romslig baderom med behagelig gulvvarme. Innredning bestående av vegghengt servant med nedfelt servant, gulvstående toalett og speil med belysning. Det er satt inn et badekar hvor du kan ta et avslappende bad etter en lang arbeidsdag. Badet har opplegg for vaskemaskin og kan fungere som vaskerom om ønskelig. Det er våtromsplater på veggflater og påsmurt microsement på eksisterende vinylbelegg på gulv.

TG2: Sluk, membran og tettesjikt: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

Soverom

Boligens andre etasje har et trapperom, med videre adkomst til boligens tre innbydende soverom. Boligen har tre innbydende soverom i 2. etasje. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en dobbeltseng, to nattbord og en oppbevaringsløsning. Soverommet er malt i delikate farger på vegg og himling, og gulvflaten er belagt med parkett. Videre er det montert en skyvedørsgarderobe med god plass til klesoppbevaring.

De øvrige soverommene i 2. etasje er også av god størrelse med god plass til seng, nattbord og en oppbevaringsløsning. På det ene soverommet er det god lagringsplass med skyvedørsgarderobe og et tilknyttet lagringsrom. Det andre soverommet er i dag innredet som kontor, og det er montert garderobeskap og på gulv og vegg. Her har man muligheten til å tilpasse etter behov,  da begge soverom passer utmerket som gjesterom, barnerom, hobby/lagringsrom eller kontor.

Beliggenhet

Boligen ligger i et stille og tilbaketrukket boligområde. Området består hovedsakelig av småhusbebyggelse, villaer og rekkehus. Denne boligen ligger trivelig til på et etablert boligfelt med tilbaketrukket beliggenhet. Kort vei til Hagan senter som ligger i gangavstand fra boligen. Her finner du det meste av det man måtte ønske av servicetilbud som matbutikker, cafe, restaurant, kiosk, blomsterbutikk, apotek, frisør, lege og tannlege.

Kort vei til bussforbindelse. Nærmeste holdeplass er "Skytta servicesenter" hvor buss nr. 801 går samt holdeplass "Industriveien" hvor buss nr. 801 og nr. 804 går. Forøvrig er det bussforbindelse fra Saga. Herfra går det direkte buss og ekspress busser til Oslo som går 2 ganger i timen og flere ganger i rushtiden. Det er ca. 20 min til Oslo med bil og 15 min til Lillestrøm/Strømmen.

Boligen har nærhet til barnehager, barneskole på Ulverud og ungdomsskole på Li. Videregående skoler i nærliggende områder. Det er gode rekreasjonsmuligheter i nærheten hvor Lillomarka, Nordmarka og Romeriksåsen kan by på tur-/skiterreng, bade-/fiskevann, sykkelstier, samt flotte turområder langs Nitelva. Gode bademuligheter på Romstjern, Skytta og på Nebursvollen friluftsbad i Lillestrøm. Våren 2017 ble nytt kulturhus og ny kirke på Mo innviet. Kulturhuset inneholder bl.a. bibliotek med kundevennlige åpningstider.

Nittedal kommune har et rikt og variert idretts- og kulturmiljø med korps, en godt fungerende kulturskole, teatergrupper, flere kor og idrettsgrupper. Bjørndalen skianlegg med akebakker, skytebane og servering i skihyttene om helgene på vinteren. Varingskollen alpinsenter ligger en kort kjøretur unna. Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. Flotte golfbaner på Hauger og i Hakadal.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, medlemsgebyr i realsameie, innboforsikring, husforsikring og abonnement for tv og internett. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Huseierforeningen Skytta B2/B3:
Medlemskontingenten og forsikring for garasje betales årlig, i Juni mnd. Etter opplysninger fra nåværende eier var kontingenten på kr. 3.000,- og garasjeforsikring på kr. 278,- for inneværende år, 2022. Medlemskontingenten inkluderer bl.a. vedlikehold, snørydding og strøing av fellesområder.
Kostnadene for medlemskontingent og forsikring kan variere fra år til år, basert på Huseierforeningens utgifter, og behov for ekstra vedlikehold etc.

Nåværende eier har avtale med Telenor som leverer internett og kabel-TV til boligen. Tilkobling for tv/internett kan også gjøres via Telia/Nokab.

Kommunale avgifter

Kr. 9 180 pr. år

Kommunale avgifter for 2022 er estimert til kr. 9.180,-.
Kommunale avgifter forfaller til betaling 2 ganger pr. år.

Kommunale avgifter fordeles slikt:
Kommunale gebyrer inklusive merverdiavgift - 2022
Faste gebyrer:
- Målerleie: Kr 238,-
- Feie/tilsynsgebyr: Kr 590,-
- Renovasjon: Kr 4.442,-
- Abonnementsgebyr vann: Kr 1.506,-
- Abonnementsgebyr avløp: Kr 2.356,-
Variable gebyrer (målt over vannmåler):
- Forbruksgebyr vann per m³: Kr 19,71,-
- Forbruksgebyr avløp per m³: Kr 27,93,-

Normalt forbruk på variable gebyrer er cirka 50 m³ per person per år, men vil variere fra husstand til husstand.

Det tas forbehold om at det kan være avvik i kommunens registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som eiendomsmegler ikke er kjent med.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 124 352 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 047 667 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Eiendomsskatt for boligen utgjør kr. 4.674,- for 2022.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:

Utvendig:
- Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak.

- Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det mangler snøfangere etter dagens krav på baksiden av huset, men
det er ikke krav om oppgradering til dagens krav, og gjelder kun den bratteste del av tak.

- Veggkonstruksjon: Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår med liggende bordkledning.

- Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Omramming og karmer har delvis avflassing av maling, men er hovedsakelig godt malt. Sprosser har endel avflassing av maling.

Innvendig:
- Etasjeskiller/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i
standardens krav til godkjente måleavvik.

- Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.

- Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav.

Bad - 1. etasje:
- Sluk, membran og tettesjikt: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

Bad - 2. etasje:
- Sluk, membran og tettesjikt: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.

Tekniske installasjoner:
- Vannledninger: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende
løsning.

- Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.

Tomteforhold:
- Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

- Utvendige vann- og avløpsledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige vannledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på utvendige avløpsledninger.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
- Ja, kun av ufaglært/egeninnsats. Lagt baderomspanel på badet i 2.etasje ; lagt mikrosement på eksisterende våtromsvinyl på bad i 1. og 2.etasje, egeninnsats 2022.

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Ja. Bilder fra arbeidet.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Observert noen ganger maur i første etasje på bakkenivå

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Bygd ny terrasse i 2021, egeninnsats.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Nei. Opplegg til å montere el-bil lader i garasjen.

28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. observert noen ganger maur i 1. etasje på bakkenivå.

Boligens areal

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 125 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken og bad.

2. etasje:
Bruksareal: 45 m².
Primærrom: 42 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, soverom, soverom 2, soverom 3 og baderom.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Loft. etasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og loftstue.

Sum primærrom: 122 m².
Sum sekundærrom: 3 m².

Utvendig areal:
Boligen har terrasse på ca. 40 m².
Boligen har utvendig bod i tilknytning til hovedbygg på ca. 7 m² denne er ikke tatt med i BRA da det ikke er adgang direkte fra boenheten.
Boligen har bod/lekestue på ca. 5 m² og gjerde plassert delvis utenfor eiendomsgrense og en garasjeplass i felles garasjerekke.

Kommentar til areal:
Arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner.
Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Loftetasje har opplett, takvindu og vegger mot trapperom som vanskeliggjør nøyaktig påvisning av målbart areal. Kontrollmålt av eksternt takstfirma Anker byggtakst AS.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er fremvist originale tegninger og tegninger for tilbygg med entre og bod. Intern vegg er forskjøvet og bod er bygget smalere enn på tegning. Tegning viser ikke opplett på loft.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 22.7.2022 utført av Eirik H. Brynhildsen og Rune Larsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Oslo: Du følger RV4 nordover mot Nittedal. Ta til høyre i første rundkjøring på Gjelleråsen, deretter mot Hagan i neste rundkjøring. Ta så av til venstre inn Brennaveien ved Diplom-Is. Følg Brennaveien innover og ta til venstre inn Porsveien og følg denne til Blåtoppveien.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 203 kvm, Eierform: Eiet tomt

Flat tomt opparbeidet med plen terrasseplatting og belegningsstein. Tomten er opparbeidet med plen og belegningsstein på inngangssiden, plen og beplantning/ prydbusker på ende- og hagesiden.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass med mulighet for oppkobling av lader til El-bil. Videre er det mulighet for parkering på felles parkeringsplass.
Eier av boligen har pliktig medlemskap i Huseierforeningen Skytta B2/B3 . Medlemskontingenten utgjorde kr. 3.000,- og garasjeforsikring kr. 278,- for 2022. Velforeningen arrangerer div. arrangementer. Velforeningen administrerer også brøyting, feiing og vedlikehold av garasjer og fellesarealer.

Arealbekreftelse

Målebrev fra Nittedal kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Rekkehusenhet på eiet parsell. Byggegrunn består av antatte løsmasser fra byggeåret. Det er trolig vannledning i jern og kloakkledninger av plast lagt inn til bygget Plate på mark . Antatt fundamenter av betong under bærende konstruksjonsdeler. Etasjeskiller i trebjelkelag mellom 1 og 2 etg. og mellom 2 etg og loft. Gulv på grunn i betong. Bindingsverkskonstruksjon fra byggeår med liggende bordkledning. 2 lags trevinduer fra 1996 med påmonterte sprosser. Velux takvindu. Malte ytterdører (2007) med vindu som hovedytterdør og bod dør, malt balkongdør i tre med 2-lags glass. Saltak i antatt plassbygget sperrekonstruksjon med mønedrager og åsdrager på en side. Opplett mot baksiden av huset. Konstruksjonen har varmloft. Nedløp og takrenner i sort stål og beslag i hvitt stål. Beslag på vindski tilbygg henger ut over vindski. Bygningen er antatt drenert i byggeår. Drenering er ikke synlig men kan utfra byggeår antas å være utført med perforerte plastrør samt drenerende masser.

Tilbygg: Inngangsparti og utvendig bod oppført av tidligere eiere i 2007.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er fremvist originale tegninger og tegninger for tilbygg med entre og bod. Intern vegg er forskjøvet og bod er bygget smalere enn på tegning. Tegning viser ikke opplett på loft.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger følgende ferdigattester for eiendommen. Dokumentene kan fås ved henvendelse til megler.:

- Ferdigattest for rekkehus GNR.8 / BNR. 201-2014 - datert år 1998 fra Nittedal kommune.
- Ferdigattest for tilbygg fra 2006/07 (inngangsparti og bod) - GNR. 8 / BNR. 201 - datert år 2018 fra Nittedal Kommune

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet kombinert med peisovn. Det elektriske anlegget er fra byggeår med automatsikringer.

Videre er en 194 liters varmtvannsbereder fra 2018 er plassert i utvendig bod.

Ventilasjon:
Naturlig ventilert med ventiler på vinduer. Mekanisk avtrekk på loft for bad og kjøkken med avkast ut over tak.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplan:
Bestemmelser og retningslinjer til Kommuneplanens arealdel for Nittedal kommune 2019-2030. Vedtatt av Nittedal kommunestyre 26.08.2019
For nærmere informasjon se link: https://www.nittedal.kommune.no/globalassets/02-dokumenter/teknisk-og-eiendom/kommuneplan-2019-2030/vedtatte-kommuneplanbestemmelser-2019-2030.pdf

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Hjemmelsopplysninger
Andel i realsameie
Dagbok nr.: 0/900575-1/8 
Opprettelse av realsameie  
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3031 Gnr:8 Bnr:188

Heftelser
Rettigheter iflg. skjøte
Tinglyst:: 29.09.1997
Dagboknr.:14865-2/8 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver: Telenor
Best. om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter/telesentral
Med flere bestemmelser

Grunndata
Tinglyst: 09.05.1997 
Dagboknr.: 6251-1/8 
Registrering av grunn  
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3031 Gnr:8 Bnr:98

Tinglyst: 30.10.2006 
Dagboknr.: 522887-1/200 
Grensejustering  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Tinglyst:  01.01.2020 00:00 
Dagboknr.: 790049-1/200 
Omnummerering ved kommuneendring  

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 3031-8/146
Rettigheter i eiendomsrett
Tinglyst: 29.09.1997 
Dagboknr.: 14865-3/8 
Rettigheter iflg. skjøte  
rettighetshaver:Knr:3031 Gnr:8 Bnr:201  
Rett til bruk av ballplass, samt plikt til å betale del av driftskostnadene.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Nittedal kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Løse skap, hylleseksjoner, enkelte trådkurver medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Blåtoppveien 45, 1481, Hagan, Gnr. 8 bnr. 201 i Nittedal kommune

Oppdragsnummer

71-22-0060

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.