VARDEÅSEN/SKEDSMOKORSET, Sandbakkveien 36D
Solgt
Lekker halvpart av tomannsbolig fra 2015 | Carport m/lader | To solrike og romslige terrasser | To bad | Barnevennlig!
 • Prisantydning: 4 800 000,-
 • Omkostninger: 124 019,-
 • Totalpris: 4 924 019,-
 • Ligningsverdi: 1 383 314,-
Beregnet totalkostnad:
4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 115 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 124 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 924 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Tomannsbolig
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 105 m²
 • Bruksareal: 111 m²
 • Antall rom: 4
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2015
 • Gårdsnummer: 58
 • Bruksnummer: 526
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 239254799
 • Sist endret: 01.12.21 09:21
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 79%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 81%
  har bolig på over 120 kvm
 • 85%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 55%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

En lekker halvpart av tomannsbolig fra 2015 med en attraktiv beliggenhet i et rolig og barnevennlig boområde. Kort vei til skoler, barnehager og offentlig transport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Lillestrøm sentrum er i nærheten - med alle bymessige fasiliteter.

Boligen har en god planløsning, og kan bl.a. by på to solrike terrasser, peisovn og store vindusflater som slipper inn godt med lys. Moderne og smarte løsninger som balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Carport med elbil-lader.

•Lekker og moderne halvpart av tomannsbolig fra 2015
•Carport m/lader
•To solrike og romslige terrasser på hhv. 39 og 13 kvm
•Store vinduer som gir godt med lysinnslipp
•Peis
•Tre soverom
•To bad
•Delikate fargevalg
•Gode oppbevaringsmuligheter
•Attraktivt, rolig og barnevennlig
•Gode turmuligheter

Innhold

1. etasje: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning. Bod under trapp og bod/teknisk rom.
2. etasje: Trappegang, bad, tre soverom, omkledningsrom.

I tillegg disponerer leiligheten en tilliggende bod med utvendig adkomst på ca. 6 kvm.

Parkering i carport og på utvendig biloppstillingsplass.

Entré

Velkommen inn! Boligen har en lys og romslig entré malt i en innbydende farge som gir et hyggelig førsteinntrykk. Utstyrt med en romslig skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring. I tillegg er det en praktisk nisje med mulighet for ekstra oppbevaring samt bod under trapp.

Stue

Det første du vil legge merke til er de store vindusflatene som slipper inn godt med naturlig lys og de delikate fargene på veggene. Det er gjennomgående gode fargevalg i resten av boligen. Lekker en-stavs parkett i gulv. Det er montert en vedfyrt peisovn som varmer godt på kaldere dager, og som skaper en fin atmosfære. Stuen har godt med plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det utgang til herlig og romslig terrasse.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en åpen og sosial løsning med stuen - perfekt for å varte opp gjester! Kjøkkeninnredningen er utført med slette fronter i matt hvit utførelse og benkeplate i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum. Flislagt mellom benkeplate og overskap samt stikkontakter på vegg og lysarmatur med stikkontakt under overskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med nedsenket induksjonstopp og innebygget stekeovn. Ventilator med belysning og kullfilter. Komfyrvakt er montert. Integrert oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med frysedel som er plassert i nisje. Lekkasjevarsler med
magnetventil er montert.

Bad

Boligen har to flotte bad plassert i hver sin etasje, fra byggeår. Badet i 1. etasje ligger i praktisk tilknytning til entré. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Servantskap med dører i høyglans hvit utførelse og nedsenket servant i porselen. Speilskap med integrert belysning og stikkontakt på vegg over servant. Videre er badet utstyrt med dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt toalett med innebygget sisterne og opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

Badet i 2. etasje er også flislagt med varme i gulv. Utstyrt med servantskap med skuff i høyglans hvit utførelse, nedsenkede servanter i kompositt materiale og to-greps armaturer. Belysning, stikkontakter og speil på vegg over servant. Videre utstyrt med frittstående badekar med vegghengt to-greps armatur og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Høyskap på vegg fra 2017. Downlights i himling.

Terrasse

Boligen har totalt to terrasser. Fra stuen er det utgang til herlig, solrik og romslig terrasseplatting på ca. 39 kvm. God plass til utemøblement, planter og grill. Terrassen er nordvestvendt, og på sommerstid kan man nyte solen fra ca. kl. 15 til 20.30. Belysning og stikkontakter er montert.

I tillegg har boligen en sydøstvendt terrasse tilhørende hovedinngangen på ca. 13 kvm. På sommerstid kan man nyte solen fra morgenen og frem til ca. kl. 14. Belysning og utekran på vegg. Fra terrassen er det adkomst til utvendig bod på ca. 6 kvm.

Soverom

Boligen har tre fine soverom plassert i 2. etasje. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, to nattbord og en oppbevaringsløsning. Soverommet har en egen og praktisk walk-in garderobe. Fra walk-in garderoben er det adkomst via luke til råloft.

De øvrige soverommene er også av god størrelse med god plass til seng og en garderobeløsning. Utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor etter behov.

Beliggenhet

Boligen har en attraktivt beliggenhet i et barnevennlig boligområde og sentralt boligområde, plassert midt
mellom Oslo og Gardermoen. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er ca. 9,7 km til Lillestrøm sentrum med alle bymessige fasiliteter.

Området har også nærhet til fotballbane, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skiløyper, alpinanlegg, treningssenter, samt flotte tur- og friluftsområder i Romeriksåsen. Golf kan du spille på Hauger Golfbane eller i Lillestrøm. Populære Nylendlia skisenter er et mindre alpinanlegg som ligger i nærheten - og er tilpasset alle. I tillegg er Nebbursvollen Friluftsbad en kort kjøretur unna, som er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. I Tæruddalen er det lysløype, og ca. to km innover finner du populære Ringnestjerna, to idylliske vann med bademuligheter. Innover i marka finner du flere gode bade- og fiskevann, samt flere oppkjørte skiløyper om vinteren.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi. Ønsker man ytterligere servicetilbud ligger Skedsmo Senter i området med flere butikker og servicetilbud. I tillegg flere sentre i nærheten, som Strømmen Storsenter med over 200 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Vardeveien og ligger ca. 12 min gange fra boligen. Fra Vardeveien kan man ta bussen direkte til bl.a. Lillestrøm Bussterminal. Med bil tar det ca. 13 min til Lillestrøm, ca. 23 min til Oslo S og ca. 20 min til Oslo Lufthavn.

Nærhet til barne- og ungdomsskoler, i tillegg til flere videregående skoler i nærliggende områder. Det er også flere barnehager i området. Det ligger to barnehager på Vardeåsen  - Vardeåsen barnehage som er offentlig og Varden barnehage som er privat. Universitet OsloMet ligger på Kjeller og har et bredt studietilbud.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring, husforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.

Telia er leverandør av kabel-tv/bredbåndstjenester til eiendommen.

Selger opplyser om et strømforbruk på ca. 18.837 kWh fra 1. januar 2021 - november 2021. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kr. 19 270 pr. år

De kommunale avgiftene inkluderer mat/restavfall 140 liter, feie- og tilsynsgebyr, fast gebyr vann, fast gebyr avløp, a-konto vanngebyr, a-konto avløpsgebyr.

Dette er kommunale avgifter fakturert i 2020. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Det er installert vannmåler i eiendommen.

I tillegg til de kommunale avgiftene påløper det eiendomsskatt. Eiendomsskatt for 2021 er foreløpig beregnet til kr. 4.146,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 383 314 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 979 930 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 111 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod under trapp og bod/teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, bad, tre soverom, omkledningsrom.

I tillegg disponerer leiligheten en tilliggende bod med utvendig adkomst på ca. 6 m².

Takhøyder er målt på tilfeldige steder i boligen. 2. etasje: alle rom ca.: 2,50 meter. 1. etasje: alle rom ca.: 2,49 meter.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 15.11.2021 utført av Tim Roar Fauske. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 170 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med busker, diverse beplantning, platting, betongheller og asfaltert oppkjørsel.

Garasje / Parkering

Parkering i carport og på utvendig biloppstillingsplass. Det er montert elbil-lader i carport.

Byggemåte

Tomannsbolig over to plan oppført i 2015. Grunnmur av grunnmurselementer og støpt plate mot grunn. Bærende konstruksjoner og etasjeskiller av trekonstruksjoner. Utvendige fasader med liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjoner belagt med betongtakstein.

Følgende er gitt Tg2 (tilstandsgrad 2). Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon.
-Elektrisk anlegg: forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Det er gjort egeninnsats på deler av det elektriske anlegget etter at El-tilsynet hadde inspeksjon. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler:
Ferdigattest - Riving garasje og nybygg tomannsbolig med carport - gnr 58 bnr 526 - Sandbakkveien 36 D og E - Datert 28.04.2015.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet og vedfyrt peisovn i stue. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner i boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Selger opplyser om at det foreligger en nabovarsel om tilbygg til eksisterende enebolig på eiendom 58/525 (Sandbakkveien 36 C). Varslet 12.11.2020.

Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen, ifølge informasjon fra kommunen.

Etter kommuneplanen, i et kartutsnitt, er det avsatt hovedvei - framtidig fra Bølerveien over Snekkerstuveien til Skillebekkstien.

Et område ved boligen er under faresone for høyspenningsanlegg, eiendommen er ikke berørt. Boligen ligger under marin grense. Områdene som grenser til boligen er berørt av mulighet for marin leire - middels. Selve eiendommen er ikke berørt, ifølge kart levert fra kommunen. Et område ovenfor eiendommen, og et område nedenfor Trondheimsveien (Nordre Berger) er berørt av mistanke for forurensning. Et område nedenfor Sandbekkveien, lenger sydvest for eiendommen er berørt av  forurensning og fyllinger. Et par områder i nærheten av boligen er merket som aktsomhetsområde for flom, eiendommen er ikke berørt.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Boligen leveres fri for pengeheftelser.

Tinglyst 20.06.2014
med dagboknr. 508196-1/200
Bestemmelse om veg  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:58 Bnr:524  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:58 Bnr:525  
Overført fra: 3030-58/526
Hjemmelshaver av gbnr. 58/526 gir ifm. deling av eiendommen med dette gbnr. 58/525 og gbnr. 58/524 rett til kjørevei i 4 m bredde over eiendommen. Hjemmelshaver av gbnr. 58/525 gir ifm. deling av eiendommen gbnr. 58/524 rett til kjørevei i 4 m bredde over eiendommen.
 
Tinglyst 20.06.2014
med dagboknr. 508217-1/200
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:58 Bnr:525  
Overført fra: 3030-58/526
Hjemmelshaver av gbnr. 58/526 gir ifm. deling av eiendommen med dette gbnr. 58/525 rett til å opparbeide, ha liggende samt vedlikeholde vann- og avløpsledninger over eiendommen. Erklæringen tinglyses på gbnr. 58/526 og kan ikke avlyses uten kommunens samtykke.
 
Tinglyst 20.06.2014
med dagboknr. 508227-1/200
Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:58 Bnr:524  
Overført fra: 3030-58/526
Hjemmelshaver av gbnr. 58/526 gir ifm. deling av eiendommen med dette gbnr. 58/524 rett til å opparbeide, ha liggende, samt vedlikeholde vann- og avløpsledninger over eiendommen. Erklæringen tinglyses på gbnr. 58/526 og kan ikke avlyses uten kommunens samtykke.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Tilknyttet privat vei fra rundkjøring rett ved eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Frittstående kjøleskap medfølger ikke. Taklamper på kjøkken, stue og hovedsoverom medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring
Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Adresse og matrikkel

Sandbakkveien 36D, 2020, Skedsmokorset, Gnr. 58 bnr. 526 snr. 1 i Lillestrøm kommune

Oppdragsnummer

71-21-0195

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.