#BÅSTAD, Båstadveien 832
3 850 000,-
Nyoppusset enebolig | Utleiedel m/egen inngang | Landlig & idyllisk beliggenhet | Solrik tomt 1479m2 | 3 bad | 2 kjøkken

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 850 000,-
 • Omkostninger: 110 269,-
 • Totalpris: 3 960 269,-
 • Ligningsverdi: 388 794,-
Beregnet totalkostnad:
3 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 96 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 110 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 960 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 191 m²
 • Bruksareal: 194 m²
 • Antall rom: 8
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 1953
 • Gårdsnummer: 737
 • Bruksnummer: 12
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 239138401
 • Sist endret: 01.12.21 15:06
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 81%
  eier sin egen bolig
 • 46%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 65%
  har bolig på over 120 kvm
 • 18%
  er barnefamilier
 • 40%
  er gift

 

Beskrivelse

Velkommen til Båstadveien 832 - En innholdsrik og lekker enebolig med en idyllisk og landlig beliggenhet. Tomten er romslig på ca. 1479 kvm, og med svært gode solforhold. Boligen har iløpet av det seneste året gjennomgått flere større oppgraderinger.

Perfekt for de som ønsker å bo i landlige omgivelser, og samtidig med nærhet til butikker, skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og flotte turområder.
  
 • God og arealeffektiv planløsning
 • Romslig og solrik tomt
 • Solrike uteplasser
 • Kjeller som består av kjellerstue i åpen løsning med kjøkken, to soverom og et bad. Egen inngang fra utsiden, i tillegg egen inngang til kjeller fra boligen
 • Eget sikringsskap i kjeller
 • Kjeller er utstyrt med varme i gulv
 • Drenering fra 2021
 • Bad 2020
 • Kjøkken 2021 og 2020
 • Gulv 2021
 • Nytt elektrisk anlegg 2020
 • Nye rør- og avløpsanlegg
 • Frittstående garasje/bod.

Innhold

Kjeller: Bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Teknisk rom.
1. etasje: Entré, bad, trappegang, tv-stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning.
Innredet loft: Loftstue, bad og to soverom. Bod.

Frittstående garasje/bod.

Entré

Velkommen inn! Lys og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette sko. Gulvet er lagt med ny og lys tre-stavs fra 2021 som er gjennomgående i resten av boligen, med unntak av gulv i kjeller som er lagt med lekker flis.

Stue

Kjøkkenet med spisestuen ligger i en delvis åpen og sosial løsning. I spisestuen er det god plass til et større spisebord m.m., og det er utgang til herlig og solrik terrasse. Ved siden av spisestuen ligger boligens egne tv-stue med god plass til en større hjørnesofa med tilhørende møblement.

Terrasse / utgang fra spisestue

Fra spisestuen er det utgang til stor og sydvendt terrasse på ca. 25 m². God plass til utemøblement, planter og grill.

Kjøkken

Lekkert og tidløst kjøkken fra 2021. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass - her kan flere holde på med matlaging samtidig! Kjøkkeninnredningen er utført med glatte fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum i kompositt. Stikkontakter på vegg samt belysning over benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn med nedfelt induksjons topp med integrert ventilator. Integrert kjøleskap og fryseskap samt integrert vinskap. Waterguard og komfyrvakt er montert. Downlights i himling.

Bad / 1. etasje

Boligen har tre lekre og tidsriktige bad fra 2020. Badet i 1. etasje er utstyrt med flislagt gulv med varme og vegger uført i fliser og malt strietapet. Utstyrt med vegghengt innredning med heldekkende servant og overlys over servant. Dusjnisje og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin.

Bad / innredet loft

Badet på det innredete loftet utført med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Utstyrt med vegghengt innredning med heldekkende servant og speil på vegg med overlys og stikkontakt over servant. Dusjnisje med glassvegg med regnfallsdusj og ett-greps armatur. Badekar med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne.

Bad / kjeller

Badet i kjelleren er også utført med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Vegghengt innredning med heldekkende servant. Speil på vegg med overlys over servant. Dusjnisje med glassdør.
Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin.

Terrasse / utgang fra soverom 2

Fra soverom 2 på innredet loft er det utgang til solrik og sydvendt terrasse på ca. 9 kvm. God plass til utemøblement og planter. Fra terrassen kan man nyte herlig og langstrakt utsikt.

Kjøkken / kjeller

I kjelleren ligger boligens andre kjøkken i praktisk og åpen løsning med stuen. Kjøkkenløsningen er fra 2020, og er utstyrt med glatte fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum i kompositt. Sprutplate bak vask og platetopp samt stikkontakter på vegg og belysning over benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert oppvaskmaskin, integrert stekeovn med nedfelt induksjons topp og integrert kjøleskap med fryser. Integrert ventilator med kullfilter. Komfyrvakt er montert.

Loftsstue

Loftstue med god plass til sofa med tilhørende møblement - perfekt for ungdom! Romslig skyvedørsgarderobe for oppbevaring er montert i loftstue.

Soverom / loftsstue

Boligen har totalt fire fine soverom av god størrelse, hvorav to av soverommene er plassert i loftsetasjen og to er plassert i kjeller. Soverommene har god plass til seng, nattbord og en oppbevaringsløsning. Fra det ene soverommet i loftsetasjen er det utgang til romslig og sydvendt terrasse på ca. 9 kvm.

Fra loftstue er det adkomst til uinnredet loft/råloft via luke med nedfellbar trapp.

Innredet kjeller

Kjelleren ble innredet i 2020, og er utstyrt med fliser i gulv med gulvvarme, og består av stue som ligger i en åpen løsning med kjøkkenet, to romslige soverom, et lekkert bad og en egen inngang. I tillegg er det inngang fra boligen til kjeller.

Soverom / kjeller

Kjelleren har to romslige soverom med god plass til seng og en oppbevaringsløsning.

Beliggenhet

Eiendommen har en svært barnevennlig beliggenhet i rolige og landlige omgivelser, ca. 3,5 km fra Båstad sentrum, i Indre Østfold kommune. Området har nærhet til skole, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. I tillegg til idrettsanlegg (ca. 1,6 km fra boligen).

Området kan by på  flotte tur- og friluftsområder hele året. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen, Øyeren, Grefslisjøen, Kroktjern, Nestjerna og Haugtjern. Det finnes også flere fine badeplasser, som f.eks. Sæther brygge. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk, stor parkeringsplass og er ett ypperlig utgangspunkt for båtturer. Det er ca. 10,5 km til Skjønhaug - sentrum av Trøgstad, samt kort vei til Mysen og Askim med populære Østfoldbadet.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. søndagsåpne Bunnpris Båstad (ca. 1,9 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort kjøretur til Trøgstad med bl.a. apotek, Mørstad og Mysen Bysenter og Askim, som har det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er ca. 43 min kjøretur til grensehandel i Töcksfors i Sverige.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Folkvang som ligger ca. 3 min gange fra boligen. Fra Folkvang kan man ta bussen direkte til bl.a. Lillestrøm bussterminal (55 min). Med bil fra boligen tar det ca.

Med bil fra Båstad tar det ca. 22 min til Mysen, 23 min til Askim, 38 min til Lillestrøm og 55 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 1479 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 1 479 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiet tomt opparbeidet med singlet gårdsplass, gressplen og diverse beplantning.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, husforsikring, innboforsikring, avgift for privat vei (brøyting, etc.) og abonnement for tv og internett.

RiksTV er leverandør for kabel-tv og internett til eiendommen.

Selger opplyser om et lavt strømforbruk (ikke opplyst om strømforbruk i kWh): varmepumpe i 1. etasje varmer hele 1. og 2. etasje og huset er godt isolert.

Selger opplyser om at den private veien benyttes av fire husstander inkl. denne boligen, og at kostnader ifm. snømåking fordeles på disse. Selger anslår at det er en årlig kostnad ca. kr. 1500,- for denne boligen.

Kommunale avgifter

Kr. 7 238,93 pr. år

De kommunale avgiftene består av avløp, feiing, vann, renovasjon grunnbeløp og renovasjon 370 liter restavfall.

Dette er prognoserte avgifter for 2021. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Det er installert vannmåler i eiendommen. I Indre Østfold kommune beregnes a konto på vann og avløp ut i fra forrige års forbruk. Vannmåleroppgjøret for forrige år er klart i mars. Da avregnes det innbetalte forskuddet (a konto) mot faktisk forbruk avlest på vannmåleren i desember, samt årets a konto blir etablert. Årets a konto er altså ikke med i prognosen, så må hensyntas som et tillegg til sum prognose.

Årets a konto fordeles med ¼ på hvert kvartal for de som har kvartalsfaktura. For de med månedlig faktura blir det ingen a konto månedene januar, februar og mars. På faktura i april vil det bli fakturert a konto for de fire første månedene. Deretter vil a konto bli jevnt fordelt hver måned utover året.

Priser 2021:
A konto vann pr m³: 16,80 inkl. mva.
A konto avløp pr m³: 25,50 inkl. mva.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 388 794 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 399 657 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 194 kvm

Kjeller:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.
Kjeller har en takhøyde lavere enn 2,2 meter.

1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, trappegang, tv-stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning.

Innredet loft:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad og to soverom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Takhøyden er på tilfeldige plasser målt til ca.: Kjeller: 2,05 meter. 1. etasje: 1,46-2,28 meter på bad og 2,36 meter i øvrige rom. Innredet loft: 1,09-2,18 meter på bad og 1,17-2,3 meter i øvrige rom.

Kommentar til areal fra vedlagt tilstandsrapport.
Innvendig trapp er medregnet i boligens primærareal. Deler av innredet loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde, den totale gulvflaten er målt til 67 m².

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 16.11.2021 utført av Kenneth Lesteberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger av boligen. Selger opplyser om at ny terrasse er bygget med utgang fra stuen. Det kan kreves godkjenning fra kommune ved fasadeendring/bygging av terrasse. Det er ikke kjent at en slik endring har blitt søkt om. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser ved eventuell søknad og godkjennelse.

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter i frittstående garasje/bod og på gårdsplass.

Det er bl.a. kommentert i tilstandsrapporten at det er relativt høy slitasjegrad på garasje/bod som gjør at det anbefales utbedrende tiltak. Se vedlagt rapport for mer informasjon.

Byggemåte

Enebolig fra 1953. Gulv på grunn av betong. Grunnmur av betong. Etasjeskillere av betong og trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående kledning. Takkonstruksjonen utført i stående kledning. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med metallplater. Profilerte/glatte entrédører av tre. Terrassedører med karmer av tre og to-lags glass fra 1977 og 2020. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1978, 2020 og ukjent årstall.

Følgende er gitt Tg3 (tilstandsgrad 3).
-Loft - uinnredet / råloft, herunder konstruksjonsoppbygging grunnet lekkasjemerker med påfølgende fuktighet i området der skorstein er ført gjennom taket. Vektprosent fukt er målt med hammerelektrode og resultatet er 24,3%. Prøvested var i området rundt skorstein. Verdien er svært høy og derfor kan ikke skjult skade utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales foretatt for å eventuelt finne årsak/skadeomfang. Selger har utført reparasjoner på pipehatt etter befaringstidspunktet. Anbefales at området rundt gjennomføring av skorstein holdes under oppsikt, for å fastslå om lekkasjepunkt er tettet. Sjablongmessig prisanslag: 50 000 - 100 000.
- Ildsteder / skorsteiner innvendig (omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) herunder skorsteiner inne i boligen. Tg3 gjelder: Innkledd teglsteinspipe. Alle fire sider skal kunne inspiseres. Tg2 gjelder fukt- og sotskjolder på skorstein på loft. Sjablongmessig prisanslag: 10 000 - 50 000.
-Dører og vinduer, herunder dører grunnet punktering i glass på vindu terrassedør fra soverom innredet lofts. Sjablongmessig prisanslag: 0 - 10 000.

Videre er 76% gitt Tg1 (Tg 0,1 og i, i orden), 19% er gitt Tg2 (alder, slitasje, skader mv.)og 3% er gitt Tg3 (strakstiltak nødvendig). Se vedlagt tilstandsgrad for mer informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger ikke originale bygningstegninger for boligen.

Følgende foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattest - Bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel - Datert 15.11.2021. Gjelder: to boder i kjelleren bruksendres til to soverom. Vaskerommet i kjelleren bruksendres til stue/kjøkken og bad.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med luft-luft varmepumpe plassert i spisestue. Oso varmtvannsbereder på ca. 110 liter og 194 liter fra 2020 plassert i tekniskrom kjeller.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Regulering

Eiendommen er uregulert. Etter kommuneplanen er eiendommen avsatt til LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse, mv. - nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen registrerte servitutter/heftelser som følger eiendommen. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Boligen leveres fri for pengeheftelser.

Følgende servitutt/heftelse er registrert på en annen eiendom.
Rettigheter på 3014-737/1
Rettigheter i eiendomsrett
Tinglyst 12.12.1953
med dagboknr. 2364-1/1
Bestemmelse om vannrett  
rettighetshaver:Knr:3014 Gnr:737 Bnr:12

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp via private stikkledninger fra eiendommen. Eiendommen ligger ved riksvei, med tilknytning til privat vei til eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alle hvitevarer medfølger, inkl. vinskap.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Båstadveien 832, 1866, Båstad, Gnr. 737 bnr. 12 i Indre Østfold kommune

Oppdragsnummer

71-21-0190

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.