#EIDSVOLL/STYRI, Kolbjørnbakken 18
2 800 000,-
Enebolig med alt på ett plan | Stor og solrik tomt 1752 m2 | Vestvendt terrasse 52 m2 | Barnevennlig beliggenhet

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 800 000,-
 • Omkostninger: 84 019,-
 • Totalpris: 2 884 019,-
 • Ligningsverdi: 737 976,-
Beregnet totalkostnad:
2 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 70 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 84 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 884 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 116 m²
 • Bruksareal: 119 m²
 • Antall rom: 6
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1972
 • Gårdsnummer: 10
 • Bruksnummer: 144
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 239234133
 • Sist endret: 22.11.21 09:57
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 85%
  eier sin egen bolig
 • 69%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 78%
  har bolig på over 120 kvm
 • 18%
  er barnefamilier
 • 41%
  er gift

 

Beskrivelse

Velkommen til Kolbjørnbakken 18! En praktisk enebolig på ett plan med stor og solrik tomt på ca. 1752 kvm.

Området er svært barnevennlig med landlige omgivelser, og samtidig med nærhet til diverse butikker, servicetilbud, offentlig transport, barnehager og skoler. I tillegg har Eidsvoll mye å by på for den som er glad i naturopplevelser i skog og mark.

•Praktisk enebolig på ett plan
•Stor og solrik tomt 1752 kvm
•Vestvendt og solrik terrasse på 52 kvm
•Store vinduer som gir godt med lysinnslipp
•God planløsning
•Peis
•Tre soverom og ett kontor
•Landlig og barnevennlig
•Gode turmuligheter på sommer som vinter
•Nærhet til offentlig transport, butikker og servicetilbud
•Kort vei til Eidsvoll stasjon med forbindelser til bl.a. Oslo S

Innhold

1. etasje: Vindfang, gang, bad, vaskerom, tre soverom, kontor, stue og kjøkken. Innvendig bod.

Boligen disponerer en utvendig tilliggende bod målt til ca. 4,5 kvm.

Entré

Velkommen inn! Lys entré med tilknytning til romslig gang som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til å henge fra seg yttertøy og sette sko, og en oppbevaringsløsning. Det er lagt fliser i gulv i vindfang. Fra gangen er det adkomst via loftsluke til innredet kaldtloft.

Stue

Lys og romslig stue med god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord i egen sone. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til boligens vestvendte og solrike terrasse på ca. 52 kvm. Vedfyrt peisinnsats fra 2014 er plassert i stue - og varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken

Separat og romslig kjøkken i praktisk tilknytning til stue. Kjøkkenet er fra 2010, og innredningen er utført med profilerte hvite fronter, laminert benkeplate og nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Flislagt mosaikkfliser mellom benkeplate og overskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn og innfelt keramisk platetopp, innfelt ventilator med belysning og innfelt oppvaskmaskin.
Frittstående kjøleskap og frittstående fryseskap.

Bad

Badet ligger i praktisk tilknytning til gangen. Badet er fra byggeår og overflate-oppgraderinger ble gjennomført i 2010. Utført med linoleum gulv og baderomsplater på vegg. Videre er badet utstyrt med servantskap med slette fronter i hvit utførelse og servant i porselen. Vegghengt speil, lysarmatur og overskap over servant. Dusjkabinett og skyvedører i glass. Frittstående toalett.

Boligen har et eget praktisk vaskerom fra byggeår i tilknytning til kjøkkenet. Utført med linoleum gulv og tapetserte og malte veggflater. Videre er vaskerommet utstyrt med vegghengt utslagsvask i rustfritt stål og opplegg for vaskemaskin.

Terrasse

Fra stuen og hovedsoverommet er det utgang til romslig, solrik og vestvendt terrasse på ca. 52 kvm. God plass til  flere sittegrupper, planter og grill. Belysning og stikkontakter er montert på vegg.

Tre soverom og ett kontor

Boligen har tre fine soverom malt i lyse og innbydende farger og et eget kontor. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng, to nattbord og et garderobeskap.

Soverom 2 og 3 er også av god størrelse med god plass til seng og en oppbevaringsløsning. Utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor etter behov.

Kontoret er praktisk og romslig, og ligger fint adskilt fra de andre soverommene.

Beliggenhet

Eidsvoll har mye å by på for den som er glad i naturopplevelser i skog og mark på sommer som vinter, eller aktiviteter knyttet til elv og vann. Samtidig nærhet til et godt utvalg av servicetilbud, forretninger, offentlig kommunikasjon, barnehager og skoler.

Ca. 6 min kjøretur til Eidsvoll stasjon med mulighet for pendlerparkering. Fra Eidsvoll stasjon er det hyppige avganger til bl.a. Oslo S med reisetid på ca. 35 minutter. Ca. 10 min til Oslo Lufthavn. Nærmeste busstopp er Styri som ligger i ca. 4 min gange fra boligen. Fra Styri tar det ca. 8 min til Eidsvoll stasjon. Med bil tar det ca. 57 min å kjøre til Oslo S og ca. 30 min å kjøre til Oslo Lufthavn.

Dagligvarehandelen kan f.eks. gjøres på Coop Prix, Kiwi eller Rema 1000 i kommunesenteret Sundet, som ligger innenfor kort kjøretur på ca. 5 min, ca. 29 og 33 min gange. Her finner man også et godt utvalg av andre forretninger og servicetilbud som vinmonopol, apotek, treningssenter, blomsterbutikk, spisesteder, bibliotek, kino m.m. For ytterligere servicetilbud og butikker ligger AMFI Eidsvoll innenfor en 16 minutters kjøretur fra boligen og kan by på mer enn 50 butikker og serveringssteder

Tomt

Areal: 1752 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 1 752 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med blant annet trær, busker, diverse beplantning, plenområder og grusbelagt innkjørsel.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, vei-avgift, husforsikring, innboforsikring, abonnement for tv og internett og evt. tjenester for alarmsystem.

Viken fiber og Altibox er leverandør for kabel-tv/bredbåndstjenester til eiendommen.

Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 23.181 kWh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Det påløper en årlig vei-avgift til styret på kr. 1.500,- for vedlikehold av Kolbjørnbakken.

Det er alarm installert fra Verisure.

Kommunale avgifter

Kr. 16 652,25 pr. år

De kommunale avgiftene inkluderer avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann.

Dette er prognoserte kommunale avgifter for 2021. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Det er installert vannmåler i eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 737 976 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 656 714 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 119 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad, vaskerom, tre soverom, kontor, stue og kjøkken.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Innvendig bod.

Boligen disponerer en utvendig tilliggende bod målt til ca. 4,5 m².

Takhøyder er målt på tilfeldige steder i boligen. Ca. 2,40 meter.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 09.11.2021 utført av Owe Fagerlund Leret. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Ifølge de originale bygningstegningene har bod/"klær" blitt innlemmet i kontor - tidl. "hobbyrom". Det kreves godkjenning fra kommunen ved omgjøring av tilleggsrom (bod) til primærrom (kontor). Det er ikke kjent om en slik søknad foreligger. Kjøper overtar risiko om en evt. søknad og godkjennelse fra kommunen.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt med plass til flere biler.

Byggemåte

Enebolig over et plan med krypekjeller. Grunnmur av lettklinkerblokker. Etasjeskiller og bærende konstruksjoner hovedsakelig av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takshingel. Utvendige fasader forblendet med stående og liggende trekledning. Boligen har profilert entrédør med glassfelt fra byggeår. Terrassedør med 2-lags glass fra byggeår. Vinduer med 2-lags glass fra 1989 og 2012.

Følgende punkter er gitt Tg3 (tilstandsgrad 3).
-Øvrige rom, herunder overflater himling grunnet fuktmerker påvist i himling på kontor. Det ble registrert forhøyede verdier etter måling med pigg med egnet instrument. Påvist fuktmerker/utettheter i undertak på loft. Nytt tak må påregnes. Sjablongmessig anslag: 100 000 - 300 000.
-Loft - uinnredet / råloft, herunder overflater vegger/undertak grunnet fuktmerker/utettheter påvist på flere steder. Tiltak må påregnes. Sjablongmessig anslag: 100 000 - 300 000.
-Brann: Brannslukkerutstyr er utgått/ikke forskriftsmessig vedlikeholdt.
-Yttertak, herunder tekking (undertak, lekter og yttertekking) grunnet Symptomer på slitasje, elde og nedsatt funksjon i taktekkingen er registrert. Påvist
fuktmerker i undertak på loft. Årsak vurdert til å være utettheter i takshingel. Nytt tak må påregnes. Sjablongmessig anslag: 100 000 - 300 000.

Videre er 60% gitt Tg1 (tilstandsgrad 0, 1 og i, i orden), 32% er gitt Tg2 (tilstandsgrad 2, alder, slitasje, skader, mv.), 5% er gitt Tg3 (tilstandsgrad 3, strakstiltak nødvendig) og 3% er gitt TgIU (ikke undersøkt). Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger en ferdigattest for boligen datert 1973.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet, vedfyring og varmepumpe. Varmtvannsbereder på 160L plassert i krypkjeller.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Regulering

Eiendommen er uregulert. Etter kommuneplanen er eiendommen avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Deler av eiendommen grenser til regulert friområde med boligbebyggelse. Reguleringskartet er vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Selger informerer om at det kommer et nytt boligfelt som grenser til tomten til eiendommen (ved friområdet). Reguleringskartet viser en vei med en snuplass som blir ved tomten. Videre informerer selger om at det er en pågående rettssak om veirett, som gjelder hvem som skal eie veien. I 2010 fikk eier av størst bruksnr tildelt veien. Nå prøver selger å få veien tilbake. Det vil være en rettssak 26.11.2021. Kostnadene for rettsaken tar nåværende eier men det vil også påløpe nye kostnader på ny eier. Kostnader for advokat vil falle på ny eier. Det er uvisst hvor høye kostnadene vil bli, da det kommer an på antall rettssaker, etc. Selger informerer videre om at de andre i veien har fått denne saken dekket av sitt forsikringsselskap. En egenandel på uviss sum må i så fall beregnes.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Boligen leveres fri for pengeheftelser.

Tinglyst 11.11.1974
med dagboknr.
8663-1/10
Erklæring/avtale  
Rett for Eidsvoll kommune til å erverve grunn til gang/sykkelveg
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det går vann- og spillvannsledning og eiendommen og til tomten bak boligen. Boligen er tilknyttet privat vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Komfyr og platetopp medfølger.
Speil på hovedsoverom og i gangen medfølger ikke. Lampe på hovedsoverommet og på barnerom medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Egenerklæringsskjemaet er fylt ut ihht. fullmakt v. Astrid M Aaslund Kjær.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Kolbjørnbakken 18, 2080, Eidsvoll, Gnr. 10 bnr. 144 i Eidsvoll kommune

Oppdragsnummer

71-21-0186

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.