#YTRE ENEBAKK/VÅGLIA, Borgveien 35
4 000 000,-
Enebolig over to plan | Hage | Solrikt | Rett ved vannet Våg og golfbane | Attraktivt, barnevennlig og rolig område!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 4 000 000,-
 • Omkostninger: 114 019,-
 • Totalpris: 4 114 019,-
 • Ligningsverdi: 853 819,-
Beregnet totalkostnad:
4 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 100 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 114 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 114 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 125 m²
 • Bruksareal: 130 m²
 • Antall rom: 5
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1980
 • Gårdsnummer: 90
 • Bruksnummer: 434
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 236269957
 • Sist endret: 22.11.21 17:28
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 92%
  eier sin egen bolig
 • 97%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 72%
  har bolig på over 120 kvm
 • 16%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 35%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til Borgveien 35! En enebolig over to plan med en solrik og enkelt vedlikeholdt hage. Her kan man nyte solen fra morgen til kveld! Boligen har en solrik balkong med herlig og grønt utsyn.

Populær, attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolige omgivelser. Perfekt for de som ønsker å bo tilbaketrukket i fredelige omgivelser og samtidig med kort vei til butikker, fasiliteter, fritidstilbud, skoler og kollektivtransport. Området byr også på flotte naturopplevelser hele året. Boligen ligger rett ved vannet Våg med flotte bade- og fiskemuligheter. Umiddelbar nærhet til 18-hulls golfbane mellom vannet Mjær og vannet Våg - innenfor gangavstand!

Boligen har noe oppussingsbehov - her er det muligheter for å skape sitt eget drømmehjem!

Innhold

1. etasje: Bad, gang, hall, kontor, to soverom. Bod.
2. etasje: Gang, kjøkken, stue, wc. Bod.

Entré

Velkommen inn! Entreen er romslig med god plass til å henge fra seg og sette sko. Boligen har to innganger, i hver sin etasje.

Stue

Lys og romslig stue med god plass til flere soner - både sofa med tilhørende møblement og spisebord. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys og skaper en fin atmosfære. Det er montert en peisovn i stuen. I tillegg har boligen en vedovn plassert i hall i 1. etasje. Fra stuen er det utgang til boligens balkong.

Kjøkken

Separat kjøkken i praktisk tilknytning til stuen, med to innganger. Hvitmalt heltre Norema-kjøkken med laminert benkeplate. Flislagt bak vask og komfyr over benkeplate. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert ovn, og det er satt av plass til oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad

Flislagt bad med varme i gulv. Badet ligger 1. etasje. Hvit profilert innredning med speil og overlys, høyskap og overskap. Videre er badet utstyrt med dusjkabinett fra 2021, opplegg for vaskemaskin og vegghengt toalett.

I tillegg har boligen har en wc som ligger praktisk til i 2. etasje, oppgradert i ca. 2019. Flislagt gulv og vegger. Innredningen består av servant og speilskap.

Balkong

Fra stuen er det utgang til solrik og romslig balkong med herlig og grønt utsyn. God plass til utemøblement, planter og grill. Elektrisk markise er montert.

I tillegg har boligen en romslig uteplass ved inngangen til boligen i 2. etasje med plass til sittegrupper.

Soverom

Boligen har totalt to soverom plassert i 1. etasje. Soverommene er av god størrelse med god plass til seng, nattbord og oppbevaringsløsning.

Beliggenhet

Borgveien 35 har en sentral og fin beliggenhet i rolig og populært boligområde i Våglia i Ytre Enebakk. Kort vei til butikker, fasiliteter, skoler, kollektivtransport med ca. 3 min. gange fra boligen til nærmeste busstopp som kan tas direkte til både Bjørvika, Ski og Vinterbro. Det er også enkelt å komme seg til Lillestrøm med direkte buss til Lysaker, og med tog fra Lysaker til Lillestrøm. Perfekt for de som ønsker å bo tilbaketrukket i rolige omgivelse og samtidig sentralt!

Vågsenteret i Ytre Enebakk ligger innenfor en 9 minutters gange fra boligen og kan by på diverse forretninger, apotek, vinmonopol, matbutikk etc.

Kort vei til barnehager, skoler, servicetilbud, lekeplasser og fritidsaktiviteter. Området tilbyr også en rekke  naturopplevelser. Fra området går det sti- og løypenett som er koblet opp mot det sentrale løypenettet i Østmarka. Det finnes også flere badevann i nærheten, spesielt vannet Våg som ligger rett ved boligen, og kan også by på fiskemuligheter. Umiddelbar nærhet til 18-hulls golfbane mellom vannet Mjær og vannet Våg - innenfor gangavstand! 

Ytre Enebakk har meget gode fritidstilbud, med mange forskjellige lag og foreninger. Jeger- og fiskeforening, korps og idrettslag med fine øvingslokaler, treningshall, fotballbaner m.m. Vannskiklubb ved vannet Mjær. Treningssenter Y3T i tillegg til Mudo i nærhet.

Tomt

Areal: 446 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 446 kvm, Eierform: Eiet tomt

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som vannavgift, strøm, innboforsikring, husforsikring og abonnement for tv og internett. Canal Digital er leverandør av kabel-tv/bredbåndstjenester til eiendommen.

Kommunale avgifter

Kr. 13 892 pr. år

De kommunale avgiftene inkluderer avløp, renovasjon og feiing.

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 853 819 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 073 747 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 130 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, hall, kontor, 2 soverom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

2. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue, wc.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport med utskiftsdato 27.05.2021 utført av Jan Ove Røvang. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Kommentar fra takstmann fra vedlagt tilstandsrapport:
Boligen virker godt ivaretatt, men har en del bygningsatikler som er fra byggeåret og nærmer seg sin tiltenkte levealder. Av kritiske punkter nevnes drenering rundt huset, tak-pappen og våtrom som er kritiske, og som bør holdes under oppsikt. Ellers er det noe behov for oppussing av innvendige overflater for å tilfredsstille dagens nivå. Selger opplyser om at tak er skiftet for 10 år siden.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Byggemåte

Grunn og fundamenter: Leka mur på støpt plate. Mur delvis kledd med skifer stein. Drenering: Synlig grunnkursklasse fra byggeår. Veggkonstruksjon og utvendige fasader: Tradisjonelt bindingsverk med datidens krav til isolasjon. Element produserte vegger på fabrikk satt sammen på plassen. Utvendige overflater: Stående malt kledning. Sist malt for 3-4 år siden. Vinduer fra byggeår. 2-lags isolerglass. Sidehengslet. Isolerte inngangsdører med glass felt. Takkonstruksjoner: Takstoler med bordtak. Taktekking og membraner. 180 graders lakkert furutrappen med 2 repo.

Det er gitt Tg3 for følgende punkter. Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon.
-Trappens rekkverk og avstand mellom trinn tilfredsstiller ikke dagens krav til sikkerhet. Tg 3 er gitt grunnet sikkerhetskravene, trappen er godkjent i forhold til byggeår.
-Balkong: Rekkverket holder ikke dagens krav med tanke på sikkerhet. Tg 3 er gitt med tanke på sikkerhets kravet. ellers normal bruks slitasje.
-Overflater på innvendige gulv  / Bad: Det er i ettertid fjernet ett badekar og erstattet manglende fliser Det er registrert høyere fukt verdier rundt sluk og mot yttervegg der det er satt nye fliser. Her kan det tenkes at dette ikke er 100% tørket enda. Nærmere undersøkelser anbefales. Det er åpent inn i vegg inne i det ene skapet for å komme til rør føringer. Tg 3 er gitt med tanke på at nærmere undersøkelser anbefales. Så lenge badet blir benyttet med dusj kabinett er dette ingen problem.
-Overflater på innvendige vegger  / Bad: Det er i ettertid fjernet ett badekar og erstattet manglende fliser. Det er registrert høyere fukt verdier i den nederste halvmeteren av ytterveggen. Nærmere undersøkelser anbefales. Tg 3 er gitt med tanke på at nærmere undersøkelser anbefales. Så lenge badet blir benyttet med dusj kabinett er dette ingen problem.
-Luftbehandling / Bad: Mangler tilluft under dør og det anbefales mekanisk avtrekk. Tg 3 er gitt grunnet manglende tilluft under dør.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller originale bygningstegninger for boligen ifølge informasjon fra kommunen. Det foreligger en midlertidig brukstillatelse for boligen datert 1980, og kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming

Varmtvannsbereder installert i bod i 1 etasje (rom uten sluk). Sikringsskap plassert i gang i 2 etasje med skrusikringer hovedsak fra byggeår. Varmepumpe installert i trapperom. Fra 2011.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse etter Vågliveien reguleringsplan. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ingen registrerte servitutter/heftelser som følger eiendommen. Boligen leveres fri for pengeheftelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Privat vann levert fra Kirkebygden og Ytre Enebakk vannverk.

Boligen har følgende faste årlige kostnader tilknyttet levering av vann:
Leie av måler: kr. 381,-.
Abonnement gebyr: kr. 3.714,00,-.
Boligen har vannmåler og har variabelt forbruksgebyr.
Pris pr. m3: kr. 17,48,-.
Prisene indeksreguleres årlig og vedtas av Årsmøtet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Komfyr, integrert medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses.

Adresse og matrikkel

Borgveien 35, 1914, Ytre enebakk, Gnr. 90 bnr. 434 i Enebakk kommune

Oppdragsnummer

71-21-0181

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.