#HURDAL, Møllevegen 1
2 400 000,-
Enebolig på ett plan | Solrik og stor tomt på ca. 3257 m2 | Usjenert og tilbaketrukket | Nærhet til Hurdal alpinsenter

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 400 000,-
 • Omkostninger: 74 019,-
 • Totalpris: 2 474 019,-
 • Ligningsverdi: 449 902,-
Beregnet totalkostnad:
2 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 74 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 474 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 98 m²
 • Bruksareal: 98 m²
 • Bruttoareal: 114 m²
 • Antall rom: 5
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 1972
 • Gårdsnummer: 8
 • Bruksnummer: 166
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 236200642
 • Sist endret: 18.11.21 11:55
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 81%
  eier sin egen bolig
 • 77%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 62%
  har bolig på over 120 kvm
 • 28%
  er barnefamilier
 • 45%
  er gift

 

Beskrivelse

Velkommen til Møllevegen 1 - En enebolig på ett plan med solrik og stor tomt. Beliggenheten er tilbaketrukket, usjenert og er omringet av skog og natur. Området byr på flotte turområder på sommer som vinter, alpinsenter, badeplasser og samtidig nærhet til servicetilbud, dagligvare, skole, barnehager og offentlig kommunikasjon.

Kort fortalt:
•Enebolig på ett plan
•Fire soverom
•Kjøkken fra 2013/2014
•Det klargjøres for fiber fra HomeNet til boligen iløpet av 2021, med kr. 0,- i etablering innen mars 2022
•Solrik og stor tomt på tilsammen 3257 kvm
•Nærhet til servicetilbud, dagligvare og buss
•Fra boligen kan man se til Hurdal alpinsenter som ligger ca. 1,9 km fra boligen
•Sagdammen badeplass rett ved boligen

Boligen har oppussingsbehov - her er det mulighet for å skape sitt eget drømmehjem! Det er gitt Tg3 for bad og vaskerommet. Se salgsoppgave for mer informasjon.

Innhold

1. etasje: Entré/gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og fire soverom.

Entré

Velkommen inn! Boligen har en lang og lys entré/gang som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til å henge fra seg og sette sko.

Stue

Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Det er montert en Dovre peisovn fra 2016 som varmer godt på kaldere dager. Elementpipe fra byggeår. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys og skaper en fin atmosfære. Fra stuen er det utgang til boligens terrasse.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i en delvis åpen og sosial løsning med stuen. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og er utstyrt med en praktisk kjøkkenøy for bl.a. ekstra oppbevaring og sitteplass. Epoq kjøkken fra ca. 2013/2014 med hvite glatte fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum av kompositt. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert komfyr og mikrobølgeovn fra Bosch i høyskap. Integrert oppvaskmaskin og nedfelt induksjonstopp fra Bosch. Komfyrvakt er montert. Frittstående kjøleskap og fryser i nisje. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet avtrekkskanal. Lekkasjevarsler er montert.

Bad

Badet ligger i praktisk tilknytning til entré/gang. Eldre og flislagt baderom med varme i gulv.  Vegghengt servantskap med heldekkende servant, overskap og speil med overlys på vegg over servant. Videre er badet utstyrt med dusjnisje med glassdører og gulvmontert toalett.

Boligen har et eget vaskerom med adkomst fra soverom 4. Vaskerommet er fra byggeår med malt betonggulv og malt mur på vegger. Vaskerommet er utstyrt med boblebad, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og varmtvannsbereder på 200 liter.

Det er gitt Tg3 for baderommet og vaskerommet. Rommene har behov for total fornying. Se vedlagt tilstandsrapport for mer informasjon.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til solrik og sydvendt terrasse på ca. 24 kvm. God plass til flere sittegrupper, planter og grill. Her kan man nyte solen fra morgen til midt på ettermiddagen på sommerstid. Terrassen er utstyrt med utelys.

Soverom

Boligen har fire soverom av god størrelse, og er malt i lyse og innbydende farger. Soverommene har god plass til seng og en oppbevaringsløsning.

Beliggenhet

Eiendommen har en tilbaketrukket og landlig beliggenhet omringet av skog og natur. Fra boligen er det nærhet til bl.a. flotte turområder på sommer som vinter, alpinsenter, servicetilbud, dagligvare, skole, barnehager og offentlig kommunikasjon. Nærmeste busstopp er ca. 5 min gange fra boligen.

Området byr også på gode fiske- og bademuligheter. Sagdammen badeplass ligger rett ved boligen, i tillegg til Hurdalssjøen som ligger i området. På vinteren kan man ta turen til Hurdal alpinsenter som ligger kun ca. 1,9 km fra boligen, i tillegg til langrennsløyper i området.

Dagligvarehandelen kan gjøres på f.eks. Spar eller Coop Prix i ca. 6-7 min kjøretur fra boligen. Ønsker man ytterligere servicetilbud ligger AMFI Eidsvoll også i området innenfor kjøreavstand, og kan by på mer enn 50 butikker og serveringssteder.

Tomt

Areal: 3257 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 3 257 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt opparbeidet med gressplen, busker og diverse beplantninger. Delvis singlet gårdsplass.

Gbnr. 8/166 sin tomt utgjør ca. 2603,7 kvm ifølge eiendommens matrikkelbrev. Det ligger tilleggsareal til gbnr. 8/166. Eiendommen kan derfor ikke selges uten at gbnr. 8/227 medfølger. Gbnr. sin tomt utgjør ca. 654 kvm ifølge eiendommens matrikkelbrev.

Løpende kostnader

I tillegg til de kommunale avgiftene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring, husforsikring, abonnement for tv og internett, brøyting og strøing.

Det klargjøres for fiber fra HomeNet til boligen iløpet av 2021, med kr. 0,- i etablering innen mars 2022.

Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. kr. 14.500,-, kombinert strøm og vedfyring. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Selger opplyser om årlig kostnad for brøyting og strøing på ca. kr. 3.000,-.

Boligen har privat vann og avløp. Det må påregnes å utbedre hele avløpsløsningen når det kommer kommunalt pålegg om dette en gang i fremtiden. Se punktet om vann/vei/avløp for mer informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 233,63 pr. år

De kommunale avgiftene inkluderer renovasjon, pipeavgift feiing, pipeavgift tilsyn, eiendomsskatt og slam.

Dette er kommunale avgifter prognosert for 2021. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 449 902 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 619 646 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 114 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 98 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken og fire soverom

Takhøyder er på tilfeldige plasser målt til ca.: 2,17-2,37 meter i entré/gang. 2,32 meter i bad. 2,16 meter i vaskerom. 2,37 meter i stue/kjøkken og soverom 1. 2,35 meter i soverom 2 og soverom 3. 2,18 meter i soverom 4.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt Thomas Andre Nordby utført av 13.10.2021. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser på gårdsplass.

Byggemåte

Grunnmur av lettklinkerelementer. Krypkjeller med delvis jord og fjellgrunn. Yttervegger av lettklinkerelementer, utvendig pusset og malt. Liggende trepanel på gavler. Etasjeskiller av Ytong/Siporex. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater. Boligen har eldre entrédør av tre med sidefelt av glass. Terrassedør med karmer av tre og to-lags glass fra 1994. Vinduer med karmer av tre og to enkle glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1970/1971/1996/2014.

Murfasaden har mindre sprekker/riss. Tiltak anbefales. Panel er stedvis råteskadet, og utbedringer er nødvendig. Vindskier bærer preg av høy slitasjegrad. Terrasse: Elementet er generelt i dårlig stand og tiltak er å anbefale utført innen kort tid.

Krypkjelleren har symptomer som tyder på forhøyet fuktighet. Ytterligere undersøkelser anbefales med hensyn til eventuelle skader. Mangelfull/utilstrekkelig ventilering.

Uinnredet kaldtloft med adkomst via luke i himling. Det er fuktmerker i undertaket fra tidligere lekkasje. Selger opplyser om følgende: Det var et punkt lekkasje på taket ved luftepipe pga. manglende beslag. Det er midlertidig tettet med Roofseal takfug. Ny eier bør sette på beslag rundt luftepipe (dette har aldri vært her). Det var 1 takstol som ble fuktskadet, samt isolasjon, tak papp og takess under. Takstol er forsterket, skadet treverk er fjernet og behandlet for evt. soppskader. Gammel takpapp, isolasjon og takplater er erstattet med dampsperre, ny isolasjon og nye takess. Det ble lagt nye takess over hele kjøkkendelen, som vises på bildene.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen. Midlertidig brukstillatelse for boligen datert 1973 foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler.

De originale tegningene samsvarer ikke med dagens planløsning. Ifølge de originale tegningene har boligen i senere tid fått et tilbygg som inkluderer soverom 4 og et vaskerom. Trapp ned til kjeller har blitt fjernet. Det gjøres oppmerksom på at det vanligvis kreves søknad og godkjennelse fra kommunen om fasadeendring og ved tilbygg. Det er ikke kjent at en slik endring har blitt søkt om. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser ved eventuell søknad og godkjennelse.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedfyring og luft til luft varmepumpe. Varmtvannsbereder på 200 liter er plassert på vaskerom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplanen Møllefeltet. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen gbnr. 8/227, samt en mindre del av eiendommen gbnr. 8/166 er under faresone - høyspenningsanlegg (inkl. høyspentkabler).

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Boligen leveres fri for pengeheftelser.

Gnr: 8 Bnr: 166:
Tinglyst 26.04.1969
med dagboknr. 2477-2/10
Bestemmelse om gjerde  

Tinglyst 6572-1/10
med dagboknr. 30.09.1971
Erklæring/avtale  
rettighetshaver:Knr:3037 Gnr:8 Bnr:20  
Rett til å bygge inntil 2 m fra d.e.`s syd-østre side. D.e. forplikter seg til ikke å bygge nærmere den bygning enn 8 m.

Ingen heftelser/servitutter er registrert på Gnr: 8 Bnr: 227.

Vei/vann/avløp

Eiendommen ligger langs fylkesvei med tilknytning til privat vei til eiendommen. Privat vann og avløp. Privat septikanlegg, nedgravd minirenseanlegg på tomten.

Ifølge reguleringsplanen Møllefeltet, skal vedlikeholds- og driftsutgifter for felles vei fordeles likt mellom eierne av gbnr. 14/86 - 14/87 - 14/88 - 14/89 - 14/90 - 14/91 - 14/92 - 8/20 - 8/189  og 195 og 8/166.

I forbindelse med kartlegging av alle private vann- og avløpsanlegg befarte kommunen boligens avløpsrenseanlegg den 16.09.2015. Ifølge opplysninger fra tidligere eier har boligen innlagt privat vann fra overflatebrønn som er felles med Møllevegen 2. Selger opplyser om at de ikke kjenner  til at det er egen brønn på eiendom til Møllevegen 1. Vannledning går til pumpe som står i garasjen til Møllevegen 2, og som selger opplyser om at de har tilgang til. Pumpen trengs da brønnen ikke har nok høydemeter i forskjell fra der den står og til husene i Møllevegen 1 og 2. Selger kan ikke se at dette er tinglyst på Møllevegen 1, men at det foreligger en bruksrett. Møllevegen 1 kan ikke, så vidt selger vet, få vann fra noe annet sted, uten å måtte borre en egen brønn.

Avløpsløsningen er privat med ukjent byggeår. Den består av to betongkummer med en kammer i hver som fungerer som slamavskiller. Volumet på slamavskillerne er ukjent. Størrelsen på hovedrensetrinnet, infiltrasjonsfilteret, etter slamavskilleren er også ukjent.

Tilstandsvurdering: Avløpsanlegget er ikke i henhold til dagens standard på området og gått ut på dato. Anlegget kan ikke forventes å rense etter kravene i forurensningsforskriften og kommunens lokale forskrift om utslipp av avløpsvann. Det må derfor påregnes å utbedre hele avløpsløsningen når det kommer kommunalt pålegg om dette en gang i framtiden. Når dette vil skje er foreløpig ikke planlagt. Ved oppgradering må hele anlegget vurderes av an nøytral fagkyndig som gjør grunnundersøkelser, prosjekterer forskriftsmessig løsning og sender søknad til kommunen.

Tilbehør

Følgende tilbehør følger eiendommen:
Alt på bilder i annonsen/salgsoppgaven medfølger. Side by side kjøl/frys medfølger. Nedfelt platetopp og komfyr vil bli skiftet ut med ny, etter at bildene er tatt. Vaskemaskin og tørketrommel, begge fra 2016, medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses.

Adresse og matrikkel

Møllevegen 1, 2090, Hurdal, Gnr. 8 bnr. 166 i Hurdal kommune

Oppdragsnummer

71-21-0177

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.