#SKJETTEN, Skjettenveien 83B
3 890 000,-
Rålekker 3-roms | Solrik balkong med utsikt | Totalrenovert 2020 | P-plass | Attraktivt, barnevennlig og sentralt!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 3 890 000,-
 • Omkostninger: 15 503,-
 • Totalpris: 3 909 911,-
 • Ligningsverdi: 847 125,-
Beregnet totalkostnad:
3 890 000,- (Prisantydning) 4 408,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 894 408,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 503,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 909 911,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 67 m²
 • Bruksareal: 67 m²
 • Bruttoareal: 74 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1959
 • Gårdsnummer: 75
 • Bruksnummer: 116
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 233806879
 • Sist endret: 09.11.21 14:14
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 76%
  eier sin egen bolig
 • 9%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 57%
  har bolig på over 120 kvm
 • 89%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 36%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

En lekker 3-roms med en attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Skjetten. Nærhet til skoler, barnehager, off. transport, flotte turområder, diverse fasiliteter og servicetilbud.

Leiligheten ble totalrenovert i 2020 med bl.a. nytt kjøkken, nytt bad og nye overflater. Boligen er gjennomført med delikate og tidsriktige farger - her vil du trives! Videre kan boligen by på en solrik og romslig balkong med flott utsikt, store vindusflater, en parkeringsplass og hyggelig opparbeidet uteareal.

•Lekker 3-roms
•Solrik og romslig balkong med flott utsikt
•Nytt kjøkken og bad (2020)
•Nye overflater (2020)
•Lekker en-stavs heltre i gulv (2020)
•Nye vinduer (2020)
•P-plass medfølger
•Hyggelig opparbeidet uteareal med bl.a. mulighet for å grille
•Ca. 24 min til Oslo S med buss og tog
•Forkjøpsrett avklart

Innhold

3. etasje: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Leiligheten disponerer en parkeringsplass. To boder: en bod på loft og en bod i kjeller.

Entré

Velkommen inn! Romslig entré malt i en innbydende og delikat farge som gir et hyggelig førsteinntrykk. Entreen har et garderobeskap med god plass til oppbevaring, og det er god plass til å henge fra seg yttertøy. Lekker og ny en-stavs heltre i gulv fra 2020, som er gjennomgående i hele leiligheten.

Stue

Gjennomført og lekker stue som ligger i delvis åpen og sosial løsning med kjøkkenet. Stuen er malt i delikate og tidsriktige farger. Taket har blitt senket, og det er mulighet for å sette inn spotter i stuen. Gode møbleringsmuligheter med god plass til sofa med tilhørende møblement og spisebord. De store vindusflatene slipper inn godt med lys og skaper en fin atmosfære. Fra stuen er det utgang til leilighetens balkong.

Kjøkken

Nytt kjøkken fra 2020! Tidsriktig kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate av tre med nedsenket oppvaskkum. Kjøkkenet er romslig og har godt med skap- og benkeplass. Videre er kjøkkenet utstyrt med fliser mellom benkeplate og overskap og stikkontakter under overskap. Hvitevarer som frittstående kjøleskap med fryser fra Miele, integrert oppvaskmaskin fra Asko, stekeovn i høyskap fra Whirlpool og nedsenket induksjonstopp fra Whirlpool. Ventilator i overskap. Kullfilter i tillegg til separat avtrekkskanal ut av bygget.

Bad

Delikat og flislagt bad fra 2020 med varme i gulv og downlights i himling. Badet har også blitt utvidet. Utstyrt med vegghengt servantskap, ovenpåliggende servant og vegghengt speil med overbelysning over servant. Dusjhjørne med dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj, gulvstående badekar, vegghengt toalett samt opplegg for vaskemaskin. Her er det hyggelig å starte morgenen.

Balkong

Fra stuen er det utgang fra stue til solrik og sydøstvendt balkong med flott utsikt. Balkongen er romslig på ca. 8,5 kvm med god plass til utemøblement, planter og grill. Balkongdør er fra 2014 og vinduer er fra 2020, og balkongen er utstyrt med markise.

Soverom

Boligen har to flotte soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er romslig med god plass til en dobbeltseng, to nattbord og garderobeløsning. Perfekt plass for pult i nisje. Garderobeskap er montert.

Soverom 2 har god plass til en seng og en garderobeløsning, og er perfekt til gjesterom, barnerom eller kontor etter behov. Her er det også montert et garderobeskap.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Lillestrøm kommune. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport, diverse fasiliteter, flotte turområder og servicetilbud.

Nærområdet kan bl.a. by på flere kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skaterampe, alpinanlegg, golfbane og treningssentre. I tillegg nærhet til skog og mark samt preparerte lysløyper som bl.a. i Bråteskogen. Nebbursvollen Friluftsbad er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva.

Rett ved boligen ligger Skjetten barneskole og svømmehall. Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager finnes også i området. Universitet OsloMet med et rikt studietilbud med avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Dagligvarehandelen kan bl.a. gjøres på Meny på Skjetten i ca. 11 min gange fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjetten Nærsenter et godt og variert utvalg. Strømmen Storsenter ligger innenfor en kort kjøretur på ca. 4 min eller en spasertur på ca. 24 min - med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Metro senter og Lørenskog Storsenter Triaden som er under utvikling er også innenfor en kort kjøretur. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også innen rekkevidde.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Svømmehallen, og ligger i ca. 3 min gange fra boligen med hyppige avganger til bl.a. Lillestrøm stasjon. Fra boligen kan man komme seg til Oslo S på ca. 24 min med buss og tog via Lillestrøm. Med bil tar det ca. 8 min til Lillestrøm, 5 min til Strømmen, 21 min til Oslo S og 26 min til Oslo Lufthavn.

Felleskostnader

3 482 pr. mnd.

De månedlige felleskostnadene inkluderer:
Fellesutgifter (kabel-tv, felles forsikring, trappevask, måking, gressklipping, forretningsførsel, kommunale avgifter, eiendomsskatt) kr. 3.223,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 14,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 245,-

I tillegg til de månedlige felleskostnadene på kr. 3.482,- påløper medlemskontingent hver 12. måned på kr. 350,-.

Løpende kostnader

I tillegg til de månedlige felleskostnadene må kjøper beregne andre løpende kostnader som strøm, innboforsikring og abonnement for tv og internett utover det som inkluderer i felleskostnadene.

Kabel-tv er inkludert i felleskostnadene, mens bredbånd er ikke inkludert.

Andel fellesgjeld

4 408 per 24.08.2021

Andel formue

55 060 per 31.12.2020

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslagets felles lån og lånevilkår:
Lånenummer: 50058282828, DNB BANK ASA
Type: Serielån
Terminer per år: 2
Rentesats per 24.08.2021: 3,2%
Antall terminer til innfrielse: 3
Saldo per 24.08.2021: 52 905
Andel av saldo for andelen: 4 409
Første termin/første avdrag: 30.06.2006 (siste termin 31.12.2022)

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 847 125 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 049 648 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

To egne boder: en bod på loft (deler av arealet er ikke måleverdig grunnet skråtak) med gulvflate på ca. 8,5 m². En bod i kjeller på ca. 6,3 m².

Takhøyder er på tilfeldig steder oppmålt til 2,45 meter på soverom. 2,39 meter i entré, stue og kjøkken. 2,29 meter på bad.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 31.08.2021 utført av Øystein Solberg. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 1 034 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesområdet opparbeidet med blant annet internstier, sykkelstativer, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass. Borettslaget har to gjesteparkeringer.

Byggemåte

Boligbygg over 3 etasjer samt kjeller og loft. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong/murkonstruksjoner. Etasjeskillere av betongkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med metall plater. Saltak av trekonstruksjoner tekket med takstein/takplater. Leiligheten har Scadania glatt entredør med brannklasse B30 samt kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass. Vinduer fra 2020. Balkongdør fra 2014.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 1959 foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler.

Oppvarming

Tilknyttet felles varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til radiatorer. Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Regulering

Eiendommen er regulert til bebyggelse - nåværende etter kommuneplan 75/116/0/0. Eiendommen er regulert av reguleringsbestemmelse Strømmenplanen av 1953, sist revidert i 2001. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen er under faresone, ifølge informasjon fra kommunen. Kart hentet fra hjemmesiden til Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) viser at eiendommen er under faresone for kvikkleire med faregrad middels, risikoklasse 4.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Boligen leveres fri for pengeheftelser.

Tinglyst: 13.02.1958 
med dagboknr. 722-1/8
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om kloakkledning m.fl. bestemmelser  

Tinglyst 09.02.1983
med dagboknr. 1001-1/8
Obligasjon

Tinglyst 21.12.1999 
med dagboknr. 20804-1/8 
Obligasjon

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Skjetten borettslag, Orgnr: 848463922

-Forretningsfører er BORI BBL. Revisor er statsautorisert revisor SLM Revisjon AS, Lillestrøm.
-Borettslaget består av 12 andelsboliger, fordelt på en bygning.
-Borettslaget har fellesvaskeri
-Telia er leverandør for internett/kabel-tv til eiendommen

Siden forrige ordinære generalforsamling har styret avholdt 0 møter og behandlet rutinesaker, så som:
-Godkjenning av nye eiere, forkjøpsrett og bruksoverlating
-Budsjettering
-Regulering av felleskostnader
-Internkontroll og oppdatering av HMS-plan
-Løpende vedlikehold
-Forsikringsskader

Vedlikehold: Borettslaget har ingen spesifikke planer for vedlikehold i 2021.

Etter opplysninger fra forretningsfører, har borettslaget følgende mulige kommende vedlikeholdsprosjekter: gjenmuring av kjellervindu, asfaltering/merking av p-plasser, bytte av vindu, rehabilitering soilrør og innkjøp ny el-kjele til oppvarming. Styret informerer om at det er gjennomført kontroll av soilrør av rørlegger og Høytrykksvakta, og at det ikke er noen hast med dette. Gjenmuring av kjellervinduer ble ikke anbefalt, det foreligger tilbud på ny el-kjele. Asfaltering og merking; der er deler av området til parkering asfaltert, men ikke merket. Noen av de andre tiltakene som det er referert til vil bli tatt opp i generalforsamlingen som vil bli gjennomført i 2022, da borettslaget må ta opp et lån for å få gjennomført dette.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett. Denne boligen er forhåndsutlyst.

Ja

Forsikring

Fremtind Forsikring AS Polisenummer: 20719393

Regnskap

Regnskapet for 2020 viser et driftsresultat på kr. 45.654,- og et positivt årsresultat på kr. 43.630,-. Disponible midler, d.v.s. likviditet til disposisjon etter avdrag/låneopptak, utgjorde pr 31.12.2020 kr. 660.704,-. Styret foreslår at årsresultatet tillegges opptjent egenkapital. Kommentarer til større avvik mellom regnskap og budsjett: Høyere kostnader til drift og vedlikehold enn budsjettert. Det er gjennomført vedlikehold som, etter styrets oppfatning, er tilstrekkelig til å ivareta bygningenes tilstand og verdi.

Husdyrhold

Det er tillatt med hund og katt i borettslaget. Dyrehold må ikke være sjenanse til andre andelshavere.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
2 Pax-skap fra Ikea, lampe på soverommet og en persienne medfølger.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Adresse og matrikkel

Skjettenveien 83B, 2013, Skjetten, Gnr. 75 bnr. 116, andelsnr. 11 i Skjetten borettslag med orgnr. 848463922 i Lillestrøm kommune

Oppdragsnummer

71-21-0128

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.