#GLENNETANGEN/SKIPTVET, Glennetangen Terrasse 18
2 390 000,-
Hytteidyll med nydelig utsikt, rett ved Glomma |Gode solforhold |Terrasse på 22 kvm| 8 sengeplasser | Kun 7 mil fra Oslo

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 390 000,-
 • Omkostninger: 73 769,-
 • Totalpris: 2 463 769,-
 • Ligningsverdi: 240 000,-
Beregnet totalkostnad:
2 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 59 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 390 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 73 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 463 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Hytte
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 65 m²
 • Bruksareal: 69 m²
 • Bruttoareal: 72 m²
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 3
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2015
 • Gårdsnummer: 14
 • Bruksnummer: 71
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 213035269
 • Sist endret: 01.12.21 14:46
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 79%
  eier sin egen bolig
 • 25%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 65%
  har bolig på over 120 kvm
 • 33%
  er barnefamilier
 • 35%
  er gift

 

Beskrivelse

Dette er en nydelig hytte som ligger idyllisk til ved Glomma. Her får du den gode følelsen av avkobling og frihet som man gjerne ønsker når man skal på hytta. Fra stuen er det bl.a. utgang til en stor markterrasse med gode solforhold og en fantastisk utsikt som bør sees. Det er gode fiskemuligheter i Glomma og flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Glennetangen terrasse er ca. 1 t og 20 min kjøring fra Oslo og er en oase for rekreasjon og hygge. Det er kort vei til Skiptvedt sentrum med dagligvare og andre servicetilbud. Ca. 40-50 min kjøring til Svenskegrensen med Norby kjøpesenter.
 
Kort om hytta:
-Flott hytte fra 2013 med påbygg fra 2019
-Nydelig utsikt mot Glomma
-2 soverom og to stuer, samt 2 innredet rom på loftet
-Generøs takhøyde (4,21 meter i stuen)
-Hyggelig og stor terrasse
-God oppbevaringsplass i bod

Innhold

1. etasje:
Entré, bad, to soverom, stue og åpen kjøkkenløsning.

Loft/hems:(ikke medberegnet i areal grunnet lav takhøyde)
Loftsstue, to rom innredet med seng.

Annet;
-Sydøstvendt terrasse på ca 22 m².
-Utvendig bod
-Flere biloppstillingsplasser

Entré

Det første som møter deg når du trer inn i hytta er en hyggelig og romslig entré. Gulvet er belagt med laminat, ellers lysmalte vegger med panel. Det er godt med plass til sko og yttertøy, samt forøvrig ekstra lagringsplass i bod med adkomst fra utsiden og på kryploft.

Stue

Stuen er lys og det naturlige oppholdsrommet i hytta. Gulv og vegger er belagt med slitesterkt laminat og himlingsflater i MDF-panel. Det er store vindusflater fra flere vinkler som slipper inn rikelig med naturlig lys inn. Dette sammen med den generøse takhøyden målt til 4,21 på høyeste punkt, sørger for en luftig atmosfære. Du har en naturlig plass til både sofagruppe og spisebord.

I loftetasjen finnes også en loftstue med flere bruksmuligheter.

Kjøkken

Lyst og pent Ikea kjøkken med god oppbevaringsplass i skap og skuffer. Innredningen har slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Mellom benkeplate og overskap er det flere stikkontakter på vegg. Det er montert integrert ventilator med lys tilkoblet avtrekkskanal. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert oppvaskmaskin fra Elektrolux, komfyr med induksjonstopp fra AEG og kjøleskap med fryserdel.

Bad

Baderom fra byggeår, med flislagt gulv med gulvvarme, og Flisbelagte vegger. Himlingsflater med slette bygningsplater. Innredning består av heldekkende servant og ett-greps armatur. Speilskap og stikkontakt på vegg over servant. Videre har er badet innredet med dusjkabinett med glassdører og to-greps armatur fra Oras med hånddusj. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Terrasse

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele hytta forlenget med en privat og herlig markterrasse på hele 22 kvm! Her har du gode solforhold, samt en fantastisk utsikt mot Glomma. Du har meget god plass til flere sittegrupper, grill og beplantning, så du kan nyte solrike dager med familien. Det er montert både belysning på vegg og stikkontakt på vegg.

Soverom

Hytta har to soverom i 1. etasje, samt to rom på loftet innredet med senger. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Her er det god plass til familien og venner. De to rommene på loftet er ikke tatt med i boligens primærareal grunnet lav takhøyde.

Beliggenhet

Hytta ligger i idylliske omgivelser i et godt etablert hyttefelt på Glennetangen i Skiptvet. Eiendommen ligger med umiddelbar tilgang til vannet. Rett utenfor bukten ligger den såkalte Brudeøya, som fikk sitt navn etter et vinterbryllupspar visst nok gikk gjennom isen på vei ut til den lille øya. Det er skogsterreng med flotte turområder i nærheten, altså gode muligheter for et aktivt friluftsliv.

Skiptvet sentrum ligger ca. 11 km. unna. Der kan de tilby ulike forretninger, dagligvarebutikker, blomsterbutikk m.m. Det tar litt over en time å kjøre fra Oslo.

Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Tomt

Areal: 624 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten har biloppstillingsplasser og planerte utearealer, samt naturtomt.

Areal: 624 kvm, Eierform: Eiet tomt

Løpende kostnader

Kommunale avgifter og gebyrer i Skiptvet for 2021:
Renovasjon - fritidsbolig: kr 2.245,- pr. 100 m3.

Det er pliktig medlemskap i Glennetangen Terrasse Vel.
-Servicekostander per. seksjon er ca. kr. 2.500,- årlig

Ecobio Norge leverer renseanlegg til hyttene.
-Felles kloakkrenseanlegg og vann er ca. kr. 3.000,- pr. halvår.

Formuesverdi

kr. 240.000,- pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Ved førstegangs verdsetting skal formuesverdien av fritidseiendommen settes til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, bad, to soverom, stue og åpen kjøkkenløsning.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Utvendig bod

Annet;
Sydøstvendt terrasse på ca 22 m².
Loft/hems er ikke målbart grunnet lav takhøyde, total gulvflate til ca. 40 m2. Loftet er delt inn i loftstue og to rom innredet med seng.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 03.03.21 utført av Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Det finnes biloppstillingsplasser på tomten.

Byggemåte

Fritidsbolig fra ca 2015. Boligen er oppført med gulv på grunn av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende malt trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Takkonstruksjon av typen saltak utvendig tekket med stålplater. Fritidsboligen har profilert entrédør med glassfelt. Terrassedør og vinduer med karmer av pvc og to-lags glass fra byggeår. Velux takvinduer med trekarmer og to-lags glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.01.2021 for eiendommen.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Det er varme i gulv på bad og montert Mitsubishi luft til luft varmepumpe fra 2020 med innedel plassert i stue.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 2.400 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 2.400,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse etter reguleringsplan for Glennetangen, datert 20.09.2005. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Boligen overdras fri for pengeheftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

På eiendommen er det tinglyst 1 servitutt:
Doknr. 940481-1/200 tinglyst 07.11.2012: Bestemmelsen omhandler blant annet bestemmelser om vei. Servitutten vil følge eiendommen.

Alle servituttene vil følge eiendommen . Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Privat vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Skiptvet kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Winterberg Polisenummer: 1139508

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
-Lampe på stue/kjøkken medfølger ikke salget
-Alle hvitevarer medfølger salget

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger.Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Glennetangen Terrasse 18, 1816, Skiptvet, Gnr. 14 bnr. 71 i Skiptvet kommune

Oppdragsnummer

71-21-0035

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.