#HØYBRÅTEN, Høybråtenveien 124E
6 300 000,-
Strøken vertikaltdelt tomannsbolig fra 2018 | Lekkert bad | Tre soverom | Dobbelgarasje | Sokner til Høybråten skole

VISNING:

6. desember søndag kl. 14:00 - 15:00 7. desember mandag kl. 18:00 - 19:00
 • Prisantydning: 6 300 000,-
 • Omkostninger: 171 519,-
 • Totalpris: 6 471 519,-
 • Ligningsverdi: 1 740 640,-
Beregnet totalkostnad:
6 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199,- (Pantattest kjøper) 157 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 300 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 171 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 471 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Tomannsbolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 84 m²
 • Bruksareal: 129 m²
 • Bruttoareal: 145 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 102
 • Bruksnummer: 1160
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 196902286
 • Sist endret: 29.11.20 02:03
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 70%
  eier sin egen bolig
 • 96%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 47%
  har bolig på over 120 kvm
 • 83%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 40%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0142

Adresse og matrikkel

Høybråtenveien 124E, 1088, Oslo, Gnr. 102 bnr. 1160 i Oslo kommune
Kommende seksjon 2.

Eier

Waqas Aziz Malik

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

129 / 84 m²

Antall soverom

3

Eierform

Selveier

Boligtype

Tomannsbolig
 

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Tomt

Areal: 420 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beliggenhet

Høybråtenveien har en attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boområde. Her er man omgitt av trær og grønne fine hager samtidig som du har gangavstand til tog, buss, nærbutikk, barnehager, skoler og idrettsanlegg. Metro-, Triaden-, Stovner-, og Furuset kjøpesenter ligger alt innenfor 5 km rekkevidde. Strømmen storsenter ca. 7-8 km. Videre er det kort vei til Østmarka med mange flotte turmuligheter.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport "SNØ" er bygget ved Lørenskog stasjon. Her finnes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I forbindelse med utbyggingen er det også planlagt konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter.

Med adresse i Høybråtenveien 124E har du enkel tilgang til offentlig kommunikasjon. Boligen ligger like ved Lørenskog togstasjon som bringer deg enkelt til Oslo S eller motsatt vei til Lillestrøm og Gardermoen. Busstopp Lørenskog stasjon og Stovner bru ligger i ca. 3-4 minutters gange unna. Det er ellers godt skiltet med turstier og sykkelruter i området. Skulle du likevel foretrekke bil er veien kort til de sentrale veinettene som bringe deg raskt inn og ut av byen.

Fra boligen har du kort gangavstand til dagligvarebutikk som Rema 100, Joker Høybråten i Starveien eller Kiwi Høybråten. I nærheten på trygge veier med gangfelt ligger det flere attraktive skoler. Høybråten Idrettspark er et flott idrettsanlegg for både store og små i nærområdet, sammen med lek og rekreasjonsområdet Høybråten Park. For de som er glad i marka er innfallsporten for en gåtur eller skitur til nærliggende Liastua rett opp i bakken for de nye boligene. For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshall, svømmehall, skiløyper, skaterampe, alpinanlegg, golfbane og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en innbydende entré. Dette er et herlig ''første møte'' med denne lekre boligen. Du har naturlig plass til en kommode/skohylle og under trappen er det montert en stang med mulighet for å henge fra seg yttertøy. Veggene er holdt lysegrå, samt er gulvet belagt med mørke fliser.

Stue

Stuen er lys med grå vegger og gulvet er belagt med slitesterkt laminat. Det er vindusflater fra flere vinkler som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen og downlights med dimmer i himling. Planløsningen muliggjøre sosiale soner med plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Sentralt i rommet står en moderne peis som bidrar med god varme og en hyggelig atmosfære.

Uinnredet råloft med adkomst via loftsluke fra stuen.

Fra stuen er det utgang til en sydvendt balkong på ca. 3,20 kvm. Balkongen består av trekonstruksjoner og har stikkontakter og rekkverk av tre.

Kjøkken

Flott kjøkken med praktisk og velfungerende løsning. Godt med både skap- og benkeplass. Innredningen har hvite fronter og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål. Laminerte plater over benkeplaten gjør rengjøringen enkel og vegghengt ventilator med avtrekk ut av bygget er praktisk plassert over kokesonen. Det er montert lekkasjevarsler under kjøkkenbenk og komfyrvakt på platetopp. Videre følger integrerte hvitevarer som kjøleskap med fryser, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og nedsenket induksjonsplatetopp.

Det er god plass til et stort spisebord der familien kan nyte hyggelige måltider sammen.

Bad

Pent bad med store, mørke fliser på gulv med gulvvarme og lyse fliser på vegger. Downlights i himling. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjon under, speilskap med integrert belysning, vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører fra Vikingbad tilkoblet hånddusj og regndusj. I tillegg har badet både opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, så her har du alt du trenger!

Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Soverom

Boligen har hele 3 flotte soverom av gode størrelser. Gulvene er belagt med laminat og veggene holdt lysegrå som resten av boligen. Det er store vindusflater på alle rom som slipper inn naturlig med lys i rommene. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Her følger også en skyvedørsgarderobe som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. På de andre soverommene er det mulig å sette inn garderobeløsning. Med 3 soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Garasje / Parkering

I sokkeletasjen finnes en dobbelgarasje med elektrisk leddport og belysning. Det er også biloppstillingsplasser på tomten. Garasjen er tilknyttet to boder.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 740 640 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 266 302 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Tomannsbolig over 2 etasjer, samt sokkeletasje og råloft.

Støpt gulv mot grunn av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av trekonstruksjon. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående kledning. Takkonstruksjon i saltaksform utvendig tekket med takstein. Boligen har profilert entrédør med tre-lags glass fra byggeår. Balkongdør og vinduer med karmer av tre, og tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 09.10.2019 for eiendommen.

Boligen er for tiden under seksjonering. Saksbehandler i kommunen er ferdig med saken, har godkjent den og fattet vedtak. Klagefristen på dette er tre uker, deretter sendes endelig papirer til Statens Kartverk for tinglysing. Overtakelse kan ikke finne sted før seksjonen er ferdig tinglyst. Dersom seksjoneringen ikke kommer i orden faller handel bort, eventuelt reforhandles på nye vilkår. Denne enheten vil få seksjonsnummer 2. Selger står for alle kostnader forbundet med dette. Det vil bli tinglyst en erklæring vedrørende adkomstvei og vedlikehold, samt rett til biloppstillingsplass.

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 129 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

Sokkeletasje:
Bruksareal: 45 kvm.
Primærrom: 0 kvm.
Sekundærrom: 45 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Garasje og to boder.

1. etasje:
Bruksareal: 43 kvm.
Primærrom: 43 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, trappegang, bad og 3 soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 41 kvm.
Primærrom: 41 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang og stue/kjøkken.

Gulvflaten i 2. etasje er oppmålt til 43 kvm. Gulvflate er benyttet grunnet skråtak med lav takhøyde hvor deler av arealet er derfor ikke måleverdig. Innvendig trappegang er medberegnet i boligens primærareal grunnet dagens bruk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme, kombinert med vedfyring.

Løpende kostnader

Dagens hele tomannsbolig belastes med kr. 18.990,- i kommunale avgifter. Etter seksjoneringen antas dette være delt i to fordelt per enhet. Dette er ikke klart fra kommunens side pt. og kjøper må være oppmerksom på at summen kan variere.

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelsene i S-4220, datert 15.03.2006.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

 

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert syv servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om veg (1916), bortledning av vann fra Jernbanens linjeløft (1931), erklæring vedr. flytting av gjerde (1947), vann- og kloakk (1953), adkomstrett for nordre del over den nye søndre parsell (1953), jordskiftesak der det blant annet er tinglyst enighet om vedlikeholdskostnader for felle adkomstareal, avfalls- og papirbeholdere m.m. (2018), vann- og kloakk og avtale om bruksrett til kjørbar og gangadkomst over Gnr. 102 Bnr. 66 (2019).

Rettigheter på andre eiendommer. Bruksrett til kjørbar adkomstvei (2018), bruksrett til gangadkomst (2018), rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bolig (2018) og vedlikehold av anlegg/ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser/servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke: Parabolantenne.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.