#HEKTNERÅSEN, Hektnerhagan 164
5 050 000,-
Stilrent enderekkehus m/ flott planløsning fra 2018 | Flere solrike uteplasser og hage | Carport | Meget barnevennlig!
 • Prisantydning: 5 050 000,-
 • Omkostninger: 135 269,-
 • Totalpris: 5 185 269,-
 • Ligningsverdi: 1 208 069,-
 • Fellesutgifter: 1679,-

  Drift og vedlikehold, vedlikeholdsavsetninger, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, forretningsførsel, snømåking m.m.
Beregnet totalkostnad:
5 050 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 126 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 135 269,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 185 269,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Rekkehus
 • Primærrom: 102 m²
 • Bruksareal: 107 m²
 • Bruttoareal: 118 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 2018
 • Gårdsnummer: 92
 • Bruksnummer: 156
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 194009836
 • Sist endret: 27.10.20 13:43
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 82%
  eier sin egen bolig
 • 2%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 54%
  har bolig på over 120 kvm
 • 77%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 56%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0135

Adresse og matrikkel

Hektnerhagan 164, 2008, Fjerdingby, Gnr. 92 bnr. 156 snr. 19 orgnr. 921145330 i Rælingen kommune

Eier

Hanne Lorentzen Smestad Kristoffer Faltvei Vestby

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

107 / 102 m²

Antall soverom

3

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Rekkehus
 

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Tomt

Areal: 71 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Beliggenhet

Området har landlige omgivelser og består av villa- og småhus bebyggelse, nærhet til skog- og landbruksarealer. Det er ca. 15 minutters gange til busstopp og det går ekspressbuss til/fra Oslo i rushtiden. Gangavstand til skole på Smestad som åpnet i 2010, samt barnehage. Det er ungdomsskole, videregående skole, forretninger og kommunesenter på Fjerdingby, ca. 3 km unna.

Nærhet til Østmarka som har badeplass ved Myrdammen samt båt- og fiskemuligheter i Nitelva.

Rælingen har nyere idrettshall, lysløype, alpinbakke og svømmehall ved Marikollen. Det er ca. 7 km til Lillestrøm, ca. 27 km til Oslo sentrum og ca. 40 km til Gardermoen.

Se nabolagsprofil på neste side for mer informasjon om området.

Entré

På fremsiden av huset er det et pent opparbeidet inngangsparti med markterrasse. Terrassen er på ca. 16 kvm og har god plass til sittegruppe, planter etc.

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med denne attraktive boligen. Du har rikelig med plass til å henge av deg yttertøy i stor skyvedørsgarderobe. Veggene er malt grå og gulvet belagt med fliser og gulvvarme.

Stue

Stuen er lysmalt med slitesterkt laminat på gulv og et trivelig oppholdsrom for familien. Det er store vindusflater fra flere vinkler som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den gjennomgående løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Den gode størrelsen er perfekt for å muliggjøre store og sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en moderne peis fra Heat & Glo sentralt i rommet, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Det er også installert varmepumpe.

Fra stuen er det utgang til en sydvendt veranda på ca. 9 kvm med gode solforhold. Verandaen kan enkelt innredes med sittegruppe, grill og planter. Det er montert markise for solskjerming og gulv belagt med terrassebord.

Kjøkken

Boligen har et kvalitetskjøkken fra Kvik med åpen løsning mot stuen. Den åpne løsningen gjør dette til et sosialt oppholdsrom og den praktiske kjøkkenøyen (ikea) er et pent skille med ekstra oppbevaringsplass. Innredningen har glatte fronter i matt, hvit utførelse og benkeplate av kompositt med underlimt oppvaskkum. Mellom benkeskap og overskap er det vinylfliser og belysning. Ventilatoren er praktisk plassert over platetoppen. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som induksjonstopp, mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel fra Bosch. Komfyrvakt og lekkasjevarsler med magnetventil på vannrør er installert.

Bad

Lekkert bad med delikate fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme og downlights i himling. Baderomsinnredningen består av servant med skuffeseksjoner under, speil på vegg med integrert belysning, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og regn- og hånddusj. Videre er det opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet. Mekanisk avtrekk i himling.

Det foreligger Våtromsbevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt våtromsbevis i boligrapporten.

Toalettrom

Boligen har et toalettrom fra byggeår som er praktisk tilknyttet entreen. Flislagt gulv med gulvvarme og malte vegg- og himlingsflater. Innredningen består av vegghengt servantskap i matt sort utførelse og servant i porselen med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant og vegghengt toalett. Mekanisk avtrekk i himling.

Soverom

Boligen har 3 soverom av gode størrelser og som har malte flater i smakfulle farger. Gulvene er belagt med laminat. Det er vindusflater som slipper inn naturlig med lys i rommene. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og nattbord. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Hovedsoverommet har stor garderobeløsning langs den ene veggen som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Videre har hovedsoverommet utgang til egen sydvendt markterrasse på ca. 8 kvm. Ny markise ble montert i 2019. Terrassen og rommet vender mot rolige omgivelser, så her er det stille og fredelig.

Med 3 soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Felleskostnader

1.679,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, vedlikeholdsavsetninger, kabel-tv/internett grunnpakke, felles forsikringer, forretningsførsel, snømåking m.m.

Fellesutgifter:
Felleskostnader kr. 1.166,-
Vedlikeholdsavsetning kr. 513,-

Dersom du har el-bil betales det også for strøm:
Strøm til El-bil ( 570 - 16 ) kr. 454

Altibox/Viken fiber er leverandør av kabel-tv/bredbåndstjenester.

Garasje / Parkering

Med boligen følger plass i carport. Det er i dag installert opplegg for elbil-lader på plassen. Lader kan følge etter avtale. Det er forøvrig ekstra plasser på sameiets fellesarealer og det er mulig å leie ekstra plass ved ledig kapasitet dersom man søker styret om dette.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 208 069 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 349 047 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Rekkehus over 2.etasjer. Betongplate mot grunn. Grunnmur av betong og murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner og etasjeskille av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon er bindingsverk med liggende trekledning. Salttak i trekonstruksjoner tekket med takstein fra byggeår. Boligen har slett entrédør med glassfelt og elektrisk kodelås fra byggeår. Vinduer med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår. Terrassedører med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.05.2019 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 54 kvm.
Primærrom: 54 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, toalettrom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Underetasje:
Bruksareal: 53 kvm.
Primærrom: 48 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, tre soverom.
Sekundærrom: 5 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Tekniske rom og bod.

I tillegg disponerer boligen en bod ved carport på ca. 6,50 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt peis i stue. Varmepumpe installert 2019.

Løpende kostnader

Kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud:
Vann kr. 2.230,-
Avløp kr. 2.350,-
Renovasjon kr. 3.330,-
Branntilsyn, feiing kr. 475,-

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter reguleringsplan for "Hektneråsen".


I henhold til plan- og bygningslovens § 12-8 varsles oppstart av reguleringsplanarbeid for Hektneråsen Sør, Rælingen kommune. Hensikten med planarbeidet er å tilrettelegge for omkring 100 nye boenheter i eneboliger, rekkehus og flermannsboliger (både frittliggende og konsentrert boligbebyggelse) med tilhørende veiatkomster, lekeplasser, turstier. Atkomst til boligområdet vil trolig blir fordelt på flere veier. Dette skal utredes i planarbeidet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei og offentlig vann/avløp. Eiendommen har vannmåler.

Sameie

Sameiets navn er Eventyrlia Boligsameie, organisasjons-nummer 972 412 112 og består av 30 boligseksjoner. Forretningsfører er BORI BBL.
Revisor er statsautorisert revisor SLM Revisjon AS, Lillestrøm.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke langsiktig gjeld pt.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Sparebank 1 Østlandet Polisenummer: 20741004

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret er i en rettslig tvist som kan medføre økonomisk ansvar for sameiet. De er på vei i sak mot utbygger via advokat angående mangler for deres fellesareal. Sameiet får dekket 80% av utgiftene via forsikring og forsøker nå via advokat å få dekket de siste 20% av utbygger, da der er påvist mangler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Elbil-lader og vaskemaskin/tørketrommel. Lagring på innebod (ikke fastmonterte skuffer). Lagring i bod ved garasjeannlegg er ikke fastmontert og følger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.