#JESSHEIM SENTRUM, Romsaasbakken 1
1 950 000,-
Supersentral 2-R med balkong og carport | IN-ordning | Lave omkostn. | Perfekt førstegangskjøp | Gangavstand til "alt"!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 1 950 000,-
 • Fellesgjeld: 696 619,-
 • Omkostninger: 15 334,-
 • Totalpris: 2 661 953,-
 • Ligningsverdi: 622 575,-
 • Fellesutgifter: 6070,-

  Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles forsikringer, forretningsførsel, snøbrøyting/gressklipping, vaktmestertjenester, renter av avdrag m.m.
Beregnet totalkostnad:
1 950 000,- (Prisantydning) 696 619,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 646 619,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 199,- (Pantattest kjøper) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 15 334,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 661 953,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 45 m²
 • Bruksareal: 45 m²
 • Bruttoareal: 50 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2005
 • Gårdsnummer: 132
 • Bruksnummer: 247
 • Finnkode: 191599809
 • Sist endret: 23.10.20 17:04
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 73%
  eier sin egen bolig
 • 25%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 61%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 97%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 28%
  er gift

 

Oppdragsnummer

71-20-0112

Adresse og matrikkel

Romsaasbakken 1, 2063, Jessheim, Gnr. 132 bnr. 247 snr. 2, andelsnr. 4202 i Takterrassen borettslag med orgnr. 987315830 i Ullensaker kommune

Eier

Servet Filizer Pia Pettersson

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Forkjøpsrett

Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget forkjøpsrett.

BRA/PROM

45 / 45 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2005

Tomt

Areal: 10 815 kvm, Eierform: Fellestomt

Felles tomt for borettslaget, opparbeidet bakgård med plenarealer, diverse beplantning og prydbusker. Asfalterte og hellebelagte internveier og felles sittegrupper.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune med gangavstand til alt av servicetilbud og fasiliteter.

Det er gangavstand til sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter.

Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min.

Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper. For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.

Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger.

Ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skianlegg og mange gode fiskevann.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Du har naturlig plass til å henge av deg yttertøy på knagger. I tillegg er det plass til garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter eller et hjemmekontor.

Stue

Stuen er lysmalt med kontrastvegg og har parkett på gulv. Langs den ene veggen er det store vinduer som sørger for gode lysinnslipp. Stuens utforming gjør den enkel å innrede med både sofagruppe og spisebord.

Kjøkken

Kjøkken og stue er i åpen løsning, så her kan du lage gode måltider mens du underholder gjestene. Innredningen har slette fronter og laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum. Overskap med belysning under og ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Platekledd med rustfritt stål over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt stikkontakt i lysarmatur. Videre er kjøkkenet utstyrt med hvitevarer som frittstående komfyr med keramisk topp, oppvaskmaskin og side-by side kjøleskap med fryser. Oso varmtvannsbereder fra 2005 på 116 liter plassert i skap.

Bad

Flislagt bad fra 2005 med gulvvarme. Innredningen består av servant med skap under, speil på vegg, gulvstående toalett og dusjhjørne med stang til forheng. Badet har også opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på badet.

Balkong

Fra stuen er det utgang til en østvendt balkong på ca. 9 kvm med ettermiddag- og kveldssol. Gulvflaten er belagt med terrassebord og det er levegger på begge sider som sørger for lite innsyn. Markise er montert for solskjerming, samt belysning og stikkontakt.

Soverom

Rommet er lyst og pent med god plass til en stor dobbeltseng med nattbord på hver side. I tillegg til tilhørende garderobeløsning, er det plass til ytterligere oppbevaringsmøbler eller eventuelt en kontorpult. Vinduet vender mot rolige omgivelser, og sikrer en god natts søvn.

Felleskostnader

6.070,- pr. mnd. Inkluderer: Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, felles forsikringer, forretningsførsel, snøbrøyting/gressklipping, vaktmestertjenester, renter av avdrag m.m.

Fellesutgifter:
Fellesutgifter kr. 1.955,-
Renter kr. 1.176,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 31,-
Avdrag IN kr. 2.728,-
Stipulerte kapitalkostnader kr. 180,-

Tilleggsytelser:
Medlemskontingent medeiere (forfall hver 12. md.) ( 350,00 i Feb. 20) 0,-

Ved full innfrielse av IN-lån vil felleskostnadene være kr. 3.162,- pr. mnd.

Jessheim kabel-TV AL er vår leverandør av kabel-tv anlegg.

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.

Etasje

2 etasje

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 622 575 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 241 270 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk over 2 etasjer samt kjeller og loft, oppført i 2005. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/papp, ikke besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 03.11.2006 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 45 kvm.
Primærrom: 45 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, soverom, kjøkken/stue og bad.

Leiligheten disponerer i tillegg en bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Andelseieren kan leie ut boligen i inntil 30 døgn i løpet av året uten styrets samtykke. Videre kan ikke andelseier overlate bruken av boligen til andre  uten godkjenning fra styret. Med samtykke kan andelseier overlate bruken av boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burrettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslags vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og varmekabel på baderom.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, kontor og forretning etter reguleringsplan for "FB2 Romsaas" med bestemmelser vedtatt 27.09.2004.

Området er berørt av veg/jernbanestøy.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert fire servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om utbyggingsavtale for del av Jessheim vest Romsaas mellom Ullensaker kommune (2001), bygging, drift og vedlikehold av kabelanlegg (2006), overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av kabelanlegg (2006) og elektriske kraftlinjer (2006).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser, servitutter og andelens fellesgjeld.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Takterrassen Borettslag ble stiftet 22.9.2004 og har organisasjonsnummer 987315830. Borettslaget består av 48 andelsboliger, fordelt på 4 bygninger.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12129444116, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.08.2020: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 36
Saldo per 20.08.2020: 12.740.729,-
Andel av saldo: 687.451,-
Første termin: 30.12.2006Første avdrag: 30.12.2011 (siste termin 30.06.2038)

Lånenummer: 12129444124, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.08.2020: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 8
Saldo per 20.08.2020: 449.496,-
Andel av saldo: 9.168,-
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 (siste termin 30.06.2024)

Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Det er mulig å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld innen den 20.6 og 16.12. hvert år. Innkrevde a' kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Det er kun IN-avtale på lånenummer: 12129444116.

Andel fellesgjeld

696 619 pr. 20.08.2020.

Andel formue

9 540 pr. 31.12.2019.

 

Forsikring

Gjensidige Skadeforsikring Polisenummer: 84972467

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke planlagt noen store vedlikeholdsplaner utover løpende drift i 2020.

Vedlikeholdshistorikk
2019: Oppgradert utearealet.
2017: Skiftet alle postkasser og med nylagd navn.
2015: Husene ble malt i samme farge våren.
2013: Malt innvendig i carport og søppelskur. Utført malerarbeid Varig Bygg Vedlikehold og Elektro. Tekking av svalganger og beslag eidsvoll Tektekking. Lagt membran på alle svalganger.
2010: Maling av alle blokker ved varig Bygg AS.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund og/eller katt på betingelse av at det inngås egen skriftlig kontrakt med borettslaget som regulerer forholdet mellom partene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger: Alle hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin på bad. Gardiner og gardinstenger. Skrivepult og hylle på vegg i stuen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret. Styregodkjenning kan ikke nektes dersom det ikke er saklig grunn for det.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.