#SAND/JESSHEIM, Holtestubben 3
5 830 000,-
Stor enebolig o/ 2 plan med nydelig hage | Garasjer | Kjøkken fra 2017 | 6 soverom & 2 bad | Kjeller m/ egen inngang!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 830 000,-
 • Omkostninger: 161 769,-
 • Totalpris: 5 991 769,-
 • Ligningsverdi: 1 319 723,-
Beregnet totalkostnad:
5 830 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 145 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 830 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 161 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 991 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 184 m²
 • Bruksareal: 231 m²
 • Bruttoareal: 249 m²
 • Antall rom: 8
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 6
 • Byggeår: 1977
 • Gårdsnummer: 172
 • Bruksnummer: 232
 • Energimerking:
  F
 • Finnkode: 187269435
 • Sist endret: 23.10.20 14:42
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 81%
  eier sin egen bolig
 • 94%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 63%
  har bolig på over 120 kvm
 • 36%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 42%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

71-20-0052

Adresse og matrikkel

Holtestubben 3, 2067, Jessheim, Gnr. 172 bnr. 232 i Ullensaker kommune

Eier

Servet Filizer

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd. Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 405

BRA/PROM

231 / 184 m²

Antall soverom

6

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1977

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Tomt

Areal: 916 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt opparbeidet med busker, trær, frukttrær, plenområder og gruslagt innkjørselen.

Beliggenhet

Sandfeltet er et populært, rolig og veletablert boligfelt i barnevennlig omgivelser. Boligen har en sentral beliggenhet med nærhet til sentrum, Gardermoen og alt av fasiliteter. Her bor du rolig med kort vei til mye!

Det er kort vei inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Jessheim storsenter rommer over 150 butikker og restauranter; her er det noe for enhver smak og behov. Videre er det storgata med flere koselige spisesteder, kaféer, barer og utesteder, samt landhandleri og mye mer. Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler og byr også på teater, danseskole, konsertert og mer.

Meget god offentlig kommunikasjon fra Nordby stasjon og Jessheim togstasjon med togavganger inn til hovedstaden hver halvtime med en reisetid på kun 40 minutter til Oslo S. Bussforbindelser til Gardermoen. Parkering prioritert for pendlere.

Kort vei til Nordbytjernet som er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Bade- og fiskebrygge er det også! Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper.

Entré

Boligen har adkomst via gruslagt innkjørsel og trapp opp til inngangsdøren. Når du kommer inn er det en pen entre som møter deg. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i åpen garderobe.

Det er også egen inngang til kjelleretasjen.

Stue

Stuen er lys og romslig med store vindusflater fra flere vinkler som slipper inn rikelig med naturlig lys. Gulvflatene er belagt med slitesterkt laminat og veggene med panel og malt tapet. Stuens utforming muliggjør store og sosiale soner. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. I tillegg finner du en koselig peis, som bidrar til varme og hygge på kalde høst- og vinterdager. Peisen er ny i 2019.

Stue 2

Kjellerstuen er flott oppholdsrom med mange innredningsmuligheter. Egner seg godt som tv-stue, ungdomsrom eller som et leke/hobbyrom for barna. God plass til stor sofagruppe og TV-møblement.

Kjøkken

Tidløst og lekkert kjøkken fra 2017 som har innredning med hvite, glatte fronter, samt laminat benkeplate med nedsenket oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Over kjøkkenbenken er det laminert plate med flismønster og benkebelysning. Du finner integrerte hvitevarer som induksjonstopp, ventilator over platetopp med belysning, stekeovn, mikrobølgeovnen, oppvaskmaskin fra Bosch. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Bosch. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og gode arbeidsoverflater som gjør matlagingen enkel. Veggene er malt i lyse farger og gulvet er belagt med belegg.

Bad

Badet i 1. etasje er fra ca. 2007 og har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Baderomsinnredningen består av servant med skap under, speilskap med belysning, gulvstående toalett og dusjhjørne med to-greps armatur.

Eldre, flislagt bad i boligens underetasje. Baderommet inneholder servantskap med profilerte fronter i matt hvit utførelse med ovenpåliggende servant i porselen med ett-greps armatur. Speil med belysning på vegg over servant og badekar i hjørnet med to-greps armatur med kran og hånddusj. Varmtvannsberederen finnes i plassbygd kasse.

Praktisk toalettrom i underetasjen med fliser på gulv og gulvvarme. Veggene har våtromsplater med flismønster og innredningen består av servant med servantinnredning, gulvstående toalett og speil på vegg. Det finnes også en infrarødsauna i underetasjen.

Vaskerom

Vaskerommet finnes i underetasjen og har fliser på gulv og veggoverflater med malte flater. Her er det god plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Terrasse

På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren, så blir hele boligen forlenget med en privat og herlig terrasse på hele 21 kvm! Her får du gode solforhold, samt et hyggelig utsyn mot den velstelte hagen. Du har meget god plass til flere sittegrupper, grill og beplantning, så du kan nyte solrike dager med gode venner.

Hage

Utenfor terrassen er det en nydelig hage som er opparbeidet med gressplen og god plass til for eksempel trampoline. Hagen er pent omkranset med hekk som sørger for lite innsyn og annen beplantning.

Soverom

Boligen har hele seks soverom av gode størrelser. Tre i hver etasje. Ettersom hovedsoverommet er svært romslig, er det god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Det ene rommet har skyvedørsgarde som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Med 6 soverom egner rommene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom, hjemmekontor eller hobbyrom.

Garasje / Parkering

Boligen har en garasje ved innkjørselen og en frittstående, dobbelgarasje i hagen. Det er i tillegg flere biloppstillngsplasser på tomten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 319 723 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 751 004 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligen over 2.etasjer, 1.etasje samt underetasje. Betongplate mot grunn. Grunnmur og etasjeskille av betong og murkonstruksjoner. Bærende
konstruksjoner av trekonstruksjoner. Veggkonstruksjon er bindingsverk med (stående / liggende) trekledning. Saltak av trekonstruksjoner tekket med shingel. Boligen har profilerte entrédør med glassfelt fra ukjent årstall, vurderes å være fra byggeår. Vinduer karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra 2006, 2014 og 2015. Vinduer med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår. Terrassedør med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at underetasjen ikke er godkjent for varig opphold. På tegningene som var grunnlag for midlertidig brukstillatelse fra Ullensaker Kommune var underetasjen tegnet inn som blant annet hobbyrom, disponibelt rom, klær- og matrom. Selger har ikke søkt om godkjenning eller bruksendring av disse. Arealene i takstrapport avviker fra opplysninger i kommunens arkiv som har registrert huset med et bruksareal på 94 kvm. Takstmann har målt arealet til 231 kvm totalt med 92 og 139 per etasje.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Hovedbygning er byggemeldt 1977. Garasje er byggemeldt i 1988 og 1991. Tilbygg byggemeldt. Det er ikke ferdigattest på tilbygg eller garasjene.

Boligens areal

Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 249 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 92 kvm.
Primærrom: 89 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, tre soverom, stue, bad og vaskerom.
Sekundærrom: 3 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

1. etasje:
Bruksareal: 139 kvm.
Primærrom: 96 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue.
Sekundærrom: 43 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To garasjer.

Garasje:
Bruksareal: 36 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyrt peis i stue.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter for 2020 utgjør kr. 9.405,-.

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan for "Sandområdet", stadfestet 16.04.1975.

Området er berørt av flystøysoner i forbindelse med hovedflyplassen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert to servitutter/heftelser som følger eiendommen. Disse omhandler blant annet bestemmelser om garasje (1996) og adkomsrett (1997).


Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Ullensaker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Alle hvitevarer på kjøkken.
Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Gardiner og vaskemaskin.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.