#SLATTUM, Krokfaret 13
7 800 000,-
Stor enebolig med solrik tomt og anneks | Landlig og rolig i blindvei med kort vei til Oslo | Lillomarka som nabo!

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 7 800 000,-
 • Omkostninger: 210 820,-
 • Totalpris: 8 010 820,-
 • Ligningsverdi: 1 553 530,-
Beregnet totalkostnad:
7 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 195 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 800 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 210 820,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 010 820,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Primærrom: 248 m²
 • Bruksareal: 249 m²
 • Bruttoareal: 274 m²
 • Antall rom: 8
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 6
 • Byggeår: 1992
 • Gårdsnummer: 12
 • Bruksnummer: 183
 • Finnkode: 189991475
 • Sist endret: 15.09.20 15:06
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 79%
  eier sin egen bolig
 • 87%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 75%
  har bolig på over 120 kvm
 • 89%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 30%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

70-19-0219

Adresse og matrikkel

Krokfaret 13, 1480, Slattum, Gnr. 12 bnr. 183 i Nittedal kommune

Eier

Pia Riis Andersen

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Kalbakken sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 498 pr. år

BRA/PROM

249 / 248 m²

Antall soverom

6

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Byggeår

1992

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 33.000 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 005 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Det er skigard rundt deler av tomten, samt gruslagte biloppstillingsplasser.

I tillegg står det et Isolert uthus på ca. 23 kvm med markterrasse på ca. 10 kvm. Per i dag er ikke uthuset innredet eller møblert, men det byr på mange kreative muligheter som for eksempel gjestedel, hobbyrom, kontor osv.

Beskrivelse

1. Etasje:
Ved entréen er det en stor, vestvendt terrasse på ca. 25 kvm med gode solforhold. Når du går inn i boligen er det en flislagt entré/hall med gulvvarme som møter deg. Her kan du henge fra deg yttertøy og sette fra deg sko. Det er forøvrig rom for oppbevaringsløsning som kommode eller garderobeskap.

I stuen er det rom for både sittegruppe og stor spisestue. Det er store vinduene fra flere vinkler sørger for godt med naturlig sollys inn til rommet. Fra stuen er det utgang til enda en stor terrasse på ca. 38 kvm. Terrassen er sydøstvendt og det er montert både utebelysning og stikkontakt.

Kjøkkenet har store benkeoverflater som gjør matlagningen til familien enklere og godt med skapplass til oppbevaring. Innredningen har profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Mellom overskap og benkeplate er det fliser og belysning. Ventilatoren er tilkoblet avtrekkskanal og hvitevarer som keramisk platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. Gulvflatene er belagt med fliser og gulvvarme. Det er også perfekt å innrede med spisebord ved de store vinduene. Her har du hyggelig utsyn mot hagen.

Badet i 1. etasje er praktisk tilknyttet hallen og ble ferdigstilt i 2013. Fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Innredningen består av servant med skap og skuffer under, speil, gulvstående toalett, samt både dusjkabinett og boblebadekar.

Vaskerommet ble ferdigstilt i 2013 og har flislagt gulv med gulvarme og flislagte vegger. Det er egen inngang fra terrasse/entré og rommet er innredet med høyskap, benkebeslag med vaskekum og opplegg for vaskemaskin.

2. Etasje:
I andre etasje er det innredet med fire soverom. Tre av soverommene har lagringsplass i kryploft. I tillegg finnes det garderobeskap på et soverom, samt skyvedørsgarderobe og utgang til balkong på hovedsoverommet. Balkongen er sydvendt og med 10 kvm. Grunnet skråtak har balkongen en gulvflate på 15 kvm.
Underetasje:
Underetasjen har egen inngang fra baksiden av huset. I entréen er det plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy.

Stuen er hyggelig og har en peis som varmer godt på kaldere dager. Størrelsen og stuens utforming gjør den enkelt å møblere.

Stort kjøkken med plass til spisestue. Innredningen har profilerte fronter og benkeplate av tre med nedfelt oppvaskkum. Mellom benkeplate og overskap er det fliser og belysning. Ventilator er plassert i overskap og tilkoblet avtrekkskanal. Videre er kjøkkenet utstyrt med komfyr, keramisk topp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Gulvflate er belagt med fliser.

Bad fra 1988/99 med fliser på vegger og gulv, samt gulvvarme. Innredningen består av servant med servantskap, speilskap, dusjnisje med dusjforheng og toalett. Varmtvannsbereder på 287L er plassert i eget rom på badet.

Beliggenhet

Boligen ligger meget barnevennlig til på Slattum i Nittedal. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Ikke langt unne finner du senter med tannlege, frisør, nærbutikk, lege og dyrlege. Det er også kort vei med bil til Mosenteret midt i Nittedal, samt Lillestrøm og Strømmen. Ca. 5 min gangavstand til Slattum Bussholdeplass med hyppige avganger og et godt kollektivtilbud. Det går buss fra Kjul og direkte til Oslo sentralbanestasjon.

Eiendommen har nærhet til veldig flotte tur- og skiløyper med tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka. Nitelva, Romeriksåsen og Bjønndalen byr på flotte turområder. Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg med akebakker, skytebane og servering i skihytta i helgene om vinteren. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud.

Det finnes flere populære badeplasser i gangavstand (Skredderud tjern ca. 1,5 kvm og Kjultjern ca. 3 kvm), og det er utmerkede forhold for sykling. Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta.

Garasje / Parkering

Flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 553 530 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 592 709 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Enebolig over 3.etasjer med 35mm liggende villmarkspanel i furu. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av lettklinkerblokker. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende kledning. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Renner og nedløp av metall. Boligen har slett entredør med glassfelt. Vinduer og balkongdører med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår.

Det gjøres oppmerksom på at i 1. etasje er badet ut i fra originale tegninger byggemeldt som WC og grovkjøkken. I 2. etasje er det i dag et soverom med avløpsrør som ligger klart dersom man ønsker å bygge bad. Sluk finnes under tregulvet. Underetasjen var tidligere byggemeldt som matbod, disponibelt rom og en del som ikke var utgravd. Det foreligger ingen tegninger eller søknader på at det er foretatt bruksendringer. Dagens bruk er derfor i strid med hva som er byggemeldt.

Trapp fra 1.etasje til underetasjen er fjernet og tettet igjen. Underetasjen har egen inngangsdør.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 15.06.2013 for eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 249 kvm, Bruttoareal: 274 kvm

U . etasje:
Bruksareal: 91 kvm.
Primærrom: 90 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, gang, bad og to soverom.
Sekundærrom: 1 kvm. Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.

1. etasje:
Bruksareal: 98 kvm.
Primærrom: 98 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, hall/trapperom, bad og vaskerom.

2. etasje:
Bruksareal: 60 kvm.
Primærrom: 60 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom og 4 soverom.

Grunnet skråtak har 2.etasje ett målbart areal på 60 kvm og en
gulvflate på ca. 71 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adgang til utleie

Underetasjen er i dag ikke godkjent som utleiedel. Underetasjen oppfyller blant annet ikke kravene til dagens byggeforskrifter som gjelder for rømning.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet kombinert med vedfyring.

Løpende kostnader

Eiendomsskatt utgjør kr. 8.034 i 2020.

Kommunale gebyrer i 2019.
Faste gebyrer:
Målerleie kr. 218,-
Feie- og tilsynsgebyr (2 løp) kr. 985,-
Mat/restavfall/papir (240 liter) kr. 6.316,-
Abonnementsgebyr vann kr. 1.108,-
Septikanlegg under 6 m3 (en tømming pr. år) kr. 2.254,-

Variable gebyrer (målt over vannmåler):
Forbruksgebyr vann per m³ kr. 16,84,-

Normalt forbruk er cirka 50 kubikk per person per år.

Get er leverandør av TV/bredbåndstjenester. Kjøper må selv tegne abonnement.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål etter bestemmelser og retningslinjer til Kommuneplanens arealdel for Nittedal kommune 2019-2030, vedtatt av Nittedal kommunestyre 26.08.2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert en servitutt/heftelse som følger eiendommen. Denne omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkledninger (1987).

Gjelder denne registerenheten med flere. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter overnevnte heftelser og servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann, privat avløp og septikanlegg i henhold til informasjon fra Nittedal kommune. Offentlig kloak blir påkoblet av selger før overdragelse.

Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Veien blir vedlikeholdt av kommunen både sommer og vinter.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Hvitevarer, løse speil og lysekroner.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

 

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til tr@schalapartners.no eller SMS: 95 19 51 35 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Ved budgiving gjøres det spesielt oppmerksom på at alle som eventuelt skal stå som eiere av boligen må signere budskjema, enten bud legges inn via skjema, nett eller app. Dersom man etter akseptert bud ønsker legge til en ny person som eier må dette godkjennes av selger. I slike tilfeller vil det også kunne tilkomme et gebyr fra forretningsfører for påføring av ny kjøper/eier. Dette gebyret faktureres kjøper.

Overtagelse

Etter avtale. Vennligst angi ønsket overtagelse ved budgivning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.