#ULLERNÅSEN, Gregers Grams vei 20
14 990 000,-
Arkitekttegnet og stilsikkert renovert (`21) 4-roms i naturskjønne omgivelser | 2 bad | Solrik balkong | Garasjeplass

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 14 990 000,-
 • Omkostninger: 384 169,-
 • Totalpris: 15 390 429,-
 • Fellesutgifter 7 011,-
Beregnet totalkostnad:
14 990 000,- (Prisantydning) 16 260,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 15 006 260,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 375 150,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 15 006 260,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 384 169,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 15 390 429,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 159 m²
 • Bruksareal: 159 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 5
 • Soverom: 3
 • Byggeår: 1972
 • Gårdsnummer: 28
 • Bruksnummer: 773
 • Finnkode: 257619634
 • Sist endret: 13.01.23 20:38
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 86%
  eier sin egen bolig
 • 80%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 98%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 20%
  er barnefamilier
 • 43%
  er gift

 

Beskrivelse

Gregers Grams vei 20 er en totalrenovert, nyoppusset og svært lekker 5-roms selveierleilighet, i et meget representativt sameie innerst i blindvei. Her bor du i rolige og naturskjønne omgivelser.

Dette er et hjem for deg som ønsker et stilsikkert og eksklusivt hjem, og samtidig vil ha gode kvaliteter som stor vestvendt balkong og garasje. Denne bør virkelig sees!

- Betydelig påkostet i 2021.
- Nytt elektrisk anlegg i hele leiligheten.
- Nytt rør- og vvs-anlegg i hele leiligheten
- Kvalitetskjøkken med hvitevarer fra Gaggenhau
- Solrik vestvendt balkong
- Hovedsoverom med "en suite" bad og walk-in closet
- To delikate bad fra 2021
- Funksjonelt og pent vaskerom
- Gulvvarme i alle rom
- Kjellerrom på 34 kvm innredet som treningsrom, vinkjeller og bodplass.
- Vinduer fra 2021
- Gårdsfasade er nyoppusset i 2016

Innhold

Leiligheten ligger kun én trapp opp i 1 etasje og inneholder: Entré, hall, Vaskerom, To bad, 3 soverom, stue , kjøkken/spisestue.

I tillegg disponerer leiligheten 34 kvm innredet kjeller med treningsrom, bod og vinkjeller.

Entré/Hall

Du ønskes velkommen inn i en lys, innbydende og praktisk entré. Du får umiddelbart et svært positivt inntrykk av leiligheten med sin gjennomførte og påkostede høye standard. Entréen har lekre fliser med gulvvarme, vegger i nydelig grønnfarge og downlights i himling. Planløsningen er også svært gjennomtenkt, og sammen med lekre glassvegger, sørger det for full utnyttelse av det gjennomgående lyset. Rommet har en garderobeløsning bestående av tre garderobeskap med rikelig med lagringsplass. Fra entréen er det utgang med trapp ned til hagen utenfor hvor man kan nyte morgenkaffen.

Stue

Stuen har et eksklusivt preg med glassvegg, vegger malt i behagelige fargetoner og enstavs eikeparkett på gulv med varme. De store vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys. Peisen er et blikkfang med grønn marmor og moderne innsats med glassdør. Det er god plass til sofagruppe med salongbord, samt naturlig plass til mediemøblement og TV (kabel-TV er inkludert i felleskostnadene). Spisebordsplasseringen finner sin naturlige plass i rommet ved terrassen og i tilknytning til kjøkkenet.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger åpent til mot spisestuen hvor de store vindusflatene danner en hyggelig ramme rundt måltidene. Stilrent og lekkert kvalitetskjøkken fra HTH fra 2021. Det er rikelig med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredningen som har slette fronter og benkeplate av laminat med underlimt oppvaskkum. Kjøkkenøyen deler fint av mot spisestuen og gir ekstra arbeids- og oppbevaringsplass - en smart utnyttelse av rommet. Kjøkkenøyen har marmor benkeplate med integrert induksjonstopp med ventilator. Kjøkkenet er fullt utstyrt med integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerke Gaggenhau, bestående av stekeovn, dampovn, induksjonstopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin.

TG2: Ventilator med kullfilter integrert i koketoppen.

Bad

Boligen inneholder to nye baderom fra 2021 og et separat vaskerom. Badene fremstår som gjennomført delikate, med lekre fliser på gulv og vegger. All dokumentasjon foreligger.

Bad i hovedsoverom:
Badet er romslig og stilsikkert med store fliser på gulv og lekre marmorfliser på vegg. Gulvet har underliggende varme, og himlingen er
utstyrt med downlights.  Innredningen har to toppmonterte servanter over baderomsinnredning, vegghengte speil, dusjhjørne med innfellbare dører, badekar og veggmontert wc.

Bad 2:
Store og lekre marmoriserte fliser på gulv med gulvvarme og store fliser på vegg i en i harmonisk, grå farge. Moderne baderomsinnredning med skuffer og toppmontert servant. Veggmontert wc og dusjnisje med regnfallsdusj.

Vaskerom

Vaskerommet er innredet med pene overflater, gulvet har fliser med varme, og veggene er malte. Rommet har en godt tilpasset innredning bestående av overskap og benkeskap med stilrene fronter, samt vaskekum i benkeplaten. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Waterguard er montert.

Balkong

Fra stuen har du adkomst til balkongen på hele 11,5 kvm. Balkongen er vestvendt som sørger for deilig ettermiddag- og kveldssol. Du har god plass til ulike sittegrupper etter eget ønske og behov. Balkongen har tredekke og rekkverk med blomsterkasser. Når kvelden siger på blir det ordentlig stemning med belysning i rekkverk og terrassevarmer som er montert på veggen. Fra balkongen er det hyggelig utsikt mot fellesområdene som er opparbeidet med nydelige plenarealer, beplantninger med prydbusker og hekker. Dette er virkelig en hyggelig, usjenert og herlig plass!

Soverom

Hovedsoverommet er stort og ligger i en behagelig "en suite" løsning med hovedbad og innredet "walk-in closet". Her får du virkelig hotellfølelsen med flere lekre og gjennomtenkte detaljer. Flott designtapet på den ene veggen, og enstavs eikeparkett på gulv med varme. God plass til en stor dobbeltseng med tilhørende nattbord.

To gode soverom

De to soverommmene er i dag innredet som et barnerom, men passer også fint som et kontor eller gjesterom. Også her har du enstavs eikeparkett på gulv med varme, glatte malte overflater og downlights i himling.

Flerbruksrom i kjeller

Boligen har bruksrett på et rom i kjelleren på hele 34 kvm. Her finner du et stort treningsrom med god plass til treningsapparater og klatrevegg. I tillegg er det en vinrom (ikke temperert/kun adskilt med glassdører) og bodplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Ullern med kort vei inn til sentrum, eller til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ullern ligger sørvest i Oslo, mellom Lysakerelven og Mærradalen, og består av rolige villastrøk, supplert med leiligheter. Det er gangavstand til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud.

For den aktivitetslystne kan Ullern Idrettsforening tilby bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. Ullern Tennisklubb ligger idyllisk til på Blokkajordet ved Ullern Kirke og har et høyst moderne tennisanlegg til helårsbruk. I tillegg er det kort vei til lekeplass, idrettshall og treningssenter m.m.

Langs Lysakerelva er det fine gangveier som fører til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp helt opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka. Etter nyåpningen i 2009 kan Oslo Golfklubb på Bogstad tilby en av Europas beste golfbaner.

Idylliske Vækerø park (ca. 3,4 km) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Ullern Dagligvare, samt Rustad Kjøtt og Dagligvare. Ønsker du ytterligere tilbud er det kort vei til CC Vest på Lilleaker. Senteret har en miks av kjedebutikker og selvstendige spesialforretninger som fremstår som moderne og trendsettende i en avslappende atmosfære. Røa senter, Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Felleskostnader

7 011 pr. mnd. Inkkluderer: Garasje, varmtvann, kabel-TV, vaktmester, trappevask, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførerhonorar samt andre drift- og vedlikeholdskostnader.

Felleskostnader: kr 5 743
Andel vedlikeholdsfond kr 1 148
Garasje kr 120
Totalt pr mnd: kr 7 011

Eiendomsskatt for 2022 er på kr. 9176,- for denne seksjonen.

Andel fellesgjeld

16 260

Andel formue

19 544

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 796 526 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 10 067 493 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- TG2: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- TG2: Det er manglende mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.
- TG2: Det er registrert fuktutslag i vegger i boden.

Boligens areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 159 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Barnehage / skole i området

Fra eiendommen er det gangavstand til Lysejordet skole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Bjørnsletta skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Ullern videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oslo International School har beliggenhet på Bekkestua.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Fellesområdene er pent opparbeidet med asfalterte gangveier og har store grøntområder med pen beplantning og trær.

Garasje / Parkering

Garasjer og bruksrett til garasjeplasser skal følge seksjonen ved salg av leiligheter. Det er ikke tillatt å selge garasjeplasser eller bruksrett til garasjeplasser ved andre anledninger. Det er ikke tillatt å leie ut garasjer og bruksrett til garasjer til andre enn sameiere i Boligsameiet Gregers Grams vei. Styret skal varsles når garasjer eller bruksrett leies ut til sameiere i boligsameiet. Styret skal til enhver tid ha en
oppdatert liste over hvem som disponerer hvilken garasjeplass.

Byggemåte

Flatt papptekket tak. Yttervegger med malt pusset betong, murverk og trepanel. Vinduer i trekarmer med to-lags isolerglass fra 2021.
Brann og lydklassifisert entredør med dørkikkert og Yale doorman kodelås. Balkongdør og ytterdør til hagen med to-lags
isolerglass fra 2021. Utgang fra spisestuen til ca. 11,5 kvm vestvendt balkong. Nye terrassebord og nytt spilerekverk i 2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Gregers Grams vei 20 - Boligblokk - Ferdigattest - 1974

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut til boligformål.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Gulvvarme med termostat i alle rom. Peis i stuen.

Energiforbruk

Selger har ikke selv bebodd eiendommen og han er derved ikke kjent med strømutgiftene. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1969/14919-1/105  Bestemmelse om veg    16.09.1969 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/788-1/105  Erklæring/avtale   16.01.1970 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/10660-1/105  Erklæring/avtale    23.06.1970 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglementet
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/11447-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   03.07.1970 
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1970/21136-1/105  Erklæring/avtale   09.12.1970 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglementet
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1971/20856-1/105  Erklæring/avtale   30.11.1971 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglementet
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/1843-1/105  Erklæring/avtale   02.02.1972 
Bestemmelse om tilfluktsrom
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1972/5121-1/105  Best. om vann/kloakkledn.   23.03.1972 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1973/1206-1/105  Erklæring/avtale   23.01.1973 
Bestemmelse om tilfluktsrom
Overført fra: 0301-28/773
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Boligsameiet Gregers Grams vei, er oppdelt i 46 boligseksjoner, og rår over eiendommen med Gnr. 28, Bnr. 763 og Bnr. 773 i Oslo kommune

Forsikring

IF skadeforsikring NUF, Polisenummer: SP1213841.5.2

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er planer om å etablere sykkelparkering både på øst- og vestsiden, samtidig som carporten forlenges for å gi noen flere parkeringsplasser.Hovedhensikten med prosjektet er å tilrettelegge for mer tidsmessig parkering av bl.a. elsykler kombinert med utvidelse av antall garasjeplasser under tak. Dette er fremdeles under planlegging og styret vil legge frem et nytt forslag på et senere årsmøte.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde husdyr i leilighetene uten godkjenning av sameiets styre.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 97 95 07 19 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gregers Grams vei 20, 0382, Oslo, Gnr. 28 bnr. 773 snr. 12 orgnr. 971272082 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-22-0077

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.