# RÅNÅSFOSS / AULI, Sandnesstubben 30
Solgt
Moderne enebolig renovert i 2018 I Solrik og barnevennlig tomt I 4 soverom I 2 bad I Peis I Rammetillatelse for garasje
 • Prisantydning: 4 300 000,-
 • Omkostninger: 121 519,-
 • Totalpris: 4 421 519,-
 • Ligningsverdi: 858 553,-
Beregnet totalkostnad:
4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 121 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 421 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 167 m²
 • Bruksareal: 175 m²
 • Bruttoareal: 203 m²
 • Antall rom: 5
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 1961
 • Modernisert: 2018
 • Gårdsnummer: 315
 • Bruksnummer: 34
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 239498588
 • Sist endret: 30.11.21 10:57
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 91%
  eier sin egen bolig
 • 66%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 70%
  har bolig på over 120 kvm
 • 30%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 36%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til Sandnesstubben 30! Frittliggende, moderne og innholdsrik enebolig renovert i 2018. Solrik, barnevennlig og flat tomt på 861 kvm.

Boligen består av 3.etasjer, der 2.etasje inneholder 3 romslige soverom, delikat flislagt baderom med badekar og et praktisk vaskerom. Hovedetasjen har en åpen og god løsning med entré, lekkert flislagt bad, kjøkken med åpen løsning inn mot stuen, stor stue med plass til spisebord og sofagruppe, her er det utgang til en sydvendt terrasseplatting på ca 39 kvm og en frodig hage. Kjelleren består av peisestue, soverom og en bod på 8 kvm.

Det foreligger en rammetillatelse på en dobbelgarasje i to etasjer med boenhet i underetasje.

Bolig har en fin og skjermet beliggenhet, men alikvel med flere nærliggende butikker.

Denne bør du se! Velkommen på visning!

Innhold

Kjeller består av : Trapperom/gang, peisestue og soverom. Innvendig bod. Utgjør 41 kvm P-rom og 8 kvm S-rom.
1. etasje: Entre/trapperom, baderom, kjøkken og spisestue/stue utgjør 68 kvm P-rom.
2. etasje: Trapperom/gang, baderom, vaskerom og 3 soverom utgjør 58 kvm P-rom. Gulvarealet i 2.etasjen er målt til 66 kvm.

Adkomst til kryploft med stige, arealet her er ikke målbare grunnet lav takhøyde, men utgjør likevel en gulvflate på ca. 33 m2, for lagring.

Beliggenhet

Eiendommen ligger vakkert og usjenert til i et område med gode solforhold. Området har god adkomst til marka med tur- og skimuligheter med blant annet Svarstadtjernet som et populært turmål. Allmennheten kan fiske gratis ved kraftverket på Rånåsfoss.

Rånåsfoss familiebad(Bader`n), som er et utendørsbadeanlegg, er svært populært for både liten og stor. Det er kun kort vei til forskjellige fasiliteter og servicetilbud som blant annet Auli nærsenter. Her har man bl.a. Coop Extra og Kiwi.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Auli nærsenter også et variert utvalg med bl.a. post, minibank, frisør, kafé/restaurant og lege etc. Amfi Årnes og Fokus på Sørumsand ligger også innenfor en kort kjøretur.

Kort vei til skole og barnehage med ca. 750 meter til Auli Barneskole og ca 1,5 km til Auli Barnehage. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med bussavganger og tog fra Rånåsfoss stoppested. Rånåsfoss togstasjon ligger kun 10-12 minutters gange unna. Med tog og bil kjører man inn til Oslo på ca. 40 minutter. Til Oslo Lufthavn Gardermoen kjører man med bil på ca. 30 minutter.

Se gjerne også nabolagsprofilen for nærmere informasjon om nærområdet.

Tomt

Areal: 861 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 861 kvm, Eierform: Eiet tomt En pen og flat opparbeidet tomt med plen. Terrassen og hagen foran huset er sydvendt.

Standard

1.etasje består av entré, bad, kjøkken, spisestue/stue med utgang til sydvendt terrasse på 39,2 kvm.
Et pent opparbeidet inngangsparti med overbygg som tar deg inn i boligen og inn i en flott flislagt entré med en stor skyvedørsgarderobe.
Et lekkert flislagt baderom fra 2018. Innredning med høyglans skuffefronter og ovenpåliggende servant med Tapwell ettgreps armatur. Speil med belysning samt dobbel stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Tece innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbare dører og Gustavsberg ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Avtrekksventil med vifte i himling. Malt overflate i himling med downlights.

Stort og innholdsrikt Ikea kjøkken fra 2018. Kjøkkenet har glatte fronter og integrerte hvitevarer. Fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Granitt benkeplate med nedsenket underlimt oppvaskkum med ett-greps armatur samt induksjons koketopp. Platekledning over benkeplate og 4 doble stikkontakter på vegg. Innebygget microovn og stekeovn i høyskap. Innebygget oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap. Downlights i himling. Masse skap og benkeplass.

Kjøkkenet har en delvis åpen løsning inn mot spisestue, en barløsning med forlenget kjøkkenbenk gir et naturlig skille inn mot spisestuen. Her er det plass til stort spisebord.

Fin og innbydende stue med god plass til sofagruppe. Her er det utgangs til til sydvendt terrasse på 39,2 kvm og videre adkomst til i hagen og resten av tomten.
___

Loftsetasje består av trapperom/gang, baderom 2, vaskerom og 3 soverom.
En pen innvendig trapp i lakket Ask tar deg opp til loftsetasjen.

Et stort og delikat baderom fra 2018. Flislagt gulv med varme og delvis flislagte vegger, forøvrig mikrosement på vegger. Innredning med glatte skuffefronter og dobbel servant med 2 Tapwell ett-greps armaturer. 2 Speilskap samt 2 doble stikkontakter på vegg. Vegghengt toalett med Tece innebygget sisterne. Frittstående badekar og veggmontert Hansgrohe ett-greps armatur med hånddusj.

Vaskerom fra 2018. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med glatt front og utslagsvask med Rubitor ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Høiax varmtvannsbereder fra 2016 på 187 L. er montert i hjørne av vaskerom.

I denne etasjen finner man 3 romslig soverom med god plass til både dobbelt seng og garderobeskap. Alle soverommene har slette malte vegger, laminat på gulv og downlights i himling fra 2018.

I gangen finner man en loftsluke med nedfellbar stige. Loftsrommet er av typen kaldtloft. Det er etablert gulv på loft. Arealer på kryploft så det er ikke målbart grunnet lav takhøyde, men utgjør likevel en gulvflate på ca. 33 m2, for lagring.
___

Kjelleren består av trapperom/gang, peisestue og soverom samt bod.

Her i kjelleren er det en stor og fin peisestue som er enkel å innrede med det man måtte ønske. Jøtul peisovn med glassfront gir god varme til hele huset.

Videre finner man det fjerde og siste soverommet. Også har man her en innvendig praktisk bod på 8 kvadrat med strøm uttak.  Takhøyden i kjelleren er ca 2.27 cm.

Kommunale avgifter

Kr. 12 283 pr. år

Fakturert beløp i 2020
Avløp 5 850,04 kr
Eiendomsskatt 3 005,00 kr
Feiing 476,00 kr
Renovasjon 2 952,00 kr
Sum 12 283,04 kr

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 858 553 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 090 789 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 167 kvm, Bruksareal: 175 kvm, Bruttoareal: 203 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, peisestue og soverom.
Sekundærrom 8 m² - Innvendig bod.

1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/trapperom, baderom,
kjøkken og spisestue/stue.

2. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, baderom, vaskerom og 3 soverom.
Gulvarealet i 2.etasjen er målt til 66 kvm.

Adkomst til kryploft med stige, arealet her er ikke målbare grunnet lav takhøyde, men utgjør likevel en gulvflate på ca. 33 m2, for lagring.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Parkering på belegningssteinsbelagt innkjøring/gårdsplass på egen eiendom. Også foreligger en rammetillatelse på en dobbelgarasje i to etasjer med boenhet i underetasje. Se vedlagte tegninger i salgsoppgaven.

Byggemåte

Boligen ble oppført i 1961, tilbygget i 2018. Gulvflater i U.etasje av mur og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av grunnmur
og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel, beiset i 2018. Takkonstruksjon av tre i saltaks form utvendig tekket med
betongtakstein fra 2018. Oppvarming med elektrisitet, varmefolie og varmekabel på baderom samt vaskerom, kombinert med peisovn i peisestue.
Parkering på belegningssteinsbelagt innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Pål Einar Sommeling.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på påbygg, tilbygg og fasadeendring datert 25.06.2019 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, varmefolie og varmekabel på baderom samt vaskerom, kombinert med peisovn i peisestue.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 16.000 kwh for fjoråret. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Grunndata
1960/2121-1/9  Registrering av grunn  
11.07.1960 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3034 Gnr:315 Bnr:1
 
2020/1916597-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
 
Det er ingen servitutter eller rettigheter som er tinglyst på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Forsikring

Landkreditt forsikring Polisenummer: 3600455

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Sandnesstubben 30, 1927, Rånåsfoss, Gnr. 315 bnr. 34 i Nes kommune

Oppdragsnummer

66-21-0214

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.