#Torshovdalen, Hans Nielsen Hauges gate 37 F
Solgt
Nydelig 2-roms selveier m/fantastisk utsikt | Vestvendt balkong på 9 kvm | Svært arealeffektiv | Nybygg fra 2013 | Heis!
 • Prisantydning: 4 500 000,-
 • Omkostninger: 131 819,-
 • Totalpris: 4 644 366,-
 • Ligningsverdi: 1 035 491,-
Beregnet totalkostnad:
4 500 000,- (Prisantydning) 12 547,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 512 547,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 800,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 131 819,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 644 366,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 44 m²
 • Bruksareal: 44 m²
 • Bruttoareal: 48 m²
 • Etasje: 5
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2013
 • Gårdsnummer: 79
 • Bruksnummer: 104
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 234822256
 • Sist endret: 21.10.21 10:00
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 60%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 78%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 33%
  er gift
 • 69%
  har høyskoleutdanning

 

Beskrivelse

Velkommen til toppen av Torshovdalen og denne svært attraktive og lyse 2-roms leiligheten fra 2013.

Leiligheten utpeker seg med kvaliteter som store vindusflater, god takhøyde, skikkelig god planløsning, fantastisk utsikt og en balkong på 9 kvm med nydelige solforhold. Denne må oppleves!

- Bygg ferdigstilt i 2013
- Vinner av Statens byggeskikkpris 2015
- Fantastisk utsikt og svært gode solforhold
- Balkong på 9 kvm
- Kjellerbod på 8,1 kvm
- Nydelig beliggenhet på toppen av Torshovdalen
- Topp moderne og delikat standard
- Stilrent og funksjonelt HTH kjøkken
- Vannbåren varme og balansert ventilasjon
- Varmtvann, fyring, kabel-TV og bredbånd inkl.
- Populært og veldrevet sameie
- "Egen" inngang til Sinsen T-banestasjon
- Rema 1000, apotek og legesenter i 1. etasje

Leiligheten disponerer i tillegg én bod i kjeller på 8,1 kvm. Det er tilgang til sameiets sykkelbod og gjesteparkering i garasjeanlegg, samt tidvis mulighet for kjøp/leie av garasjeplass.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og inneholder: entre, stue, kjøkken, baderom og soverom. Utgang til balkong fra stue.

Leiligheten disponerer i tillegg én bod i kjeller på ca. 8,1 kvm. Felles sykkelbod i sameiet.

Entré

Lys og innbydende entré som umiddelbart gir et godt førsteinntrykk. God plass til yttertøy og sko i romslig skyvedørsgarderobe. Trappefri adkomst via heis og felles inngangsparti. Dørcallinganlegg i stue.

Stue

Velkommen til en meget lys og innbydende stue med god takhøyde og rikelig med naturlig lys. Dette sammen med en svært funksjonell og romslig romløsning, sikrer en meget luftig atmosfære. I stuen er det også gode møbleringsmuligheter. Her har du plass til både sofagruppe, TV-seksjon og spisegruppe. Stuen får inn svært godt med naturlig lys gjennom store vindusflater og balkongdør av glass. Fantastisk utsikt og ingen innsyn gjør dette til et herlig oppholdsrom. Utgang til leilighetens balkong på hele 9 kvm fra stuen. Vegger malt i en delikat hvittone i kombinasjon med en herlig kontrastvegg som gir rommet et fint særpreg.

Kjøkken

Stilrent og moderne kjøkken fra byggeår. Leiligheten har en delvis åpen kjøkkenløsning med HTH innredning. Kjøkkeninnredningen består av glatte fronter, laminat benkeplate og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Gustavsberg. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, nedfelt platetopp og frittstående kjøleskap med frysedel. Komfyrvakt og ventilator i overskap tilkoblet felles ventilasjonsanlegg. Vannrør av typen rør-i rørsystem. Kjøkkenet oppleves velholdt og pent. Godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer og rikelig med arbeidsplass på benk.

Bad

Flislagt og delikat bad fra byggeår. Badet inneholder: flislagte gulv og vegger, servantskap med glatte fronter, servant med ett greps armatur fra Gustavsberg, innmurt speil og vegghengt toalett. Videre inneholder badet dusjnisje med innfellbare glassdører (nye i oktober 2021), veggmontert hånddusj og avtrekksventil med mekanisk avtrekk. Plass og opplegg til vaskemaskin samt varmekabler i gulv.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en helt fantastisk vestvendt balkong på hele 9 kvm. Her har du god plass til utemøbler som en hyggelig sittegruppe og grill. Nydelige solforhold med sol fra ca. 13.00 til 21.00 sommerstid. Fra balkongen har du i tillegg en fantastisk utsikt ut mot både Oslofjorden og Holmenkollen i vest. Ingen direkte gjenboere, nydelig solforhold, utsikten og Torshovdalen som nærmeste nabo gjør denne balkongen helt unik!

Soverom

Leiligheten har et hyggelig og lyst soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Praktisk og plassbesparende løsning med inngang via skyvedør fra to sider. Plass til garderobeskap (medfølger) og eventuelt en kommode. Rommet vender ut mot leilighetens balkong godt skjermet fra trafikk og støy.

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt til på Torshov med nydelige Torshovdalen som nærmeste nabo. Nærområdet er preget av store og grønne områder i umiddelbar nærhet, perfekt for småbarnsfamilier. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovparken og veldig fine friområder ved Akerselva. Nærhet også til Maridalen og Lillomarka.

Området kan også friste med flere populære spisesteder og kaféer. Åpent Bakeri ligger rett borti gata, her serverer de også nydelig kveldspizza. Apsorn Thai, Jewel of India, Trikkestallen og Grisen ligger også i nærheten, på Torshov. Nydalen Bryggeri og Spiseri på Nydalen og Kolonihagen på Lilleborg er også verdt å nevne.

Det er gangavstand til Grünerløkka, Storo, Sagene og Nydalen med alt de ulike bydelene har å by på. Ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass under sommerhalvåret. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små. Det er også kort gangavstand til Storo Storsenter (Oslos største kjøpesenter) og Sandakersenteret med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc.

Det er et mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Cosmopolite er en viktig scene i norsk kulturliv med kvalitets musikk på høyt nivå; både jazz, verdensmusikk, soul, rock og blues. Det andre teateret på Lilleborg byr på alt fra amatøroppsetninger til musikaler og TV2 studio i Nydalen med innspillinger og show.

For den treningsglade er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange grønne lunger som Torshovparken, Torshovdalen og på turstiene langs Akerselva. Dette er alle populære områder kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myhrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS/Elixia på Sagene, Nydalen og Storo, Evo Treningssenter og Fitness 24/7.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Ringen T-bane med hyppige avganger (linje 4 og 5) og kun 100 meter gange til nærmeste T-banestasjon, svært gode trikk- (nr. 11, 12, 13 og 17) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy og 31 til Fornebu) og nr. 56 til Solemskogen i Lillomarka. Flybussekspressen går fra Ring 3 (samt buss 23, 24) og 10 minutters gange til Grefsen togstasjon

Barnehager og skoler i området:
- Espira barnehage ligger i nabobygget
- Askeladden barnehage
- Torshovtoppen barnehage
- Torshovhagen barnehage
- Torshovgata barnehage
- Thor Olsens barnehage
- Ragnas hage
- Lilleborg barnehage
- Nordpolen skole 1-7
- Frydenberg skole 8-10

Her har du med andre ord alle ønskelige fasiliteter i nærheten! En perfekt kombinasjon av fredelige omgivelser og det urbane livet. Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Felleskostnader

kr. 1860,- pr. mnd. Herav: a-konto energi, kabel-TV og bredbånd, forretningsførsel, felleskostnader, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, felleskostnader garasjeplass og renter avdrag på andel fellesgjeld.

Fordeling felleskostnader:
A-konto energi: kr. 378,-
Felleskostnader: kr. 1.262,-
TV: kr. 40,-
Internett: kr. 180,-

Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 2.063,- fra 1. november 2021.

Andel fellesgjeld

12 547

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr.: * OBOS01-98207971081
Type.: A
Restsaldo: 3.571.839,-
Restløpetid: 19 år 11 md
Rente: Flyt 3,35%

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 491 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 766 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst via heis. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 10 317 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesarealene er pent opparbeidet med gressplen, beplantning, lekearealer, sitteplasser og interne veier. Flott belysning på kveldstid.

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke garasjeplass til denne seksjonen. Tidvis mulighet for kjøp/leie av garasjeplass i underliggende garasjeanlegg. Forespørsler om eventuell leie og kjøp av parkeringsplass fra Tellus Eiendom.

Sameiet har 6 gjesteplasser i garasjen som kan benyttes iht. sameiets regler og skilting (48 timer av gangen). Sameiet har ingen gjesteplasser utendørs, men næringsdelens (Rema 1000 m.fl.) plasser kan benyttes utenom Remas åpningstider.

Sameiet har også mulighet for parkering av motorsykler i garasjeanlegget som leies ut. Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret på epost. Sameiere som eier parkeringsplasser de ikke benytter selv, kan leie ut plasser til andre beboere, men ikke til personer som ikke bor i sameiet.

Sameiet har avtale med P-Service om å utføre parkeringskontrollen i sameiet. Sameiet har installert videoovervåking i garasjeanlegget.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligbygg over 9 etasjer samt 2 kjelleretasjer. Gulv mot grunn, grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har Nordic glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkehull og dørpumpe. Balkongdør og vinduer med karmer av tre, og to- samt tre-lags glass fra byggeår. Leiligheten er oppvarmet vannbåren varme. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen  i 2014. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom bortsett fra baderommet, der det er elektriske varmekabler.

Energiforbruk

Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. kr. 3.500,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 157 seksjoner.

Torshovdalen 1 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 811954802, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune.

Vaktmestertjenester: sameiet har avtale om vaktmestertjenester med ISS.
Vektertjenester: sameiet har avtale med NOKAS om vakthold.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 6591954

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2020: Fiber installert
2019-2020: Vedlikeholdsmaling av utvendig trepanel.
2019: Maling av oppganger og oppgradering av uteområder.

Torshovdalen I Sameie har deltatt i et prosjekt med FHI for å både kartlegge og bekjempe skjeggkre i boliger, fellesområder og næringsenheter.
Et omfattende delprosjekt har foregått i Torshovdalen I Sameie siden vinteren 2018, og arbeidet har foregått i to faser. Fase 1 omhandlet sammenligning av ulike bekjempingsmetoder, og fase 2 har gått ut på optimalisering av den metoden som i fase 1 utpekte seg som den beste.

Gjennom allmøter og informasjonsskriv er beboerne fortløpende orientert om prosjektet. I begge fasene har seksjonsinnehavere velvillig stilt sine leiligheter til disposisjon for utprøving av metoder og overvåking av effekter. Parallelt med studiet i T1 er det gjennomført lignende studier andre steder, og det er utført tester i laboratoriet.

Oppsummering fra rapporten etter bekjempelsen:
Skjeggkre-situasjonen i bygningsmassen ved prosjektets slutt (mai 2020) tilsier at bekjempingen har vært vellykket.

Husdyrhold

Det er tillatt med husdyr såfremt husdyr ikke er til vesentlig ulempe for andre naboer.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
String-hylle og beastmaker/pull-up bar.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hans Nielsen Hauges gate 37 F, 0481, Oslo, Gnr. 79 bnr. 104 snr. 137 orgnr. 811954802 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-21-0204

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.