# GREFSEN / LILLO, Betzy Kjelsbergs vei 14 A
Solgt
Lys og arealeffektiv 2-roms leilighet I Stor sydvestvendt markterrasse I V.v og fyring inkl. I Nytt bad fra 2016
 • Prisantydning: 3 500 000,-
 • Omkostninger: 106 519,-
 • Totalpris: 3 606 519,-
 • Ligningsverdi: 919 811,-
Beregnet totalkostnad:
3 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 106 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 606 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 45 m²
 • Bruksareal: 45 m²
 • Bruttoareal: 50 m²
 • Etasje: 1
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1959
 • Gårdsnummer: 77
 • Bruksnummer: 176
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 234867443
 • Sist endret: 20.10.21 20:37
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 69%
  eier sin egen bolig
 • 97%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 11%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 3%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 21%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

En lys og innholdsrik 2-roms leilighet i Betzy Kjelsbergs vei 14A. Leiligheten ligger fint til på Nedre Grefsen / Lillo med enkel adkomst til det meste av bymessige fasiliteter. Her er det kort vei til både treningssentre, matvarebutikker, restauranter og kollektivtrafikk m.m. Nærhet til marka og bademuligheter.

Kort oppsummert:
•Solrik markterrasse med tilgang til hage
•Nymalt vegger i flotte og moderne farger
•Lekkert og moderne kjøkken fra 2015
•Lys og luftig stue med plass til spisebord
•Romslige soverom med god skapplass
•Pent flislagt baderom fra 2016 med opplegg for vaskemaskin
•2 boder i samme etasje, en med innlagt strøm
•Attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde
•Barnevennlig, nært Grefsen skole, marka og Nydalen
•Svært gode kollektivmuligheter med buss, trikk, t-bane og tog

Innhold

Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom. I tillegg disponeres 2 boder i samme etasje som leiligheten. Bod 1 er ca. 2 m2. Bod 2 er ca. 4,5 m2 og har også innlagt strøm.

Flott, gratis fellesvaskeri i Betzy Kjelsbergs vei 16 med 3 vaskemaskiner og 1 tørketrommel samt 2 tørkerom.

Entré

Stor og fin entré med plass til garderobeskap. Nymalte vegger i lun og moderne farge.

Stue

Lys og åpen stue med malt parkett og utgang til sydvestvendt terrasse og hage. Nymalte veggflater. Plass til spisestue. Utsikt mot fjorden fra stue.

Kjøkken

Delvis åpen kjøkkenløsning. Aubo kjøkkeninnredning med hvite slette fronter fra 2015. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Stikkontakt på vegg samt benkeskapsbelysning over kjøkkenbenk. Kjøleskap med fryser fra Samsung. Oppvaskmaskin fra Ariston. Stekeovn fra Miele. Kjeramisk platetopp fra Whirlpool. Ventilator med kullfilter plassert i overskap.

Stor, koselig vinduspost med utsikt over hagen.

Bad

Lekkert og nyere baderom renovert i 2016. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantskap i slett utførelse. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med belysning og stikkontakt på vegg over servant. Dusjsone med innfellbare dører av glass. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Vegghengt toalett. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Markterrasse

Stor og deilig markterrasse på hele 12,5 kvm. Her er det gode solforhold nesten hele dagen. God plass til sittegrupper og grill. Tilgang til sameiets hage som gir en god og praktisk forlengelse av leiligheten. Her er det også utebelysning og stikkontakt.

Soverom

Soverom med parkett og nymalte vegg flater. God plass til seng og garderobeskap. Soverommet har flott utsikt mot sameiets hage.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Grefsen / Lillo i Nordre Aker bydel i Oslo. Eiendommen ligger like ved Grefsen skole, og har nærhet til barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Dersom du liker deg i skog og mark enten for å ta en koselig søndagstur eller for å trene en økt er det bare å ta på seg joggeskoene hjemme og rusle ned til Akerselva noen få minutters gange fra boligen. Her er det flotte turmuligheter sommer som vinter. Det er stier og oppkjørte løyper i Lillomarka, Maridalen og på Grefsenkollen. Grefsenkollen Restaurant som i mange år har vært et populært mål for gode søndagsturer med sin gode mat og praktfulle utsikt over Oslo. I tillegg til den flotte utsikten over fjorden og hovedstaden, har restauranten en eventyrlig ramme for både Feelgood Festivalen Over Oslo, utekonserter og andre trivelige begivenheter. Her finner du også Grefsenkleiva og Trollvannskleiva eller som nå heter Oslo skisenter, som er et yndet sted for lovende alpinister. Det er 4 heiser og fem nedfarter samt lysløyper innover i marka. Flotte bademuligheter om sommeren på Trollvann eller Akerselva med alle sine fine badeplasser som Grønvoldstangen, Stilla og Frysja eller Nydalsdammen som ligger kun minutter unna.

I bydelen er det flere Idrettslag med forskjellige tilbud bl.annet Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg med syv baner. Kjelsås Idrettslag tilbyr i tillegg bl.a. basketball, fotball, håndball, langrenn, orientering og allidrett. Skeid Idrettslag med fotball og bandy ligger også i nabolaget, så her er det godt med tilbud når det gjelder fritidsaktiviteter. I tillegg er det flere treningssenter i nærheten av boligen med blant annet SATS på Storo storsenter og i Nydalen, 24/7 på Storo og et treningssenter på Kjelsås. I tillegg er det flere kulturtilbud i området med bl.annet Trikkehallen på Kjelsås. Det er i tillegg flere kor tilknyttet Grefsen kirke, som også har et aktivt barne og ungdomsmiljø.

Det er kort vei til bussholdeplass og en kort spasertur til nærmeste trikkeholdeplass og til T banestasjonen i Nydalen. Med bil fra Grefsen tar det ca. 3 min til Storo, 9 min til Ullevål, ca.15 min til Oslo S og ca.35 min til Oslo Lufthavn.

Nærbutikken Rema1000 ligger rett nede i veien og stod ferdig i oktober 2017. Oslos største shoppingsenter Storo Storsenter er ikke langt unna med sine 130 butikker, spisesteder og alle sine servicetilbud. Du kan se alle de nye filmene i Norges største kinosenter ODEON som har landets eneste IMAX teknologi og hvor alle 14 salene kan vise 4K-filmer. Kinosenteret ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Kort vei til både Handelshøyskolen BI og universitetet på Blindern samt Høyskolen i Oslo. Dersom du ikke bor i bydelen allerede så er dette en gylden anledning til å selv å erfare hvorfor denne bydelen er den med mest internflytting i hele Oslo.

Felleskostnader

2 993 pr. mnd. Varmtvann, oppvarming, trappevask, felles bygningsforsikring, driftskostnader, nedbetaling fellesgjeld, forretningsførsel m.m Herav: Oppvarming 516,- Felleskostnader 2.477,-

Fellesgjeld / lånevilkår

Fellesgjelden på denne seksjonen er nedbetalt.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 919 811 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 311 321 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 9 873 kvm, Eierform: Eiet tomt

Stor, grønn tomt med gressplen og buskebeplantning. På fremsiden av huset skal tomten hekkbeplantes mot Betzy Kjelsbergs vei.

Garasje / Parkering

Det er gratis gateparkering i gata og det finnes garasjeplasser til sameiet som kan selges fritt internt i sameiet. Det er også muligheter til å leie både utendørs og innendørs parkering fra Oslo kommune i Othilie Tønnings vei (gata nedenfor).

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte boligsalgsrapport utarbeidet av Knut Johnsen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 1964 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Felles oppvarming m/radiatorer i boligen. Felleskostnadene er inkl. fyring og varmtvann.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 2 800 kWh i 2020, som ga total kostnad på ca. 2 560 kr. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Unibo sameie, Orgnr: 983561381

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 565873

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt dersom det ikke er til ulempe for de øvrige beboere.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Betzy Kjelsbergs vei 14 A, 0486, Oslo, Gnr. 77 bnr. 176 snr. 2 orgnr. 983561381 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-21-0191

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.