#SENTRUM/FREDENSBORG:, Bernt Ankers gate 31
Solgt
Klassisk og pen 3-roms andelsleilighet med store rom, stukkatur og rosett. Store vindusflater. God takhøyde.
 • Prisantydning: 5 250 000,-
 • Omkostninger: 8 009,-
 • Totalpris: 5 258 009,-
 • Ligningsverdi: 1 424 092,-
Beregnet totalkostnad:
5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 258 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 72 m²
 • Bruksareal: 72 m²
 • Bruttoareal: 79 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1892
 • Gårdsnummer: 208
 • Bruksnummer: 52
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 234844144
 • Sist endret: 22.10.21 09:56

 

Utstyr

Automatsikringer, plassert i fellesskap i oppgang (merket H0302). Hovedsikring på 40 amp.
Naturlig avtrekk fra bad, med friskluftsventiler i vinduskarmer.
Dørcalling med døråpner, koblet til telefon.
Røyk- /brannvarsler, tilkoblet fellesanlegg.
Signalanlegg for TV og internett.

Entré

Hyggelig inngangsparti med oppheng til yttertøy og plassering av sko. Malt overflate på vegg og himling. Laminatgulv.

Stue

Stor og luftig stue, med to fantastiske vindusflater som slipper inn store mengder med naturlig lys. Stuen har gode innredningsmuligheter med god plass til stort spise- og sofamøblement. Klassiske detaljer som fantastisk takhøyde, stukkatur og rosett. Doble fløydører inn mot soverom. Malt overflate på vegg og himling. Laminatgulv.

Kjøkken

HTH-kjøkken fra 2018. Kjøkkenet ligger separat og har fin plass til et lite spisebord. Svært pen innredning med glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk platetopp med ventilator (kullfilter). Plater over benkeskap. Varmtvannstank på kjøkken. Lekkasjestopper under benk. Malt overflate på vegg og himling. Laminatgulv.

Bad

Romslig flislagt bad, oppgradert med nye fliser og innredning i 2020. Dusjhjørne med dører i herdet glass, servant med underskap, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Naturlig avtrekk. Downlights i himling. Flis på gulv og vegg. Malt himling.

Soverom

Gjennom doble dører fra stuen, kommer man til soverom 1. God plass til både dobbeltseng og skrivepult. Garderobeskap til oppbevaring. Malt overflate på vegg og himling. Laminatgulv.

Soverom 2

Adkomst til soverom 2 via kjøkken. Dette soverommet har også plass til dobbeltseng, og har mye oppbevaringsplass på hems. Vendt mot rolig bakgård. Garderobeskap til oppbevaring. Malt overflate på vegg og himling. Laminatgulv.

Beliggenhet

Bernt Ankers gate 31 er en sentral adresse med stadig nye og spennende tilbud rett utenfor døra. Få meter fra boligen ligger Torggata, her finnes det mange hyggelige kaféer og restauranter med uteservering, nærbutikker og treningssentre, og ikke minst Torggata Bad med mange spennende mattilbud og uteliv på kveldstid.

Flotte grøntarealer i nærområdet, som blant annet Kubaparken, Nedre Foss Gård og parken på St. Hanshaugen. Hyggelige turområder rundt Akerselva. Av treningssentre kan man velge mellom blant annet Sats (Schous, Spektrum og Akersgata, Ringes Park, Bislett), SIO (Vulkan), Icon, Pilates Room og Fitness24seven. Kristparken ved Obos hovedkontor i Møllergata skal oppgraderes betydelig via kommunale midler.

Fra leiligheten er det rett ut i Torggata, Nedre løkka med nærhet til yrende liv på Vulkan med mathallen (se www.mathallenoslo.no) utesteder, butikker, treningssenter, kunsthøyskole, hotell med mer (se www.vulkanoslo.no). det er også gangavstand til Torggata og St. Hanshaugen med spesialbutikker som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet og Java. Ca. 5 minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Gangavstand også til sentrum, Nationaltheatret, Bjørvika, Majorstua, populære Torggata og alt av byens fasiliteter og servicetilbud du kan tenke deg. Rikt kulturtilbud med både kino og teater over gaten. Spektrum, Rockefeller, Sentrum Scene, Vulkan Scene og Vega Scene er like i nærheten. Videre tar Akerselva med flotte turmuligheter deg videre oppover mot Torshov, Sagene, Nydalen og til slutt Maridalen.

Svært godt kollektivtilbud med buss som tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. I tillegg er det få minutters gange til trikkeholdeplass. Kun 5 minutter gangavstand til Oslo City med t-bane.

Man kan enkelt besøke spennende kaféer og restauranter eller ta seg en tur på Vega Scene rett i nærheten. Det er også godt utvalg av nærbutikker og matvareforretninger like i nærheten av boligen. Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.

Felleskostnader

3 850 pr. mnd. Felleskostnader inkl.: Bredbånd, felles forsikring, strøm fellesarealer, kommunale avgifter, vedlikehold med mer

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm og eventuell eiendomsskatt.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 424 092 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 126 729 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, to soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst fra Bernt Ankers gate.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Opparbeidet asfaltert bakgård.

Areal: 278 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Klassisk bygård fra slutten av 1800-tallet, med saltak og fasader av pusset og malt teglsten.
Boder og annet fellesareal i kjeller.
Oppført med:
- Støpt gulv på grunn.
- Trebjelkelag.
- Murvegger, hovedsakelig av teglsten. Pusset og malte overflater.
- Saltak med bæring av trekonstruksjon, tekket med plater.
- Trapper og ramper: - Støpt/murt. - Tre og metall i oppgang.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Herman Rustad, datert 16.09.21.

Ferdigattest / brukstillatelse

Byggesaksdok (uattestert) på Vaaningshus fra 1874 foreligger.
Ferdigattest etter Gjenoppbygging etter brann fra 2008 foreligger.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner.
Varme i gulv på bad.

Energiforbruk

Strømforbruk de siste 12 månedene: 8 504 kWh og 8 144kr.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Byggeplaner i Mariboes gate 9 i 0301.
Varselet gjelder:
- Reparasjon av installasjoner
- Endring på utvendige tekniske installasjoner
- Bruksendring

Bevaringsverdig

Eiendommen er oppført på Byantikvarens Gule liste som bevaringsverdig.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Mariboes gate 9 - Bruksendring til pub
Saksnummer: 202108659 - Byggesak             
Mottatt sak: 23.05.2021
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon
Se link til sak hos kommunen: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202108659

Torggata 16 - Etablering av takhage med servering - Torggata Bad
Saksnummer: 202110460 - Byggesak            
Mottatt sak: 17.06.2021
Status: Søknad under behandling
Se link til saken hos kommunen: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202110460

Torggata 16 B - Ombygging av trapp mellom 4. og 5. etasje, ombygging av areal i 5. etasje og rehabilitering og forlenging av heis
Saksnummer: 202004323 - Byggesak             
Mottatt sak: 10.03.2020
Status: Tillatelse gitt
Se link til sak hos kommunen: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202004323

Møllergata 28 - Installasjon av løfteplattform og ventilasjonsanlegg
Saksnummer: 202113867 - Byggesak             
Mottatt sak: 03.09.2021
Status: Mottatt søknad
Se link til sak hos kommunen: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202113867

Kristparken - Oppgradering av park
Saksnummer: 202100962 - Byggesak            
Mottatt sak: 15.01.2021
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon
Se sak hos kommunen: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202100962

Bernt Ankers gate 12 - Tilbygg til bakgårdsbygning og ny heissjakt
Saksnummer: 201105015 - Byggesak             
Mottatt sak: 08.04.2011
Status: Endret tillatelse gitt
Se sak hos kommunen her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201105015

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1874/900396-1/105  Erklæring/avtale  
09.06.1874 
Bestemmelse om benyttelse
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1964/513402-1/105  Erklæring/avtale  
21.09.1964 
Bestemmelse om bruksendring
Bestemmelser om brannvegg/-dør
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/501505-1/105  Erklæring/avtale  
25.01.1968  
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i branngavl
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/3017-1/105  Erklæring/avtale 
18.01.1996 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:49  
Rett til rømningsvei.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/728641-1/200  Erklæring/avtale   
13.09.2007 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:208 Bnr:49  
Rett til atkomst for rullestolbrukere.
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/501015-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
05.03.2018 21:00 
Gjelder gjensidig rett til adkomst
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/501015-2/200  Erklæring/avtale  
05.03.2018 21:00 
Gjelder gjensidig rett til avfallshåndtering
Overført fra: 0301-208/52
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/466327-1/200  Pantedokument  
24.04.2019 21:00 
BELØP: NOK 25.837.000
Panthaver:Fellesskapet Av Innskytere, Jf. Brl. § 2-11, 1. Ledd  
Lnr: 20014226


Grunndata

2018/723011-1/200  Seksjonering  
03.05.2018 21:00  
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Samleseksjon bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 703/996
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslag: Bernt ankers gate 31 borettslag, Orgnr: 921531931

Borettslag: Bernt ankers gate 31 borettslag, Orgnr: 921531931

Borettslaget består av 6 enheter.

HomeNET leverer gigabit fiber (1000mbps opp og ned) til 599/mnd. Dette er inkludert i fellesutgiftene.

Kabel-tv må hver enkelt beboer bestille selv.

Forkjøpsrett

Det foreligger ikke forkjøpsrett.

Nei.

Vedtekter / husordensregler

- Borettslaget består av 6 andeler, pålydende NOK 5.000,- per andel. Det skal være knyttet en andel til hver bolig. Hver andelseier kan bare eie en andel, og bare fysiske personer kan være andelseiere Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel sammen.
- Styret skal godkjenne nye andelseiere.
- En andelseier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av boligen til andre uten samtykke fra borettslaget.
- Utskifting av vinduer og ytterdører, oppsetting av markiser, endring av fasadekledning, endring av utvendige farger osv. skal skje etter en samlet plan vedtatt av generalforsamlingen. Skal noe slikt arbeid utføres av andelseier selv, må det kun skje etter forutgående godkjenning av styret.
- Tilbygg/påbygg og andre endringer av bebyggelsen som etter vedtektenes og borettslagsloven krever generalforsamlingens samtykke, må ikke igangsettes før samtykke er gitt. Dette gjelder selv om bygningsmyndighetene har gitt tillatelse til igangsettelse. Søknad eller melding til bygningsmyndighetene skal godkjennes av styret før byggemelding kan sendes.
- Bygningsmessige forandringer på boenheter eller fellesarealer skal godkjennes av styret på forhånd. Tegninger må vedlegges søknad til styret.
- Rehabilitering av våtrom skal skje etter våtroms norm. Det må brukes autorisert fagperson til elektriske arbeider og VVS-arbeider.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ingen planer om vesentlige renovasjoner som krever låneopptak på dette tidspunkt.

Husdyrhold

Beboere som har eller ønsker å anskaffe dyr, plikter å rette seg etter følgende bestemmelser:
Dyreholdet må ikke være til sjenanse for andre av lagets beboere. Ekskrementer etter dyr skal straks fjernes.

Tilbehør

Følger ikke med: Taklampe stue, stumjern som henger i tak gang, skoskap gang, stringhylle kjøkken og stringhylle stue. + Kjøkkenkran som er på bildene i annonsen (den er blitt endret til den som skal følge med til visningene).

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hsk@schalapartners.no eller SMS: 47 78 25 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bernt Ankers gate 31, 0183, Oslo, Gnr. 208 bnr. 52 snr. 2, andelsnr. 4 i Bernt ankers gate 31 borettslag med orgnr. 921531931 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-21-0187

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.