Tøyen/Gråbeinkvartalet, Siebkes gate 3 B
Solgt
Utrolig koselig 3-R leilighet | Fantastiske Gråbeinkvartalet | Nytt bad 2020 | Solrik balkong | Rolig beliggenhet!
 • Prisantydning: 4 400 000,-
 • Omkostninger: 8 009,-
 • Totalpris: 4 960 009,-
 • Ligningsverdi: 1 097 761,-
Beregnet totalkostnad:
4 400 000,- (Prisantydning) 552 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 952 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 960 009,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Borettslag
 • Primærrom: 59 m²
 • Bruksareal: 59 m²
 • Bruttoareal: 65 m²
 • Etasje: 1
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 1892
 • Gårdsnummer: 229
 • Bruksnummer: 70
 • Energimerking:
  G
 • Finnkode: 234855939
 • Sist endret: 21.10.21 17:00
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 83%
  eier sin egen bolig
 • 84%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er gift
 • 64%
  har høyskoleutdanning

 

Beskrivelse

Velkommen til en nydelig 3-roms leilighet full av sjarm og særpreg beliggende i populære Gråbeinkvartalet!

Denne svært hyggelige leiligheten ligger fint til i byggets høye 1.etasje og kan skilte med en svært effektiv planløsning, rikelig med naturlig lys og klassiske detaljer som lun trepanel, god takhøyde, originale tregulv og dype vinduskarmer.

Leiligheten kan i tillegg skryte av en fantastisk sydvendt balkong med sol fra ca. kl. 11.00 - 19.00 sommerstid, lite innsyn og et nydelig utsyn ut mot borettslagets prisberømte bakgård.

Videre har leiligheten en gjennomgående god standard med nytt bad fra 2020, malte overflater i moderne farger, sjarmerende originale tregulv og klassiske vindusflater.

Beliggenhet:
Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i gården. Leiligheten vender ut mot gårdens nydelige bakgårdshage i syd og ut mot en enveiskjørt og meget trafikkstille gate i nord. Her er du derfor godt skjermet for trafikk og annen sjenerende støy. Bakgårdens frodige omgivelser kommer enkelt til syne gjennom leilighetens sydvendte vindusflater og ikke minst fra leilighetens hyggelige balkong.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder: entré, stue, kjøkken, baderom og 2 soverom. Utgang til balkong fra stue.

Leiligheten disponerer i tillegg én kjellerbod på 4,9 kvm og én loftsbod på 4,3 kvm gulvareal.

Entré

Innbydende og romslig entré som gir et godt og velfortjent førsteinntrykk av leiligheten. Praktiske fliser med varmekabler i gulv og vegger/himling nylig malt i en lys fargetone. Entréen har god plass til knagger, skohylle, kommode, etc. Fra entréen kommer du videre inn til leilighetens øvrige rom. Dørcalling-anlegg.

Stue

Veldig tiltalende og hyggelig stue med store vindusflater som åpner opp rommet og slipper lyset inn. Stuen har en fin størrelse med naturlig plass til både sofagruppe og spiseplass. Rommets vindusflater sikrer svært gode lysforhold og leilighetens interne beliggenhet gjør at innsyn ikke er en sjenerende faktor. Gulvet i stuen er belagt med flott, originalt tregulv og veggene er nylig blitt malt i en nydelig fargetoner. Stuen har i tillegg en lun og koselig peis som bidrar til en hyggelig atmosfære. Utgang til leilighetens herlige sydvestvendte balkong fra stue.

Kjøkken

Innbydende og funksjonelt kjøkken fra HTH nytt i 2014. Kjøkkenet har med gode arbeidsforhold og godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer. Innredningen inneholder: glatte fronter, heltre benkeplate, porselen oppvaskkum, mosaikkfliser på vegg og ventilator med kullfilter. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjons platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Kjøkkenet fremstår meget innbydende og funksjonelt  med gode arbeidsforhold. Hyggelig utsyn ut over bakgård fra kjøkkenvinduet.

Bad

Pent flislagt baderom nytt i 2020. Badet holder en god standard og inneholder: vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur, speilskap, dusjnisje med dør av glass samt vegghengt toalett. Mekanisk avtrekksventil i himling. Badet fremstår innbydende og delikat og holder en god standard. Opplegg og plass til vaskemaskin samt varmekabler i baderomsgulv. Badets store vindu sikrer god ventilasjon og gode luftemuligheter.

Balkong

Fra stuen har du i tillegg utgang til en helt fantastisk sydvestvendt balkong på ca. 4 kvm. Balkongen ligger vendt ut mot bakgård skjermet for trafikk og støy. Fantastiske solforhold med sol fra ca. kl. 11.00 - 19.00 sommerstid og et nydelig utsyn ut mot gårdens herlige bakgårdshagen gjør denne balkongen enkel å nyte. Her er det plass til både utemøbler og man kan benytte seg av elektrisk- og lukket gassgrill om ønskelig.

Soverom

Stort soverom med god plass til dobbeltseng og rikelig med plass til å henge av seg klær i medfølgende garderobeskap. De store klassiske vindusflatene sørger for rikelig med naturlig lys. Soverommet vender ut mot en rolig enveiskjørt gate. Her kan du enkelt nyte et frodig utsyn og svært rolige omgivelser. Sjarmerende panel på vegger malt i en moderne og behagelig fargetone.

Soverom 2

Soverom 2 passer ypperlig som barnerom eller gjesterom og kontor. Her har du plass til seng, nattbord og kommode til oppbevaring av klær. Også dette rommet vender ut mot enveiskjørt gate. Den sjarmerende panelen går også igjen her og har nylig blitt malt opp i en delikat og pen fargetone.

Beliggenhet

Gråbeinkvartalet ligger svært sentralt til, vis a vis det sydvestlige hjørnet av Botanisk hage. Du har dermed gangavstand til de fleste områder på denne siden av byen, som Grünerløkka, Tøyen, Grønland og Sentrum forøvrig. Beliggenheten er svært urban, og egner seg utmerket for den yngre garde, samtidig som det er flotte tur -og rekreasjonsanlegg i nærheten, som Botanisk hage, Tøyenparken, Sofienbergparken og områdene langs Akerselva. Nærområdet har et godt tilbud av spennende caféer, barer og gode restauranter som blant annet en "egen" nyåpna cafe/bar som heter Gråbein på hjørnet av bakgården og ikke minst restaurantene La Benjamin, Trattoria, Delicatessen og Südøst. Flere dagligvareforretninger, samt shopping og et pulserende uteliv på Grünerløkka.

Det er et godt utvalg av skoler i nærheten, som Hersleb videregående skole, samt Vahl og Lakkegate grunnskole. I tillegg er det en rekke barnehager i nærområdet, f.eks. Lakkegården, et par steinkast unna. For den spreke, eller den som ønsker å bli det kan man velge mellom en rekke treningssentre, som SATS og EVO på Schous Plass, og Tøyen Fitness og Treningssenter i Sørligt. Nærmeste T-banestasjon er Tøyen, ved Tøyensenteret, mens det går buss og trikk i Trondheimsveien, ett kvartal unna.

Eiendommen er en del av Gråbeingårdene, som var leiegårder bygget av murmester Ole Olsen med kallenavnet "Gråbein" og tegnet av arkitekt Rudolf Haeselich. Gråbeingårdene er skildret av Oskar Braaten i romanen Ulvehiet. Dessuten er bygningene oppført på byantikvarens gule liste som bevaringsverdige.

God tilknytning til offentlig kommunikasjon hvor både trikk (11,12,13, og 17-trikken) og buss (buss nr.30 og buss nr. 31) er rett i nærheten. Nærmeste T-bane blir på Tøyen hvor samtlige linjer kjører (linje 1,2,3,4,5 ). Kort vei til Oslo Sentralbanestasjon

Dette er perfekt boligen for deg som ønsker å bo sentralt og urbant!

Felleskostnader

kr. 6.771,- pr. mnd. Herav: varmtvann, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, renter og avdrag på nedbetaling andel fellesgjeld, forretningsførsel, felles bygningsforsikring og øvrige fellesutgifter.

Fordeling felleskostnader:
Felleskostnader: kr. 4.642,-
Kapitalkost. lån 2 OBBK03: kr. 1.581,-
Kapitalkost. lån 1 OBOS04: kr. 548,-

IN-ordning: Ved nedbetaling av andel fellesgjeld vil felleskostnadene reduseres med kr. 2129,-. Totale felleskostnader vil da utgjøre kr. 4.642,-.

Andel fellesgjeld

552 000

Andel formue

25 994

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr.: * OBBK03-98207879347
Restsaldo: 7.215.659,-
Restløpetid: 28 år 11 mnd
Rente: Flyt 1,75%

Lånenr.: * OBBK03-98207879347
Restsaldo: 7.215.659,-
Restløpetid: 28 år 11 mnd.
Rente: Flyt 1,75%

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.

Borettslaget har IN-ordning med mulighet til innbetaling ifm. lånets forfall den 30.01 og 30.06. Innbetalingen må være på konto senest 10 dager før lånets forfall og avtale må være inngått i forkant. Ved nedbetaling av andel fellesgjeld vil felleskostnadene reduseres med kr. 2129,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 097 761 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 951 939 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Inngang via bakgård. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Veldig pent opparbeidet bakhage med grøntareal og beplantning. Bakgården har vunnet flere priser og fikk blant annet sponset julebelysning i 2018. Bakgården benyttes flittig av gårdens beboere, både store og små.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller og loft. Gulv mot grunn i betong. Yttervegger i mur/teglstein. Etasjeskillere av trekonstruksjon. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein/takplater (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med brannklasse B30, lydklasse 35dB og kikkehull. To-fløyet innadslående balkongdør med karm/ramme av tre.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Varmekabler i baderomsgulv og entré samt varmefolie på soverom nr. 2. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Energiforbruk

Nåværende eier har hatt et strømforbruk på ca. 8700 kWh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget Siebkes gate 3 består av 18 andelsleiligheter. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 955611373, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Siebkes Gate 3.

Forretningsførsel foretas av OBOS eiendomsforvaltning.

Forkjøpsrett

Nei.

Forsikring

If skadeforsikring Polisenummer: 565690

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Utført vedlikehold:
2020-2021: Rør- og baderomsrehabilitering
2019: Nytt callinganlegg i bakgården
2017-2017: Himling i kjeller i 3B tettet Pga tidligere funn av rottekadaver
2016-2016: Nye låser på alle dører
2016-2016: Utbr.av vegger og himling i kjeller
2016-2016: Utskifting av vinduer 16andeler
2015-2015: Utskifting vvb, oppgang B
2014-2015: Brannsikringstiltak Ferdigstilt iht.krav fra BRE
2014-2015: Utbedring av yttervegger
2013-2013: Tettet kjeller etter rotteangrep
2013-2013: Skiftet lufteluker i kjeller
2006: Kjellerutbedring Startet prosessen med kjellerutbedring
2006: Kittet og malt vinduer
2004: Salg av loft GF vedtok salg av loft for omgjøring til 2 boenheter i 2003. Loftet solgt 2004, mot at kjøper forpliktet seg til å utbedre takene.
2003: Balkongutbygging

Husdyrhold

Husdyrhold skal ifølge husordensreglene godkjennes av styret. Kun "innedyr" er tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: lamper i stue og på soverommene medfølger ikke.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Siebkes gate 3 B, 0562, Oslo, Gnr. 229 bnr. 70, andelsnr. 9 i Siebkesg 3 borettslag med orgnr. 955611373 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

66-21-0184

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.