#RÅHOLT, Trondheimsvegen 163
Solgt
BEKLAGER SOLGT! VISNING AVLYST! Romslig og barnevennlig enebolig over 2 plan I Solrik tomt I Garasje og vinterhage
 • Prisantydning: 5 150 000,-
 • Omkostninger: 144 019,-
 • Totalpris: 5 294 019,-
 • Ligningsverdi: 709 892,-
Beregnet totalkostnad:
5 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 144 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 294 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 150 m²
 • Bruksareal: 152 m²
 • Bruttoareal: 166 m²
 • Antall rom: 6
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 5
 • Byggeår: 1947
 • Modernisert: 2011
 • Gårdsnummer: 95
 • Bruksnummer: 142
 • Finnkode: 235058604
 • Sist endret: 21.10.21 15:36
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 92%
  eier sin egen bolig
 • 86%
  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill
 • 63%
  har bolig på over 120 kvm
 • 27%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 40%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Velkommen til en familievennlig enebolig med gjennomgående god standard. Boligen ligger sentrumsnært med kort vei til turområder og Gardermoen. Boligen ble totalrehabilitert i perioden høsten 2011 til vinteren 2013. Garasje med carport ble bygget i 2014.

Eneboligen går o/2 plan med bl.a. To stuer, stort spisekjøkken, fem soverom, to bad og innvendig bod. Utvendig er det bl.a. stor solrik terrasse på ca 60 kvm, vinterhage, garasje med tilstøtende carport og en flott inngjerdet hage. Her kan du flytte rett inn!

- Gulvvarme i hele 1 etg
- Varmepumpe i stue
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- To bad
- God lagringsplass i innvendig og utvendig bod
- Stor tomt på 1.057 m²
- Terrasse med vinterhage
- Fem soverom
- Kort vei til skoler og barnehager
- Kort vei til servicetilbud og rekreasjonsområder

Innhold

Frittligende enebolig over 2 plan med romslig planløsning og god romutnyttelse.

1 etg. - P-rom: 87 kvm, som inneholder:
Entré, stue med utgang til markterrasse og hage, kjøkken, soverom og bad.
2 etg. - P-rom: 63 kvm, som inneholder:
Trapperom/loftsstue, baderom og 4 soverom.
S-rom: 2 kvm. Innvendig bod.

Vinterhage/utvendig bod på til sammen ca. 9,2 m2.
Markterrasse på ca 60 kvm.
Frittstående garasjebygning på ca. 25,2 m2 med carport på ca. 13,8 m2.

Utstyr

- Rør-i-rør opplegg
- Opplegg for sentralstøvsuger
- Frostsikre utvendige vannutkastere for varmt + kaldt vann
- 300 liters varmtvannsbereder plassert i bodet i 2. etg med lekkasjesikring
- Rikelig med downlights - Gulvvarme i hele 1 etg.
- Skyvedørsgarderobe på 2 meter i entré

Entré

Når du kommer inn i boligen møtes du av en lys og romslig entré. Her er det god plass til kommode, skohylle og oppheng av yttertøy. God lagringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Hele 1 etg. har gulvvarme som gir en behagelig varme. Gulvet er belagt med laminat og overflater på vegg og himling er malt. Downlights i tak.

Stue

Lys og romslig stue med god møbleringsmuligheter. Du har plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.  Fra stuen har du inngang til hovedsoverommet. Utgang fra stuen til den store og solrike markterrassen. Gulvet er belagt med laminat, malte overflater hvor en av veggene er tapetsert. Downlights i tak. Varmepumpe i stue.

Stue 2

I 2 etasje finner du en hyggelig stue som i dag brukes som tv-stue. Herfra er det utgang til vestvendt balkong på ca. 8,2 m2. 3-stavs parkett på gulv, malte overflater på vegg og himling. Downlights i tak.

Kjøkken

Hyggelig kjøkken med innredning fra IKEA. Kjøkkenet ble pusset opp i 2013 og inneholder glatte malte fronter på over- og underskap. Benkeplate i laminat med nedsenket skyllekum og oppvaskkum med Mora ettgreps armatur. Kjøkkenet har god lagringsplass i skuffer og skap samt god arbeidsflate. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Her er det også god plass til stort spisebord og er et naturlig samlingspunkt for familien. Gulvet er belagt med laminat og overflater er malt. Downlights i tak.

Bad

Pent flislagt bad fra 2011. Innredning med glatte skuffefronter og kompositt benkeplate med 2 ovenpåliggende servanter med Grohe ett-greps armaturer. Speil, belysning samt dobbel stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne. Dusjkabinett med skyvedør av glass og Celeste integrert ett-greps armatur med dusjhode samt hånddusj. Badet fungerer også som vaskerom med vaskemaskin plassert under benkeplate og god skapplass for oppbevaring av håndklær og baderomsartikler. Downlights i tak og varmekabler i gulv.

Bad i 2 etg.

I loftsetasjen finner du også et romslig og pent flislagt bad fra 2011. Badet inneholder høyskap og innredning med glatt skuffefront og servant med Grohe ett-greps armatur. Speil samt belysning med stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Geberit innebygget sisterne. Dusjkabinett med skyvedører og Celeste integrert ett-greps armatur med hånddusj. Downlights i tak og varmekabler i gulv.

Terrasse

Fra stuen har du utgang til markterrassen på hele 60 kvm og den store frodige hagen. Her har du virkelig god boltreplass i hagen som er inngjerdet. På terrassen har plass til både spiseplass og loungemøblement. En del av terrassen består av en vinterhage hvor man kan sitte i le for vær og vind. Her har du også en utvendig bod på ca. 3,3 m2.

Soverom

Lyst og hyggelig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. God lagringsplass i garderobeskap. Gulvet er belagt med laminat og vegger og tak er malte. Downlights i tak.

4 romslige soverom

I 2 etg er det fire soverom som er av ca. samme størrelse. Soverommene passer ypperlig som barnerom, kontor eller gjesterom. Gulvet er belagt med tre-stavs parkett og malte overflater på vegg og tak.

Beliggenhet

Bebyggelsen i området består i hovedsak av eneboliger. Eiendommen ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Råholt i Eidsvoll kommune.

Område har opplevd stor vekst i forbindelse med hovedflyplassen på Gardermoen. Nå merkes ytterligere tilstrømming av nye tilflyttere. Område gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Det er hyppige avganger til flyplassen og Oslo S, hhv. 5 og 30 min reisetid med tog! Med bil tar det ca. 9 min til Eidsvoll Verk, 16 min til Eidsvoll, 20 min til Oslo lufthavn og ca. 45 min til Oslo S.

Område har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen har gangavstand til Råholt barneskole og Råholt ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Det er også kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, alpinanlegg, idrettshall, treningssenter og bibliotek m.m. Hurdalssjøen (ca. 5,5 km) har flere badeplasser, samt egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren. Det er ca. 12 min bilkjøring til fine badeplasser og naturområder i Hersjøen.

Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Vannet er klorfritt og svømmehallen har stupetårn, samt innendørs og utendørs boblebad. Eiendommen har også nærhet til fine turområder både sommer og vinter. Her kan du trene med rulleski, løping, ski eller sykkel. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema1000, Spar og Coop Ekstra.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eidsvoll et godt og variert utvalg av butikker og servicetilbud. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter. For mer informasjon går inn på www.eidsvoll.kommune.no. Se også vedlagt nabolagsprofil som forteller mer om nærområde

Tomt

Areal: 1057 kvm. Eierform: Eiet tomt

Areal: 1 057 kvm, Eierform: Eiet tomt
Boligen har tomt på 1 057 m2 opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, frukttrær
og grusbelagte arealer bestående av innkjøring til garasje/gårdsplass.

Kommunale avgifter

Kr. 17 802

Herav:
Grunngebyr renovasjon: 681,00 kr
Avfallsgebyr 140 L: 101,93 kr
Avfallsgebyr 240 L: 1 990,28 kr
Grunngebyr vann: 1 003,00 kr
Grunngebyr avløp: 2 410,00 kr
Målerleie 3/4": 320,00 kr
Forskudd vanngebyr: 2 245,57 kr
Forskudd avløpsgebyr: 5 275,23 kr
Eiendomsskatt - bolig: 3 775,00 kr
Sum: 17 802,01 kr

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 709 892 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 555 610 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 152 kvm, Bruttoareal: 166 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 87 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, baderom, kjøkken, stue/trapperom og soverom.

2. etasje:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/loftsstue, baderom og 4 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Adkomst fra Trondheimsvegen.
Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Parkering i garasje samt i carport og på grusbelagt innkjøring/gårdsplass på egen eiendom.

Byggemåte

Boligen ble oppført i 1947 (deler av grunnmur) og ble totalrehabillitert i tidsrommet 2011-13. Gulvflater i 1.etasje av plate på mark og etasjeskillere av tre. Yttervegger og bærende konstruksjoner av bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader er kledd med trepanel beiset i 2021. Takkonstruksjon av tre i saltaks form med takoppløft på to sider, utvendig tekket med betongtakstein. Oppvarming med elektrisitet, General varmepumpe og varmekabler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Gbnr. 95/142 - Trondheimsvegen 163 - Ferdigattest for bod, garasje og tilbygg med takoppløft.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, General varmepumpe og varmekabler.

Energiforbruk

Stipiulert energiforbruk er ca. 17810 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1982/4228-1/10  Bestemmelse om bebyggelse    07.06.1982 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:95 Bnr:142  
Rett til å bygge inntil en nærmere angitt avstand.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 3035-95/50
Rettigheter i eiendomsrett

1982/5167-1/10  Bestemmelse om veg   07.07.1982 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:95 Bnr:142  
Rettigheter på 3035-95/50
Rettigheter i eiendomsrett

1990/9801-1/10  Bestemmelse om veg   02.11.1990 
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:95 Bnr:74  
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:95 Bnr:142  
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:95 Bnr:144  
rettighetshaver:Knr:3035 Gnr:95 Bnr:566  

Bruksrett
Hefter også i bnr. 572 som er sammenfø. med denne eiendom.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
Postkasse.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til cb@schalapartners.no eller SMS: 93 67 28 25 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Meglers uavhengighet

Det opplyses om at megler har relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med god meglerskikk.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Trondheimsvegen 163, 2070, Råholt, Gnr. 95 bnr. 142 i Eidsvoll kommune

Oppdragsnummer

66-21-0183

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.