#NYDALEN / RETT VED HANDELSHØYSKOLEN BI OG STORO, Gunnar Schjelderups vei 11L
Solgt
6 800 000,-
Unik & sjelden 3-r toppleilighet | Utsikt, 2 solrike balkonger & garasjeplass* | Oppgradert 2020 | Ekstra takhøyde
 • Prisantydning: 6 800 000,-
 • Omkostninger: 187 769,-
 • Totalpris: 6 987 769,-
 • Ligningsverdi: 1 474 647,-
Beregnet totalkostnad:
6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 178 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 187 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 987 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 74 m²
 • Bruksareal: 74 m²
 • Bruttoareal: 80 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2006
 • Gårdsnummer: 77
 • Bruksnummer: 57
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 209628692
 • Sist endret: 13.04.21 12:31
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 52%
  eier sin egen bolig
 • 6%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 39%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 77%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 15%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Kort fortalt:
- Høyt og luftig i moderne 3-roms toppleilighet.
- Med 2 balkonger kan sol og utsikt nytes hele året, fra morgen til kveld.
- Balkongene er lune og beskyttet for vind, vær og innsyn grunnet høye halvtak, vegger og markise
- Uvanlig mye oppbevaringsplass
- Det er mulig å kjøpe garasjeplass av selger for kr. 350.000,-.
- Malt vegger lister, dører og tak, lagt ny 1-stavs parkett (høsten 2020)
- Nye lameller (høst 2020)
- Malt begge verandaene og lagt nytt gulv på utearealene. (høst 2020)
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré.
- Hyggelig gårdsrom og felles takterrasse
- Kjellerbod på ca. 4,5 m² medfølger.  Det er også felles bod og felles sykkelparkering.
- Varmtvann inkludert i felleskostnadene
- TV og bredbåndstilknytning fra Telia
- Rør-i-rør vvs-system med fordelerskap
- Fortrinnsrett til barnehage i sameiet
- Umiddelbar nærhet til Storo Storsenter
- Kort vei til T-bane, trikk og buss
- Bunnpris og matbutikk umiddelbar nærhet

Innhold

Balkong fra stue - ca. 8 m²
Stor balkong med utgang fra stue med god plass til større sittegruppe og grill. Når solen forsvinner fra balkongen ved kjøkkenet så kommer den straks her hvor den kan nytes til solnedgang. Balkongen er enkel å møblere, og har utsyn mot felles grøntområde, samt vestover mot Holmenkollen. Det er god avstand til omkringliggende bygninger, og følgelig lite innsyn. Her har man solen fra dagen og utover ettermiddag og kveld. På balkongen er det montert elektrisk markise som kan gi skygge på varme dager.

Lys stue med store vindusflater og utsikt:
Stor og åpen stue med store vinduer og utgang til balkong med ettermiddags- og kveldssol. Her er det god plass til sofagruppe og spisestue av god størrelse. Med balkong i hver ende av leiligheten, kombinert med vindu fra gulv til tak - så oppleves stuen som svært lys og luftig. God takhøyde på 2,63m. Ny 1-stavs parkett (2020)

Moderne kjøkken med utgang til balkong:
Moderne og pent kjøkken med god benk-/skapplass. Kjøkkeninnredning med hvite enkelt profilerte fronter, benkeplate i stein med kum og ett-greps blandebatteri. Utstyrt med hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl/ fryseskap samt ventilator over kokesone.

Balkong fra kjøkken - ca. 4 m²
Fra kjøkkenet har man utgang til en hyggelig balkong med morgen- og formiddagssol frem til ca. kl. 13. Her er det plass til stoler og bord. Ny 1-stavs parkett (2020)

Hovedssoverom:
Romslig hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe og plass til stor dobbeltseng og tilhørende møbler. Soverommet vender ut mot rolig grøntområde. Ny 1-stavs parkett og garderobeløsning fra garderobemannen i 2020.

Soverom 2
Soverom 2, som vil egne seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor. Soverommet ligger tilbaketrukket fra resten av leiligheten, og vil være skjermet for støy fra resten av leiligheten. Ny 1-stavs parkett og garderobeløsning fra garderobemannen i 2020.

Lekkert bad:
Lekkert og romslig flislagt bad med varmekabler i gulv. Delvis adskilt dusjnisje, og god plass til vaskemaskin. Badet inneholder dusjhjørne med innfeldbare dører i glass, vegghengt wc, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil på vegg, belysning i himling med spotter og opplegg for vaskemaskin. Avtrekk i himling og spalte under dørblad.

Romslig entré
Meget romslig entré med som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Ny 1-stavs parkett og garderobeløsning fra garderobemannen i 2021 gir god plass til å henge av seg yttertøy og holder entréen ryddig.

Utstyr

- Sikringsskap med automatsikringer.
- Vinduer med 2-lags glass, rammer og karm i treverk.
- Montert lamellgardiner i 2020.

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i sameiet Nydalen Kvarter. God intern beliggenhet med tilnærmet bilfritt bomiljø utenfor bolig og det er svært rolig. Her bor man sentralt, men også i svært barnevennlige omgivelser. Nydalen Kvarter er et meget populært sameie som ligger like ved Storo, Grefsen, Akerselva og Lillo-/Nordmarka. Her bor det folk i alle aldersgrupper. I sameiet er det tilgang til barnehage der beboerne har fortrinnsrett. I tillegg er det stort garasjeanlegg, rett under sameiet.

Nydalen har de siste årene vært gjennom en omfattende utvikling, og fremstår i dag som et spennende bydelssenter i Nordre Aker. Ved Storo Storsenter er Norges største og første IMAX-kino å finne. Kinoen er nylig ferdigstilt og her ligger alt til rette for en fantastisk filmopplevelse. Det bygges også boliger, kontorer og annen næringsvirksomhet samt at det er unike turmuligheter langs Akerselva rett utenfor døra.

Området er et knutepunkt for offentlig transport. Herfra går trikk, buss, T-bane og tog. T-bane fra Nydalen og Storo (linje 4 og 5), trikk fra Storo (linje 11, 12 og 13) samt en rekke bussforbindelser. Blant annet går buss nr 37 rett i nærheten med avganger hele døgnet. Det er også tog og flybuss ved Storo.

I kort avstand finner man Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter med et bredt utvalg av butikker og serveringssteder for enhver smak. I nærområdet er det også et godt utvalg av dagligvarebutikker. Omgivelsene kan ellers friste med treningssentre (SATS/Elixia, Fitness 24/7, Oslo Crossfit og Evo), alt av offentlig kommunikasjon og Handelshøyskolen BI. Det er flere gode spisesteder i Nydalen, blant annet Nydalen Bryggeri og Spiseri samt eksotiske Xeast. Bunnpris er et par minutters gange fra boligen. En kort spasertur unna er Lillo gård med både Meny, butikken Smak av italia,uterestauranten Kompis og Tailormade

Rett i nærheten renner også Akerselva forbi med fine turmuligheter samt badeplasser både i Nydalen og oppover Akerselva. Både Lillo- og Nordmarka som ligger i nærheten har flotte turstier/sykkelveier på sommeren og skiløyper (lysløype) vinterstid. Og i Oslo Skisenter/Grefsenkleiva kan alpinister og snowboardere utfolde seg.

Nydalen har det meste og her bor man sentralt med kort vei til både bysentrum og de flotte turmulighetene i marka. Velkommen til et hyggelig nabolag!

Felleskostnader

3 545 pr. mnd. felles forsikring, offentlige avgifter, varmt vann, trappevask, kabel-tv/bredbånd (utgjør kr 418) og vaktmestertjeneste. I tillegg betales kr 210.- for bruksrett til garasjeplass.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 474 647 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 308 727 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 18 871 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte/støpte gangveier, gressplener, beplantning og lekearealer.

Garasje / Parkering

Det er mulig å kjøpe garasjeplass (nr. 60) av selger for kr. 350.000,- + omkostninger. Kjøper for opsjon til å kjøpe denne garasjeplassen med boligen til fast pris.

Det er totalt 305 garasjeplasser i Nydalen Kvarter Sameie. 244 plasser ligger i sameiets fellesareal og 61 plasser utgjør seksjon 361. Til garasjeplassene i sameiets fellesareal er knyttet en bruksrett. Bruksretten kan ikke tinglyses. Den bekreftes ved kjøpekontrakt. Månedlig felleskostnad kr 210,- pr. parkeringsplass kommer i tillegg til felleskostnader for boligen. Sameiet har tilrettelagt for el-billading i garasjeanlegget. Montering bekostes av eier og det betales kr. 200,- ekstra i felleskostnader for strøm. Det påløper administrasjonskostnader per garasjeplass til forretningsforer pa kr 697,- inkl mva.ved overdragelse av bruksretten.

Sameiet har noen p-plasser for motorsykler til utleie (md. leie kr 300,-). Kontakt styret for tildelilng av plass. P-plassen følger ikke boligen ved salg. Det påløper adminsitrasjonskostnader pa kr 697,- til forretningsforer ved endring av leietaker.

Sameiet har rundt 10 plasser til gjesteparkering foran blokken som har oppgang A-D.

Byggemåte

Boligblokk fundamentert med betong til antatt faste masser. Konstruksjoner og etasjeskillere i
betong/ stål. Yttervegger utvendig forblendet med hovedsakelig teglstein. Flatt yttertak antatt
tekket med membran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende attester foreligger:
Gunnar Schjelderups vei 11E-F og L-N - Boligblokk - Sluttnotat (henlagt uten ferdigattest) - 2014 
Gunnar Schjelderups vei 11E-F og L-N - Boligblokk - Brukstillatelse (kjeller hus 7-8) - 2007 
Gunnar Schjelderups vei 11E-F og L-N - Boligblokk - Brukstillatelse (hus 8) - 2006 
Gunnar Schjelderups vei 11E-F og L-N - Boligblokk - Brukstillatelse (hus 7-8) - 2008  
Gunnar Schjelderups vei 11E-F og L-N - Boligblokk - Brukstillatelse (hus 7) - 2006 
Gunnar Schjelderups vei 11E-F og L-N - Boligblokk - Brukstillatelse (hus 7 1 etg) - 2007

Det foreligger fremdeles ingen ferdigstillelsesattest for sameiet, kun en midlertidig brukstillatelse. Årsaken til dette er at bygging av prosjektert undergang til Ring 3 er en del av rekkefølgebestemmelsene tilknyttet byggeprosjektet for vårt sameie. Denne er ikke realisert. Utbygger har ikke bygget undergang fordi arbeidene kunne føre til brudd på hovedstrømledninger. Utbygger søkte derfor om i stedet å bygge en overgang, uten at slik tillatelse ble gitt. Utbygger søkte deretter om dispensasjon fra rekkefølgebestemmelsen, men fikk avslag fra Plan- og bygningsetaten. Saken ble oversendt Byutviklingskomiteen i Oslo kommune. Styret har fulgt saken tett, og deltok blant annet på befaring med Byutviklingskomiteen i mars 2016. Saken ble 15. mars 2016 oversendt Fylkesmannen fra kommunen. Den 6.1.2017 ble saken behandlet hos Fylkesmannen. Resultatet ble at rekkefølgekravet fortsatt skal gjelde. Det gis mulighet til å søke på nytt om alternative løsninger som ikke i for stor grad skal fravike fra det opprinnelige som er gangvei under Gjøvikbanen. Det vil bety at sameiet fremdeles må vente på å få formell brukstillatelse i stedet for dagens midlertidige brukstillatelse.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner samt gulvvarme på bad

Energiforbruk

Siste året: 9 590 KWH.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, forretninger, kontorer, bevertning, og almennyttig formål (barnehage) etter reguleringsbestemmelse S-4053 datert 17.03.2004. Området reguleres til: - byggeområde: bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål (barnehage), industri - offentlig trafikkområde: vei, fortau, gang- og sykkelvei, gang- og sykkelvei (under jernbane, annet veiareal) - spesialområde: parkbelte i industriområde - fellesområde: felles avkjørsel, annet fellesareal (fortau). Maksimalt tillatt bebygget areal (BYA) er 40 % for felt A og 35 % for felt B. Området er fortsatt under utvikling og bygging på nærliggende tomter må påberegnes. For nærmere beskrivelse se reg.kart og regulerings bestemmelser som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Det er følgende pågående plansaker i boligens nærmiljø:
Saksnr. 201619470. Saken gjelder SANDAKERVEIEN 121. GNR. 77 BNR. 88. Formål: Legge tilrette for boligbebyggelse. Samt et nytt offentlig tilgjengelig parkstrøk. Dette er en foreløpig plan og er p.t. kun et forslag i følge plan- og bygningsetaten.

Saksnr 201604130. Saken gjelder SANDAKERVEIEN 113 - 119. GNR. 77 BNR. 381. Hensikten med reg.planen er å tilrette legge for bebyggelse med bolig, kontor og forretningsformål, samt et off. tilgjenglig grøntområde. Offentlig ettersyn 21.8 - 2.10.17. Sakstype: Foreløpig plan. Dette er også et forslag. Fordi denne utbyggingen kommer på tomten som ligger mellom Nydalen Kvarter og BI bygget har styret engasjert en advokat fra advokatfirmaet Kvale for å påse at sameiets interesser blir ivaretatt. Siste oppdatering i saken ligger på sameiets hjemmesider hvor det bl.a. står at : "Det jobbes nå med å prøve å bli mer enige og å gjøre forslagene helt klare, før det blir en ny runde med offentlige innspill, der vi igjen har muligheten til å påvirke gjennom en ny høringsrunde. Vår advokat følger jevnlig opp saken og for alle som er interessert kan man selv gå inn på PBE sine sider og abonnere på oppdateringer der".

Saksnr. 201614694. Saken gjelder GUNNAR SCHJELDERUPS VEI. BNR. 77 BNR.207 Ønske om å utbygge til studentleiligheter. Sakstype: Foreløpig plan. Dette er p.t. kun et forslag i.h.h.t plan-og bygningsetaten sine hjemmesider. Gnr. 77 og bnr. 233 samt gnr. 77 og bnr. 54 følger reguleringsbestemmelser S-2864 "Midlertidig reguleringsbestemmelser for deler av Oslos ytre sone". Her er det i dag et industriområde. Det foreligger ingen pågående plansak på noen av disse eiendommene, imidlertid må man regne med at det vil skje endringer fremover slik det har skjedd store endringer i Nydalen de siste årene.

Bystyret vedtok den 23.09.2015 ny kommuneplan for Oslo - "Oslo mot 2030". Her blir det lagt opp til god fortetting av indre by og stor utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter, og større endringer som fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i fremtiden i disse områdene. Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i ny kommuneplan. Se adresse til kart og kommuneplan under. Kart for aktuelle fortettingsområder finner du her: http://od2.pbe.oslo.kommune.no/xkart/kpinnsyn/.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameie

Sameiet består av 386 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 991081267, og ligger i bydel Nordre Aker i Oslo kommune. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Styret kan kontaktes på epost:styret@nydalenkvarter.no.

Sameiets styre understreker viktigheten av at alle seksjonseiere og leietagere bruker sameiets hjemmesider - https://vibbo.no/nydalen-kvarter/om. Takterrasse på byggets tak er felles for beboerne. - Der finnes gjeldende vedtekter og husordensregler, som alle er forpliktet til å kjenne til og til å etterleve. Der blir nyheter/informasjon fra styret publisert. Der finner man lenke til styrets hjelpetjeneste , et viktig verktøy for styret og beboere for å registrere og følge opp henvendelser.

Profesjonell Bygg Tjeneste AS (PBT) er sameiets vaktmestertjeneste og ivaretar løpende drifts og vedlikeholdsmessige oppgaver i sameiet. Dyrehold er tillatt. Det er barnehage i sameiet, Eventyrstua. Her har beboere i sameiet fortrinnsrett. Sameiet har en del boder til utleie (kr 300,- pr. mnd). Sameiet har noen p-plasser for motorsykler til utleie (md. leie p.t. kr 300,-) Styret kontaktes v.h.a. styrets hjelpetjeneste for tildeling av plass. P-plass for motorsykkel følger ikke boligen ved salg. Det påløper administrasjons-kostnader til forretningsfører etter gjeldende priser ved endring av leietaker. Det er balansert ventilasjon i hele sameiet. Derfor er det ikke lov å installere kjøkkenvifte med egen motor/vifte

Husdyrhold

Ja, iht regler.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert mens hvitevarer medfølger:

Følgende medfølger ikke: Kun varmelamper på terrassen og tv/ tv stativ, ønsker kjøper dette så kan det diskuteres.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gunnar Schjelderups vei 11L, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 57 snr. 111 orgnr. 991081267 i Oslo kommune

Eier

Vidar Midbø

Oppdragsnummer

66-21-0034

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.