#TORSHOVDALEN, Hans Nielsen Hauges gate 39 E
4 900 000,-
Lys og moderne 2-R toppleilighet. | Bygg fra 2014 | Sydvendt balkong på 8 kvm | Fantastisk utsikt | "Alt" inkl. i f.utg!

VISNING:

25. april søndag kl. 14:53 - 15:53
 • Prisantydning: 4 900 000,-
 • Omkostninger: 131 519,-
 • Totalpris: 5 031 519,-
 • Ligningsverdi: 1 196 109,-
Beregnet totalkostnad:
4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 131 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 031 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 55 m²
 • Bruksareal: 55 m²
 • Bruttoareal: 62 m²
 • Etasje: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2014
 • Gårdsnummer: 79
 • Bruksnummer: 124
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 208906912
 • Sist endret: 25.03.21 14:53
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 78%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 33%
  er gift
 • 69%
  har høyskoleutdanning
 • 31%
  har inntekt over 500.000

 

Beskrivelse

Velkommen til toppen av Torshovdalen og denne lyse og moderne 2-roms toppleiligheten fra 2014.

Leiligheten utpeker seg med kvaliteter som store vindusflater, god takhøyde, luftig planløsning, ingen gjenboere, fantastisk utsikt og en balkong på 8,2 kvm med nydelig solforhold.

- Bygg ferdigstilt i 2014
- Vinner av Statens byggeskikkpris 2015
- Toppleilighet
- Nydelig beliggenhet på toppen av Torshovdalen
- Topp moderne og delikat standard
- Stilrent og funksjonelt HTH kjøkken
- Vannbåren varme og balansert ventilasjon
- Varmtvann, fyring, kabel-TV og bredbånd inkl.
- Fantastisk utsikt og svært gode solforhold
- Sydvendt balkong på 8,2 kvm
- Populært og veldrevet sameie
- "Egen" inngang til Sinsen t-banestasjon
- Rema 1000, apotek, legesenter, mm i nabobygget

Innhold

Leiligheten ligger i byggets toppetasje (3.etasje) og inneholder: entré, stue, kjøkken, baderom, soverom og utgang til balkong.

Leiligheten disponerer i tillegg én nettingbod i kjeller på 8 kvm.

Entré

Lys og innbydende entré som umiddelbart gir et godt førsteinntrykk. Vegger malt i en trendy og pen fargetone. God plass til yttertøy og sko i romslig skyvedørsgarderobe. Trappefri adkomst via heis og felles inngangsparti. Dør-callinganlegg i entréen.

Stue

Velkommen til en meget lys og innbydende stue med en god takhøyde og rikelig med naturlig lys. Dette sammen med en svært funksjonell og romslig romløsning, sikrer en meget luftig atmosfære. I stuen er det også gode møbleringsmuligheter. Her har du plass til både sofagruppe, TV-seksjon og spisegruppe med langbord. Stuen får inn svært godt med naturlig lys gjennom store vindusflater og skyvedør av glass. Utgang til leilighetens herlige uteplass fra stuen. Vegger malt i en pen og tidsriktig fargetone.

Kjøkken

Stilrent og moderne kjøkken fra byggeår. Leiligheten har en åpen kjøkkenløsning med HTH innredning. Kjøkkeninnredningen består av glatte fronter, laminat benkeplate og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur fra Gustavsberg. Videre inneholder kjøkkenet integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, nedfelt platetopp og kjøleskap med frysedel. Komfyrvakt og ventilator i overskap tilkoblet felles ventilasjonsanlegg. Vannrør av typen rør-i rørsystem. Kjøkkenet oppleves velholdt og pent. Godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer og rikelig med arbeidsplass på benk.

Bad

Flislagt og delikat bad fra byggeår. Badet inneholder: flislagte gulv og vegger, servantskap med glatte fronter, servant med ett greps armatur fra Gustavsberg, innmurt speil og vegghengt toalett. Videre inneholder badet dusjnisje med innfellbare glassdører, veggmontert hånddusj og avtrekksventil med mekanisk avtrekk. Plass og opplegg til vaskemaskin samt varmekabler i gulv.

Balkong

Fra stuen har du utgang til en helt fantastisk sydvendt balkong på 8,2 kvm. Her har du god plass til utemøbler som en hyggelig sittegruppe og grill. Nydelige solforhold med sol fra morgen til ca. 18.30 sommerstid. Fra balkongen har du i tillegg en langstrakt utsikt utover Torshovdalen og Oslo-by. Ingen gjenboere, nydelig solforhold og Torshovdalen som nærmeste nabo gjør denne balkongen helt unik!

Soverom

Soverom med god plass til dobbeltseng. Nydelig fargevalg på vegger gir rommet et herlig særpreg. Praktisk løsning med to store garderobeskap plassert i mellomgang. Rommet vender ut mot en rolig svalgang.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet på toppen av Torshovdalen i nytt og moderne bygg som stod ferdig i 2013/2014.

Sameiet grenser til Torshovdalen, hvor man kan grille og nyte parklivet sommerstid eller bare spasere en tur i grønne og barnevennlige omgivelser. I sameiet finnes et godt utvalg forretninger som Rema 1000, legesenter, apotek, frisør og kafé. Nærområdet kan også by på nærbutikker som Kiwi, Joker og søndagsåpen Bunnpris, samt kafeer som velkjente Åpent bakeri og Kaffebrenneriet,

restauranter, kino og teater. Det er også en rekke muligheter for takeaway i nærområdet.

Gangavstand til Grünerløkka med sitt yrende uteliv, Nydalen og Storo med blant annet flere treningssentre, Torshovparken og Akerselva med tur og rekreasjonsmuligheter. Videre er det kort vei til både Maridalen og Lillomarka med skiløyper og turmuligheter, samt Grefsenkleiva skisenter. Torshovdalen Sameie I har en "egen" inngang til Sinsen T-banestasjon.

I umiddelbar nærhet finner du også buss med nattlinjer, flybuss til Gardermoen, tog fra Grefsen stasjon og trikk. Dette gjør sameiet til et sentralt og attraktivt sted å bo. Ta T-banen 2 minutter til Storo med over 130 forretninger på Oslos største shoppingsenter, 3 minutter til Nydalen med Handelshøyskolen BI, 9 minutter til Blindern, eller 8 minutter til Jernbanetorget. Våren 2016 ble også nye Løren T-banestasjon ferdigstilt, dette gir reisende mot Oslo Øst et bedre kollektivtilbud.

Et meget trivelig og barnevennlig område som kan by på det meste - her vil du trives!

Felleskostnader

kr. 2.783,- pr. mnd. Herav: á-konto fjernvarme (fyring og varmtvann), kabel-tv/internett, trappevask, vaktmestertjenester, vakthold, kommunale avgifter og bygningsforsikring samt generell drift av eiendommen.

Fordeling felleskostnader:
Energi: 641,-
Felleskostnader: 1.748,-
TV/bredbånd: 394,-

Andel formue

10 340

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen gjeld.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 196 109 pr. 18.12.31 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 305 993 pr. 18.12.31 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Enkel adkomst via heis og felles svalgang. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 932 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for sameiet opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Asfalterte internveier, sittegrupper og lekeapparater.

Garasje / Parkering

Det ligger et garasjeanlegg under bygget. Det medfølger ikke garasjeplass til denne leiligheten. Enkelte seksjonseiere eier garasjeplass i underliggende anlegg og det kan tidvis være mulig å leie plass her. Det er kun tillatt for eiere av garasjeplass å leie ut til seksjonseiere i bygget. Muligheten for leie av plass står for kjøpers risiko. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Tore Jan Fevang, datert 12.02.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 24.07.2014 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

- Boligen er utstyrt med fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon.
- Skjult elektrisk anlegg med automatsikringer

Energiforbruk

Nåværende eiers strømforbruk har vært ca. kr. 3.500,- i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Torshovdalen ll Sameie, org.nr 913438183, består av 58 seksjoner. OBOS er forretningsfører.

Forkjøpsrett

Nei

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 6626870

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Skjeggkre prosjekt:
FHI gjennomførte i 2020 som en del av et forskningsprosjekt utsettelse av åte. Prosjektet er nå avsluttet og FHI kommuniserte ved overingeniør Morten Hage følgende 16.12.2020: "kan herved meddele om at det etter den nylig avsluttede runden med overvåkingsfeller ikke var noen skjegg
kre i limfellene! Utviklingen i skjeggkrefangsten har fulgt det samme mønsteret vi har sett andre steder og har derfor vært forventet. Vi anser oss nå ferdige med vår innsats hos dere".

Husdyrhold

Husdyrhold er ifølge vedtektene/husordensreglene tillatt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: hvitevarer på kjøkken,
Følgende medfølger ikke handelen:
- 2 stk vegghengte hyller stue
- 2 stk vegghengte nattbord
- Vinskap
- Taklampe soverom og stue (henger på krok)

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til lb@schalapartners.no eller SMS: 98 02 97 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Hans Nielsen Hauges gate 39 E, 0481, Oslo, Gnr. 79 bnr. 124 snr. 33 orgnr. 913438183 i Oslo kommune

Eier

Nicolai Søpstad

Oppdragsnummer

66-21-0027

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Torshov sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.