# Jessheim Sør, Søndre Dølibekken 4
2 900 000,-
Lekker 2-roms selveier fra 2021 m/garanti | Vannbåren gulvvarme | Innglasset balkong | Garasjeplass m/lader | Heis

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 2 900 000,-
 • Omkostninger: 81 519,-
 • Totalpris: 2 981 519,-
 • Fellesutgifter 2 407,-
Beregnet totalkostnad:
2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 81 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 981 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 34 m²
 • Bruksareal: 42 m²
 • Etasje: 5
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 2021
 • Gårdsnummer: 132
 • Bruksnummer: 305
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 294759499
 • Sist endret: 21.03.23 19:54
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 100%
  eier sin egen bolig
 • 77%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 92%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 61%
  er barnefamilier
 • 15%
  er gift

 

Beskrivelse

Attraktiv og lekker 2-roms selveierleilighet med god standard. Boligen ligger i et nyoppført bygg fra 2021 med fokus på bokvalitet og gode innredningsløsninger!

Det er kort vei til alt sentrum har å by på samt et bredt utvalg av grøntområder og Nordbytjernet som er Jessheims mest populære badested.

- Attraktiv og nyoppført 2-roms selveierleilighet
- Parkeringsplass med lader i felles garasjeanlegg
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon
- Herlig, innglassert balkong på 8 kvm
- Delikat stue som er enkel å møblere
- Store vindusflater som strekker seg fra gulv til himling
- Tidsriktige fargevalg & tre-stavs parkett
- Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Lyst og innbydende soverom
- Tidløst bad med opplegg for vaskemaskin
- Nybygg fra 2021 med heisadkomst
- Egen bod i fellesareal på 2,6 kvm

Innhold: Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og inneholder gang, stue med utgang til innglasset balkong på 8 kvm, åpen kjøkkenløsning, soverom og bad. Det medfølger en bod i fellesareal på 2,6 kvm og en parkeringsplass med ladeboks for elbil i felles garasjeanlegg.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje og inneholder gang, stue med utgang til innglasset balkong på 8 kvm, åpen kjøkkenløsning, soverom og bad. Det medfølger en bod i fellesareal på 2,6 kvm og en parkeringsplass med ladeboks for elbil i felles garasjeanlegg.

Utstyr

- Opplegg for vaskemaskin.
- Kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp, vannstoppsystem og komfyrvakt.
- Avtrekk via balansert anlegg.
- Vannbåren varme i gulv.
- Seriekoblede røykvarslere og sprinklersystem.

Stue | Balkong

Stuen er lys og romslig i et tidløst fargevalg. Vindusflatene strekker seg fra gulv til himling som gir godt med lys i boligen. Stuen er enkel å møblere og du har plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Gulvet er belagt med tre-stavs parkett med vannbåren gulvvarme. Fjernvarme er inkludert i felleskostnadene og bidrar til å redusere strømkostnadene. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg som sikrer frisk og god luft.

Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong på 8 kvm. Her har du plass til utemøblement og beplantning, så du kan nyte varme sommerdager.

Kjøkken

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Stilren kjøkkeninnredning fra byggeår (2021)! Innredningen er med glatte fronter i hvit utførelse og benkeplate i laminat. Videre finner du integrerte hvitevarer som stekeovn med induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap med frys. Hvitevarene medfølger handelen.

Soverom

Lyst soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig møblement. Rommet er smart løst med inngang via plassbesparende skyvedør.

Bad

Flislagt baderom som er både tidløst, praktisk og romslig. Baderommet inneholder servant med benkeplate og underskap, speilskap, vegghengt toalett og dusj med innfellbare glassdører. Det er vannbåren gulvvarme og opplegg for vaskemaskin, så her har du alt du trenger på baderommet!

Entré

Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys og romslig entré. Veggene er malt i en lys hvit-tone og gulvet er belagt med tre-stavs parkett med vannbåren gulvvarme. Det er god plass til oppheng av yttertøy. Det er adkomst via felles trappegang med heis.

Beliggenhet

Søndre Dølibekken 4 ligger i et nyetablert boligområde på Jessheim like utenfor sentrum. Her bor man sentrumsnært og landlig i et spennende bomiljø i et moderene leilighetsbygg. Kort vei til servicetilbud, kollektivtrafikk og grøntarealer.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 eller Kiwi. Det er gangavstand til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Nærmeste bussholdeplass er Dølihagan. Herfra går det flere busslinjer. Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden er på ca. 37 min. Det er prioritert parkering ved togstasjonen for pendlere.

Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper. For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.

Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger. Det er ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skianlegg og mange gode fiskevann.

Felleskostnader

2 407 pr. mnd. Fiberaksess, fjernvarme, drift og vedlikehold, forretningsførsel, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, snømåking/feiing, m.m.

Felleskostnadene fordeles slikt:
Felleskostnader kr. 1 958,-
Fiberaksess kr. 99,-
Garasjeplass nr. 48 kr. 350,-

Løpende kostnader

- Kommunale avgifter.
- Felleskostnader.
- Strømforbruk.
- Innboforsikring.
- Evnt. alarm.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 23.02.2023 er på kr. 0,-.
Andel fellesformue pr. 31.12.2022 er på kr. 3.962,-.

Sameiet har ingen registrerte lån.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter for år 2023 er estimert til å være på kr. 6.744,-.  De kommunale avgiftene består av kommunalt vann og avløp, branntilsyn-/feiegebyr og festeavgift. Avgiftene går til å sikre rent vann i springen og at avløp/spillvann blir renset.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 482 886 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 738 391 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger). For næringseiendom gjelder andre regler. For utfyllende informasjon om regelverket og unntak vises til skattelovens § 4-10 og Skatteetaten.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
- Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med
bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt ca. 10 mm høydeforskjell i entre.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- 7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja. Utbygger reparerte sprekker i gipsveggen i februar 2023.

- 12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun faglært. Reklamasjon. Reparert svikt i tregulvet på balkongen. Februar 2023.

- 15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja. Ladeboks på parkeringsplassen med mulighet for å tegne abonnement med Ohmia Charging.

- 18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Ja. Adresse: Ullensaker 132/8 2050 Jessheim. Tiltakstype: oppretting av matrikkelenhet - grunneiendom. Nabovarsel 20.06.2022

Boligens areal

Primærrom: 34 kvm, Bruksareal: 42 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 42 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 525 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er medfølger en parkeringsplass (flåteparkering) med ladeboks for elbil i felles garasjeanlegg. Garasjeplassen er tinglyst på gnr. 132 og bnr. 317 med ideell andel 1/80. Garasjeplassen er inkludert i felleskostnadene (kr. 350,-).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Ullensaker kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Byggeår: 2021.

Bygningen har tre/ aluminiumsvinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør med brann- og
lydisolering og tre/ aluminiums balkongdør. Hovedytterdør "subber" i gulvet når den åpnes ca. 90 grader og bør justeres. Innglasset balkong med spaltegulv av impregnert treverk og rekkverk/ innglassing av aluminium og glass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 22.11.2021. Følger vedlagt.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Adgang til utleie

En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det er saklig grunn til det. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål i reguleringsplas for "Jessheim sør" m/best. vedtatt 13.06.2017. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Planstatus:
Avsatt i kommuneplanen til: kombinert bebyggelse og anleggsformål - fremtidig vedtatt 23.03.2021
Avsatt i kommunedelplan til: tjenesteyting- fremtidig vedatt 16.06.2014.
Grenser inntil reguleringsplan for: "Døli vestre" vedtatt 31.08.1979

Støyforhold:
Er berørt av vei/jernbanestøy.

Det er gitt et nabovarsel for  tiltakstype: oppretting av matrikkelenhet - grunneiendom. Nabovarsel 20.06.2022 i Ullensaker 132/8 2050 Jessheim.

Det rives, bygges og rehabiliteres i området.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1913/900153-1/10  Utskifting 11.01.1913
Med overutskiftning.
Overført fra gnr 132 bnr 10 hva angår heftelsen i 132/26.
Overført fra: 3033-132/305
Gjelder denne registerenheten med flere

1942/405-1/10  Rettigheter iflg. skjøte 09.03.1942 
Bestemmelse om gjerde
og påbud om at plassen skal holdes i god stand så papir ikke
flyr om eller lukt voldes.
Overført fra gnr 132 bnr 57.
Overført fra: 3033-132/305
Gjelder denne registerenheten med flere

1977/7031-1/10  Elektriske kraftlinjer  29.08.1977 
Overført fra: 3033-132/305
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1992/2398-1/10  Jordskifte 25.03.1992 
Minnelig jordskifte-Jessheim syd-Gjestad,Jordskiftesak 8/1988.
Overført fra: 3033-132/305
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/3301962-1/200  Bestemmelse om nettstasjon 09.11.2020 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Overført fra: 3033-132/305
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/919429-1/200  Erklæring/avtale 27.07.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:JESSHEIM SØR BOLIG AS  
Org.nr: 919627581
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: Styret i eierseksjonssameiet som skal opprettes på gnr. 132 bnr. 305
Sameiet er forpliktet til å være sameier i de deler av gnr. 132 bnr. 8 i Ullensaker kommune som skal skilles ut som fellesareal
Overført fra: 3033-132/305
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/1017853-2/200  Bestemmelse om adkomstrett 19.08.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:JESSHEIM SØR BOLIG AS  
Org.nr: 919627581
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:132 Bnr:317  
Adkomstrett ved bruk av parkeringskjeller
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/1017853-3/200  Bestemmelse om adkomstrett 19.08.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:JESSHEIM SØR BOLIG AS  
Org.nr: 919627581
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:132 Bnr:8 
Rett for utskilt parsell fra gnr. 132 bnr. 8
Gjelder denne registerenheten med flere

2021/958367-1/200  Seksjonering 05.08.2021 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 34
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 33/4087
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Ullensaker kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Jessheim Sør Elveparken 1 og 2 boligsameie er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til det beste for, eierne. Jessheim Sør Elveparken 1 og 2 boligsameie ligger i Ullensaker kommune, og har organisasjonsnummer 927613999. Jessheim Sør Elveparken 1 og 2 boligsameie består av 124 boliger og ingen næringslokaler.

Forretningsførsel og revisjon:
Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl. Revisor er KPMG.

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP3474681

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på 350.931,-.

Budsjett for årsrestultat for år 2022 er på kr. 17,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Dette gjelder ikke for kjøp og erverv av fritidsboliger, erverv ved ekspropriasjon, arv eller forskudd på arv til livsarving eller en kreditors erverv for å redde en fordring som er sikret med pant i en seksjon. Borettslag, staten, fylkeskommuner, kommuner samt selskaper og organisasjoner som eies eller kontrolleres av staten, en fylkeskommune eller en kommune, og som har til formål å skaffe boliger, kan erverve flere seksjoner. Det samme gjelder institusjoner eller sammenslutninger med samfunnsnyttig formål som har til formål å skaffe boliger, eller en arbeidsgiver som skal leie ut seksjonene til sine ansatte.

En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det er saklig grunn til det.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Fokusområder i perioden 2021/2022:
- Heis, service og heisstopp/nedetid
- Parkering, feilparkering og driftsstans/feil på anlegget
- Forsøpling
- Naboklager/støy
- Utløste brannalarmer
- Feil på brannalarmanlegget
- Oppfølging av utleie

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Hvitevarer på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, renteforsikring, flytteforsikring og boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Søndre Dølibekken 4, 2050, Jessheim, Gnr. 132 bnr. 305 snr. 34 orgnr. 927613999 i Ullensaker kommune

Oppdragsnummer

55-23-0034

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.