#LØREN, Kanonhallveien 64B
6 500 000,-
Stilren 3-roms toppleil. med 30 m² takterrasse | Nydelige solforhold | Usjenert utsikt | Garasjeplass m/lader | Heis

VISNING:

5. desember søndag kl. 11:00 - 11:45 7. desember tirsdag kl. 16:30 - 17:30
 • Prisantydning: 6 500 000,-
 • Omkostninger: 172 539,-
 • Totalpris: 6 714 033,-
 • Ligningsverdi: 1 191 143,-
Beregnet totalkostnad:
6 500 000,- (Prisantydning) 41 494,65 (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 541 494,65 (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 163 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 541 494,65,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 172 539,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 714 033,65 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 66 m²
 • Bruksareal: 70 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2006
 • Gårdsnummer: 124
 • Bruksnummer: 206
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 239578284
 • Sist endret: 30.11.21 16:15
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 78%
  eier sin egen bolig
 • 44%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 99%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 92%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 29%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Stilren og delikat 3-roms i et veletablert bomiljø på Løren! Leiligheten ligger i byggets 6. etasje med heisadkomst.  Her er det svært gode lysforhold med mange store vindusflater som slipper lyset inn fra flere kanter. Stuen blir forlenget med en herlig, sydvestvendt balkong som er sammenhengende med en fantastisk takaltan. De solrike uteplassene utgjør hele 30 kvm, så her kan du nyte varme sommerdager! Medfølgende i salget er garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg med adkomst fra heis.

- Innbydende og delikat stue med store vindusflater 
- Solrike uteplasser som utgjør tilsammen ca. 30 kvm
- Åpen kjøkkenløsing som er perfekt for sosiale sammenkomster
- To romslige soverom med gode garderobeløsninger
- Tidløst baderom med behagelige varmekabler og godt albuerom
- Á-konto varmtvann, fyring, kabel TV og internett inkludert
- Mekanisk ventilasjon som sikrer frisk luft
- Garasjeplass med el-bil lader
- Bod i 1. etasje på ca. 7 kvm
- Heisadkomst

Innhold: Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder entré/gang, stue med utgang til en nordvestvendt takaltan og en sydvestvendt balkong, åpen kjøkkenløsning, to soverom, baderom og en innvendig bod. Leiligheten disponerer en garasjeplass(nr.230) i felles underliggende garasjeanlegg med el-bil lader. tillegg medfølger det en bod i 1.etasje på ca. 6,7 m2.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje og inneholder entré/gang, stue med utgang til en nordvestvendt takaltan og en sydvestvendt balkong, åpen kjøkkenløsning, to soverom, baderom og en innvendig bod. Leiligheten disponerer en garasjeplass(nr.230) i felles underliggende garasjeanlegg med el-bil lader. tillegg medfølger det en bod i 1.etasje på ca. 6,7 m2.

Utstyr

- Mekanisk ventilasjon.
- Skyvedørsgarderobe i gang.
- Garderobeskap i soverom 1.
- Garderobeskap i soverom 2.
- Automatsikringer.
- TV og internett fra Altibox.
- Røykvarsler.
- Brannslange.

Stue | Med utgang til solrike uteplasser

Innbydende og delikat stue som er malt i et tidsriktig fargevalg. Stuen er enkel å møblere og du har god plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Vindusflatene strekker seg fra gulv til himling som gir godt med naturlig lys i boligen. På gulv er det lagt en pen tre-stavs parkett.

Fra stuen er det utgang til to fantastiske uteplasser som utgjør hele 30 kvm tilsammen! Takaltanen vender mot nordvest og er på ca. 22 kvm. Her er det god plass til det du måtte ønske som for eksempel en sittegruppe, grill og beplatning. Uteplassen er sammenhengende med en herlig, sydvestvendt balkong på 8 kvm. Uteplassene har svært gode solforhold, så her kan du nyte varme sommerdager! Leiligheten ligger i høyt og fritt til, så uteplassene oppleves som privat og usjenert.

Kjøkken

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stue med en pen innredning med slette fronter i matt hvit utførelse. Benkeplaten har en laminert utførelse. Det er stikkontakter samt belysning under overskapene. I tillegg er det dekorative fliser på bakvegg. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for oppbevaring og matlaging. Alle hvitevarer medfølger handelen.

Soverom

Boligen har to soverom med malte flater i tidsriktige farger. Hovedsoverommet er romslig og med god plass til dobbeltseng, garderobeskap og øvrig møblement. Det andre soverommet har plass til seng, nattbord og garderobeskap. Garderobeskapene på soverommene medfølger handelen. Med to soverom egner det ene seg ypperlig for gjesteværelse, barnerom eller hjemmekontor.

Baderom

Pent, flislagt baderom fra 2006 som er både tidløst, praktisk og romslig. Baderommet inneholder servant med underskap, speil, overskap med overbelysning og stikkontakt, vegghengt toalett og dusj med innfellbare glassdører. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel så her har du alt du trenger på baderommet. 

Det er gitt lokalt TG2 på baderommet:
- Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Riss/sprekker i flisfuger observert i dusjsonen.

Entré

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en lys entré. Veggene er malte i tidløse farger og det er lagt en pen tre-stavs parkett. Her er det satt inn en stor skyvedørsgarderobe for ytterligere oppbevaringsplass. Det er adkomst via felles trappegang med heis. Ellers har oppgangen callinganlegg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og attraktivt boligområde på Løren. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud og fasiliteter. Det kollektive transporttilbudet er meget bra, med blant annet nyere T-banestrekning og underjordisk stasjon. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum, og mot marka langs Trondheimsveien. Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater som ligger tett på leiligheten, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hovinparken, som er under etablering, blir også et fantastisk grøntområde og blir liggende ikke langt unna leiligheten

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og matimport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter. Det er også verdt å nevne at på Løren arrangeres det flere ulike kulturbegivenheter året gjennom som utekino bak Peppes Pizza, tenning av julegran på Løren Torg, julemarked og juletrefest.

Servicetilbud på Løren:
Løren er et spennende område med stor utvikling. Løren og omegn ligger helt på topp hva gjelder prisutvikling for bolig for hele Oslo, et resultat av god bydelssatsning. Her er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. God mat og drikke får man på bl.a. hos Baker Hansen, Kaffebrenneriet, Sanaa, Umair Sushi, Peppes, m. fl. Meny og Rema 1000, Kiwi og Bunnpris finnes alle på Løren. Du finner også apotek, bokhandel, frisør, renseri, interiørbutikker og Aker legevakt rett i nærheten. Nærmeste vinmonopol finnes på Hasle Torg.

For den aktive:
I gangavstand fra boligen finner du også treningssenteret STERK som er et totalhelsehus plassert sentralt på Løren. På STERK kan du trene i topp moderne lokaler med det beste utstyret markedet kan tilby. Foruten å være et treningssenter kan også STERK tilby behandling av muskel- og skjelettsystemet i form av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat og muskelterapeut.

T-bane og buss:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Sinsenveien og ligger ca. 300 meter fra boligen. T-banestasjonen på Løren åpnet i 2016 og er Norges mest moderne T-banestasjon. Her går linje 4 til sentrum via Nydalen og fra Økern T-bane kan du ta både linje 4 og linje 5 som går via Tøyen til sentrum. Den nærmeste inngangen til T-banen ligger ca. 100 m fra leiligheten. Det er også verdt å nevne at det er flere bysykkel-stativ rett i nærheten.

Barnehager på Løren:
Espira Gartnerløkka barnehage
Brødfabrikken FUS barnehage
Lørensvingen barnehage

Tidsavstander med bil:
Med bil fra Løren tar det ca.
2 min til Sinsen
2 min til Økern
5 min til Alna Senter
6 min til Oslo S
29 min til Oslo lufthavn

Felleskostnader

3 648 pr. mnd. Á-konto varmtvann og fyring via fjernvarme, kabel TV/internett fra Altibox, vaktmestertjenester, forretningsførsel, drift, nedbetaling av fellesgjeld, felles forsikring, kommunale avgifter, m.m.

Fordeling av felleskostnader:
Lån nr: 2240; Avdrag 361,98,-
Lån nr: 2240; Renter 134,15,-
Altibox Flex 399,00,-
Fjernvarme/strøm à konto 547,00,-
Felleskostnader 2 205,00,-

Månedlig felleskostnader på 320,- for strømforbruk vil tilkomme. I tillegg tilkommer det pr. kvartal kr. 660,- i felleskostnader for garasjeplassen.

Løpende kostnader

- Felleskostnader.
- Innboforsikring.
- Strømforbruk.
- Evnt alarm.
- Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Eiendomsskatten var på ca kr. 0,- for år 2020.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 15.11.2021 er på kr. 41.494,65,-.
Formue pr. 31.12.2020 er på kr. 23.482,51,-.

Sameiet har lån i DNB, med lånenr: 1213.90.58206. Annuitetslån med løpetid på 10 år. Restsaldo pr. 31.12.2020 er på kr. 9.058.808,-. Effektiv rente pr. 31.12.2020 er på 3,57%. Avdrag i 2020 var på 941.192,-. Andel av lånet som forfaller senere enn fem år: 5.381.830,-.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 191 143 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 288 115 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm

6. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og baderom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 10 997 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for sameiet. Tomt opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning, sykkelparkering, lekeapparater, sittegrupper og asfalterte internveier.

Garasje / Parkering

Det medfølger en tinglyst bruksrett til en garasjeplass (Nr. 230) i underliggende garasjeanlegg. Det er montert el-bil lader på parkeringsplassen. Fellesutgifter for parkeringsplassen er på kr 660,- per kvartal og kommer i tillegg til felleskostnadene for boligen. I tillegg vil det tilkomme månedlig kostnad for el-bil lader på 320,- som inkluderer strømforbruk. Bruksretten til garasjeplassen er sikret ved tinglyst erklæring og kan kun overdras sammen med seksjonen.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligbygg over seks etasjer samt kjeller med felles garasjeanlegg. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong og stålkonstruksjoner. Gulv mot grunn av betong. Yttervegger av betong, fasadeplater og utfyllende felter i treverk. Hovedsaklig flatt tak belagt med membran(Ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør fra Swedoor med glassfelt. Vinduer og balkongdører med tre-lags glass fra byggeår. Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralvameanlegg. Mekanisk ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 30.03.2012. Følger vedlagt.

Adgang til utleie

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralvameanlegg.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, S-4083. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Børsteveien 1, 7 - 19 - Peter Møllers vei 14 - Oppføring av to boligblokker - Hus B3 og B4 og parkeringskjeller - Felt B - Tidligere adresse: Peter Møllers vei 8 - 14. Se saksnr: 201911414. Status: Tilsyn gjennomført.

Lørenfaret 1 - 1 B - Reguleringsendring. Se saksnr: 202004582. Status: Til politisk behandling.

Lørenvangen 25 - Bestilling av oppstartsmøte - Boligblokker. Forslagsstiller ønsker å regulere to boligblokker på hhv. 6/8 etasjer og 10 etasjer i nord syd retning på eiendommen. Se saksnr: 201909046. Stauts: Planforslag mottatt.

Sinsenveien mellom Lørenveien og Dag Hammarskjölds vei - Detaljregulering - Bedre fremkommelighet og trafikksikkerhet for syklister og fotgjengere. Bymiljøetaten foreslår å omregulere Sinsenveien mellom Lørenveien og Dag Hammarskjölds vei
fra trafikkområde offentlig kjørebane/veigrunn til Samferdselsanlegg- og teknisk infrastruktur - kjøreveg, fortau, sykkelanlegg og annen veigrunn -grøntareal.
Se saksnr: 201900844. Status: Sendt byrådsavd.

Sinsenveien 31 - Påbygg med to etasjer og takterrasse, nye balkonger, tilbygg under terreng og installasjon av heis. Søknaden omfatter riving av loftsetasjer og oppføring av påbygg på eksisterende bebyggelse og mer i Sinsenveien 31 og 33. For Sinsenveien 33 omsøkes et påbygg på to etasjer med boliger, samt et tilbygg under terreng, nye balkonger og balkongdører for eksisterende leiligheter og innstallering av heis.Se saksnr: 202009836. Status: Rammetillatelse gitt.

Sinsenveien 33 - Påbygg med to etasjer og takterrasse, nye balkonger, tilbygg under terreng og installasjon av heis. Søknaden omfatter riving av loftsetasjer og oppføring av påbygg på eksisterende bebyggelse og mer i Sinsenveien 31 og 33. For Sinsenveien 33 omsøkes et påbygg på to etasjer med boliger, samt et tilbygg under terreng, nye balkonger og balkongdører for eksisterende leiligheter og innstallering av heis.
Se saksnr: 202009837. Status: Rammetillatelse gitt.

Sinsenveien 45, 47 A-C og 49 - Riving av bygg. Se saksnr: 202116840. Status: Mottatt søknad.

Sinsenveien 51 - 53 - Oppføring av boliger med barnehage, uteoppholdsarealer, parkeringskjeller og felles torg - Borgen. Søknaden omfatter oppføring av fem boligblokker med underliggende parkeringsanlegg, barnehage, og tilhørende uteoppholdsarealer, gårdsrom og felles torg. Tiltaket omfatter totalt
281 nye leiligheter. Bygningene utgjør 25 758 m² BRA.Se saksnr: 202101480. Status: Igangsettingstillatelse gitt.

Sinsenveien 53 - Riving av kontorbygg. Se saksnr: 202102124.

Revisjon av reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (Småhusplanen). Se saksnr: 202102096.

Peter Møllers vei 8 - 14 - Oppføring av boligblokk med barnehage - A1. Det er omsøkt et leilighetsbygg (A1) på 9 etasjer med 35 boenheter. Bygningen er en del av en større plan som inkluderer totalt 232 boenheter fordelt på 7 bygninger. I tillegg til boliger, inneholder tiltaket også en barnehage. Bygning A1 får takterrasse på bygning. Byggets utearealer vil bli behandlet i separate byggesøknader. Se saksnr: 202109368. Status: Rammetillatelse gitt.

Peter Møllers vei 8 - 14 - Oppføring av to boligblokker - A2 og A3. Søknaden omfatter oppføring av to leilighetsbygg (A2 og A3) på Løren i bydel Bjerke. Bygningene
er en del av en større plan som inkluderer totalt 377 boenheter fordelt på 7 bygninger. Byggets utearealer vil bli behandlet i separate byggesøknader. Se saksnr: 202105633. Status: Igangsettingstillatelse gitt.

Peter Møllers vei 8 - 14 - Oppføring av 2 boligblokker - B1 og B2. Det er omsøkt 2 leilighetsbygg på 7 etasjer med 91 boenheter. Byggene er en del av en større
plan som inkluderer totalt 232 boenheter fordelt 7 bygninger. Bygningene får takterrasse på en av bygningene og grønt tak på den andre. Se saksnr: 202014659. Status: Rammetillatelse gitt.

Petter Møllers vei 8 - 14 - Opparbeidelse av privat uteareal - Tiltaksplan for forurenset grunn - Gårdsrom A. Se saksnr: 202006176. Status: Rammetillatelse gitt.

Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13. Selvaag ønsker å omregulere to eiendommer til boligbebyggelse med åpen kvartalsstruktur i 4-8 etasjer, park, torg, barnehage, fortau og gang- og sykkelvei. Det kan bli opptil 320 boliger. Tranfabrikkens hovedfløy bevares, og det tillates tilbygg og påbygg. Planforslaget er i strid med deler av kommuneplanen. Plan- og bygningsetaten anbefaler likevel forslaget, men med følgende forbehold: Utnyttelsen må bli lavere slik at boligene, parken og barnehagene får nok solfylte utearealer. Barnehagen må få minst 24 m2 uteareal per barn, og støy må være i henhold til kommuneplanens støybestemmelse.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

2005/61226-1/105  Erklæring/avtale 16.09.2005 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:1 
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved
Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/61226-4/105  Erklæring/avtale 16.09.2005 
Bruksrett - gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved
Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-2/105  Best. om adkomstrett 02.11.2005 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125 
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/73809-3/105  Erklæring/avtale 02.11.2005 
Bestemmelser vedr gassledninger og tilhørende rørføringer i grunnen
Bestemmelser vedr ledningsnett
Rett til adkomst for rep. og vedlikehold
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-5/105  Erklæring/avtale 02.11.2005 
Bestemmelser vedr fjernvarme
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver: Viken Fjernvarme
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-8/105  Erklæring/avtale 02.11.2005 
Bestemmelser vedr vedlikehold av grøntarealer og lekeplass
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/73809-11/105  Best. om adkomstrett 02.11.2005 
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/74678-3/105  Erklæring/avtale 04.11.2005 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/74678-1/105  Seksjonering 04.11.2005 
opprettet seksjoner:
snr: 185
formål: Bolig
sameiebrøk: 69/13859
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1-200
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer
Rettigheter på 0301-424/1
Rettigheter i eiendomsrett
2005/61226-2/105  Erklæring/avtale 16.09.2005 
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:196  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200  
Bestemmelse om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved
Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206

Rettigheter på 0301-124/125, 0301-124/297, 0301-124/298, 0301-124/299, 0301-124/300, 0301-124/301, 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2005/61226-3/105  Erklæring/avtale 16.09.2005 
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200 
Bestemmelse om benyttelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommmune ved Plan og
bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-124/125, 0301-124/297, 0301-124/298, 0301-124/299, 0301-124/300, 0301-124/301, 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2005/61226-6/105  Erklæring/avtale 16.09.2005 
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved Plan og
bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 0301-124/125, 0301-124/297, 0301-124/298, 0301-124/299, 0301-124/300, 0301-124/301, 0301-124/302
Rettigheter i eiendomsrett
2005/73809-1/105  Best. om adkomstrett 02.11.2005 
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 0301-424/1
Rettigheter i eiendomsrett
2005/73809-4/105  Erklæring/avtale 02.11.2005 
Overført fra: 0301-124/206
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200 
Bruksrett
til vaktmesterlager
Overført fra: 0301-124/206

Rettigheter på 0301-424/1
Rettigheter i eiendomsrett
2006/637884-1/200  Erklæring/avtale. 18.12.2006 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:160-200
Bestemmelse om parkering
Kan bare overdras sammen med seksjonen.
Bestemmelse om årlig vedlikeholdskostnader.
Med flere bestemmelser

2010/299531-1/200   ** Diverse påtegning 27.04.2010 
Bruksrett for gnr. 124 bnr. 206 snr. 196 fremleies til gnr. 124 bnr. 206 snr. 165.

Rettigheter på 0301-124/302
2019/1084718-3/200  Erklæring/avtale 17.09.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:196  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:206 Snr:1-200  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:301  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:1  
Felles avkjørsel
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 10 bygninger med til sammen 200 boligseksjoner. Sameiets eiendom har gnr. 124 og bruksnr. 206 i Oslo kommune. Sameiet er registrert med organisasjonsnummer 989 038 583.

Forretningsførsel:
Sebra Forvaltning AS.

Vaktmestertjenester:
Sameiet har avtale med Bygårdservice AS.

TV- og bredbånd:
Altibox 200/200.

Lørenparken Parkering AS:
Det ble byttet garasjeport i 2020 og det ble montert sensor for åpning av porten fra innsiden. I tillegg har de et telefonstyrt portåpnersystem for garasjen.

Fjernvarme:
Fjernvarmen avregnes hver seksjonseier årlig, via Techem Norge AS.

Som seksjonseier i sameie får du rabatter på følgende steder:
- Fargerike Alnabru.
- Malemester Buer.
- Maxbo Sinsen.
- Oppsal bil.
- Dekkhotell.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78132583

Regnskap

Inntektene i 2020 var kr. 7.531.421,-. Det er 41.221,- mer enn budsjettert og skyldes en overføring av ladestrøm elbiler fra Lørenparken parkering.

Kostnadene i 2020 var totalt kr. 16.273.880,-. Dette er 442.050,- mindre enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere vedlikeholdskostnader.

Resultatet av driften i år 2020 viser et negativt årsresultat på 9.046.837,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Vedlikehold i sameiet:

Det ble avholdt et ekstraordinært årsmøte den 11.09.2019 ifb. opptak av lån for å finansiere utbedring av fasade. Det ble vedtatt låneopptak på 10 mill, som ble utbetalt 25.11.2019. Høsten 2019 til høsten 2020 ble det gjennomført reparasjoner av fasaden i sameiet. Det gjenstår våren 2021 kun noe kompletteringsarbeider. I forbindelse med gjennomføring av arbeidene, har styret sørget for god dokumentasjon på kostnader knyttet til reklamasjonssaken overfor Betonmast. Det er avtalt møte med Betonmast og sameiets advokat for videre oppfølging av reklamasjonen. I forlengelsen av arbeidet har sameiet også oppgradert med glasstak over dører på øvre plan i svalganger, samt ved inngangen på bakkeplan. Se mer info i innkallingen til årsmøte. Fasaden skal impregneres og rengjøres. Det er forventet at arbeidet skal starte opp i slutten av mai/juni.

Styret har arbeidet med utfasing av sameiets fellesmålere og installasjon av AMS-målere (automatisk strømmåler tilhørende hver bolig). Fellesmålere er ikke lenger tillatt, og derfor er dette en nødvendig endring sameie må foreta. Styret regner med at AMS-målere vil være på plass i 2. halvår 2021, og da vil seksjonseiere ha mulighet til å velge strømleverandør selv. Det vil påløpe en engangskostnad for hver seksjon ved denne installasjonen, og ordning med fellesmåling vil oppgjøre. Fjernvarme vil som tidligere faktureres og avregnes via sameiet.

Iht. mail fra styret per 16.11.2021:
Det er ikke planlagt større vedlikehold som vil øke felleskostnadene. Sameiet er i ferd med å ferdigstille en fasaderehabilitering nå, men her er  lån er allerede tatt opp som fellesgjeld. Det er planer om maling av ved utetrapper samt maling av trapp/heisoppganger. Dette er tatt med i budsjett 2022.

Styret skal skifte til individuelle Ams målere samt noe oppgradering av sikringsskapet i hver seksjon i 2022, budsjettet kostnad Kr 10 000/seksjon, innkreves
Med lik del hver måned i 10 måneder, oppstart februar 2022. 

Normalt vedlikehold må alltid påregnes. Se forøvrig årsberetning og protokoll som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Følgende er oppgitt i sameiets husordensregler:
- Eier er forpliktet til å påse at husdyr ikke sjenerer andre beboere med støy.
- Hund skal alltid føres i bånd på sameiets fellesarealer.
- Alle ekskrementer fra dyr må fjernes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Pendel over spisebord
- Vaskemaskin

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til rr@schalapartners.no eller SMS: 46 69 26 08 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrad 2:
- Bad, sanitærutstyr/innredning, overflater vegger
- Øvrige rom, overflater gulv.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport da disse danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Fra 01.01.2022 endres avhendingsloven slik at det ikke lengre er adgang til å selge "as is" til forbrukerkjøper. Dette innebærer at alle forhold som ikke fremgår av ny tilstandsrapport vil kunne utgjøre en mangel. Kjøper plikter å sette seg inn i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Kanonhallveien 64B, 0585, Oslo, Gnr. 124 bnr. 206 snr. 185 orgnr. 989038583 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

55-21-0203

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.