#SKØYEN/MADSERUD, Thunes vei 4 B
2 700 000,-
VISNING AVLYST etter direkte bud til selger | Delikat, lys og kvadratsmart 1-roms m/alkove | Kjøkken fra 2018 | Fyring
 • Prisantydning: 2 700 000,-
 • Fellesgjeld: 129 376,-
 • Omkostninger: 19 198,-
 • Totalpris: 2 848 574,-
 • Fellesutgifter: 2705,-

  A-konto fyring og varmtvann, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjeneste, trappevask, nedbetaling av andel gjeld, drift av selskapet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.
Beregnet totalkostnad:
2 700 000,- (Prisantydning) 129 376,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 829 376,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 810,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 3 538,- (Noteringsgebyr forretningsfører) -------------------------------------------------------- 19 198,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 848 574,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Primærrom: 26 m²
 • Bruksareal: 26 m²
 • Bruttoareal: 29 m²
 • Etasje: 2
 • Antall rom: 1
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1960
 • Gårdsnummer: 3
 • Bruksnummer: 411
 • Energimerking:
  E
 • Finnkode: 194647960
 • Sist endret: 28.10.20 15:36
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 71%
  eier sin egen bolig
 • 5%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 56%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 82%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 21%
  er barnefamilier

 

Oppdragsnummer

55-20-0202

Adresse og matrikkel

Thunes vei 4 B, 0274, Oslo, Gnr. 3 bnr. 411, aksjebrevnr. 12 i Thunesv 4 As borettslag med orgnr. 931010794 i Oslo kommune

Eier

Therese Femtehjell Friberg

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Bjørvika/Gamle Oslo sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

26 / 26 m²

Antall soverom

1

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1960

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Stipulert energiforbruk er ca. 1.320 kwh.
Med et estimat på kr. 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr. 1.320,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 374 kvm. Eierform: Festet fellestomt.
Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Aksjelaget har IN-ordning. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.
Boligselskapet har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til boligselskapet hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Beskrivelse

Her kan du kapre deg en delikat bolig med smarte løsninger, i et tilbaketrukket og sentralt område mellom Frognerparken og Skøyen. Det er tidsriktige farger og god plass til sosiale soner. Vinduene med brede karmer slipper inn rikelig med lys. Dette sammen med den smarte løsningen sørger for en luftig atmosfære. Ettertraktet område med kollektivtilbud rett ved, samt kort vei til Bygdøy, parker, Karenslyst Allé og sentrum.

Lys og luftig stue
Stilrent kjøkken fra 2018 med integrerte hvitevarer
Praktisk alkove fra 2018
Delikat bad som ble oppgradert i 2017
Entré med garderobe
Fjernvarme, kabel-tv og bredbånd inkl
9 biloppstillingsplasser, "førstemann til mølla"
Lave felleskostnader og omkostninger
Perfekte førstegangs- eller pendlerleilighet
IN- og sikringsordning (kan redusere felleskost med kr. 914)

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder stue med lukket sovealkove, kjøkken, bad og gang/entré.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 2,3 m2. Ellers er det felles sykkelbod der sykler og barnevogner kan oppbevares.

Beliggenhet

Leiligheten har en svært sentral beliggenhet i et attraktivt og populært område på Skøyen/Thune. Dette er den perfekte leiligheten for deg som vil bo rolig til, men likevel sentralt med nærhet til alt. Like ved leiligheten har du umiddelbar nærhet til påkjøring på E18 og et generelt godt kollektivtilbud med tog, flytog, buss og trikk rett ved. I Karenslyst Allé finnes alt av fasiliteter, inkludert interiørbutikker, spesialforretninger, klesforretninger, restauranter og kaféer, samt et bredt utvalg av dagligvare, post, vinmonopol og flere treningssentre. Maschmanns matmarked, Joe & The Juice, Starbucks og Kaffebrenneriet er populære steder som er lett å bli glad i. Området byr ellers på fasiliteter som treningssentre, parkanlegg, badeplasser, ski- og lysløyper, lekeplass, og fotballbane.

Gode treningsmuligheter har du på Sats, Elixia og Evo, som alle ligger i kort gangavstand. Det er også flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området som Frognerparken og Den Engelske Park. Frognerparken kan tilby skulpturanlegget Vigelandsparken og Oslo Bymuseum, mens i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion. Her har du flotte tur og kultur muligheter. Om vinteren er det oppkjørte skispor på både Bygdøy og i Frognerparken. Bygdøy ligger i gang- og sykkelavstand med museer, flotte turterreng, badeplasser, fiskemuligheter og seilemuligheter. Det er sykkelsti langs Frognerkilen inn til Aker Brygge og Tjuvholmen, og i motsatt retning ut langs Bestumkilen mot Sandvika. I retning Sollerud er det en fin promenade langs vannkanten og flere flotte bademuligheter.

God tilgang på offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet fra Thunes holdeplass med både buss og trikk, som ligger like ved boligen. Med god offentlige kommunikasjon tar du deg lett til populære handlegater som Bogstadveien og Karl Johan. Tog/flytog fra Skøyen stasjon som ligger ikke langt fra boligen.

Stue | Lys og luftig

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg fra senere tid. Gulvet er belagt med laminat. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært praktiske løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Vinduskarmene er brede med plass til pynt og dekor. Leiligheten vender ut mot hagen til naboblokken, så her er det stille og fredelig. Stuen har plass til gode møbleringsmuligheter. Du har en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

Kjøkken | Stilrent fra 2018

Moderne og stilrent kjøkken fra 2018 som har innredning med lyse og glatte fronter, samt laminat benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum som har ettgreps kjøkkenbatteri. Mellom benkeplaten og overskapene er det montert dekorative laminatplater. Under overskapene er det belysning og stikkontakter. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster. Her er det plass til et spisebord for hyggelige middager med venner eller familie. Videre finner du integrerte hvitevarer som komfyr med keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøl-fryseskap. Veggene er malt i delikate farger i senere tid, samt er gulvet belagt med laminat.

Alkove | Meget praktisk

Boligen har en praktisk sovealkove som ble bygget i 2018. Her er det plass til seng, samt hyller som kan fungere som nattbord. Veggene har blitt malt i tidsriktige farger i senere tid. Ettersom boligen vender mot fredelig område, er det stille og rolig i alkoven.

Bad | Delikat og oppgradert

Delikat baderom som ble oppgradert i 2017 med nytt sanitærutstyr, mikrosement på gulv og vegger, samt ble veggene malt i 2018. Baderommet inneholder dusjhjørne med veggmonterte og svingbare dusjvegger av herdet glass, samt termostat dusjbatteri med to dusjhoder, toalett og servantskap med porselensservant som har ettgreps servantbatteri. Over servanten er det veggmontert speil med overlys. Badet har elektronisk avtrekksvifte.

Entré | Godt med lagringsplass

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Entréen har en skyvedørsgarderobe med speil som sørger for gode oppbevaringsmuligheter. Veggene ble malt i delikate farger i senere tid, samt er gulvet belagt med laminat. det er adkomst til leiligheten via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg med døråpner. Leiligheten har dør mot fellesareal er brann- og lydklassifisert (B30 og dB35) med kikkhull.

Felleskostnader

Kr. 2 705,- pr. mnd. Inkluderer a-konto fyring og varmtvann, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjeneste, trappevask, nedbetaling av andel gjeld, drift av selskapet, felles byggforsikring, kom. avg. m.m.

Herav:
A konto oppvarming 150,-
Felleskostnader 1.641,-
Kapitalkost. lån 1 OBOS01 914,-

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Boligselskapet disponerer ni parkeringsplasser. Alle beboere må nå legge tildelt parkeringskort synlig for å benytte parkeringsplassene i gården. Det er første mann til mølla som gjelder.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3600,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr 600,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/
Ellers gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Ikke funnet.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Grunnen er fundamentert med betong til antatt faste masser, fjell. Murkonstruksjon er forblendet med teglstein. Dekker/etasjeskillere er i armert betong. 2-lags isolerglass vinduer fra 2001. Flatt tak med innvendig taknedløp, tekket med papp/folie.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 1963 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
 

Boligens areal

Primærrom: 26 kvm, Bruksareal: 26 kvm, Bruttoareal: 29 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes § 3-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet fjernvarme.

Løpende kostnader

Bystyret i Oslo har vedtatt å innføre og skrive ut eiendomsskatt. Det er eier av eiendommen som mottar varsel og krav om betaling. Dvs. aksjelaget v/styret og det er opp til aksjelaget å identifisere og kreve inn eiendomsskatt fra de andeler dette vil gjelde på vegne av Oslo kommune.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

- Sikringsskapet er plassert i fellesgang med automatsikringer. Hovedsikringen er på 25 ampere. Det elektriske anlegget i sikringsskapet er montert nytt i 2020.
- Sentralvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg. Radiator i stue fra byggeår.
- Varmt forbruksvann via fjernvarmeanlegg.
- Brannslukkingsapparat. En røykvarsler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners visningsskilt til annonserte fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. Reguleringsplan: S-171. Området forøvrig er regulert til vei, gangvei, friområde, spesialområde bevaring, byggeområde for bolig, underjordisk garasjeanlegg, industri, forretning, kontor m.m. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Prinsessealléen 8 - Prinsessealléen 8 AS foreslår å omregulere Prinsessealléen 8 til boligbebyggelse i 5 etasjer med 69 boenheter, med maksimal utnyttelse på 6220 m2BRA over terreng og 1800 m2 BRA under terreng. Planforslaget muliggjør etablering av publikumsrettet virksomhet med forretning/tjenesteyting/bevertning i 1. etasje når dagens trikketrasé omgjøres til bygate.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 200710107 for mer informasjon.

Prinsessealléen 10 - Det søkes om et påbygg til eiendommen.
Planstatus: Mottatt søknad. Se saksnr.: 202012509 for mer informasjon.

Thunes vei 16 - Det søkes om oppføring av bod som tilbygg.
Planstatus: Tillatelse gitt. Se saksnr.: 201806643 for mer informasjon.

Nedre Skøyen vei 11 med flere - Felt BKB7 - Planområdet ligger innenfor forslag til områderegulering for Skøyen. Planinitiativet legger opp til maks 6 etasjer og maks kotehøyde + 25,5. Plan- og bygningsetaten anbefaler maks 5 etasjer og maks kotehøyde +27 inkl. evt påbygg på tak i tråd med områderegulering for Skøyen.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201901896 for mer informasjon.

Områderegulering for Skøyen med konsekvensutredning. Hensikt med områdereguleringen er å skape en framtidsrettet og helhetlig byutvikling. Kollektivknutepunktet styrkes for å oppnå god overgang mellom tog, buss, trikk og kommende bane til Lysaker - Fornebu og Majorstua, og byggehøyder og utnyttelse økes i de sentrale områdene. Det åpnes for flere boliger, og et bredt spekter av publikumsrettede
Se saksnr.: 201414412 og 201505199 for mer informasjon.

Fornebubanen (Skøyen) - Planarbeidet for ny stasjonsløsning på Skøyen og ny sportrasé mot Majorstuen bygger på gjeldende reguleringsplan for Fornebubanen. Fornebubanens trasé forbi Skøyen ble vedtatt av bystyret 31.01.2018. Foreliggende plan tar sikte på å optimalisere vedtatt løsning med hensyn til gjennomførbarhet, økonomi og konsekvenser i anleggsperioden. Skøyen stasjonen foreslås flyttet til Harbitzalléen.
Planstatus: Mottatt sak. Se saksnr.: 201908157 for mer informasjon.

Jonsrudveien 6 - Det søkes om oppføring av fire leilighetsbygg med felles underjordisk garasje.
Planstatus: Venter på tilleggsdokumentasjon. Se saksnr.: 202008888 for mer informasjon.

Jonsrudveien 6 - Tiltaket omfatter oppføring av tennishall med seks innendørs tennisbaner samt fem utendørs tennisbaner, lekeareal og ball-lek på tennishallens tak. Søknaden omfatter også et integrert klubbhus, og gjenværende utendørs tennisbaner får to trinn med lave tribuner integrert i terrenget. Søknaden omfatter også nytt fortau langs planområdets grense mot Hyllveien og Jonsrudveien, ny avkjørsel, parkering over og under terreng samt nytt offentlig tilgjengelig utomhusanlegg.
Planstatus: Rammetillatelse gitt. Se saksnr.: 201908732 for mer informasjon.

Drammensveien 118 - Bakgrunnen for planforslaget er at det foreligger midlertidig bruksendring av eksisterende bygninger på planområdet (saksnummer 200911240). Det er lagt inn ulike alternativer for området:
Alternativ 1: Området foreslås regulert til blandet bruk. Løkkehuset på 580 m2 er foreslått regulert til bolig/kontor/forretning/bevertning og trafostasjonen på 2370 m2 til kontor/ industri/energianlegg. l nordøst planlegges et nybygg (BRA 560 m2) med område foreslått regulert til barnehage. Plan- og bygningsetaten anbefaler ikke alternativ 1.
Alternativ 2: skiller seg fra alternativ 1 ved at området foreslått regulert til grønnstruktur (friområde) og gang- sykkelvei blir regulert til offentlig.
Alternativ 3: skiller seg fra alternativ 1 og 3 ved at det ikke reguleres nybygg på friområdet, at område foreslått regulert til grønnstruktur (friområde) og gang- sykkelvei blir regulert til offentlig areal. Plan-og bygningsetaten anbefaler alternativ 3.
Planstatus: Planforslag. Se saksnr.: 201005792 for mer informasjon.

Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1957/8001-2/105  Festekontrakt - vilkår 06.07.1957 
festetid: 99 år. ÅRLIG AVGIFT NOK 6,000. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT

1961/9426-1/105   ** Prioritetsbestemmelse 01.08.1961 
veket for: OBLIGASJON 1961/3749-1/105
veket for: OBLIGASJON 1961/9424-1/105
veket for: OBLIGASJON 1961/9425-1/105

1959/11640-1/105  Bestemmelse om veg 28.09.1959 
Bestemmelse om kloakkledning. Bestemmelse om gjerde. Med flere bestemmelser

1959/13347-1/105  Best. om vann/kloakkledn. 29.10.1959 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1965/10716-1/105  Erklæring/avtale 09.08.1965 
Ang. skjermvegger på takterrasse. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

2014/705893-1/200  Pantedokument 25.08.2014 
BELØP: NOK 7.000.000. Panthaver: OBOS-BANKEN AS Org.nr: 911986884. Uomsettelig. Gjelder feste. Elektronisk innsendt

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Aksjelag

As Thunes Vei 4, Orgnr.: 931.010.794 består av 34 leiligheter knyttet til aksjer.
Styreleder er Roald Orheim.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Aksjeselskapets revisor er BDO AS.

Selskapet har brenselsregnskap som avregnes av Brunata

Det er fellesvaskeri i 1. etasje hvor hver andel betaler kr. 1.000,- per år for vedlikehold og bruk, god kapasitet med to vaskemaskiner og en tørketrommel.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld kr. 129.376,- pr. 01.10.20.
Andel fellesformue kr. 5.534,- pr. 31.12.19.

Aksjelaget har 1 lån som utgjør totalt kr. 4.512.063,- pr. 01.10.20, og er tatt opp i Obos
Renten på lånet utgjør 2,5 % pr. 01.10.20, med flytende rente.
Kapitalkostnaden er kr. 914,-.
Restløpetiden er 14 år.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6649964

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 43 167,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 265 420,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Overdragelse krever styregodkjennelse. Eiendomsmegler sender inn styregodkjennelse, men en evt. styregodkjennelse er kjøpers ansvar. Evt. merkostnader er kjøpers ansvar. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere opplysninger.
Vaskeri og tørkerom benyttes av beboerne i forhold til påtegning på vaskeliste i vaskerommet.
Mellom 23.00 og 07.00 skal det være ro i leilighetene.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Aksjelaget har planer om å pusse opp fellesarealene i 2021.

Utørt vedlikehold:
2018: Nytt callinganlegg.
2014: Kjeller, hovedtavle og elektro. Nye avløpsrør og nedløp fra tak i 1. etasje.

Generelt vedlikehold må påregnes. Se forøvrig årsberetning som ligger vedlagt i prospekt.

Husdyrhold

Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere. Se aksjelagets husordensregler § 13 for mer informasjon.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Alt av hvitevarer på kjøkkenet medfølger handelen og hvitevarer som ikke er integrert i innredningen på badet, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til hj@schalapartners.no eller SMS: 99 69 24 27 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjenning må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.
 
Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

MELD DEG PA VISNING
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.