#KORSVOLL, Skjoldveien 12 C
16 990 000,-
Lekker enebolig med høy standard og gjennomgående eksklusive tilvalg I Takterrasse, uteplass og hage I Garasje med lader

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 16 990 000,-
 • Omkostninger: 433 769,-
 • Totalpris: 17 423 769,-
Beregnet totalkostnad:
16 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 424 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 990 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 433 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 17 423 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 150 m²
 • Bruksareal: 196 m²
 • Antall rom: 4
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 2021
 • Gårdsnummer: 59
 • Bruksnummer: 95
 • Energimerking:
  B
 • Finnkode: 312374376
 • Sist endret: 29.11.23 08:59
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 81%
  eier sin egen bolig
 • 95%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 63%
  har bolig på over 120 kvm
 • 84%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 49%
  er barnefamilier
Last ned komplett salgsoppgave

 

Beskrivelse

Velkommen til Korsvoll og Skjoldveien 12 C!
Nyoppført, arkitekttegnet enebolig etter TEK17 med høy standard og gjennomgående kvalitetsvalg på Korsvoll i bydel Nordre Aker. Boligen har en familievennlig planløsning over 3 plan med store vindusflater og inneholder bla. 2 stuer, 3 (4) soverom, romslig hovedbad, ekstra toalettrom, bod/vaskerom og eget dusjrom i kjeller. I underetasjen har du garasje med elbil-lader og en romslig bod. Vestvendt terrasse på markplan og koselig hage mot Korsvoll terrasse som er en gate med svært lite trafikk. Boligen holder en gjennomgående høy standard fra 2021 - her kan du flytte rett inn!

Svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et rolig og hyggelig område på Korsvoll med kort avstand til barnehager, skole, dagligvare, kafeer og bussholdeplass. Beliggende kun ca. 100 meter fra Nordmarka og på vinteren går det skispor inn til lysløype og preparerte spor.

I Skjoldveien 12 får du et hus med minimalt krav til vedlikehold, forutsigbart bolighold med 3 års garantitid igjen mot utbygger, samt en sentral plassering med kort avtand til offentlig kommunikasjon samtidig som du har umiddelbar nærhet til marka. En uslåelig kombinasjon for mange!

Innhold

Eneboligen inneholder:
Underetasje: Garasje med elbil-lader, romslig bod, teknisk rom med dusj og entré
1. etasje: Stue med utgang til terrasse og hage, kjøkken, soverom og toalettrom
2. etasje: Stue, 2 (3) soverom, baderom, bod/vaskerom og kontorplass
Takterrasse: Ca. 50 m2 takterrasse

Utstyr

* Mattlakkert, vedlikeholdsfritt gulv i alle rom unntak av baderom og entré
* Kledning i jernvitrolbehandlet malmfuru (blir grått med årene)
* Garasjeport og motor fra Hörmann som kan åpnes med Bluetooth via app
* Smartstyring av varmekilder fra Nobø (varmefolie, varmekabler og panelovner)
* Lysbrytere av typen Elko Pluss og stikkontakter Elko Rehab
* Terrazzo- og marmorfliser (dusjsone i hovedbad) fra Ulfven
* Måltilpasset solskjerming i alle rom i 1. etg. og de fleste rommene i 2. etg. (unntaket er 2 stk. vinduer i stuen)
* Robotklipper er installert og eies i fellesskap med nabo på begges tomter
* Kledningen i malmfuru som er behandlet med jernvitrol som fremskynder prosessen med å gjøre kledningen grå.
* Energieffektiv bolig med smartstyring av alle varmekilder (folie, kabler og panelovner) i hele huset levert fra markedslederen Nobø. Behagelig gulvvarme i alle rom, med unntak av de tre soverommene hvor panelovner følger bolig og kan monteres av kjøper
* Ventilasjonsaggregat av typen VTR 300 fra Systemair benyttes for balansert ventilasjon og behagelig inneklima

Entré I Velkommen inn!

Du ønskes velkommen inn i en lys, innbydende og praktisk entré. Når du entrer boligen får du umiddelbart et positivt inntrykk av den lekre boligen med sin høye standard fra byggeåret 2021.

Entréen har støpt og pusset betonggulv med gulvvarme, vegger i kombinasjonen av råbetong og gips i lekker kontrast til trapp i eik (natur). Skjult elektrisk anlegg og downlights i himlingen. Det er god plass til garderobeløsninger etter eget ønske og behov og mulighet for å sette inn dør mellom garasje og entre for enklere adkomst fra garasje til bolig. Praktisk med kodelås montert på ytterdøren.

Trapper i eik med skjulte vanger gir en eksklusiv følelse når man beveger seg mellom husets tre etasjer. Merk deg godt takhøyden når du beveger deg mellom bygges 1. og 2. etasje

Stue I Stor, lys og fin hjørnestue med peisovn

Fra entréen har du trapp opp til stuen som er det naturlige oppholdsrommet i boligen. God og moderne standard fra 2021 med pen enstavs parkett på gulv, glatte lysmalte overflater, skjult elektrisk anlegg og listfritt rundt vinduer og tak / vegg som understreker det moderne uttrykket. Dører i eik (natur) levert av Knudsen Dørfabrikk AS.

Stuen har flere store vindusflater mot både syd og vest som sørger for rikelig med naturlig lys. Det er montert måltilpasset solskjerming på alle vinduer. Som et fint midtpunkt i stuen har du en lekker peisovn av typen Contura i8 som gir god varme med lys fra store glass på tre sider. Stuen er romslig med god plass til både sofagruppe med salongbord og et stort spisebord.

Ventilasjonsaggregat av typen VTR 300 fra Systemair benyttes for balansert ventilasjon og behagelig inneklima.

Uteplass I Solrik vestvendt terrasse og hyggelig hage

Fra stuen har du to store skyvedører ut til terrassen og hagen som blir en naturlig forlengelse av stuen på sommerstid. Her har du en stor og solrik vestvendt terrasse på ca. 21m².

Terrassen har terrassebord med skjulte skruer på gulv og god plass til sittegruppe etter eget ønske og behov. Det er også montert utebelysning og stikkontakt på vegg. Beliggenheten mot vest sørger for flotte solforhold mellom kl. 13-20 på sommeren. Vannkran på vegg mot sør.

Tilnærmet vedlikeholdsfritt hushold i form av kledning og gjerde i jernvitrolbehandlet malmfuru fra Hasås og markterrasse i Kebony. Gjerde og levegg mot nabohusets carport er utført i samme materialer for et solid helhetsinntrykk.

Robotgressklipper av typen Husqvarna Automower 305 følger huset og eies i fellesskap med nabohuset.

Fra terrassen har du videre adkomst til hagen som er opparbeidet med plen og innhegnet med hekk og gjerde. Uteplassen vender mot Korsvoll terrasse som er en liten gate med svært lite trafikk.

Kjøkken I Stilrent og moderne HTH-kjøkken fra 2021

Kjøkkenet ligger i en fin delvis åpen løsning med stuen, adskilt og samtidig åpent og sosialt. God og moderne standard fra 2021 med pen enstavs parkett på gulv fra Kärsch, glatte lysmalte overflater, skjult elektrisk anlegg og listfritt rundt vinduer og tak / vegg som understreker det moderne uttrykket.

Kjøkken levert fra HTH av typen VH-7 med 20 mm benkeplate og godt med skap- og benkeplass. Innredningen har hvite glatte fronter og laminert benkeplate med underlimt oppvaskkum med sort armatur. Det er montert lekkasjestopper under oppvaskkummen. Integrerte hvitevarer fra Electrolux i form av induksjonstopp (bred type), stekeovn (inkl. pyrolysefunksjon), kjøleskap (full størrelse), fryseskap (halv størrelse) og oppvaskmaskin. Ventilator av typen Mantica 80 fra Røroshetta med integrert komfyrvakt. Mulighet for enkel programmering av ulike funksjoner med app fra Røros. Forberedt plass for vinskap og tilkobling av strøm under kjøkkenbenk.

Samme leverandør og uttrykk er valgt til servant og servantskapene til både hovedbad og toalett, for en helhetlig følelse og totalinntrykk av boligen.

Toalettrom I Innbydende toalettrom i 1. etasje

I tilknytning til oppholdsrommene i hovedetasjen har du et innbydende toalettrom fra 2021. Terrazzo-fliser av typen Indian Green 30 x 30 fra Ulfven i kombinasjon med lister i eik og moderne innredning fra HTH. Blandebatteri fra HansGrohe.  Toalettrommet er utstyrt med vegghengt servantskap med rundt speil over og vegghengt toalett. Avtrekksventil i himlingen tilknyttet balansert ventilasjon.

Stue 2. etasje I Kan gjøres om til et fjerde soverom

I boligens 2. etasje har du en lys og fin ekstra stue med store vindusflater som slipper lyset inn. Stuen benyttes i dag som en ekstra stue kombinert med kontor. Stuen var opprinnelig tegnet som boligens fjerde soverom (se alternativ planskisse). Multimediareolen er bygget av møbelsnekker og følger boligen. Datauttak plassert tre steder i huset for fremtidig fleksibilitet og behov.
Dør innerst i gangen gjør hovedsoverommet til en mer privat del ved gjester på besøk.

Soverom I 3 innbydende soverom

Boligen inneholder i dag totalt 3 soverom hvorav det ene er plassert i 1. etasje, mens de to andre ligger i 2. etasje i tilknytning til baderommet.

Hovedsoverommet er et stort og innbydende soverom. God standard fra 2021 med pen enstavs parkett på gulv og overflater malt i en fin og behagelig mørk blåfarge. På soverommet har du plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt rikelig med oppbevaringsplass i stor plassbygget garderobskap bygget av møbelsnekker med skuffer fra IKEA som følger boligen.

Vegg-i-vegg med hovedsoverommet finner du soverom 2 som er et lyst og fint rom. God standard fra 2021 med pen enstavs parkett på gulv og glatte overflater malt i en fin lys farge. På soverommet har du plass til seng, kontorpult og garderobeløsninger etter eget ønske og behov.

Det tredje soverommet ligger i boligens 1. etasje med adkomst fra stuen. Soverommet har samme gode og moderne standard fra 2021 som resten av boligen. På soverommet har du plass til seng, kontorpult og oppbevaringsplass i innebygget skap i nisje fra møbelsnekker.

Et fjerde soverom kan etableres hvor det nå er stue nummer 2 som beskrevet i salgsoppgave og vist på alternativ planskisse.

Baderom I Stort, lyst og delikat baderom fra 2021 med Verdibevis

I tilknytning til soverommene i 2. etasje har du et stort, lyst og delikat baderom fra 2021. Baderommet har en smakfull kombinasjon av lekre fliser på gulv og vegger kombinert med glatte overflater malt i en dyp grønnfarge. Det er selvsagt varmekabler i gulvet og downlights i himlingen. Et liggende vindu slipper inn deilig dagslys, samtidig som det ikke er innsyn.

Vegghengt baderomsinnredning fra HTH med sort type blandebatteri fra Hansgrohe. Terrazzo-fliser av typen Bianco 30 x 30 fra Ulfven på gulv og marmorfliser fra samme leverandør i dusjsonen. Dusjsonen er ekstra stor med regnfallsdusj fra Hansgrohe og måltilpasset dusjdør og -vegg fra svenske INR. Lekkert badekar av typen Ellipse fra Vikingbad.

Det foreligger verdibevis på badet som innebærer at man får dekket reparasjon av selve badet ved en plutselig skade som følge av utett våtrom. Dekningen gjelder i 4 år med forbehold om at man tegner boligkjøperpakken til IF. Se vedlagt verdibevisbevis i boligrapporten.

Bod I Praktisk bod med opplegg for vaskemaskin

I 2. etasje har du også en svært praktisk bod med opplegg for vaskemaskin. Det er montert lekkasjestopper for vaskemaskinen. Boden har parkett på gulv og glatte overflater malt i en fin varm farge. Her har du også god oppbevaringsplass i åpen løsning med flere hyller og trådkurver.
Det er også lagt opp til vaskemaskin og tørketrommel i kjellerbod / -bad om kjøper vil benytte bod utelukkende til lagring.

Takterrasse I Fantastisk takterrasse på ca. 50m²

Fra gangen i 2. etasje har du utgang til utvendig trapp opp til en fantastisk takterrassen. Dette er uten tvil den perfekte plassen for lange og late sommerdager!

Takterrassen er på ca. 50m², har impregnerte terrassebord med skjulte skruer på gulv og rekkverk av metall og glass. Vannuttak (kaldt vann) integrert i pipens blikk-konstruksjon og LED-belysning inkl. strømuttak. Den gode størrelsen gir plass til flere ulike sittegrupper etter eget ønske og behov. Den åpne beliggenheten på taket sørger for fantastiske solforhold fra tidlig morgen, gjennom hele dagen og til sent på kveld (kl 22.00/22.30). Sedummatter rundt hele takterrassen gir en god og grønn følelse, i tillegg til dreneringseffekt ved regnvær.

Garasje, bod og teknisk rom

I boligens underetasje finnes garasje med elbil-lader, en romslig bod og teknisk rom.

Garasjen har epoxy-gulv med fall til sluk som gjør renhold i garasjen mer effektivt. Reolsystem og skap medfølger boligen, men kan demonteres dersom man ønsker å få plass til 2 biler. Ladeboks er fra Easee montert (32A - 7,3 kW) for rask lading av elbil, mens garasjeport og motor fra Hörmann som kan åpnes med Bluetooth via app eller medfølgende fjernkontroll. Parkering kan for øvrig gjøres i garasje, på gårdsplass og / eller gratis i gaten utenfor.

Teknisk rom har flislagt gulv og flislagt dusjsone med glassdører og både hånd- og regnfallsdusj. Dusjen som er tegnet inn i kjellerbod med varmekabler er praktisk når man kommer inn etter en dag i Marka selv, med barn og / eller hund. Det er lagt opp til vaskemaskin og tørketrommel i kjellerbod / -bad.
Det er anledning for å sette inn dør mellom entre og garasje dersom man ønsker enklere adkomst.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, forsikring, innvendig og utvendig vedlikehold, samt abonnement til tv og internett.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr. 36 536,31,- for 2023.

For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
* Vann- og avløpsgebyr: Kr. 10 413,40,-
* Eiendomsskatt: Kr. 19 700,-
* Renovasjon: Kr. 6 295,39,-
* Feie- og tilsynsgebyr: Kr. 127,52,-

Årlige kostnader for pumpe som er installert ved nabo sitt hus:
* Serviceavtale pumpe ca. kr 4.000,-
* Abonnement alamr ca. kr 1.700,-
Kostnadene deles mellom nabo og aktuell bolig.

Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er 4 millioner. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/

Eiendomsskatten utgjør kr. 19 700,- for 2023 og er inkludert i de kommunale avgiftene som er nevnt ovenfor.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 3 773 903 pr. 31.12.21
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 13 586 051 pr. 31.12.21

Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 100% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal (sats pr. 2023). Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 3: Ingen.

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
* Innvendige trapper: TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er ikke rekkverk/håndløper i trappen. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.
* Utvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Svar: Ja. Ved innflytting ble det oppdaget brudd på kloakkledning og ble utbedret umiddelbart uten konsekvenser for bygg.

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Svar: Ja. Etter innflytting ble det identifisert mangelfull drenering ved inngangspartiet. Vegger og gulv er i betong og medførte derfor ingen form for skader. Dette ble utbedret etter ettårsbefaringen og alt er dokumentert i FDV.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
Svar: Ja. Det ble identifisert at blikk på toppen av pipeløpet ikke var tettet godt nok, men ble raskt utbedret og arbeider er dokumentert.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Svar: Ja. Kontrollen ble gjennomført som en stikkprøvekontroll etter føringer fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Ved kontrollen ble det ikke funnet avvik.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Svar: Ja. Ladeboks montert i garasje fra utbygger / entreprenør.

Boligens areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 196 kvm

U . etasje: Bruksareal: 50m² / Primærrom: 8m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje, bod og teknisk rom.

1. etasje: Bruksareal: 74m² / Primærrom: 74m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, toalettrom og soverom.

2. etasje: Bruksareal: 72m² / Primærrom: 68m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Tv-stue, gang, bad og to soverom.
Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Felles eiertomt for 12 C og 12 B på totalt ca. 778,5m².

Eiendommen består av til sammen 4 teiger, hvorav boligen står på en teig som også inkluderer felles innkjørsel, gårdsplass og veigrunn. Denne teigen er på ca. 299m². Terrassen og hagen utenfor boligen er en egen teig som er på ca. 174m². Boligen i 12 B står på en teig som også inkluderer hage utenfor denne boligen og er på ca. 261m². Den siste teigen er på ca. 46m² og består av veigrunn i Korsvoll terrasse.

Garasje / Parkering

I garasje eller biloppstillingsplasser på egen gårdsplass. Det er montert elbil-lader i garasjen.

Byggemåte

Enebolig - Byggeår: 2021.
Boligen er oppført med grunnmur og gulv mot grunn av betong. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med stående kledning. Taktekking fra byggeår. Flatt tak i trekonstruksjoner tekket med takpapp. Renner av metall. Dører og vinduer fra byggeår. Terrassedører og vinduer med karmer av tre og to- og tre-lags glass. Malmfuru-kledning som er

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble utstedt ferdigattest for oppføring av enebolig i 2022. Det ble også utstedt ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel til soverom (1. etasje) i 2022.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Terrassen på bakkeplan fremkommer ikke av teningene, ellers synes innholdet å stemme overens med dagens bruk.

Adgang til utleie

På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet. Vedfyring med vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme.

Energiforbruk

Selger hadde et energiforbruk på 20 223 kWh i 2022.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-4220 av 15.03.2006. Reguleringsbestemmelse i tilknytning til reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen).

Det foreligger også forslag til revidert reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (S-4220) som berører eiendommen. I den forbindelse er det vedtatt midlertidig forbud mot tiltak i området som omfattes av planen (småhusplanen).

Eiendommen omfattes også av kommuneplan for Oslo kommune 2015-2030, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til eksisterende bebyggelse og anlegg.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Maridalsveien fra Carl Kjelsens vei til Brekke - Detaljregulering - Etablering av sykkelfelt og fortau
Saksnummer: 201206293 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 14.05.2012
Status: Planforslag

Korsvoll terrasse 28 A - Tilbygg og påbygg bolig og riving av garasje
Saksnummer: 202305852 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Mottatt søknad

Korsvoll terrasse 17 - Riving av tomannsbolig
Saksnummer: 202208354 - Byggesak             
Mottatt sak: 01.06.2022
Status: Søknad om igangsettingstillatelse under behandling

Korsvoll terrasse 17 og 17 B - Oppføring av tomannsbolig
Saksnummer: 202206351 - Byggesak             
Mottatt sak: 01.06.2022
Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse

Korsvoll terrasse 17 B - Oppføring av enebolig - Hus 2
Saksnummer: 202209835 - Byggesak             
Mottatt sak: 28.06.2022
Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse

Korsvoll terrasse 17 B - Riving av enebolig
Saksnummer: 202209759 - Byggesak             
Mottatt sak: 28.06.2022
Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse

Korsvoll terrasse 17 B - Oppføring av enebolig - Hus 3
Saksnummer: 202209837 - Byggesak             
Mottatt sak: 28.06.2022
Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse

Korsvoll terrasse 28 A - Tilbygg og påbygg bolig og riving av garasje
Saksnummer: 202305852 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Mottatt søknad

Skjoldveien 16 A - Tilbygg
Saksnummer: 202114056 - Byggesak             
Mottatt sak: 07.09.2021
Status: Tillatelse gitt 11.11.2021

Skjoldveien 11 A - Oppføring av 2 eneboliger
Saksnummer: 202306217 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Mottatt søknad

Skjoldveien 11 A - Riving av enebolig og garasje
Saksnummer: 202306216 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Mottatt søknad

Skjoldveien 13 - Oppføring av garasje 2-3
Saksnummer: 202011331 - Byggesak             
Mottatt sak: 10.07.2020
Status: Igangsettingstillatelse gitt 12.11.2020

Skjoldveien 13 - Oppføring av garasje 1
Saksnummer: 202011329 - Byggesak             
Mottatt sak: 10.07.2020
Status: Endret tillatelse gitt 18.12.2020

Korsvoll terrasse 16 C - Oppføring av tre eneboliger
Saksnummer: 202306095 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Mottatt søknad

Skjoldveien 17 - Oppføring av enebolig og tomannsbolig
Saksnummer: 202306201 - Byggesak             
Mottatt sak: 11.04.2023
Status: Mottatt søknad

Skjoldveien 19 - Sammenføyning, påbygg, kjellertrapp og fasadeendringer
Saksnummer: 202011780 - Byggesak             
Mottatt sak: 21.07.2020
Status: Tillatelse gitt 03.12.2020

Skjoldveien 21 D - Riving og oppføring av garasje - Riving og oppføring av tilbygg til bolig
Saksnummer: 202304818 - Byggesak             
Mottatt sak: 28.03.2023
Status: Tillatelse gitt 20.04.2023

Peder Grøns vei 1 B - Oppføring av enebolig
Saksnummer: 202118793 - Byggesak             
Mottatt sak: 01.12.2021
Status: Igangsettingstillatelse gitt 06.02.2023

Maridalsveien 364 A-B - Riving av eksisterende bebyggelse
Saksnummer: 201910772 - Byggesak             
Mottatt sak: 03.07.2019
Status: Tillatelse gitt 24.07.2019

Maridalsveien 364 A-D - Oppføring av to tomannsboliger med parkeringskjeller - HUS B1-B2 og B3-B4
Saksnummer: 201713141 - Byggesak             
Mottatt sak: 30.08.2017
Status: Endret tillatelse gitt 01.11.2022

Maridalsveien 364 E-F - Oppføring av tomannsbolig - Hus A1-A2
Saksnummer: 201800135 - Byggesak             
Mottatt sak: 30.08.2017
Status: Tilsyn gjennomført

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende:
* Bestemmelse om deleforbud, tinglyst den 10.06.1932, dagboknummer 901814. Bestemmelse om bebyggelse. Med flere bestemmelser. Bestemmelse om veg. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om benyttelse.
* Bestemmelse om veg, tinglyst den 16.12.1932, dagboknummer 142. Bestemmelse om gjerde.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 23.12.1932, dagboknummer 901815. Vedr. vannklosetter m.m.
* Bestemmelse om veg, tinglyst den 02.02.1934, dagboknummer 901850.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 25.11.1965, dagboknummer 16755.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 04.11.1994, dagboknummer 63070. Gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjoner og vedlikehold.
* Bestemmelse om veg, tinglyst den 15.09.2020, dagboknummer 3022948. Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven. Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.
* Seksjonering, tinglyst den 13.04.2021, dagboknummer 419789. Opprettet seksjoner: Snr: 1. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning og grunn. Sameiebrøk: 1/2.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

Sameie

Boligen er en del av et sameie bestående av totalt 2 eierseksjoner. Det er ikke organisert noen formell drift rundt sameiet. Det innbetales ikke felleskostnader til sameiet, da hver bolig svarer for sine driftsutgifter alene. Det er ikke kjent om det er utarbeidet vedtekter eller husordensregler for sameiet. Eierseksjonene i sameiet har likevel anledning til å gå sammen og organisere å etablere et mer formelt sameie, herunder også å legge opp til innkreving av felleskostnader for å dekke felles drift og interesser.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger i handelen:
* Hvitevarer kjøkken (kjøleskap m/liten fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og ovnstopp)
* Fryser i kjeller/garasje
* Garderobeskap på hovedsoverom
* Garderobeskap i garasje
* Fastmonterte knagger og sykkeloppheng i garasjen
* Plassbygget reol 2. etasje

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
* Vinskap kjøkken
* Vaskemaskin
* Takhengte lamper alle rom
* Monterte knagger på badet og på hovedsoverom
* Speil på bad og speil på toalett
* Bilder på veggene
* Plantevegg i stue

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger. Enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig, samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 40 08 05 55 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre undersøkelser av kjøpers egenkapital og eventuelt andre forhold knyttet til kjøper. Den delen av kjøpesummen som er egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Skjoldveien 12 C, 0881, Oslo, Gnr. 59 bnr. 95 snr. 1 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

19-23-0121

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.