#BJØLSEN / VOLDSLØKKA, Bergensgata 36 G
Solgt
Lys & fin 3-R selveiet toppleil. over to plan I Solrik takterrasse på 15m² + balkong med nydelig utsikt I Garasje I Heis
 • Prisantydning: 6 800 000,-
 • Omkostninger: 186 769,-
 • Totalpris: 6 986 769,-
 • Ligningsverdi: 1 393 415,-
Beregnet totalkostnad:
6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 177 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 186 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 986 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 68 m²
 • Bruksareal: 71 m²
 • Bruttoareal: 78 m²
 • Etasje: 5
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2004
 • Gårdsnummer: 222
 • Bruksnummer: 226
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 234690589
 • Sist endret: 21.10.21 17:30
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 64%
  eier sin egen bolig
 • 11%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 71%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 15%
  er gift
 • 59%
  har høyskoleutdanning

 

Innhold

Toppleilighet med innhold over to plan:
5. etasje: Entré, gang, innvendig bod, baderom og to soverom.
6. etasje: Kjøkken med utgang til takterrasse og stue med utgang til balkong.

I tillegg disponerer leiligheten en garasjeplass med opplegg for elbil-lader, samt en kjellerbod på ca. 5,4m². Heisadkomst.

Entré I Velkommen inn!

Du tar deg tørrskodd fra garasjeplassen i kjelleren og opp til leiligheten i byggets toppetasje (5. etasje) via felles trapperom med heis. En hyggelig svalgang leder videre til leiligheten som har innhold over to plan.

Når du entrer leiligheten kommer du inn i et lyst og innbydende vindfang med praktisk gulvbelegg. Her har du plass til sko i medfølgende skoskap, samt oppbevaring på vegghengt hylle. Montert porttelefon med video og sikringsskap med automatsikringer på vegg.

Videre kommer du til en flott gang med ytterligere plass til garderobeløsninger etter eget ønske og behov. Fra gangen har du også adkomst til en svært praktisk innvendig bod. Her har du ytterligere gode oppbevaringsmulighet i praktisk innredning. På veggen er det også montert smarte nedleggbare hyller for tørking av klær.

Stue I Svært lys og fin stue med god standard

I boligens andre etasje og byggets toppetasje finner du fine og sosiale oppholdsrom med fantastiske uteplasser. Etasjen er fint oppdelt med stueavdeling med balkong og kjøkken med spiseplass og takterrasse.

God standard med lys enstavs parkett på gulv, glatte overflater malt i fine farger og skjult elektrisk anlegg. Beliggenheten i byggets 6. etasje og en gjennomgående planløsning med store vindusflater på begge sider sørger for rikelig med naturlig lys.

Her bor du høyt og fritt med nydelig utsikt over byen, samtidig som det er minimalt med innsyn. Lysinnslippet sammen med den gode takhøyden på ca. 2,67 meter bidrar til en god og luftig romfølelse.

Balkong I Solrik sydvendt balkong med nydelig utsikt over byen

Fra stuen har du utgang til en flott og solrik sydvendt balkong på ca. 4,3m². Balkongen har terrassebord på gulv, rekkverk av metall og plass til sittegruppe etter eget ønske og behov.

Beliggenheten i toppetasjen og mot syd sørger for gode solforhold. Høyt, fritt og solrikt med nydelig utsikt over nærområdet og videre nedover byen og fjorden.

Kjøkken I Pent Norema-kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkkenet ligger i en fin delvis åpen løsning med stuen, adskilt og samtidig åpent og sosialt. På kjøkkenet har du plass til et spisebord og med i handelen følger en praktisk plassbygget sittebenk.

Pent og tidløst kjøkken fra Norema som var nytt i 2004. Du har god skap- og benkeplass i innredningen som har hvite glatte fronter og benkeplate i treverk med nedsenket oppvaskkum. Praktisk med lyse fliser i benkeryggen og takhøye overskap med belysning under.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med integrerte hvitevarer som medfølger i handelen. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin fra Bosch og kjøleskap. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget fra Flexit. Frittstående fryser er plassert i innvendig bod og medfølger i handelen.

Takterrasse I Fantastisk flott og solrik takterrasse på ca. 15m².

Fra kjøkkenet har du en stor skyvedør ut til en fantastisk flott og solrik takterrasse på ca. 15m². Takterrassen har terrassebord på gulv og rekkverk av metall dekorert med flott bambus. Det er også montert markise, utebelysning og stikkontakt.

Beliggenheten i byggets toppetasje sørger for gode solforhold fra ca. klokken 13/14 til ca. klokken 21 på sommerstid. Den gode størrelsen gir god plass til ulike sittegrupper, grill og plantekasser, alt etter eget ønske og behov.

Dette er uten tvil en fin plass for lange og late sommerdager og -kvelder!

Hovedsoverom I Fint hovedsoverom med god oppbevaring

Leiligheten har et svært innbydende hovedsoverom med fransk balkong. God standard med lys enstavs parkett og glatte overflater malt i en fin og behagelig mørk blåfarge.

På soverommet har du god plass til en stor dobbeltseng med tilhørende nattbord. Rikelig med oppbevaringsplass i medfølgende skyvedørsgarderobe på ca. 3 meter.

Soverom 2 I Lyst og fint soverom 2 mot rolig bakgård

Det andre soverommet er også et lyst og fint rom som passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Samme gode standard som resten av leiligheten med lys enstavs parkett på gulv og glatte overflater malt i en fin farge.

Soverommet har vindu ut mot svalgangen og rolig bakgård uten biltrafikk. Ved vinduet er det innhuk som gir en lengde på 2 meter og bredde på ca. 121 cm, med andre ord en fin plass for seng. Ellers plass til kontorpult og garderobeløsninger etter eget ønske og behov.

Baderom I Lyst og moderne flislagt baderom fra 2004

Leiligheten har et lyst og moderne flislagt baderom fra byggeår 2004. Baderommet har mørke fliser på gulv med gulvvarme, lyse fliser på veggene og downlights i himlingen.

Moderne baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant, speil og belysning over. Ekstra høyskap for ytterligere god oppbevaringsplass. Baderommet er også utstyrt med dusjhjørne med skyvedør og gulvmontert toalett.

Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel over om ønskelig. Avtrekksventil i himling med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Beliggenhet

Når du bor i Bergensgata 36 G bor du med idylliske omgivelser rett utenfor leilighetsdøren. Boligen ligger meget sentralt, i et attraktivt boligområde på Bjølsen, nær Nydalen. Det er flere koselige og populære kafeer og spisesteder i umiddelbar nærhet. Det er også kort gangavstand til Storo Storsenter med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc. I tillegg til ODEON - Norges største kinosenter og eneste IMAX sal på Storo.

Rett utenfor leiligheten har du store flotte Voldsløkka, som er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. I tillegg er det ny kunstfrossen skøytebane for bandy, med kunstgress for landhockey om sommeren.

Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg et deilig bad ved Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende område for store og små. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er ikke langt unna. Her er det flotte tur, ski og sykkelmuligheter.

For den treningsglade har du gangavstand til blant annet SATS Storo/Nydalen, CrossFit Oslo-Nydalen og Fitnesspoint Nydalen. Det er heller ikke langt til SATS Elixia på Sagene, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga på Sagene Samfunnshus ligger kun noen minutters gange fra leiligheten.

Det er flere matvarebutikker i nærheten. I samme bygg som leiligheten har du Kiwi og rett over gaten har du nyåpnet Rema 1000. I Bjølsenhallen, kun 2 minutter fra leiligheten, finner du Meny, Post i Butikk, blomsterbutikk og apotek. Også kort gangavstand til søndagsåpen Joker.

Meget god offentlig kommunikasjon fra Badebakken holdeplass med buss 37 (Helsfyr/Sentrum, går døgnet rundt) og 54 (Kjelsås/Aker Brygge). Heller ikke langt til holdeplasser for buss nr. 30 (Nydalen/Bygdøy), 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby) og 20 (Galgeberg/Skøyen). Kun ca. 800 meter til Nydalen T-bane stasjon, hvor du enkelt kommer deg byen rundt med linjene 4 og 5. Det er enkelt å komme til de store utdanningsinstitusjonene.

Det kan også være verdt å nevne at det kun er 13 minutters gange til Nydalen togstasjon, hvor toget (Gjøvikbanen) raskt tar deg langt inn i Nordmarka, enten du vil gå tur, sykle eller stå på ski.

Området er også barnevennlig med store grøntarealer rett utenfor døren, fine lekeplaser og flere barnehager i kort gangavstand. Det er også kort avstand til flere skoler som feks. Bjølsen skole (1-10 kl., ca. 700 meter), Fernanda Nissen skole (1-7 kl., ca. 800 meter) og Nordpolen skole (1-10 kl., ca. 1,2 km). Nærmeste videregående skole er Nydalen, ca. 800 meter unna.

Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Felleskostnader

Kr. 2 903,-/mnd.
Felleskostnader inkluderer: Kabel-TV og bredbånd fra Telenor (kr. 285,-), trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.

I tillegg til overnevnte felleskostnader kommer felleskostnader for garasjen som pt. er på kr. 237,-/mnd.

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene kan variere over tid, og justeres i forhold til sameiets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist justert den 01.01.2021.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Eiendomsskatt", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har per salgsoppgavedato ingen registrerte lån.

Ligningsposter per 31.12.2020:
Andel fellesgjeld: Kr. 0,-
Andel fellesformue: Kr. 17 988,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er 4 millioner. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning. Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

IN-ordning ikke aktuelt da sameiet per salgsoppgavedato ikke har noen registrerte lån.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 393 415 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 016 293 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 42 m² / Primærrom: 39 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, gang, bad, to soverom.

6. etasje:
Bruksareal: 29 m² / Primærrom: 29 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 459 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for sameiet i bakgården bestående blant annet av trær, busker, diverse beplantning, planområder og belegningsstein belagte internveier.

Garasje / Parkering

Med leiligheten følger bruksrett til en garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjelleren. Det er klargjort infrastruktur for elbil-lader. Felleskostnader for garasjen er pt. på kr. 237,-/mnd. Garasjeanlegget er organisert som et eget sameie "Bergensgt 26 Garasjesameie". Garasjeplassen har en 1/81-ideell andel av gnr. 522, bnr. 1 i Oslo kommune.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligbygg over 6. etasjer samt kjeller med boder og garasjeanlegg. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader med spekket teglstein og fasadeplater. Hovedsaklig flatt tak belagt med papp/membran (Ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med glassfelt fra 2004. Vinduer og balkongdører med to-lags glass fra 2003. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via veggventiler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 2006 på oppføring av boligblokk. Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle leieforhold. Det samme gjelder ny leietakers navn og kontaktinformasjon.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme på baderom.

Energiforbruk

Selger har hatt et årlig energiforbruk på ca. 7 500 kWh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)).

Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven, ta kontakt med megler for å få oversendt reguleringsbestemmelsene.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Bergensgata 41 - 43 - Etablering av fortau
Saksnummer: 202013759 - Byggesak             
Mottatt sak: 03.09.2020
Status: Igangsettingstillatelse gitt 18.02.2021

Moldegata - Oppføring av studentboliger
Saksnummer: 202016468 - Byggesak            
Mottatt sak: 16.10.2020
Status: Søknad avslått 08.01.2021

Bergensgata 13 A - Bruksendring og ombygging
Saksnummer: 202102309 - Byggesak             
Mottatt sak: 09.02.2021
Status: Tillatelse gitt 21.06.2021

Stavangergata - Endring av trafikkmønster - Detaljregulering
Saksnummer: 201719253 - Reguleringssak                
Mottatt sak: 27.12.2017

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende:

Servitutter / Heftelser:
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Rettighetshaver: Gnr: 522, bnr: 1 i Oslo kommune. Bestemmelse om adkomstrett.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. samme rett til uteoppholdsarealet.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. samme rettigheter og plikter til gnr. 522 bnr. 1.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Forbud mot innhegning.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Bestemmelse om adkomstrett.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Bruksrett.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Rettighetshaver: Gnr: 222, bnr: 183 i Oslo kommune. Bestemmelse om adkomstrett. Bruksrett.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Grunndata:
* Seksjonering, tinglyst den 04.06.2004, dagboknummer 37215. Opprettet seksjoner: Snr: 46. Formål: Bolig. Sameiebrøk: 71/3587. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer:
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Rettigheter på gnr: 522, bnr: 1 i Oslo kommune. Bestemmelse om garasje/parkering.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 14.05.2004, dagboknummer 33121. Rettigheter på gnr: 522, bnr: 1 i Oslo kommune. Bruksrett.

Vei/vann/avløp

Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

Sameie

Lisa Kristoffersens Plass SE er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 987 331 917, og består av 57 seksjoner. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Hjemmeside www.lisakristoffersensplass.no

* Sameiet har avtale med Securitas om vakthold.
* Sameiet har avtale om vaktmestertjeneste og renhold med Vaktmester Andersen.
* Telenor Norge AS er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
* Sameiet avholder dugnad en gang i året over 2 dager, vanligvis på våren. Styret varsler om dugnad i god tid. Det praktiseres dugnadsgebyr for de som ikke møter. Jfr. Husordensreglenes § 7.
* Styret bruker beboerportalen Vibbo til å informere beboerne og å kommunisere. Vibbo gjør det lett for deg å komme raskt i kontakt med styret. Når du flytter inn, last ned Vibbo-appen eller gå inn på www.vibbo.no og logg deg på med ditt telefonnummer. På Vibbo finner du husordensregler og annen nyttig informasjon om sameiet.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett!

Forsikring

Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Storebrand Skadeforsikring. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.

Regnskap

Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr. 1 579 848,-.
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr. 1 402 899,-.
Dette ga et positivt årsresultat i 2020 på kr. 179 455,-.

Sameiets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var per 31.12.2020 kr. 927 114,- og viser sameiets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

Beboere som har terrasse i sjette etasje er ansvarlig for å holde terrassen fri for snø. Dette er nødvendig for å hindre at snø som smelter lekker ned i leilighetene med fare for å forårsake skade på bygningen.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2019: Etablering av el-bil lading i garasjesameiet.
2018: Nytt callinganlegg.
2017: Bytte til LED-lamper i svalganger og branntrapp.
2016 Oppgradering av uteareal. Nye benker, blomsterkasser, planter mv. Trær ved inngangen felt og nye plantet.
2015: Oppgradert til LED lys i alle oppganger. En komplett rens av ventilasjonsanlegg i alle leiligheter og i bygget ble fullført i mars.
2013: Oppgradering lekeplass.
2011: Malt alle karmer på sameiets ytterfasade. Malt dørene mellom oppgangen og svalgangene. Montert nye tetningslister og sparkeplater som skal beskytte dørene. Ettersyn og reparasjon av ventilasjonsanlegg.

Husdyrhold

Iht. sameiets vedtekter er dyrehold tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Av hensyn til allergikere og renhold i fellesareal, anmodes hundeeiere om å benytte utvendig trappeoppgang.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke i handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til rm@schalapartners.no eller SMS: 95 40 45 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Bergensgata 36 G, 0468, Oslo, Gnr. 222 bnr. 226 snr. 46 orgnr. 987331917 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

19-21-0244

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.