#NYDALEN - IDYLLISK VED AKERSELVA, Fernanda Nissens gate 5 B
Solgt
Lys og moderne 3-R selveiet hjørneleil. fra 2013 I Fransk balkong I 6. etg. med heis I Svært lave felleskost. inkl "alt"
 • Prisantydning: 5 300 000,-
 • Omkostninger: 141 519,-
 • Totalpris: 5 441 519,-
 • Ligningsverdi: 1 274 206,-
Beregnet totalkostnad:
5 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 132 500,- (Dokumentavgift) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 141 519,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 441 519,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 57 m²
 • Bruksareal: 57 m²
 • Bruttoareal: 63 m²
 • Etasje: 6
 • Antall rom: 3
 • Oppholdsrom: 1
 • Soverom: 2
 • Byggeår: 2013
 • Gårdsnummer: 77
 • Bruksnummer: 126
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 234751255
 • Sist endret: 24.10.21 15:11
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 69%
  eier sin egen bolig
 • 62%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 100%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 100%
  av boligene er nyere enn 20 år
 • 25%
  er barnefamilier

 

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 6. etasje (heisadkomst) og inneholder:
Entré, stue med fransk balkong, kjøkken, baderom og to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 8m².

Entré I Velkommen inn!

Du tar deg opp til leiligheten i byggets 6. etasje via felles trapperom med heisadkomst. Du ønskes så velkommen inn i en lys, innbydende og praktisk entré. I entréen har du en praktisk nisje med plass til sko og yttertøy.

Når du entrer leiligheten får du umiddelbart et positivt inntrykk av den lyse og moderne leiligheten med sin gode standard. Leiligheten holder en gjennomgående god standard fra 2013 med parkett på gulv og glatte malte overflater.

Stue I Lys og fin hjørnestue med fransk balkong

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et stort, lyst og fint rom. God standard med parkett på gulv og glatte lysmalte overflater. Stuen er romslig med god plass til både sofagruppe med salongbord, mediemøblement og et spisebord.

Beliggenheten på hjørnet i byggets 6. etasje med store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys og utsyn mot Holmenkollen. I stuen har du også dør til en fransk balkong.

Leiligheten holdes god og lun på vinterstid med fjernvarme til radiatorer. Både fyring, varmtvann, grunnpakke kabel-TV og bredbånd er inkludert i felleskostnadene.

Kjøkken I Moderne Marbodal-kjøkken fra 2013

Kjøkkenet ligger i en fin delvis åpen løsning med stuen, adskilt og samtidig åpent og sosialt. Moderne og tidløst Marbodal-kjøkken som var nytt i 2013.

Du har god skap- og benkeplass i innredningen som har hvite glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Både fint og praktisk med lyse fliser i benkeryggen og takhøye overskap med belysning under.

Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarene er integrerte og medfølger i handelen.

Hovedsoverom I Lyst hovedsoverom med god oppbevaring

Leiligheten har et lyst og innbydende hovedsoverom som vender ut mot rolige fellesarealer. God standard med parkett på gulv og glatte lysmalte overflater.

På soverommet har du god plass til en stor dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt en kontorpult eller kommoder. Rikelig med oppbevaringsplass i stor plassbygget skyvedørsgarderobe.

Soverom 2 I Lyst og fint soverom 2

Det andre soverommet er også et lyst og fint rom som passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Samme gode standard som resten av leiligheten med parkett på gulv og glatte overflater malt i en fin farge.

På soverommet har du plass til seng, kontorpult og oppbevaringsplass i medfølgende garderobeskap.

Baderom I Lyst og moderne flislagt baderom fra 2013

Leiligheten har et lyst og moderne flislagt baderom fra byggeår 2013. Baderommet har grå fliser på gulv med gulvvarme, lyse fliser på veggene og downlights i himlingen.

Moderne baderomsinnredning med skuffer og heldekkende servant, speil med belysning over. Baderommet er også utstyrt med dusjhjørne med innfellbare glassdører og vegghengt toalett.

Plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel over om ønskelig.

Felleskostnader

Kr. 2 310,-/mnd.
Felleskostnader inkluderer: Fyring med fjernvarme, varmtvann, kabel-TV og bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Herav:
Kr. 1 570,- Felleskostnader
Kr. 377,- Fjernvarme
Kr. 274,- Kabel-TV
Kr. 89,- Kabel-TV / Bredbånd

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene kan variere over tid, og justeres i forhold til sameiets faktiske kostnader. Felleskostnadene ble sist justert den 01.01.2021.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Eiendomsskatt", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har per salgsoppgavedato ingen registrerte lån.

Andel fellesgjeld per 24.09.2021: Kr. 0,-
Andel fellesgjeld per 31.12.2020: Kr. 2 794,-
Andel fellesformue per 31.12.2020: Kr. 13 166,-

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning. Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

IN-ordning ikke aktuelt da sameiet per salgsoppgavedato ikke har noen registrerte lån.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 274 206 pr. 31.12.19
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 587 143 pr. 31.12.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken, baderom og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 4 851 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det er stort garasjeanlegg i kjelleren hvor det tidvis er mulighet for leie/kjøp.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Antatt fundamentert med støpt grunnmur/såle på fast grunn. Hovedbærekonstruksjon i betong/stål, med utfyllende trebindingsverksvegger. Teglsteinsfasader. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Malt yttedør. B-30. 40 db. Malt balkongdør med glassfelt, til fransk balkong. Flatt tak, antatt tekket med papp el.lign. Yttertaket er ikke inspisert/besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 2015 på boligblokker (Fernanda Nissens gate 5-7). Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Seksjonseier har plikt til å melde bortleie av seksjonen skriftlig til sameiets forretningsfører om hvem som er nye leietaker. Eventuelt registreringsgebyr til forretningsfører for utleie dekkes av seksjonseier.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme til radiatorer. Elektrisk gulvvarme på baderom. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-4485 av 11.11.2009. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven, ta kontakt med megler for å få oversendt reguleringsbestemmelsene.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Bjølsendumpa ved Mor Go`hjertas vei 23 - Oppføring av insektshotell
Saksnummer: 201907764 - Byggesak            
Mottatt sak: 15.05.2019
Status: Tillatelse gitt 05.06.2019

Fernanda Nissens gate 1 B og D - Montering av 6 pergolaer på tak
Saksnummer: 202111794 - Byggesak             
Mottatt sak: 09.07.2021
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon

Kristoffer Aamots gate med flere - Etablering av kjørefelt, sykkelbaner og fortau med mer
Saksnummer: 201608595 - Byggesak            
Mottatt sak: 06.06.2016
Status: Mottatt søknad om ferdigattest

Kristoffer Aamots gate - Omlegging av hovedledninger for overvann og spillvann
Saksnummer: 201811437 - Byggesak            
Mottatt sak: 08.01.2019
Status: Tillatelse gitt 11.01.2019

Sandakerveien 102 B - Fasadeendring og bruksendring av stabbur til restaurant - Lillo gård - Tidligere adresse: Sandakerveien 100
Saksnummer: 201717003 - Byggesak             
Mottatt sak: 10.11.2017
Status: Mottatt søknad om endring

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende:
* Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst den 11.06.1941, dagboknummer 5949. Bestemmelse om vann/kloakkledning. Med flere bestemmelser.
* Bestemmelse om veg, tinglyst den 20.05.1943, dagboknummer 3950. Bestemmelse om gjerde. Med flere bestemmelser.
* Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst den 03.07.1943, dagboknummer 5342.
* Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst den 04.12.1943, dagboknummer 9172.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 22.05.1967, dagboknummer 6739. Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 22.05.1967, dagboknummer 6740. Bestemmelse om kloakkledning.
* Elektriske kraftlinjer, tinglyst den 13.09.1967, dagboknummer 12174. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Med flere bestemmelser.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 18.04.1983, dagboknummer 10646. Bestemmelse om kloakkledning. Med flere bestemmelser.
* Erklæring/avtale, tinglyst den 16.09.2009, dagboknummer 685991. Bestemmelse om fellesområde gangvei mellom Fernanda Nissensgt og friområde langs Akerselva skal være tilgjengelig for allmennheten. Gjelder også senere utskilte parseller fra d.e.
* Bestemmelse om veg, tinglyst den 02.05.2013, dagboknummer 349808. Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven. Kristoffer Aamots godkjennes inntil i sin nåværende bredde. Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune.
* Seksjonering, tinglyst den 26.09.2014, dagboknummer 821150. Opprettet seksjoner: Snr: 53. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 57/7863.

Vei/vann/avløp

Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

Sameie

Sameiet Elvelunden er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 914 485 126 og består av 115 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjekjeller). Forretningsfører er BORI BBL.

Webside: www.elvelunden.no

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett!

Forsikring

Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Gjensidige Skadeforsikring. Hver enkelt seksjonseier må selv skaffe innboforsikring.

Regnskap

Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr. 3 853 460,-.
Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr. 3 001 337,-.
Dette ga et positivt årsresultat i 2020 på kr. 886 767,-.

Sameiets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var per 31.12.2020 kr. 923 639,- og viser sameiets likviditet.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Iht. sameiets husordensregler er dyrehold til sjenanse for andre beboere ikke tillatt. Ved lufting skal det tilstrebes at det ikke forekommer avføring på sameiets eiendom

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Fernanda Nissens gate 5 B, 0484, Oslo, Gnr. 77 bnr. 126 snr. 53 orgnr. 914485126 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

19-21-0237

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.