#GRÜNERLØKKA, Teglverksgata 11
5 300 000,-
Stor og lekker 2(3)-roms hjørneleil. | Fransk balkong | Fjernvarme & vv. ink | Heis | Felles takterrasser | Parkering*

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 5 300 000,-
 • Omkostninger: 141 939,-
 • Totalpris: 5 459 100,-
 • Ligningsverdi: 1 203 694,-
Beregnet totalkostnad:
5 300 000,- (Prisantydning) 17 161,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 5 317 161,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 317 161,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 141 939,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 459 100,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Leilighet
 • Eierform: Eierseksjon
 • Primærrom: 68 m²
 • Bruksareal: 68 m²
 • Bruttoareal: 75 m²
 • Etasje: 3
 • Antall rom: 2
 • Oppholdsrom: 2
 • Soverom: 1
 • Byggeår: 1902
 • Modernisert: 2008
 • Gårdsnummer: 227
 • Bruksnummer: 562
 • Energimerking:
  D
 • Finnkode: 231804099
 • Sist endret: 29.09.21 13:16
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 55%
  eier sin egen bolig
 • 4%
  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill
 • 61%
  har bolig mellom 60-120 kvm
 • 74%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 17%
  er gift

 

Beskrivelse

Velkommen til en stor og lekker 2(3)-roms hjørneleilighet med attraktiv beliggenhet på Grünerløkka/Rodeløkka. Fabrikkbygget ble modernisert i 2007 og leiligheten som er en original 3-roms holder en generelt høy standard. Skjermet og rolig beliggenhet mot indre gård, og samtidig med kort vei til et yrende folkeliv og alle fasiliteter.

Skjermet og rolig beliggenhet mot indre gård, og samtidig med kort vei til et yrende folkeliv og alle fasiliteter.

Innhold

Entré, stue/kjøkken, soverom og baderom.
Leiligheten disponerer 1 bod. En bod ca. 7,6 m2 (takhøyde 2,65 m) i fellesarealer i første etasje.

Entré

Innbydende og romslig entré/gang med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Rikelig lagringsplass i garderobe (1,8 meter bred), samt innebygde skap i nærhet til kjøkkenet. Dørcallinganlegg med portåpner plassert ved entrédøren. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré.

Stue

Meget lys og romslig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisebord, hyller og øvrig ønsket møblement. God takhøyde og vinduer fra flere sider som gir rikelig med naturlig lys til rommet. Sydvestvendt fransk balkong som er ideelt for lufting og som har hyggelig utsikt mot gårdsrommet. Hele leiligheten ligger vendt mot indre gård og er skjermet mot støy/trafikk. Åpen løsning mot kjøkken. Tidligere var det et ekstra soverom i stue, dette kan enkelt settes opp igjen.

Kjøkken

Stilren Zecchinon kjøkkeninnredning fra 2007 med glatte fronter og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i komposittmaterialer. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser og stekeovn fra Smeg, platetopp fra Electrolux, samt fritthengende ventilator tilkoblet avtrekkskanal fra Silverline.

Bad

Baderom fra 2007(merking i sluk). Flislagt gulv og flislagte vegger. Innredning med strukturerte skuffefronter og servant med Oras ett-greps armatur.
Vegghengt speil og overbelysning samt stikkontakt på vegg. Gulvstående toalett. Dusjhjørne med innfellbare dører og Oras ett-greps armatur med
hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og dobbel stikkontakt på vegg. Avtrekksvifte i himling. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige
vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør i rør system, i innredning.

Soverom

Lyst og luftig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og annet ønskelig møblement. Rikelig oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe og hylleseksjon til oppbevaring og dekor. Soverommet er også vendt ut mot rolig gårdsrom. Det er også mulig å etablere et ekstra soverom i stuen (se alternativ planløsning).

Overflater:

Gulv: Laminat, samt fliser på bad.

Vegger: Malte flater og fliser på bad.

Tak: Malte flater. Downlights i himling i gang/entré, samt på bad.

Beliggenhet

Teglverksgata er en rolig og attraktiv gate på Rodeløkka/Grünerløkka med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger tilbaketrukket til, men samtidig rett ved hyggelige Sofienbergparken med flotte grøntområder, lekeplasser og sittegrupper. Det er gangavstand til Oslo sentrum, samt kort og trygg gangvei til skoler og barnehager.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Noen restauranter i området som er verdt et besøk er: Café Stolen (i samme bygg som leiligheten) Vespa og Humla, Perla, Villa Paradisio, Südøst, Delicatessen, Bon Lio og mange fler. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre - alt finner du i nærmiljøet.

Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med populær Mathallen. Her selges spennende råvarer og du finner flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket. I tillegg er det en kort spasertur opp til Ringnes park, med blant annet Ringen Kino, SATS og stor Meny-butikk.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg. Blant dem kan vi nevne Sofienbergparken (som ligger rett utenfor døren), Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Botanisk hage og Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter. Fra Akerselva går det fine turstier som strekker seg fra Maridalsvannet i nord, og helt til Bjørvika/sentrum i syd. Det er kun 5 min gange til Dælenenga fotballbane og Ishockey-/ flerbrukshall (kunstis).

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Carl Berner, samt trikk- og bussforbindelser fra Trondheimsveien, Schous plass og Thorvald Meyers gate m.m. Fra Sannergata busstopp kan du ta buss 21 og 33. Buss nr 30 går fra Toftes gate. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 10 minutters gange til Oslo sentrum.

Felleskostnader

3 593. Drift og vedlikehold, internett (Telia), fjernvarme (varmtvann/oppvarming), renhold, felles forsikring, forr.førsel, kommunale avgifter m.m.

Løpende kostnader

- Felleskostnader.
- Strømforbruk.
- Innboforsikring.
- Evnt. alarm.

Andel fellesgjeld

17 161

Andel formue

20 224

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 16364142432, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 08.09.2021: 3.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 12
Saldo per 08.09.2021: 868 247
Andel av saldo: 17 161
Neste termin/avdrag: 30.09.2021 ( siste termin 30.06.2024 )
Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet

Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag somI en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 203 694 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 333 298 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, soverom, baderom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 984 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 5 400,- i året. Beboerparkering for elbiler koster kr. 900,-. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligblokk over 6 etasjer samt kjeller, oppført i 1902 og ombygd i 2007. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende
konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater samt tegstein. Takkonstruksjon i
tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp, ikke besiktiget. Oppvarming med radiatorer og varmekabel på baderom.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Leier av seksjon må meldes til styret for registrering. Styret presiserer at alt ansvar for leieboere og deres opphold i leid leilighet påligger den enkelte eier. Kostnader som knyttes til en spesifikk leilighet, vil bli fakturert eier.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt iht. eierseksjonsloven §24. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Boligen kan fritt leies ut utover dette.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet felles varmesentral.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eiendommen er regulert til spesialområde for bevaring (bolig og kontor) etter bestemmelsene i S-4127 av 15.02.2004.

Området forøvrig er regulert til boliger, forretning, kontor, industri, vei, friområde/parker m.m. Det rives, rehabiliteres og bygges i området. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bevaringsverdig

Gården er registrert som bevaringsverdig i Byantikvarens liste.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Karlstadgata 10 B - Bruksendring fra kontor til fire boliger med takterrasse. Se saksnr: 201803062. Status: Rammetillatelse gitt.

Københavngata 4 A - Bruksendring av loft til bolig. Se saksnr: 202002300. Status: Rammetillatelse gitt.

Københavngata 4 C - Bruksendring av loft til bolig. Se saksnr: 202002311. Status: Rammetillatelse gitt.

Marstrandgata 9 - Planforslag til politisk behandling - Oppføring av leilighetsbygg med næring. Se saksnr: 201802140. Status: Mottatt sak.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameie: Sameiet Teglverksgata 11, Orgnr: 998478197

Sameiet Teglverksgata 11 er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med og til beste for eierne. Boligsameiet ligger i Oslo kommune. Boligsameiets organisasjonsnummer er 998 478 197. Det er 58 boliger og ingen næringslokaler i boligsameiet.

- Forretningsfører er Boligbyggelaget Usbl

- Revisor er KPMG

- Tv/internett fra Telia

Forsikring

If Skadeforsikring NUF Polisenummer: 587012

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg. Se vedtekter for retningslinjer vedr. seksjonseierens vedlikeholdsplikt, bygningsmessige forandringer etc.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret jobber kontinuerlig med å utrede potensielle tiltak og med å utbedre registrerte avvik.
Av betydning kan det nevnes:
- Faste HMS-relaterte aktiviteter / avvik og tiltak
- Oppfølging av serviceavtaler
- Installere doseringsmåler som tiltak mot legionella
- Fukt i kjeller/bodrom
- Utbedring av naturskade på tak på Freia-broen

Planer ref. årsmøte 29.06.2020:
- Vedtatt å sette sameiets kameraovervåkingssystem tilbake i drift så lenge vedtaket kan gjennomføres innenfor en kostnadsramme på 50 000 kroner i forbindelse med installasjon.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Båndtvang skal håndheves. Eierne oppfordres til å ivareta fellesskapet, og plikter å ta opp etter seg og unngå sjenerende støy fra bjeffing etc.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til me@schalapartners.no eller SMS: 98 03 91 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Eierseksjonsloven

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Teglverksgata 11, 0553, Oslo, Gnr. 227 bnr. 562 snr. 25 orgnr. 998478197 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

19-21-0222

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.