#Årvoll, Årvollveien 18A
16 800 000,-
Innholdsrik og påkostet enebolig fra 2015 | Solrike uteplasser | Dobbeltgarasje | U.etg med egen inngang, sov og bad m.m

VISNING:

Visning etter avtale med megler

 • Prisantydning: 16 800 000,-
 • Omkostninger: 434 019,-
 • Totalpris: 17 234 019,-
 • Ligningsverdi: 2 970 866,-
Beregnet totalkostnad:
16 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 420 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 800 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 434 019,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 17 234 019,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type: Enebolig
 • Eierform: Selveier
 • Primærrom: 209 m²
 • Bruksareal: 268 m²
 • Bruttoareal: 297 m²
 • Etasje: 3
 • Oppholdsrom: 3
 • Soverom: 4
 • Byggeår: 2015
 • Gårdsnummer: 86
 • Bruksnummer: 1007
 • Energimerking:
  C
 • Finnkode: 235994119
 • Sist endret: 18.11.21 12:33
NABOLAGSPROFIL for bydel
 • 77%
  eier sin egen bolig
 • 90%
  av eiendommene har pris over 5 mill
 • 43%
  har bolig på over 120 kvm
 • 87%
  av boligene er eldre enn 20 år
 • 40%
  er barnefamilier

 

Beskrivelse

Familiedrømmen på Årvoll!

Dette er en strøken enebolig over 3 plan med en særdeles god og familievennlig planløsning! Sørvendte, solrike og skjermede uteplasser med opparbeidet hage og flott terrasse. Boligen er ny i 2015 og holder en høy standard.

Sosial 2. etasje med stue, kjøkken og spisestue, påkostet Kvanüm kjøkken med benkeplate i granitt og hvitevarer fra Gaggenau og Miele, praktisk tv-stue, hovedsoverom med eget bad og walk in, 4 soverom hvor 3 stk er i samme etasje, 3 Bad og 1 vaskerom, samt underetasje med egen inngang, soverom, bad m.m.

Boligen har vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, dobbeltgarasje med elektrisk portåpner og sportsbod, samt asfaltert innkjørsel med varmekabel.

Veletablert og attraktivt boligområde på Årvoll med kort vei til offentlig kommunikasjon, turområder, skoler, barnehager, butikker og idrettsanlegg.

Uteplasser

Flott og grønn hage som er opparbeidet med plen, diverse beplantninger, asfaltert innkjørsel med varmekabel og steinbelagt internvei. Her er det rom for både fotballmål, trampoline eller noen hyggelige utemøbler.

Fra stuen i 2. etasje er det utgang til en herlig sørvendt terrasse på 25 kvm. Terrassen er delvis overbygget, belagt med terrassebord og har elektrisk styrt markise, varmelamper, belysning og stikkontakter på vegg. Gode møbleringsmuligheter for sofagruppe, solsenger, grill og mye mer. Lekkert rekkverk av mørkt glass, som skjermer for innsyn.

Stue i 2. etasje

Lys og luftig stue med god takhøyde (opptil 2,92 meter) og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Utgangen til balkongen gir gode luftemuligheter. I stuen er det god plass til stor sofa, sofabord, TV-benk og annet ønskelig møblement. Peisovnen skaper en god atmosfære og varmer godt med kalde vinterdager. Godt med dimmbare downlighets i hele etasjen. Trappeoppgangen fra 1. etasje til 2. etasje hjelper til å skape den gode romfølelsen med sine lange vindusflater på 2,9 meter. Ved trappen er det tilgang til en bod på 7 kvm for rikelig med lagringsplass.

Kjøkken i 2. etasje

Den fineste plassen i boligen må være den åpne og sosiale kjøkkenløsningen i tilknytning til den hyggelige spisestuen. Denne delen av boligen blir et naturlig knutepunkt for familien eller selskapet.

Lekkert og påkostet Kvanüm kjøkken fra byggeår med rikelig skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har slette fronter i sort høyglans utførelse, samt benkeplate i granitt med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur og såpedispenser. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, mikrobølgeovn, keramisk induksjonstopp med ventilator i benkeplate og oppvaskmaskin fra Gaggenau, samt integrert kjøleskap fra Miele. Vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

TV-stue i 1. etasje

Praktisk TV-stue med egen terrasse og utgang til hagen.

Hovedsoverom med walk in og bad i 1. etasje

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og øvrig møblement. Her er det adkomst til eget bad og walk in garderobe. I walk in garderoben er det rikelig med lagringsplass i innredning med skuffer, hyller og kleshengerstativ.

Badet er fra byggeår og er flislagt med varme i gulv. Badet består av malt himling med downlights, servantskap med slette fronter i sort høyglans utførelse, servant i porselen med ett-greps armatur, vegghengt speilskap med belysning over servant, vegghengt toalett med innbygget sisterne fra Geberit, samt nedsenket dusjhjørne med to-greps dusjarmatur og innfellbare dører i glass. Mekanisk avtrekk, vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

Soverom II og III i 1. etasje

To gode soverom med mange innredningsmuligheter - alt etter ønske og behov. Her er det plass til dobbeltseng, garderobeskap og andre ønskelige møbler. Disse to soverommene er i samme etasje som hovedsoverommet.

Bad II og vaskerom

Flott, flislagt bad fra byggeår med gulvvarme og downlights. Badet består av servantskap med slette fronter i sort høyglans utførelse, servant i kompositt materiale med ett-greps armatur, vegghengt speilskap med belysning over servant, vegghengt toalett med innbygget sisterne fra Geberit, samt nedsenket dusjnisje med to-greps dusjarmatur og innfellbar dør i glass og frittstående badekar med tre-greps dusjarmatur. Vannrør
av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør i plast og mekanisk avtrekk.

Flislagt vaskerom fra byggeår. Rommet har slett malt himling med lysarmatur, vegghengt utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her er det også systemair ventilasjonsanlegg, Villavent sentralstøvsugeranlegg plassert på vegg og fordelerskap for rør-i-rør system plassert på vegg. Vannrør av typen rør-i-rør system, synlige avløpsrør i plast og mekanisk avtrekk.

Entré

Innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. God plass til å sette fra seg sko og henge opp ytterklær. Om ønskelig  er det plass til kommoder, evt sette opp garderobeskap eller montere skyvedørsgarderobe. Her er det adkomst til 3 soverom, samt bad og vaskerom.

U. etasje

I underetasjen er det en stue med et lite kjøkken, soverom, bad, bod og entré med utgang til dobbeltgarasje.

Stuen har egen inngangsdør fra hagen, samt tilkomst via hoveddel. Stuen er lys og arealeffektiv med en åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er fra byggeår og kjøkkeninnredning har slette fronter, benkeplate med oppvaskkum, kokeplater, vegghengt ventilator og komfyrvakt. Kjøkkenet er ikke byggemeldt. Soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Pent flislagt bad fra byggeår med gulvvarme, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Dobbeltgarasjen er på 32 kvm og har flislagt dekke, elektrisk portåpner, belysning og stikkontakter. Her er det tilkomst til en sportsbod og et teknisk rom.

Diverse

Overflater:
U. etasje: Delvis under terreng. Gulvflater belagt med fliser med gulvvarme. Slett malte vegg-og himlingsflater. Downlights i trappegang.
1. etasje: Gulvflater belagt med en-stavs vinylgulv. Slett malte vegg-og himlingsflater. Downlights i entré, soverom 1 og stue.
2. etasje: Gulvflater belagt med en-stavs vinylgulv. Slett malte vegg-og himlingsflater. Downlights i hele etasjen.

Takhøyder:
U. etasje: Stue, kjøkken og soverom 2,35 meter og trappegang 2,40 meter,
1. etasje: Stue 2,22 meter og øvrige rom 2,40 meter.
2. etasje: Etasjen har skråhimling og laveste punkt er 2,01 meter og høyeste punkt er 2,92 meter.

Boligen er bygget av Mesterhus. Mesterhus ble etablert i 1970 og har de siste tiårene vært en av Norges største boligbyggere, ifølge deres nettside.

- OSO varmtvannsbereder på ca 200 liter fra 2015.
- Nibe varmtvannsbereder på fra 2015.
- Hovedstoppekran for vannrør, stakepunkt for avløpsrør og fordelerstokker for vannbåren gulvvarme plassert på teknisk rom.
- Fordelerskap for rør-i-rør system og ventilasjonsanlegg plassert på vaskerom.
- Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.
- Sikringsskap med automatsikringer plassert på vegg i teknisk rom ved garasje.
- Boligen har røykvarslere montert (ikke testet).
- Brannslukkingsapperat med 6 kilo pulver fra 2021.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært og rolig boområde på Årvoll. Årvoll er kjent som et tilbaketrukket og barnevennlig område med Lillomarka som nærmeste nabo. Her har du flotte turmuligheter. Det finnes utallige skiløyper, Oslo Skisenter (Grefsenkleiva) og mange flotte turstier i nærhet. Av treningssentre finner du Sats på Linderud senter og Fitness24Seven på Bjerke senter. Idylliske Isdammen, som er blitt et samlingssted for mange barnefamilier i området er populært. Her er det fiskevann, grillmuligheter og hinderløyper for de minste. Hytta ved Isdammen kan leies for en billig penge og benyttes ofte til barnebursdager osv. Det er ca 2,5 km gange til Grefsenkollen, Linderudkollen og Trollvannstua, og det er fine turveier inn til sportshyttene enten du sykler, løper, går på ski eller triller barnevogn.

På Årvoll senter gjør mange den daglige handelen hvor du har bl.a Rema 1000, apotek, café, frisør og tannlege. Skal du selge bolig så kommer du selvsagt innom Schala & Partners på senteret. Litt lenger unna har du Linderud senter, med sine 47 butikker og Vinmonopol. Videre er det er ca. 10 min kjøring til Storo Storsenter, som har et rikholdig utvalg av forretninger, spisesteder m.m., og det er kort vei ned til sentrum.

Det er kort avstand til flere barnehager, samt Årvoll barne- og ungdomsskole og Årvoll kunstgressbane. Se vedlagt nabolagsprofil for mer informasjon om skoler og barnehager. Årvoll gård ligger like ved og har en hyggelig café, samt keramiker med utsalg. Her arrangeres det jevnlige kulturarrangementer, og du kan også leie de flotte festlokalene til både store og små anledninger.

Ny sykkel- og gangsti langs Trondheimsveien.

Tomt

Eiet tomt på 490 kvm.

Løpende kostnader

Strøm, varmtvann, evt. alarm og forsikring kommer i tillegg.

Kommunale avgifter

Kr. 16 366,33 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Eiendomsskatten for 2020 utgjorde kr 1213,- iht. eiendomsskattelistene. Se vedlagt dokument for informasjon om eiendomsskatten for 2021.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 970 866 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 209 kvm, Bruksareal: 268 kvm, Bruttoareal: 297 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 93 kvm.
Primærrom: 41 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, soverom, kjøkken og stue.

1. etasje:
Bruksareal: 97 kvm.
Primærrom: 97 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, to bad, vaskerom, tre soverom og omkledningsrom.

2. etasje:
Bruksareal: 78 kvm.
Primærrom: 71 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, spisestue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Garasje / Parkering

Dobbeltgaresje i tilknytning til boligen, samt godt med parkeringsmuligheter på tomten.
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Enebolig over to plan med underetasje. Grunnmur av betong. Etasjeskillere og bærende konstruksjoner hovedsakelig av trekonstruksjoner. Pultak i trekonstruksjoner belagt med takpapp. Utvendige fasader forblendet med liggende trekledning. Boligen har slett entrédør med glassfelt fra Swedoor. Hybel har slett entrédør fra Swedoor. Terrassedør med 2-lags glass fra byggeår. Skyvedør med to-lags glass fra byggeår. Vinduer med 2-lags glass fra byggeår.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig, samt ferdigattest for oppføring av støyskjerm og støttemur. Dokumentene følger vedlagt.

Leiligheten selges som 1 stk boenhet. Stue i underetasje er betegnet som "Hobby" i byggetegningen. Bruksendring fra "Hobby" til "stue" kan være søknadspliktig bruksendring. Hybelkjøkken er satt inn uten byggemelding til kommunen/uten nødvendig godkjennelse. Det er ikke foretatt noen offentlig kontroll av byggearbeidene. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent omgjøringen i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f. eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Kommunen kan kreve at dagens forskrifter og lovverk legges til grunn ved omsøking, disse setter bl. annet krav til takhøyde, lysflate, ventilasjon, rømningsvei, brannsikring, størrelse på uteareal, antall parkeringsplasser mv.

Adgang til utleie

Utleie av egen bolig er tillatt.

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet/utleiedel. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren gulvvarme. Boligen har balansert ventilasjon.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.06 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006. Området forøvrig er regulert til boliger, vei, friområde/anlegg for lek og opphold m.m.

Se vedlagt reguleringskart for ytterligere informasjon.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Heftelser:
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.

2013/389534-1/200 Best. om veg 15.05.2013 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:493  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Servitutten gjelder: Gnr. 86 bnr. 493 skal ha bruksrett til kjørbar atkomtvei (4 meter bred) fra Årvollveien over gnr. 86 bnr. 1007.

2013/389534-2/200  Best. om vann/kloakkledn. 15.05.2013 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:493  
Best. om vann og kloakkledning
Best. om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Servitutten gjelder: Stikkledning gjennom annen eiers grunn. Gnr. 86 bnr. 493 (ledningseier) gis rett til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer gjennom gnr. 86 bnr. 1007 (grunneier) frem til hovedledninger i Østvangveien/Årvollveien. Grunneieren gir ledningseieren fri adgang til eiendommen for nødvendige vedlikeholds- og reparasjonsarbeider. Videre forplikter grunneier seg til ikke å utføre arbeider som kan skade eller gjøre ledningene utilgjengelige.

Grunndata:
2013/389521-1/200 Registrering av grunn 15.05.2013 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:86 Bnr:493
 
Rettigheter på andre eiendommer
Ingen rettigheter funnet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Klokke på vegg ved spisebord, varmelamper på terrassen, garderobeskap på soverom i underetasje og vaskemaskin på bad i underetasje.

Følgende tilbehør medfølger IKKE handelen: TV i stue og TV-stue, fastmontert TV-bord i stue og to fastmonterte skap ved siden av TV i stue.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger der dette er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til sw@schalapartners.no eller SMS: 47 71 58 48 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg. Fra 01.01.2022 vil avhendingslova endres slik at det ikke lengre er adgang til å selge eiendom "as is" til forbruker.

Det forutsettes at hjemmel til eiendommen overføres til kjøper. Dersom dette ikke er ønskelig må det tas forbehold i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Pantet følger av "Lov om pant" og skal ikke tinglyses. 

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere opplysninger om disse.

Adresse og matrikkel

Årvollveien 18A, 0590, Oslo, Gnr. 86 bnr. 1007 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

17-21-0217

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners Carl Berner sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

MELD DEG PA VISNING
Det er ikke satt opp annonsert visning. Dette gjores etter avtale med megler.
SALGSOPPGAVE
BUDVARSEL
BE OM SALGSSUM
TAKK!
Du blir varslet på e-post, i appen på mobil og her på Schala.